Wygląd i funkcjonowanie forum.
-
luki501
- -#VIP

- arek_FJ
- -#aktywny

Tadzik1 pisze:Witam.
Dlaczego nie mogę odczytać PW które dzisiaj do mnie przyszło ? Wszystkie starsze mogę tylko tego nowego nie, gdy klikam strona się ładuje ale w rezultacie i tak powraca do strony głównej skrzynki odbiorczej.
Bo tego pana, od ktorego dostales pw nie ma juz zapewne na forum. Zostal zbanowany.
- skuter
- -#VIP

-
poker_is_bad
- -#zwykly

- Ted Forester
- -#VIP

- skuter
- -#VIP

-
Oskarek
Tlumaczone bylo wiele razy xD nie wiem po co to jest ale ogolnie to
HP: obrazuje aktywność użytkownika, poprzez odpowiadanie na inne posty
MP: obrazuje szybkość użytkownika w odpowiedziach na inne posty. Za każdy własny post płaci się punktami MP , ale z czasem następuje ich regeneracja
Exp: pokazuje w procentach ile pozostało postów do uzyskania przez użytkownika następnego poziomu
HP: obrazuje aktywność użytkownika, poprzez odpowiadanie na inne posty
MP: obrazuje szybkość użytkownika w odpowiedziach na inne posty. Za każdy własny post płaci się punktami MP , ale z czasem następuje ich regeneracja
Exp: pokazuje w procentach ile pozostało postów do uzyskania przez użytkownika następnego poziomu
- skuter
- -#VIP

-
titanum
- -#VIP

mam cos takiego i nie wiem co to takiego
nie wiem czy to moj indywidualny problem mojej przegladarki (w co wątpie) czy też bląd skryptu mysql'a forum
moze ktoś napisać o co chodzi bo jak tak to moze czas zmienic przegladarke
wrzucam screena
moze ktoś napisać o co chodzi bo jak tak to moze czas zmienic przegladarke
wrzucam screena
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- radost21
- LEGENDA

-
Altey
- -#VIP

-
deadprez
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

-
deadprez
- -#VIP

uzywam firefoxa i ciagle mnie wylogowuje wystarczy ze 5 min nie klikam nigdzie na forum i mnie wyrzuca,nawet jak pisze posta to musze najpierw go skopiowac pozniej sie zalogowac i dopiero wyslac,jeszcze tak z miesiac bylo dobrze moglem zostawic nawet na 2-3 h wracalem i dalej bylem zalogowany
w domu mam opere i nawet jak nic nie robie na forum to jestem ciagle zalogowany,jaka moze byc tego przyczyna?
w domu mam opere i nawet jak nic nie robie na forum to jestem ciagle zalogowany,jaka moze byc tego przyczyna?
- Ted Forester
- -#VIP

- Krisso
- -#aktywny

-
deadprez
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

-
Oskarek
Prosilbym o poprawienie tego
[Dzisiaj 22:31] coolen: heh a ja 5ty
graty Pawel !
[Sro 23:26] Wahi: m@jkel grasz teraz na WH moze?
[Sro 23:27] Oskarek_89: ktory Pawel? xD
Ten sam dzien ale po 23 pokazuje juz ze to SRODA a nie DZISIAJ ;p i tak samo jak w ostatnie posty zagladam tak samo jest
przestawcie godzine czy cos tam bylo kiedys ok
[Dzisiaj 22:31] coolen: heh a ja 5ty
Ten sam dzien ale po 23 pokazuje juz ze to SRODA a nie DZISIAJ ;p i tak samo jak w ostatnie posty zagladam tak samo jest
- sn00pski
- -#aktywny

Oskarek_89 pisze:Prosilbym o poprawienie tego![]()
[Dzisiaj 22:31] coolen: heh a ja 5tygraty Pawel !
Ten sam dzien ale po 23 pokazuje juz ze to SRODA a nie DZISIAJ ;p i tak samo jak w ostatnie posty zagladam tak samo jestprzestawcie godzine czy cos tam bylo kiedys ok
Zaczyna mnie to juz denerwowac, co sie cholera stało z tym zegarem i data? czasem mi pokazuje, ze posty z wczoraj to posty z dzis, albo wlasnie w takim formacie jak u Oskarka. O co w tym kaman?
- Glory
- -#Site Admin

-
GrzesVP
- LEGENDA

czesto wyskakuje taki blad
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User pokerkin_typuj1 already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/pokerkin/public_html/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
User pokerkin_typuj1 already has more than 'max_user_connections' active connections
-
Oskarek
Ogólnie mam 2 pomysły ;p
1 to wieksza czcionka dla Moderatorów itp bo kiedyś taki Coolen jak był Vipem to było widać ze jest na forum i jak go szukałem to od razu widzialem a teraz taki mały xD
2 to powiekszenie avatara do 128x128 prawie wszystki avatary gdzie sie szuka maja taki rozmiar i gify tez a tak trzeba zmniejszyc no i przydalo by sie troche zwiekszyc max rozmiar Avatara do powiedzmy 50kb bo wiekszosc plikow jest wieksza i trzeba zmniejszac jakosc wtedy
1 to wieksza czcionka dla Moderatorów itp bo kiedyś taki Coolen jak był Vipem to było widać ze jest na forum i jak go szukałem to od razu widzialem a teraz taki mały xD
2 to powiekszenie avatara do 128x128 prawie wszystki avatary gdzie sie szuka maja taki rozmiar i gify tez a tak trzeba zmniejszyc no i przydalo by sie troche zwiekszyc max rozmiar Avatara do powiedzmy 50kb bo wiekszosc plikow jest wieksza i trzeba zmniejszac jakosc wtedy
- Glory
- -#Site Admin

grzegorzvp, serwer nie wyrabia - zgłaszaj za każdym razem gdy Ci taki błąd wyskoczy. Opierdzielę firmę hostingową bo nie po to się przenieśliśmy na dedyka by takie rzeczy się działy.
Oskarek_89, a co to za problem zmniejszyć sobie obrazek? I pomyśl liczbami - na podstrone masz 25 odpowiedzi. Niech każdy ma avatar po 50kb = jedna strona robić będzie ponad 1mb transferu. Dziennie forum ma ponad 20,000 odsłon = niecałe 20gb transferu dziennie. Miesięcznie ok. 600 GB. A Glory za to płaci
. A zobacz sobie ile kosztuje 600 GB transferu miesięcznie to się przewrócisz
.
Oskarek_89, a co to za problem zmniejszyć sobie obrazek? I pomyśl liczbami - na podstrone masz 25 odpowiedzi. Niech każdy ma avatar po 50kb = jedna strona robić będzie ponad 1mb transferu. Dziennie forum ma ponad 20,000 odsłon = niecałe 20gb transferu dziennie. Miesięcznie ok. 600 GB. A Glory za to płaci
Wróć do „Książka życzeń i zażaleń”