GrzechuTG - 2 w 1
- BLAZO
- -#aktywny

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- skuter
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- BLAZO
- -#aktywny

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

A więc czas na krótkie podsumowanie PKPT Sopot. Opisywać turnieju nie będę bo mało co pamiętam ;D
Z gry jestem zadowolony z miejsca też bardziej mnie teraz boli to że zachowałem się mało profesjonalnie i gdy zostało nas 7 byłem tak znużony grą że chciałem jak najszybciej skończyć jeszcze do tego przed FT byłem nad salą turniejową gdzie była fajna impreza i bardziej mi się chciało na górę iść niż siedzieć i grać więc jak tylko dostałem parkę 33
od razu poleciałem allin z wczesnej pozycji dostałem call od mala z A9 i papa po asie na flopie. Ale nie to było najgorsze
pożegnałem się z graczami i szybkim krokiem udaje się do góry a tu glory mnie woła i pyta gdzie idę ja mówię że na górę i mówi żebym został do końca bo on nie umie się posługiwać tym programem no to zostałem... A więc bez sensu odpadłem bo i tak musiałem siedzieć na dole no to udałem się na cashówkę gdzie było również ciekawie
pozdro (decksik, apolinary, koniecnzy i irish;d ) Cel osiągnąłem chciałem objąć prowadzenie w generalce i ppo moich szybkich wyliczeniach tak się stanie ale chyba wspólnie z kubusiem będziemy prowadzić 
Z gry jestem zadowolony z miejsca też bardziej mnie teraz boli to że zachowałem się mało profesjonalnie i gdy zostało nas 7 byłem tak znużony grą że chciałem jak najszybciej skończyć jeszcze do tego przed FT byłem nad salą turniejową gdzie była fajna impreza i bardziej mi się chciało na górę iść niż siedzieć i grać więc jak tylko dostałem parkę 33
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

O to takim uśmieszkiem rozpocznę wpis
Dzisiejszy wieczór to ofc udział w turnieju high stakes
Gre określam jako poprawną i ogromnie cieszę się z wygranej bo już dawno żadnego turnieju nie wygrałem a przełamać się w takim momencie to już w ogóle
No ofc jeśli ja mam pozycję to przebijam go o 4bb z 98 a on mnie raisuje o 2bb to wiadomo że mu dołożę a na flopie 9 x x mając 98 będę się z nim bił ja robię rais on re-rais wale allina bo wcześniej oceniłem go na wysokiego asa więc wyraźnie nic nie ma jednak on ma JJ na turn spada szczęśliwa 8 i zabieram mu praktycznie cały stack tak miałem tu ogromnego farta ale nie miałbym tego farta gdyby nie zielonego błąd i pozwolenie mi obejrzenia flopa... Potem jeszcze z 30min gry aby go dobić i się udaje i zostaje zwycięzcą
Na dole dwa rozdania

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Glory
- -#Site Admin

- Sith
- LEGENDA

- wheeny
- -#zasłużony

- radost21
- LEGENDA

wheeny pisze:Ciemne oczy, białe zęby, grube, kręcone włosy
i dupsko do bicia
nie >> to mi nie przypomina grzecha
tym bardziej gdy widzę że to on wam złojił tyłki
dobra robota - grzechu
a odnośnie przebierania >> ja w tej kwesji nie muszę sie starać byc orginalnym
i tak nikt nie wie jak wyglądam
tak wiec do zobaczenia >> kiedys >> gdzieś
ps. bez sutanny jestem niedorozpoznania
- drynk
- LEGENDA

- visnia
- -#aktywny

Przede wszystkim gratulacje Grzesiu, Sopot był ładny w Twoim wykonaniu teraz widzę jeszcze lepiej - twoja ultra taktyka ninja skutkuje. Sprawdź ją na jakimś USOPie
OFFTOP czas zacząć:
kler zawsze z diabłem spał.
pot musi bardzo mocno cuchnąć i chwali się zadowalać zwierzęta.
żarcik:
Płonie blok, pod blokiem stoją strażacy z "pontonem" na który wyrzucają ludzi z tegoż bloku. Jeden, drugi trzeci... w pewnym momencie leci murzyn. Słychać głos z dołu:
- Nie czas na zabawy, spalonych nam nie wyrzucajcie!
P.S. Polska to wcale nie jest rasistowski kraj
) i pamiętajcie, strzeżcie się łydy Grzesia.
OFFTOP czas zacząć:
drynk pisze:Edit:
radost21 napisał/a:
ps. bez sutanny jestem niedorozpoznania
Powiedział... szczęśliwy posiadacz dwójki rozbrykanych micro-radostówChyba już nigdy nie zaufam klerowi
kler zawsze z diabłem spał.
drynk pisze:SithJarr napisał/a:
Żeby robić za murzyna to trzeba mieć warunki...
Ciemne oczy, białe zęby, grube, kręcone włosy...?
pot musi bardzo mocno cuchnąć i chwali się zadowalać zwierzęta.
żarcik:
Płonie blok, pod blokiem stoją strażacy z "pontonem" na który wyrzucają ludzi z tegoż bloku. Jeden, drugi trzeci... w pewnym momencie leci murzyn. Słychać głos z dołu:
- Nie czas na zabawy, spalonych nam nie wyrzucajcie!
P.S. Polska to wcale nie jest rasistowski kraj
Ostatnio zmieniony 04 cze 2009, 10:55 przez visnia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Oskarek
to i ja dowcip
- Czym się różni Grzechu od opony??
- tym, że jak na oponę założysz łańcuch to nie zacznie rapować
xD
Córka dzwoni do matki z porodówki:
- Mamo, pamiętasz tego faceta, który przyszedł na ostatni bal w remizie przebrany za Murzyna?
- Tak, a dlaczego pytasz?
- Bo sobie wyobraź, teraz się okazuje, że to BYL naprawdę Murzyn !!!
xD ale ten 2 glupi
- Czym się różni Grzechu od opony??
- tym, że jak na oponę założysz łańcuch to nie zacznie rapować
xD
Córka dzwoni do matki z porodówki:
- Mamo, pamiętasz tego faceta, który przyszedł na ostatni bal w remizie przebrany za Murzyna?
- Tak, a dlaczego pytasz?
- Bo sobie wyobraź, teraz się okazuje, że to BYL naprawdę Murzyn !!!
xD ale ten 2 glupi
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

hehehe nie no oskarek ten pierwszy jest świetny
A teraz dziękuję za gratulacje
Jestem tak zadowolony że w końcu coś wygrałem że hoho, kasa to drugoplanowa sprawa a wygrana jeszcze w turnieju z sama forumową elitą cieszy ogromnie
Czas teraz wygrać w końcu ten usop i będzie w ogóle świetnie hehe
Muszę częściej coś wygrywać bo wtedy i mój blog zaczyna żyć ;d A o tych murzynach to proszę już zaprzestać
A teraz dziękuję za gratulacje
Muszę częściej coś wygrywać bo wtedy i mój blog zaczyna żyć ;d A o tych murzynach to proszę już zaprzestać
- wheeny
- -#zasłużony

- skuter
- -#VIP

- apolinary83
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

apolinary83 no cóż ja poradzę że akurat Ty wchodzisz pod moje gradobicie
Ale za to z nikim nie gra mi się tak fajnie cashówek jak z Tobą bo przynajmniej urozmaicamy grę pobocznymi zakładami a nie tak jak reszta chickenów się muruje hihih
Mówię tutaj o drugiej cashówce
tskuter bounty było w Sopocie zgarnął je Mal
a wynosiło 50$ myślałem że utrudni mi to grę niestety przeciwnicy nie mieli chęci na dolce za mnie ;P
tskuter bounty było w Sopocie zgarnął je Mal
- alekspolak1
- -#VIP

kurde no gdybym wiedzial ze to ty jestes na tym moim stole !!! grrrrr
wiesz co ja wczoraj przezywalem nie mialem zadnej pocket pair wyzszej od 5 i raz tylko jedyny raz mialem Asa na reku z ta 4 kiedy odpadlem a tak to na poltorej godziny zupelne dno..... a wiec jak ja mialem grac
graty grzechu w koncu ci sie nalezalo
graty grzechu w koncu ci sie nalezalo
- wheeny
- -#zasłużony

- alekspolak1
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

No to panowie urządzili sobie miłą pogawędkę
A ja wracam do opisywania mojego pokerowego raushu który nadal trwa
Wczoraj udałem się na turniej ligowy. Wystąpiło 20 graczy początek mojej gry to spokojna obserwacja stolika i kontynuacja gry moim nowym stylem
który jak widać póki co przynosi mi naprawdę niezłe wyniki a do tego przeciwnicy bardzo dobrze płacą za układy bo przecież ja nie mogę mieć nić dobrego
Na stolik finałowy wchodzę z największym stackiem około 30k+- Pierwsze rozdanie na FT i dostaję AA
przeciwnik robi rais ja re-rais x3 gracz po lewej zrzuca a agresor robi call flop spada i "wymarzony" i "zabójczy" dla mnie A x x i wszystko w pikach no ale na check przeciwnika nie mogę nie zareagować i robię rais na co on ogłasza allin muszę dołożyć około 4k więc izzi call pokazuje QJ ... Q jest pikowa ale na moje szczęście na turnie już dubluje się parka i wygrywam mam wtedy ogromną przewagę na stoliku
wtedy zacząłem kraść ale nastał moment że miałem totalne bez karcie i musiałem przystopować bo przeciwnicy walili się nawzajem
Hu rozpoczęliśmy 2-1 dla przeciwnika było już późno ja byłem strasznie zmęczony do tego rano mam egzamin więc postanowiłem grać agresywnie i grać inaczej niż na początku dołożyłem do raisu przeciwnika z Q5 na flopie 5 7 x i raisie przeciwnika zobiłem re-rais na co dostałem kolejny stwierdziłem że blefuje nie opłacało mi się pasować i sprawdziłem pokazał 55 i przegrałem 
A ja wracam do opisywania mojego pokerowego raushu który nadal trwa
- Mlody
- -#zasłużony

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”