Blog - Tosiak
- Tosiak
- -#VIP

-
usiu18
- -#zwykly

- komix22
- -#aktywny

No niestety co zrobisz siła wyższa na tym właśnie polega ta gra mogę tu przytoczyc taki cytacik trochę zmieniony ,, Poker jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiesz co Ci się trafi.
Ja po takich zagraniach to mam ochotę kompa przez okno wyrzucic.
Mam nadzieję że odrobisz te 13 $ a nawet jestem tego pewien
Ja po takich zagraniach to mam ochotę kompa przez okno wyrzucic.
Mam nadzieję że odrobisz te 13 $ a nawet jestem tego pewien
-
dam1anov
- -#aktywny

Tosiak pisze:Nie bralem pod uwage nawet, ze gosc moze miec te QT, innego fulla jeszcze jako takoale zeby te QT eh
![]()
Raisował(ale niemrawo) na flopie, potem także na turn. Chyba od początku obstawiałeś go na draw do koloru i nie dopuszczałeś możliwości posiadania przez niego QQ lub QT. Na Twoje nieszczęście na turn przyszła 9d. River to już była czysta formalność - też zagrałbym all-in na kolor z asem.
No cóż, zdarza się - ja na Twoim miejscu zagrałbym mocniej na preflop i mocniej na flopie. Chyba chciałeś slowplay'ować swojego tripsa z TK i przez to nie miałeś zbyt dużo szans na ocenę potencjału ręki przeciwnika.
Jednego szkoda - o ile dobrze pamiętam to Twój prawie ulubiony układ(ulubiony to AT's prawda?
PS. W ankiecie zaznaczyłem, zgodnie z prawdą, opcję nr 1.
Pozdrawiam
- Tosiak
- -#VIP

Po pierwsze to musze napisac, ze wrecz mnie zaskoczyla tak duza ilosc glosow na tak w ankiecie;) (dotychczas 7). No i wypada podziekwaoc za komentarze;)
No ogolnie zgadza sie Damianov, moj ulubiony uklad to AT w kolorze, szczegolnie serduszka mi szczescie przynosza
No a teraz znow pora zeby pograc cos na Tony G, na stolikach schodze na stawki 0.02/0.04
No ogolnie zgadza sie Damianov, moj ulubiony uklad to AT w kolorze, szczegolnie serduszka mi szczescie przynosza
No a teraz znow pora zeby pograc cos na Tony G, na stolikach schodze na stawki 0.02/0.04

- Tosiak
- -#VIP

Witam w piatkowy wieczor:)
Nastawienie bardzo pozytywne, pora na pokerka:) Wlasciwie, to ta 'pora na pokerka' nastapila 1.5h temu, usiadlem troche na Tony G , podwoilem to, z czym wszedlem na stol 5$ na 10$
i zaczalem gre na Everescie, w turnieju 1000-osobowym, z 1$ wpisowym (4$ stack na Everescie;[). Wiec przydaloby sie wygrac, takie turnieje ostatnio mi nawet niezle szly, wiec moze i teraz nie bedzie zle. W pierwszej fazie turnieju gralem ogladajac Skazanego (13 niby ostatni odcinek III serii), zarowno film jak i poker pozytywnie (film bardziej, az sie wzrusyzlem na koncowce, taka smutna piosenka:], jak ktos ogladal to wie:D), a na pokerze, po malu powoli, bardzo pasywny stolik, malo osob z mojego stolika sie zmienilo, raczej nikt nie odpada, ale na tym, ze graja pasywnie mozna bylo latwo zarobic zetony - niewiele, ale zawsze wiekszy stack:).
Przed chwila skonczylem ogladac Skazanego, jest juz 52 minuta turnieju, blindy 50-100, pozostalo 476(na 1000) graczy, ja zajmuje 160~ miejsce z 2330 zetonami.
Przy okazji odpale Tony G na 0.02/0.04 i sprobuje powiekszyc kapital
Bedzie relacja w tym czasie z Everesta;)
P.S. Korzystajac z bloga, gdzie pisze swoje perypetie pokerowe chcialbym napisac, ze Oskarek nie jest czlowiekiem godnym pozyczek lub jakichkolwiek pomocy mu.
To bylo w dniu turnieju na Tony G, mianowicie mialem mu pozyczyc+ on mi mial 'dac' 50% swojego bonusa, ktorego dostanie od Tony G.
Na nastepny dzien po turnieju:
Jakis czas pozniej...
Na szczescie wyplaty nie odwolal, ale do teraz nie dostalem zadnej wiadomosci, chociazby glupiego "sory, ze przegralem cala kase na tony g, kiedys jakos Ci sie odwdziecze za ta pozyczke", rozumiecie o co mi chodzi...
Dobra koniec tych wywodow, AK na rece, trzeba grac.
Nastawienie bardzo pozytywne, pora na pokerka:) Wlasciwie, to ta 'pora na pokerka' nastapila 1.5h temu, usiadlem troche na Tony G , podwoilem to, z czym wszedlem na stol 5$ na 10$
Przed chwila skonczylem ogladac Skazanego, jest juz 52 minuta turnieju, blindy 50-100, pozostalo 476(na 1000) graczy, ja zajmuje 160~ miejsce z 2330 zetonami.
Przy okazji odpale Tony G na 0.02/0.04 i sprobuje powiekszyc kapital
Bedzie relacja w tym czasie z Everesta;)
P.S. Korzystajac z bloga, gdzie pisze swoje perypetie pokerowe chcialbym napisac, ze Oskarek nie jest czlowiekiem godnym pozyczek lub jakichkolwiek pomocy mu.
Kod: Zaznacz cały
Ja (18-02-2008 12:06)
wlasciwie to mam 20$ na mb
Oskarek (18-02-2008 12:07)
no to moze wiesz chcesz zarobic 10$ :PTo bylo w dniu turnieju na Tony G, mianowicie mialem mu pozyczyc+ on mi mial 'dac' 50% swojego bonusa, ktorego dostanie od Tony G.
Na nastepny dzien po turnieju:
Ja (19-02-2008 16:19)
wiesz, ze to nie czasy, ze czlowiek pozycza kase za darmo;]
Oskarek (18-02-2008 12:07)
no to moze wiesz chcesz zarobic 10$ :P xD
Oskarek (19-02-2008 16:19)
e tam ;pp 7,50 :PJakis czas pozniej...
Ja (19-02-2008 17:08)
a zdajesz sobie sprawe, ze ja o tych 7.5 chociazby mowilem sserio?
Ja (19-02-2008 17:11)
niedostepny;)
Ja (19-02-2008 17:11)
tylko czekac az wycofasz wyplate-.-Na szczescie wyplaty nie odwolal, ale do teraz nie dostalem zadnej wiadomosci, chociazby glupiego "sory, ze przegralem cala kase na tony g, kiedys jakos Ci sie odwdziecze za ta pozyczke", rozumiecie o co mi chodzi...
Dobra koniec tych wywodow, AK na rece, trzeba grac.
- Tosiak
- -#VIP

W nowym poscie, ale to chyba juz bez znaczenia, bo naleze do grupy Aktywnych Pokerzystow, wiec posty nie zmieniaja mojej sytuacji.
Do przerwy jeszcze ze 2-3 rozegrania, w ktorych wszedlem i wygralem, aczkolwiek niewielka ilosc zetonow.
Po przerwie jedno AK, przy ktorym nastepuje podzielenie, gosc tez mial AK:), pozniej dostalem na reke 88, bylem na srodkowej pozycji, dalem raisa x3 BB (450), gosc po mnie dal all ina (za 1.2k~ ) z racji tego ile juz wlozylem, sprawdzilem, mial 66, obojgu nam nic nie doszlo i wygralem te jego zetony tym samym wskakuajc na 70~ pozycje.
Na ten moment pozostalo 330 graczy.
Bede edytowac;)
No i znaczna strata zetonow:
AT d na rece, daje raisa x2 BB, wchodzi 1 gosc.
Na stole AQ9 (Q9h) , daje beta za 3x BB, gosc podwaja, liczac, ze nie spadnie mu do koloru, ewentualnie obawiajac sie trojki i tak sprawdzam. Na riverze dochodzi kolejne serce, on wchodzi za 10x BB, folduje...
Teraz mam na rece A2 trefl i sprawdzialem all ina z 1k, zobaczymy jak sie potoczy...
No... wygrywam Gosc pokazuje KT, sytuacja bez zmian, na riverze A tylko potwierdzajacy wygrana mojej reki. A teraz juz 99 na rece:), bet x2 BB, chip leader sprawdza;/ flop 4 T J . Ja check, on bet za 5k, ja fold... Pokazuje 99, on AJ mimo to zostaje z 1900 zetonami
Bedzie ciezko przetrwac.
Przyjemny BB
Dostaje Q4 w kolorze, 4 gosci wchodzi(prawdziwa rzadkosc) bez raisa widze flop, a na nim 446, daje bet 1BB, jeden gosc raisa 2BB, daje tylko calla, na turnie daje checka, on all ina, oczywiscie call, przeciwnik pokazuje A2:) 4060 zetonow.
AQh na rece. raisa x2 BB, jeden all in oczywiscie spawdzam, na flopie 2 seruduszka, i jemu para kroli, na riverze serudzszko do flusha:) 7500 zetonow.
AK na rece , raise x3 BB, chip leader call, i 2 innych typow;o, flop 48T , wszyscy check, turn Q, znow chceck, river T, daje beta za 3k (ok. 7x BB). Dwa foldy, a jedna co miala all ina wczesniej przegrywa:) Przez chwile 13k zetonow.
Trace te zetony po 3 rozdaniach majac na reku AQ h
, gosc dostal trojke:) a ja z 2 parami wtopilem. ;/ Dobrze, ze nie rozegral tego jakos lepiej;], tylko malego beta, a ja bylem w stanie dac all ina na AAQQ on mial 777;)
Na Everescie trwa druga przerwa, zostalo 114 gosci, ja 40 miejsce z 10k zetonow.
A tutaj dla "oslody" zabawne rozdanie na Tonym, beznadziejne rozdanie zarowno z mojej strony, jak i ze strnoy mojego przeciwnika.
No i chyba turniej konczy dla mnie sie na 90~miejscu
QK vs 33.
No i skonczyl sie. Na BB sprawdzilem raisa. Sami zobaczcie.
Tyle gry, zeby ledwo sie zwrocilo... 1.5$... 30 centow na plus -.- :p
Do przerwy jeszcze ze 2-3 rozegrania, w ktorych wszedlem i wygralem, aczkolwiek niewielka ilosc zetonow.
Po przerwie jedno AK, przy ktorym nastepuje podzielenie, gosc tez mial AK:), pozniej dostalem na reke 88, bylem na srodkowej pozycji, dalem raisa x3 BB (450), gosc po mnie dal all ina (za 1.2k~ ) z racji tego ile juz wlozylem, sprawdzilem, mial 66, obojgu nam nic nie doszlo i wygralem te jego zetony tym samym wskakuajc na 70~ pozycje.
Na ten moment pozostalo 330 graczy.
Bede edytowac;)
No i znaczna strata zetonow:
AT d na rece, daje raisa x2 BB, wchodzi 1 gosc.
Na stole AQ9 (Q9h) , daje beta za 3x BB, gosc podwaja, liczac, ze nie spadnie mu do koloru, ewentualnie obawiajac sie trojki i tak sprawdzam. Na riverze dochodzi kolejne serce, on wchodzi za 10x BB, folduje...
Teraz mam na rece A2 trefl i sprawdzialem all ina z 1k, zobaczymy jak sie potoczy...
No... wygrywam Gosc pokazuje KT, sytuacja bez zmian, na riverze A tylko potwierdzajacy wygrana mojej reki. A teraz juz 99 na rece:), bet x2 BB, chip leader sprawdza;/ flop 4 T J . Ja check, on bet za 5k, ja fold... Pokazuje 99, on AJ mimo to zostaje z 1900 zetonami
Przyjemny BB
AQh na rece. raisa x2 BB, jeden all in oczywiscie spawdzam, na flopie 2 seruduszka, i jemu para kroli, na riverze serudzszko do flusha:) 7500 zetonow.
AK na rece , raise x3 BB, chip leader call, i 2 innych typow;o, flop 48T , wszyscy check, turn Q, znow chceck, river T, daje beta za 3k (ok. 7x BB). Dwa foldy, a jedna co miala all ina wczesniej przegrywa:) Przez chwile 13k zetonow.
Trace te zetony po 3 rozdaniach majac na reku AQ h
, gosc dostal trojke:) a ja z 2 parami wtopilem. ;/ Dobrze, ze nie rozegral tego jakos lepiej;], tylko malego beta, a ja bylem w stanie dac all ina na AAQQ on mial 777;)
Na Everescie trwa druga przerwa, zostalo 114 gosci, ja 40 miejsce z 10k zetonow.
A tutaj dla "oslody" zabawne rozdanie na Tonym, beznadziejne rozdanie zarowno z mojej strony, jak i ze strnoy mojego przeciwnika.
No i chyba turniej konczy dla mnie sie na 90~miejscu
No i skonczyl sie. Na BB sprawdzilem raisa. Sami zobaczcie.
Tyle gry, zeby ledwo sie zwrocilo... 1.5$... 30 centow na plus -.- :p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tosiak
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

Tosiak pisze:P.S. Korzystajac z bloga, gdzie pisze swoje perypetie pokerowe chcialbym napisac, ze Oskarek nie jest czlowiekiem godnym pozyczek lub jakichkolwiek pomocy mu.
wyrazy współczucia NIC TAK NIE BOLI JAK NIEBIESKI NIEBIESKIEGO W TRABE PUSZCZA>> ale gdzie ty masz tosiak oczy
przeciez trzeba było goscia przeswietlic zanim wysyła sie kase
oskarek>> w przeciwienstwie do prawdziwych facetów poprostu nie ma JAJ
co mozna zobaczyc po braku kółeczka z ogonkiem (pod forumowym nickiem)
W sREDNIOWIECZU JUZ BY DOSTAŁ ODEMNIE REKAWICA W TWARZ
nie ma to tamto bez odwrotu bez kapitulacji
- Tosiak
- -#VIP

No coz, potrzebowalismy tego turnieju na Tonym
, to mnie sklonilo zeby pozyczyc mu, kase wprawdziwe tez oddal, dobra juz mniejsza oto.
Dzis jak obiecalem - zagralem.
Na GreenJokerPokerze:) widnialo tam jeszcze 11$, zagralem sobie turniej 6 osobowy z wpisowym 1$ (odpadlem na 3 miejscu) i 24 osobowy, takze z 1$ wpisowym, ktory udalo mi sie wygrac;) Troche sie meczylem na HU z gosciem, ale caly czas przewazalem. Jedno ciekawe rozdanie , ja na reku AK(blindy 1k/2k) ja SB, on BB
ja raise na 4k, on call. Flop KQ5, ja bet za 2k, on all in (bodajze 5k~), oczywiscie chceck. On na reku A6 = | zadowolony koncem tej meki, patrze na dochodzace karty - turn J, river... T
Ale potem z AK wygralem
To chyba koniec na dzis, ale jak cos zagram to na pewno opisze.
No i dzis jeszcze rozegralem 1 turniejek 6 osobowy, zajalem 2 miejsce mimo iz na HU mialem przewage 7:1 :/ Gosc sie trzymal, powoli wzbogacal, m ikarty nie szly, gralismy chyba z 20 minut
wkoncu przyszlo AQ, sprawdzilem jego all ina TJ, wpadka, zostlao mi 2k zetonow, odrobilem do 4k, i tym razem AK a on TJ znow i sprawdza mojego all ina tym razem. Flop TJ9 turn J river T ... :/ co za nieszczesliwe TJ 
, to mnie sklonilo zeby pozyczyc mu, kase wprawdziwe tez oddal, dobra juz mniejsza oto.
Dzis jak obiecalem - zagralem.
Na GreenJokerPokerze:) widnialo tam jeszcze 11$, zagralem sobie turniej 6 osobowy z wpisowym 1$ (odpadlem na 3 miejscu) i 24 osobowy, takze z 1$ wpisowym, ktory udalo mi sie wygrac;) Troche sie meczylem na HU z gosciem, ale caly czas przewazalem. Jedno ciekawe rozdanie , ja na reku AK(blindy 1k/2k) ja SB, on BB
To chyba koniec na dzis, ale jak cos zagram to na pewno opisze.
No i dzis jeszcze rozegralem 1 turniejek 6 osobowy, zajalem 2 miejsce mimo iz na HU mialem przewage 7:1 :/ Gosc sie trzymal, powoli wzbogacal, m ikarty nie szly, gralismy chyba z 20 minut
Ostatnio zmieniony 27 lut 2008, 20:43 przez Tosiak, łącznie zmieniany 1 raz.
- radost21
- LEGENDA

Tosiak pisze:No coz, potrzebowalismy tego turnieju na Tonym , to mnie sklonilo zeby pozyczyc mu, kase wprawdziwe tez oddal, dobra juz mniejsza oto.
dobrze ze to piszesz
jesli sie kogoś stawia w złym świetle a potem przychodzi OŚWIECENIE
i błedy młodości zostają poprawione konieczne jest abyś dał czytajacym sprostowanie
tak wiec panie i panowie:
w tym przypadku nie dojdzie do pojedynku Tosiak I Oskarek
a wszystkich ciewkawskich prosimy o rozejscie
(pokerromy czekają)
podpisano>> wyatt earp XXIwieku czyli r...21
- Tosiak
- -#VIP

A tu cuda niewidy z Green Joker Pokera; ) cholernie dziwne karty ida na tym pokerroomie:D 3 rozdania z 1 turnieju, az mi sie nie chcialo wierzyc jak ich doswiadczalem:D
I kolejna dostawa... Co za pokerroom
:o:o az mi sie wierzyc nie chce w te karty. Przed chwila odpadlem z turka moje 88(mialem juz low stacka-all in pre flop), gosc call , pokazuje QT, flop 8A2 juz sie ciesze turn J ... river K........ Nie do uwierzenia, no nie? ale to prawda niestety :[
A ten co dodaje, ja rozgrywalem slow playem zeby jak najwiecej ugrac z moja trojka asow, niestety wyszlo, co wyszlo...
I kolejna dostawa... Co za pokerroom
A ten co dodaje, ja rozgrywalem slow playem zeby jak najwiecej ugrac z moja trojka asow, niestety wyszlo, co wyszlo...
- Tosiak
- -#VIP

Siemka.
Weekend raczej spedze w domu, no moze w niedziele na turniej w tenisa stolowego:D, ale tak chyba bede siedzial w domu, a wiec czas na pokera.
Jutro bez obaw moge spac do woli
, a wiec dzis szykuje sie nocna gierka. Bynajmniej mam taka nadzieje - zapisalem sie na 3000$ freezout - 5$, ktory rozpocznie sie za godzinke. O ile szybko nie odpadne to bedzie relacja.
A teraz gram na 0.01/0.02:) na GreenJokerze;) No i przy okazji jak zawsze fotka, ze wspanialego rozdania. Gosc, ktory mial flusha nadzwyczaj mnie zaskoczyl - czyzby nie zauwazyl, ze go ma? Gosc byl na late position, no a w grze jako ostatni decydowal. Na flopie dal niskiego beta, no z para trojek, zrozumiale i z flush drawem.Potem moj marny bet na turnie x3 BB -.- , nie wiem co chcialem osiagnac. A potem to co sie stalo na riverze, to mnie ostro zaskoczylo
gosc flush K high, mogl sie obawiac jedynei fulla, na ktorego prawdopodobienstwo bylo niezmiernie niskie.
A teraz kolejna akcja... JJ na reku, 4 gosci zostalo na turku (1$ wpisowe- 6 osobowy), ja na SB, dwoch call przede mna , ja raise x5 BB, jeden gosc daje reraisa x2 , ja all in, gosc call... pokazuje 37trefl... na flopie 2 trefle i na riverze kolejny:) a parki nawet nie mial oczywiscie. Cuda sie dzieja na tym Jokerze;) Az mi zaczyna podpadac ten pokerroom. Wiem, to tylko kwestia przypadku, no ale
dziwne te rozdania.
Weekend raczej spedze w domu, no moze w niedziele na turniej w tenisa stolowego:D, ale tak chyba bede siedzial w domu, a wiec czas na pokera.
Jutro bez obaw moge spac do woli
A teraz gram na 0.01/0.02:) na GreenJokerze;) No i przy okazji jak zawsze fotka, ze wspanialego rozdania. Gosc, ktory mial flusha nadzwyczaj mnie zaskoczyl - czyzby nie zauwazyl, ze go ma? Gosc byl na late position, no a w grze jako ostatni decydowal. Na flopie dal niskiego beta, no z para trojek, zrozumiale i z flush drawem.Potem moj marny bet na turnie x3 BB -.- , nie wiem co chcialem osiagnac. A potem to co sie stalo na riverze, to mnie ostro zaskoczylo
A teraz kolejna akcja... JJ na reku, 4 gosci zostalo na turku (1$ wpisowe- 6 osobowy), ja na SB, dwoch call przede mna , ja raise x5 BB, jeden gosc daje reraisa x2 , ja all in, gosc call... pokazuje 37trefl... na flopie 2 trefle i na riverze kolejny:) a parki nawet nie mial oczywiscie. Cuda sie dzieja na tym Jokerze;) Az mi zaczyna podpadac ten pokerroom. Wiem, to tylko kwestia przypadku, no ale
- Tosiak
- -#VIP

I nici z turnieju... przez 42 rece - najlepsza byla QJ nawet nie w kolorze;/ na stole nawet do pary nie doszlo. MIALEM JEDNA wygrywajaca reke w ciagu 50 minut gry... ;[ 33 ... na ktora oczywiscie niewiele wygralem, bo tylko parka niska... Wkoncu doszlo KQs, all in oczywiscie, bo juz blindy 75/150, ja zaledwie 1000 zetonow. Jeden gosc Call on pokazuje AT, flop 953, turn A, river K :p i po grze. (400~ pozycja na 1100) :]
- Tosiak
- -#VIP

Jednak jak chce to potrafie;)
Postanowilem sobie, ze musze wygrac ten turniej, a bynajmniej zajac 2 miejsce;) No i staralem sie grac jak najlepiej potrafilem - wiec udalo sie wygrac. Musze z takim podejsciem czesciej,a raczej zawsze podchodzic do gry. Przewaznie mysle "pewnie odpadne 1 miejsce przed platnym i nawet mi sie nie zwroci". Zagram ejszcze teraz na Tony G jakies S&G i na Pokerium jeszcze jeden taki;) Zobaczymy jak pojdzie. Wtedy bylo dosc ciezko na HU
bo mialem 2000 a gosc 13000. ale sie udalo
Czekam na jakies komentarze chlopaki:)
Edit: A jednak nie zagram, bo znajomy za chwile przychodzi. No to zagram pozniej;)
No i zagralem - na Tony G jestem ladnie na plus, jeden trniej 20 osobowy - 3 miejsce (8$ win, 2$ wejscie), a potem wygrana 12 osobowego turnieju (2$ wsttep, 12$ wygrana):)... A tu koncowe rozdanie
<hahaa> A w tym samym czasie na Pokeriumie inne... Az nie do wyobrazenia ;o zobaczcie sami.
Pogromca Asow!
Postanowilem sobie, ze musze wygrac ten turniej, a bynajmniej zajac 2 miejsce;) No i staralem sie grac jak najlepiej potrafilem - wiec udalo sie wygrac. Musze z takim podejsciem czesciej,a raczej zawsze podchodzic do gry. Przewaznie mysle "pewnie odpadne 1 miejsce przed platnym i nawet mi sie nie zwroci". Zagram ejszcze teraz na Tony G jakies S&G i na Pokerium jeszcze jeden taki;) Zobaczymy jak pojdzie. Wtedy bylo dosc ciezko na HU
Czekam na jakies komentarze chlopaki:)
Edit: A jednak nie zagram, bo znajomy za chwile przychodzi. No to zagram pozniej;)
No i zagralem - na Tony G jestem ladnie na plus, jeden trniej 20 osobowy - 3 miejsce (8$ win, 2$ wejscie), a potem wygrana 12 osobowego turnieju (2$ wsttep, 12$ wygrana):)... A tu koncowe rozdanie
Pogromca Asow!
- Phela
- -#aktywny

swietne postanowienie moze ja tez tak zaczne
i moze cos w koncu sie uda
bo jak narazie to wiekszosc turnieji w pupe ze tak brzydko powiem
a co do tego koloru to szkoda ze ja dalej przy tym stole nie siedzialem
bym byl slawny na Twoim blogu
a tak na prawde to wielkie szczescie miales
szkoda tylko ze ja odpadlem wczesneij ale z klasa (QQQ7) na (QQQ9)
a taki pewny bylem jak zobaczylem ze mam QQQ
a tu zaskoczenie
powodzenia w prowadzeniu bloga i duzo szczescia na stolach
a ogolem to fajny blog masz nadzieje ze kiedys dorownam Ci pod wzgledem blogu no i gry
pozdrawaim i zapraszam na moj jak cos to link nizej
)
Ostatnio zmieniony 02 mar 2008, 00:40 przez Phela, łącznie zmieniany 1 raz.
- zielony0528
- -#VIP

gratuluje zwyciestwa na stryyke ze ma w finale ale sie meczyles miales 10k a ja 5k:P co sie potem odwrocilo
a potem te moje 109 vs jj twoje i flop 788 i nic nie doszlo tylko 10:P i wtedy znow wrocilo do normy jak masz przewage 12k do 3k do graj ostrzej szczegolnie na pre-flopie:p jeszce raz graty za zwyciestwo
-
jedi_2008
- -#pretendent

- Tosiak
- -#VIP

Kolejne zdjecie "Pogromcy AA"
znow zabawnie
Wczoraj niestety nie bylo tak zabawnie, bo nie moglem zagrac w turnieju na Tony G
((((( a tak chcialem... mialem Was ograc :/ no ale coz, nie bylo szans zeby zagrac.
Co do fotki, to wyobrazcie sobie co gosc musial poczuc po zobaczeniu rivera;) a te "5;) " napisalem po zobaczeniu turna
hehehe
Co do fotki, to wyobrazcie sobie co gosc musial poczuc po zobaczeniu rivera;) a te "5;) " napisalem po zobaczeniu turna
- RTOB
- -#aktywny

- Mlody
- -#zasłużony

- Tosiak
- -#VIP

Chwilowa przerwa - sporo nauki.
Powrot w piatek.
Nastapi pozniej do edytacji.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich w piatek:)
A jednak pogralem dzis troche, ale taka gra, to jak nie gra. Cytując Pidżame Porno
"Na środku drogi i nie na szczycie
Nigdy ostatni nigdy pierwszy"
Mowiac prosciej, rozegrane kilka turkow sit and go i zawsze do platnego miejsca, ale albo drugie, albo trzecie platne i taki niedosyt :/ Musze zagrac cos wiekszego, moze jutro.
Powrot w piatek.
Nastapi pozniej do edytacji.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich w piatek:)
A jednak pogralem dzis troche, ale taka gra, to jak nie gra. Cytując Pidżame Porno
"Na środku drogi i nie na szczycie
Nigdy ostatni nigdy pierwszy"
Mowiac prosciej, rozegrane kilka turkow sit and go i zawsze do platnego miejsca, ale albo drugie, albo trzecie platne i taki niedosyt :/ Musze zagrac cos wiekszego, moze jutro.
- Tosiak
- -#VIP

Siemka.
Wczoraj, mimo iz bardzo chcialem zagrac na Everescie - nie moglem, a raczej wolalem spedzic piatek ze znajomymi na imprezie, no ale mniejsza oto. Dzis raczej bede grac. Planuje za 1.5h zagrac turniej 3000$ GTD, 10$ buy in na cd pokerze. Zobaczymy co z tego bedzie.
Poki co zagram jakis sit and go na Tonym, 2$ buy in, 10 osobowe. (stan konta na Tonym 18$:().
"Po upadku potrafie wstac, zebrac sily i dalej grac..."
Dzis troche postaram sie napisac na blogu, zebrac jakies ciekawe rozdanie i je opisac. Dzis bede mial raczej wolny dzien:) i sprobuje ugrac jak najwiecej. A noz widelec uda sie wygrac na CD pokerze?:) hehehe zyczcie mi powodzenia.
Pozdrowienia dla czytajacych:)
Wczoraj, mimo iz bardzo chcialem zagrac na Everescie - nie moglem, a raczej wolalem spedzic piatek ze znajomymi na imprezie, no ale mniejsza oto. Dzis raczej bede grac. Planuje za 1.5h zagrac turniej 3000$ GTD, 10$ buy in na cd pokerze. Zobaczymy co z tego bedzie.
Poki co zagram jakis sit and go na Tonym, 2$ buy in, 10 osobowe. (stan konta na Tonym 18$:().
"Po upadku potrafie wstac, zebrac sily i dalej grac..."
Dzis troche postaram sie napisac na blogu, zebrac jakies ciekawe rozdanie i je opisac. Dzis bede mial raczej wolny dzien:) i sprobuje ugrac jak najwiecej. A noz widelec uda sie wygrac na CD pokerze?:) hehehe zyczcie mi powodzenia.
Pozdrowienia dla czytajacych:)
-
jedi_2008
- -#pretendent

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”