A reszta jakos tam ugrana, ciezka sesja i juz na dzisiaj sobie odpuszczam.
Z punktami FPP tez baaardzo ciezko, 32 FPP wyrobione, ale no jakos sobie ciulam. Choc bonusa to ja chyba nigdy nie wyrobie (ponad 800 punktow do wyplaty 1 raty...)

wygrana 12€ i to tez nawet cieszy, ze tak cos wpadlo z niczego
Przede wszystkim moje bardzo male doswiadczenie w HU - no kurcze slaby w tym po prostu jestem!

Wahi pisze:I to moim zdaniem musisz jedynie poprawic, Ty podbiles moze z 3 razy, a w H2H kazde 2 karty moga wygrac. Nie mozna czekac na top karte by podbijac.

Wahi pisze:Na pierwsze miejsce za tydzien zgadzam sie tylk ojesli ja bede drugi, wtey bedzie niesamowita koncowka za 2 tygodnie
tak bede gadał i sie okaze, ze odpadne jeden z pierwszych hehe 

wheeny pisze:Zechcesz napisać ile masz w sumie na tym roomie pieniędzy?
Pytam, bo ostatnio dużo rozmyślam o własnym bankrollu (w tej chwili majestatyczne pięćdziesiąt baksów na party-brak-polskiej-licencji! poker). No i skoro na stawkach NL0.10/0.20 wygraną $7 z sesji uznajesz za ok wynik, to dobitnie świadczy o tym, że ja mam za wysokie wymagania
![]()
I że muszę je ostro zmodyfikować![]()

Mialem juz sesje ok. 10$ na plusie, a potem jakies totalne rozkojarzenie - mialem swietne karty, ale to jak je rozegralem to istny dramat. Najpierw postanowilem zlimpowac sobie AK (nie wiem czemu??), bylo jeszcze kilka wejsc (tez same limpy) no i flop 524 w pikach (u mnie krol pik). Dobra sytuacja to na bety koleszki sobie wchodzilem. Turn i river mi nie pomogl (a taki dobry draw), ale i tak juz z olewką postanowilem zaplacic te paredziesiat centow za showdown goscia. Mial JJ, wiec tez zesmy sie zarabiscie dobrali - ja limp AK, on limp JJ i para sie utrzymala. LOL.

martini89 pisze:W tej chwili gdybym chcial wygrac generalke musialbym wygrac nastepny turniej, a Wahi musialby odpasc przed 15 miejscem. Szczerze to juz mi sie po prostu odechcialo walki bo wiem, ze nie dam rady i zostala mi jedynie walka w nastepnym miesiacuW tej chwili to juz tylko moge podziekowac za tą rywalizacje i pogratulowac swietnego cyklu. Ja dotrzymywalem kroku tak dlugo jak moglem, wiecej juz nie jestem w stanie zdzialac
Wszedl w zycie scenariusz wrecz niemozliwy... udalo sie !
no i przy tym +12€, ale to juz nie jest wazne 

Mialem zamiar cos wrzucic jeszcze na Chili Poker na lige, ale poki co nie ma bata - ostatnio tak mam dosc iPoker, ze zrobilem sobie postanowienie - zadnych depozytow na jakikolwiek room z tej sieci ! Jesli mi sie tam zle gra to nie zamierzam sie przymuszac. Moge grac kazdą forumową lige, byleby tylko nie byla na iPoker. Mam tej sieci dosc

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości