Wypada coś napisać, aby wyjaśnić kilka kwestii.
No cóż, to już będzie chyba piąty raz, gdzie mając kilkanaście $ osiągam poziom
125$
Wszystko fajnie, ale niestety znów jakieś fatum nie pozwala mi kontynuować pomnażania środków. Najpierw przygoda na Betsson-brak-polskiej-licencji!!!!!! To dziwne zdarzenie z rozłączeniem turnieju i dość szybkim powrocie (4-5 min) gdzie runda trwa 12 minut kosztowało mnie odpowiednio:
Wpisowe + 2x rebuy + add-on, a miejsce które zajmowałem gwarantowało mi zwrot kosztów i niewielki plus, ale jeszcze szanse na wygranie większych pieniędzy bo na tym etapie turnieju blindy są tak wysokie, że podchodzą dwie partie i znajdujesz się w pierwszej piątce.
Awaria spowodowała, że po powrocie turniej zakończyłem bez kasy (co się stało z moimi żetonami nie wiem do tej pory)
30$ wracam po ponownym logowaniu wyskakuje stół
HU 30$jestem w takim szoku, że wrzucam all-in, przeciwnik call pokazuje AA i do zobaczenia ( jak to się stało, że byłem przy tym stole? nie znam odpowiedzi)
Betsson-brak-polskiej-licencji! nie widzi problemu!
Nic mówię trzeba być twardym

Wracam na
cash osiągam poziom
99$ i kończę granie. Kolejny dzień zaczynam plus
26$ oczywiście na cash

więc dość szybko robię przerwę, aby się nie zamulić.
Powracam w kolejnej sesji potężnie zmotywowany, ale rzeczywistość okazuje bardzo brutalna

Seria badbeatów jest wręcz zabijająca. Przerywam granie koncentrując się na turniejach, ale efekt podobny do cash
Okazuje się, że wracam do początku i posiadam kilkanaście $ startowego!
Gdy osiągam
65$ myślę wracam do gry, ale wpadam na świetny pomysł chcąc przyśpieszyć zdobycz finansową.
Mam
77 pozycja
CO raise 1$ przeciwnik BB re raise 3$- myślę o kur..........
Zamiast zrzucić dałem call
Flop 885 muszę zagrać ( zobaczymy co zrobi

)
9$ które zagrałem otrzymało
raise 18$ i co robi idiota mara? Wpierdala
all-in 65$, a przeciwnik z uśmiechem na ustach call i pokazuje
AA
Turn i river bez historii i swoje
77 mogę sobie w dupę schować, a blef na takim przeciwniku, który posiada stack
50$ doprowadził do tego, że wróciłem do startowych kilkunastu $, ale czaszka mało nie pękła jak zajebałem w ścianę
Jak ja chcę zrobić jakikolwiek postęp? Sam siebie nie rozumiem co mnie czasami nachodzi!
Wiem tylko tyle, że po przerwie jaką jestem zmuszony przeprowadzić wrócę, ale jeżeli odwalę taki numer jeszcze raz to kończę granie na wieki