invidia pisze:olczykandre pisze:czy nie denerwuje Was ze nowi userzy wyciagaja jakies posty z przed pol roku?
No jest to troszkę dziwne, ale winę dzielę na pół, pamiętam jak byłam tu pierwszy raz też nie zawsze zwracałam uwagę na datę. Przydałaby się jakaś opcja przenoszenia tematów do archiwum albo przynajmniej zablokowanie komentarzy w tematach, które zostały "wyczerpane"...nie wiem czy jest taka możliwość techniczna.
Z tym archiwum to watpie, to by raczej nie zdalo egzaminu, za to blokowanie komentarzy - jest po prostu opcja zamykania tematu. Czasem jest to dobre, ale z drugiej strony nie jest mozliwe zamykanie wszystkich tematow, ktore mają juz np. z pol roku, zeby tylko zaden nowy user nie odswiezyl go za jakis czas...
Druga strona medalu - pamietam tez tak samo jak Invidia - po dolaczeniu do forum zaczalem zagladac do kazdego dzialu i przegladac wiekszosc tematow ktore juz są, nie wazne, ze temat byl z zeszlego roku - jesli mialem cos do powiedzenia to pisalem
Ale.. posty nowych userow, ktorzy gratulują sukcesow z przed ponad roku... no to naprawde troche nie ma sensu
olczykandre pisze:no nie wiem ja jak bylem tu nowy to jakos nie staralem sie szukac postow gdzies na koncu listy tylko po to zeby cos napisac..
Tzn. wiesz, nie chodzi o wyszukiwanie czegos na sile. Jakos trzeba zaczac i jesli widzisz temat, w ktorym moglbys napisac cos sensownego, wiesz cos czym chcialbys sie podzielic czy cos w tym stylu to bedac nowym userem nie zwrocisz od razu uwagi na date utworzenia tematu. Na naszym forum jest cos takiego, ze niektore dzialy nie są jakos specjalnie oblegane i np. hmm ja wiem, osmy temat na stronie moze byc tematem z przed nawet dwoch-trzech miesiecy (byc moze troche przegialem, ale juz nie chodzi o takie konkretny), a ty udzielajac sie wczesniej na jakims innym forum, gdzie jest kilkaset uzytkownikow i jeszcze wiecej tematow dziennie to bedziesz myslal ze ten temat bedzie "w czolowce" i jest dopiero co utworzony (bo przeciez nie wyszukales go na xxx stronie listy tematow w dziale). Przynajmniej ja tak to widze i pamietam jakim tokiem myslenia ja sie kierowalem zaczynajac przygode