Nie widze tego komentarza "Mattiego", prawdopodobnie usuniety. No ale co do Twojego pytanie Matti, no to gram an wielu pokerroomach, gdzie najdzie mnie ochota, mam kase na gdzies 7, na wiekszosci to po jakeis 10$, no a na innych mam jeszcze po 1-3$, wrecz zapomniane

, ale czasem wejde sie zapisac na jakeigos free, a tu jakeis drobne, glownei z freerolli.
Ja na okladke? hehehe

chyba jako najwieksza sierota;)
Wrocilem z krotkiego wypoczynku, teraz chwile usiadlem do pokerka na CD pokerze, kase dostalem za aktywnosc z forum:) za co dziekuje, sprobuej cos z tego ugrac, miejmy nadzieje, ze sie powoli uda.
No a teraz wkleje kilka (hm, 3-a moze wiecej) rozdania z wlasnie CD Pokera, z dzisiejszej gry. Praktycznie wyszeldem an 0

na poczatku ladnie na +, ale jak to w pokerze - przegralem:P
No to tak od poczatku (chociaz nie wiem jak to wyjdzie, pewnie na odwrot). Pierwsze rozdanie:
Rozdanie z A8, na pierwsze spojrzenie , nic specjalnego, ale to gosc ,z ktorym takjakby rywalizowalem na stole, to ja mu ukradlem zetony, to on mi. Co byscie poomysleli po ukazaniu turna? Ja pomyslalem "znowu ten palant zgarnie mi zetony, bo albo wygra kickerem, albo mial ta durna dziewiatke..." , spytalem co on pomyslal, to powiedzial praktycznie to samo
Drugie rozdanie:
Tu chyba nie ma zbytnio co opisywac, obaj gralismy slow playem:) ja majac ta czworke, sadzilem, ze zgarne pule:) czekalem az on zabetuje liczac, ze ma jakas parke. No niestety, mial parke, ale oprocz tej parki jekszcze czowreczke:P Mowi sie trudno:) Ogral mnie troche chlopak. Dobrze, ze mialem tylko tyle pieneidzy na stoliku:), zreszta on nie mial duzo wiecej:)
Trzecie rozdanie:
Zarowno beznadziejna gra z mojej strony, jak i z jego

, wiem robie sobie wstyd dajac takie rozdanie, ale coz, pokazuje jakie rybki sa na niektorych stolikach:) Na riverze probowalem blefowac, niestety nieudolnie, tzn. jak tu zblefowac takiego goscia;p No wystarczy popatrzec na te rozdanie, bet na flopie, bet na turnie, a gosc daje calle. E szkoda gadac;)
Czwarte rozdnaie:
Nic specjalnego, ale rozdnaie zaraz po tym z marnym drawem tego goscia:) odebralem swoje od niego, wlasciwie no to nie iwem czemu to wstawilem, beznadziejne rozdanie

fartem dostalem pare asow i nic wiecej hehehe

no ale coz

Pokazuje slabosc niskich par. No i dlatego, ze to rozdanie zaraz po tym marnym stricie:D
Piate rozdanie:
Znow nic specjalnego, ale tutaj udany blef, gosciu jeszcze przed foldem, napisal, ze ma KK, ja go troche podpuscilem, zeby sprawdzil, no i nasz "bluffyoyster" dal sie wrobic w blefa;) Ryzykowalem, moze troche glupio, ale potrzebowalem tej puli hehehe:D
I na koneic jeszcze podsumowanie:) Na pierwszy stolik wszedlem z 1$, a na drugi najpierw z 3$ , a potem z 10$, czyli po 1.5h gry jestem - 0.3~ $ ...

A po 5 min. bylem 8$ na +: ) win z AA i z QQ:)
P.S. Nie sadzicie, ze zycie jest jak Poker?:) Trzeba wiedziec kiedy dac folda, a kiedy ostrego beta

Hah, wiem, jestem psychol

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.