The sky is never the limit !

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 07 kwie 2013, 20:08

Tosiak to siurak i z nim się nie gra cash.
Mnie ten gówniarz doporowadził do łez jak zbił mojego seta asów jakimś tam pokerem czy kolorem (nie pamiętam)

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 07 kwie 2013, 20:58

knoperss, Ciebie łatwo doprowadzić do łez, bo się szybko wzruszasz.

A to nie był cash tylko turniej z PUCHARAMI. O TAKIMI :trophy:

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 08 kwie 2013, 14:29

Ponieważ dopiero w środę idę do pracy to mogę sobie pozwolić na grę do rana.

unibet-brak-polskiej-licencji! jeszcze nie zakręcił dla mnie kurka co się przełożyło na to że oddał mi wszystko co mi zabrał i jeszcze wynagrodził straty moralne. Niestety zapomniałam robić screeny więc mam tylko ostatni turniej. Sharkscope nie wiem czemu nie pokazuje wszystkiego, nie ma m.in. MP w Omahę, w którym to poległam kolor vs full. Nie podchodzi mi ta gra. Nie ma też MTT Double Up za 10€, w którym paradoksalnie zagrało 5 osób, na spokojnie doszłam do top 2 żeby zarobić 25€.

Najpierw czekając na MP i nudząc się okrutnie postanowiłam sobie zagrać 1€ Rebuy Super Turbo i tak jak wspominałam na Ventrilo - w HU poległam ale 20€ wpadło do inwestycji 2€ bo zanim zdążyłam po pierwszym rozdaniu dokupić podwojenie stacka to podwoił mnie ktoś inny. Więc tylko wpisowe + add-on. Też nie widzę tego na sharkscope.

Turniej na który najbardziej się nastawiam od kilku dni bo dobrze mi idzie to jest ten, w którym zajęłam 16 miejsce nie dochodząc nawet do kasy. Już myślałam że unibet-brak-polskiej-licencji! stwierdził że już mi wystarczy.

Ale przecież nie pójdę spać o 2 w nocy :) Kolejny 1€ Rebuy Super Turbo, pula gwarantowana 100€, bardzo mało osób grało, 3 miejsca płatne, pula gwarantowana nie przekroczona, do kasy doczłapuję z dwoma innymi Polakami grającymi też wcześniej ze mną MP. Struktura turnieju jednak robi swoje, kto nie ma szczęścia zabiera swoje 20€ i idzie szukać następnego zarobku skoro unibet-brak-polskiej-licencji! jeszcze się nie obraził.

Więc lecą następne 2,50€ Rebuy Turbo i 1€ Rebuy Turbo, w tym pierwszym odkąd zostało ok 20 graczy żadnym sposobem nie mogłam się nabudować, co miałam rękę to ledwie split, co jej nie miałam to musiałam oddać bo się all-iny sypały. Jakimś cudem doczłapałam do 8 miejsca, zabrałam ok 25€ i mogłam się skupić na drugim turnieju, w którym deepstack konsekwentnie utrzymywałam aż do ft, poległam w HU mając ok 300k chips na przeciwnika z 750k chips. Coś mi nie idą ostatnio te HU :(

W każdym razie moja gra się skończyła coś koło 7 rano, byłam tak padnięta że nie mogłam zasnąć i jeszcze przeczytałam ze dwa rozdziały Harringtona, którego czytam dla odświeżenia pamięci drugi raz.

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 08 kwie 2013, 16:21

Ładnie ciśniesz te turki :)

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 08 kwie 2013, 17:14

grałbym z tobą :P gg :)

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 09 kwie 2013, 20:53

Co tam pogromcy mitów - musiałam sprawdzić na sobie.

Potwierdzam - nie da się zjeść łyżeczki cynamonu.

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 09 kwie 2013, 21:00

Są osoby które to potrafią :P

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 09 kwie 2013, 21:07

Ty na przykład - dałbyś radę ?

:twisted:

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 09 kwie 2013, 21:31

Ja już nie eksperymentuje na swoim ciele :twisted:

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 09 kwie 2013, 21:44

jutro kupuje cynamon i krece filmik :D

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 09 kwie 2013, 21:50

stawiam dychę na cynamon :D

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 09 kwie 2013, 23:51

Na paluszkach zrobił dychę, więc uważaj.

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 09 kwie 2013, 23:56

No właśnie jak znam Sitha to mogę być dychę do tyłu :)

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 10 kwie 2013, 13:44

Szukałam sposobu na to jakim cudem Sith mógłby być dychę do przodu, ale natknęłam się tylko na filmiki takie jak poniżej i zastrzeżenia żeby nie robić tego w domu :) Fakt, w pewnych okolicznościach to może być niebezpieczne. Ale przede wszystkim jest tylko nieprzyjemne. Za to po cholerze śmieszne :)

http://www.youtube.com/watch?v=4tFgLPzJ2jU

Awatar użytkownika
noobshot
-#VIP
-#VIP

Postautor: noobshot » 10 kwie 2013, 13:58

http://www.youtube.com/watch?v=IDXjKH8A ... re=related

Drugie podejście tym razem udane i szanse Sitha rosną

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 10 kwie 2013, 14:04

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 10 kwie 2013, 14:05

Cicho ! Usunąć jego post ! Usunąć ! :D

Spokojnie, jak mu się uda to zapłacę tę dychę za 3 minuty genialnej zabawy z oglądania filmiku przez całe forum :) Skrzykniemy się na ventrilo, popcorn, coca-cola i salwy śmiechu rozsadzające głośniki :) Policzę sobie po 1 zł za bileciki to mi się szybko zwróci :D

A jak mu się nie uda... To forum będzie miało uciechę za darmo :D

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 14 kwie 2013, 06:08

Ciągle czekam na to, że Sith jednak pokaże, że ma jaja i zmierzy się z łyżką cynamonu :)

W międzyczasie biorę z dobrodziejstwem inwentarza wszystko co unibet-brak-polskiej-licencji! chce mi dać. Przed chwilą nie chciał dać mi wygrać turnieju 5€ 1R1A. Miałam 4 stack, 10 players left, krążęk dealera przed sobą i zero akcji przede mną, AK clubs w ręku, podbicie i all-in od chip leadera BB, dobry gracz loose. Call vs A9off, flop 99x. Ja tam jutro wrócę i pomszczę te drzewka. Nie będą przy mnie robić z ekologii spółki z ogrniczoną odpowiedzialnością.

Podobnie w 1€ super turbo rebuy, najpierw z podwójnego zakupionegto stacka unibet-brak-polskiej-licencji! robi ze mnie takiego bigstacka, że równie dobrze mogłam zamknąć laptopa a i tak bym doszła do kasy. Ale po co. Więc mam jakieś 2 czy 3 miejsce przy 5 płatnych, chyba 9 albo 10 graczy zostało, stolik 6-osobowy, gdzie nas chyba 4 siedziała, dostaję AA. Nie pamiętam już co się działo przy licytacji ale wylądowaliśmy all in we 3 i poległam vs 99 i AK. Tym się niespecjalnie przejmuję, wariancja tam jest taka, że nie ma co za tymi asami płakać, a wracam tam codziennie i dochodzę do płatnych częściej niż by się statystyka na to godziła. Narazie unibet-brak-polskiej-licencji! mnie przed nią kryje, nie da mnie skrzywdzić dopóki mu na tym rushu nie nakręcę dużego rake'u.

Natomiast w którymś z tych turniejów, w których coś wygrałam musiałam się zmierzyć z moimi nemesis damami. Jak je widzę na finałowym stole to już wiem że będzie problem. Inni się pewnie cieszą ale ja tylko krzyczę "nosz kur*wa, dlaczego ?!" ale gram próbując nie zrobić sobie nimi krzywdy. Zazwyczaj później odchodzę od kompa, zapalam papierosa i mówię "nie gram więcej dziwek." Dziś też nie dali mi wyjścia jak tylko się z nimi zestackować. Jakimś cudem dziewczyny dały sobie radę z waletami. To na pewno też unibet-brak-polskiej-licencji! kazał im na chwilę zapomnieć, że to ja je mam.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 14 kwie 2013, 19:36

iza_doria pisze:Ciągle czekam na to, że Sith jednak pokaże, że ma jaja i zmierzy się z łyżką cynamonu

Trenuje, spokojnie :D

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 15 kwie 2013, 00:42

Sith, zdradź kulisy treningu :smile: . Jestem ciekaw jaką przyjąłeś strategię ;P

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 10 maja 2013, 23:27

Dziś będzie bez pokera bo w nim się ostatnio nic nie dzieje. Padam wieczorem jak mucha, poduszka jest lepem, odkleić się nie sposób.

Była majówka. Spędzona na działce u Anki (kto był na zlocie wie o kogo chodzi). Wyzwanie cynamonowe wypróbowałam na wszystkich gościach. Na 8 osób poradziła sobie tylko jedna. Z pozostałymi mamy zajebiste filmiki :D Może wrzucę jak dostanę od Anki płytkę ze zdjęciami. To się wszystko nadaje do programu "matura to bzdura." Niby sami inteligentni ludzie po studiach a nikt nie wie co to znaczy, że cynamon jest higroskopijny i ładują to sobie w otwór gębowy a potem im to wylatuje wszystkimi otworami twarzy. Ok, dobra, ja też nie wiedziałam.

Koty sprzedaliśmy na weekend mamusi. Dzwonie pierwszego dnia pro forma zapytać czy wszystko ok. A słyszę, że nie ok, bo moja mała kotka wariuje, ociera się o wszystko, miauczy, przewraca kołami do góry. Pierwsza ruja. O tyle dobrze, że ja nie muszę tego słuchać tylko męczy się moja matka. I dwa pozostałe koty - jeden matki, drugi mój. Oba wykastrowane, mała płacze a one nie wiedzą co z nią zrobić. Powiedziałabym, że w tej sytuacji to jej tylko masturbacja zostaje, może Bóg ją w tej sytuacji usprawiedliwi i wzroku nie straci.

W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.

W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.

W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.

W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.

W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.

W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.

W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć.

Ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 13 maja 2013, 01:21

jednego mi zabrakło:

... a potem ktoś mądry wymyślił kastrację! Kocie jajca precz!

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 13 maja 2013, 20:45

Ciekawe co byś mówił gdyby to nierasowych facetów rodzaju ludzkiego kastrowano :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 13 maja 2013, 20:58

iza_doria pisze:Ciekawe co byś mówił gdyby to nierasowych facetów rodzaju ludzkiego kastrowano

W niektórych przypadkach to by nie było takie złe :twisted:

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 13 maja 2013, 21:04

Przypomnę że kotki też się sterylizuje :twisted:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”