The sky is never the limit !

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 17 lut 2013, 10:29

Iza
a koleżanka zmieści się do sakwy jak będziemy śmigali do Ciechocinka na dancing?
taka nadmuchiwana będzie?

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 17 lut 2013, 13:08

To Ty gama jesteś brutalna twierdząc, że muszę się uciekać do brzydkiej koleżanki żebym sama lepiej wyglądała :)

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 17 lut 2013, 13:35

iza_doria pisze:To Ty gama jesteś brutalna twierdząc, że muszę się uciekać do brzydkiej koleżanki żebym sama lepiej wyglądała :)

No nie, ja sobie wypraszam. Ja tak nie twierdzę, ja tylko zobrazowałam Twoje słowa:

iza_doria pisze:Spokojnie, ja nie jestem samobójcą :)
Nie powiedziałam, że zabiorę ładną koleżankę :D

maczek68 pisze:Iza
a koleżanka [...] taka nadmuchiwana będzie?

A Ty Maczek to przegiąłeś. Nie dość, że jedziesz z fajną dziewczyną bez jej faceta, to jeszcze nadmuchiwaną lalkę ma Ci Iza wziąć...

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 17 lut 2013, 15:37

co nie zmienia faktu, że zazwyczaj tak to bywa/ło , że fajna dupa miała obleśną, albo przynajmniej słabą koleżankę co nie rzadko było kłopotliwe ;)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 17 lut 2013, 15:40

Szfiecu - jest to całkowite True Story - zawsze, zawsze jak idzie fajna laska z koleżanką, to jej koleżanka jest najwyżej średnia :D. Ale trzeba sią dostosowywać w życiu - i na podryw zabierać jakiegoś zdesperowanego kolegę...

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 17 lut 2013, 15:53

[u]maczek68 napisał/a:
Iza
a koleżanka [...] taka nadmuchiwana będzie?

A Ty Maczek to przegiąłeś. Nie dość, że jedziesz z fajną dziewczyną bez jej faceta, to jeszcze nadmuchiwaną lalkę ma Ci Iza wziąć...

chciałem zadbać o kolegów :)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 17 lut 2013, 16:01

maczek68 pisze:chciałem zadbać o kolegów

Taaa, albo, znając zapędy Yerzego Heartbreakera to chyba o obsługe obiektu :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 17 lut 2013, 16:25

gorzej jak obie są poniżej progu workowego :D

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 17 lut 2013, 16:26

Haha :D poprawiliście mi z rana humor ostatnimi wpisami :smile:

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 17 lut 2013, 16:28

Wysłany: Dzisiaj 16:26
drynk pisze:Haha :D poprawiliście mi z rana humor ostatnimi wpisami :smile:

:mrgreen: :mrgreen: Też lubię długo spać.. :)

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 17 lut 2013, 19:23

Ja akurat zawsze twierdziłam, że jestem poniżej progu workowego ale też podobno jestem ładniejsza niż Sith :D

A co do tego jaka to jest koleżanka - jak się zgodzi to wrzucę jej zdjęcie i będzie jasne kto tam po co jedzie :)

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 17 lut 2013, 20:01

iza_doria pisze:będzie jasne kto tam po co jedzie

tzn jak pasztet to , że jedzie z nadzieją na upolowanie jakiegoś nawalonego bydła? ;) a jak powyżej "progu workowego" to automatycznie "fuck off" bydło ? ;)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 17 lut 2013, 20:34

iza_doria pisze: ale też podobno jestem ładniejsza niż Sith

Iza_doria, gdybyś była brzydsza ode mnie, to byśmy Cię nawet do grupy PKPT nie zaprosili... :D :D :D

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 17 lut 2013, 20:36

myślę, że jak jest rozsądna to nie będzie chciała takiego zlotowego bydła :D

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 17 lut 2013, 20:38

Sith pisze:Iza_doria, gdybyś była brzydsza ode mnie, to byśmy Cię nawet do grupy PKPT nie zaprosili...

Ale Ty sam mnie zaprosiłeś :) Mogłeś to zrobić po to żeby odwrócić od siebie uwagę :)

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 06 kwie 2013, 15:11

Wracam po dłuższej przerwie :)

Rok po skończeniu mojego remontu remont zaczęli robić sąsiedzi. O ile wychodzę na 8 do pracy to mi to zupełnie nie przeszkadza. Miło powspominać zapach gładzi gipsowej. Ale jak mogę pospać do 11 to się okazuje że jednak nie mogę. Mimo, że moja matka twierdzi, że kiedyś jak schodziła z wózkiem po schodach to najechała na wyrwę i wózek przedachował. Podobno nie był to powód żebym się obudziła z popołudniowej drzemki co w rodzicielce wywołało najgorsze obawy. Wracając do remontu sąsiadów - to jest dobra metoda na uspokojenie kotów. W porach remontu zwykle spały ale teraz się nie da. Więc się snują nieprzytomne po domu. Jak wracam są tak padnięte że się pokładają obok mnie na kanapie i wieczorne tornado nie występuje. Nocna trasa tranzytowa z parapetu przez łóżko do drugiego pokoju i z powrotem też jakby zanikła. Podobno to jest tak, że jak człowiek nie je, nie je aż w końcu zacznie to mu zaczyna trochę tego głodu brakować. I mi właśnie zaczęło brakować tego biegania po mnie w środku nocy.

Moja matka właśnie zmienia pracę. Ciągle tylko dzwoni i ryczy w słuchawkę. Że jej źle, że chce zmienić ale nie ma dokąd pójść, że ma 50 lat i że starych drzew się nie przesadza. Załatwiła sobie coś po znajomości i potem płacze w słuchawkę, że się wszystko aż za dobrze układa, bo będzie miała bliżej do pracy, więcej spokoju, większe zarobki. Po prostu katastrofa. Ale jednak ryczy. Jedyna metoda pocieszenia jaka mi przyszła do głowy to powiedzieć, że na zachodzie to jest normalne, ludzie w tym wieku zmieniają pracę i to nikogo nie dziwi. Zapomniałam tylko dodać że ś.p. Lepper wolał się opalać na solarium bo słońce zachodzi na zachodzie a zachód jest podejrzany...

Byłam parę dni temu z ojcem i bratem na bilardzie. Obok nas rozgrywają się jakieś mistrzostwa srebrzystego pukacza czy whatever. W pewnym momencie podchodzi do nas jakiś organizator, sędzia czy może wręcz właściciel klubu i pyta mojego ojca:
-Przepraszam, czy to Pana jest to Lamborghini Gallardo pod klubem ?
-Nie, ja nawet nie wiem jak to wygląda...
Ręce i nie tylko ręce mi i bratu opadły. Kurczę Tato, mogłeś zapytać czy źle zaparkowałeś ale jak dostałeś od kolesia taki komplement że możesz być właścicielem takiego samochodu to się nie przyznawaj że nie wiesz jak on wygląda.. Tatuś oczywiście odwrócił kota ogonem mówiąc, że zna wszystkie warte uwagi terenówki na świecie i o Lamborghini Gallardo wśród nich nie było mowy i że zna wielu wartościowych ludzi, którzy też nie wiedzą jak to wygląda i że to nie jest wyznacznik tego co się ma w głowie. Moralizatorsko Tatuś pojechał, nie ma co...

W międzyczasie był zlot. Ania powtórzyła losy Kuby z poprzedniego zlotu, przyjechała chora i większość czasu spędzała w pokoju żeby na nas nie smarkać. Trochę miałam wyrzuty sumienia, bo wiedziała jak mi zależy na tym żeby była i mimo przeziębienia nie zrezygnowała. Potem jednak mówiła, że było fantastycznie, że forum jest pełne wspaniałych ludzi i że ja jako ich część składowa nie jestem jednak taka zła :D Pierwszy turniej zakończyłam na 4 miejscu co pozwoliło mi tylko odzyskać wpisowe ale to i tak był przełom w mojej dotychczasowej karierze live. Cashówkę potem grałam uzupełniając sobie tylko drinka w szklance przez co poszłam spać kompletnie nie wiedząc jak to poszło. Budzę się rano pamiętając że wieczorem wzięłam tylko stówę ze sobą, przeglądam kieszeń spodni, znajduję 205 zł. Czyli cashówka musiała pójść nienajgorzej. Następny turniej, po rebuyu seria fajnych rozdań, dobry stack i wszystko po to żeby go oddać Tosiakowi. Najpierw ciekawie rozegrane 99 vs AA, przy flopie K92. Na turn spada As i Tosiak mnie ostrzega że ma monstera, bo ma parę asów na ręce. Choćby był moim bratem to bym mu nie uwierzyła że może mieć jedną z dwóch bijących mnie wtedy rąk. Gra na shorcie, odbudowanie i kolejne rozdanie gdzie z SB wrzucam tylko na kompletnie pijanego Tosiaka all-ina z A9s. Tosiak pokazuje K2 coś mu dochodzi i mam po grze. Tosiak, nie daruję Ci tej nocy :D

W ciągu dwóch dni unibet-brak-polskiej-licencji! oddał mi wszystko co mi konsekwentnie przez ostatnie dwa miesiące zabierał. Wczoraj na sześć MTT nie wpuścił mnie do kasy tylko w jednym. Pozostałe pięć kończyłam na ft. Dodatkowo gramy tam Mistrzostwa Polski, na indywidualny wynik dla siebie nie widzę już szans ale drużynowo jak narazie jesteśmy na 1 miejscu i puchar na pewno jest w naszym zasięgu.

Gram jeszcze na jakimś małym roomie licząc na to, że może uda mi się zakwalifikować do Poker Tour na promie ale narazie bez sukcesów.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 06 kwie 2013, 20:19

iza_doria pisze:Jak wracam są tak padnięte że się pokładają obok mnie na kanapie i wieczorne tornado nie występuje. Nocna trasa tranzytowa z parapetu przez łóżko do drugiego pokoju i z powrotem też jakby zanikła.

Ja tam wolę jak się przytulają i mruczą :mrgreen:

Ładnie tam ciśniesz. Powodzonka dalej :tak: Jeszcze raz podziękowania za poświęcony czas ;)

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 07 kwie 2013, 11:43

Piękne wyniki Izka piękne.
Swoją drogą - gratuluję drużyny na Unibecie.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 07 kwie 2013, 17:14

iza_doria pisze:Zapomniałam tylko dodać że ś.p. Lepper wolał się opalać na solarium bo słońce zachodzi na zachodzie a zachód jest podejrzany...

haha, nie słyszałem tego :mrgreen:

iza_doria pisze:Najpierw ciekawie rozegrane 99 vs AA, przy flopie K92.

Był set vs set na flopie ;-) czyli board: A92, po Twoim becie Tosiak zagrał flat call (preflop 3betował), gadka była na turnie i tam poleciały stacki.

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 07 kwie 2013, 17:40

nie, as na turnie doszedł dopiero. na flopie Tosiak zrobił donk bet 1k do puli 13k, ja podbiłam do 6k, Tosiak sprawdził. I all-iny nie poleciały bo Tosiak miał więcej, a mi po całej akcji jeszcze 5k zostało :D

edit: i o 3becie pre-flop też ciężko mówić bo ja zagrałam limp na niego.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 07 kwie 2013, 18:09

Jesteś pewna tego, że dokupił set dopiero na turnie? Ja bym się założył o dychę, że był cooler na flopie.

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 07 kwie 2013, 18:12

Tak mi moja pamięć przypomina. Może się ktoś wypowie jeszcze ale na 90% na turnie dokupił.

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 07 kwie 2013, 18:38

Też jestem przekonany że flop wyglądał A92

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 07 kwie 2013, 18:52

No vs dwie osoby nie będę się spierać. Zapytam Tosiaka przy okazji.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 07 kwie 2013, 18:56

iza_doria pisze:Zapytam Tosiaka przy okazji.

Bitch please :mrgreen: Najpierw mu przypomnij, że był z nami na zlocie :mrgreen: :mrgreen:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”