Znowu trzeba zdjąć pajęczynę
Ostatnio wkurza mnie poker nie mam ochoty na grę nie mam ochoty na rozmowy o pokerze ogólnie postanowiłem się wyciszyć i odpocząć od pokera... Ostatnio moje gry przebiegają różnie ogólnie nie mogę narzekać bo ostatnie miesiące to bardzo ładne zyski dzięki którym bankroll ładnie poszedł w górę... Ale jakoś póki co straciłem natchnienie...
Ostatnio pogrywałem sobie Pot limit od stawek 0.25/0.25 do 2.00/2.00 i Fixed 1/2 do 3/6.
Co mnie najbardziej rozbija głupie przegrane do których często sam doprowadzam...
Albo dziwne przegrane na limice o to kilka rozdań:
Pierwsze rozdanie na stoliku
indringling: Wnieść zakład blind ($1,50)
mic68x: Wnieść zakład blind ($3)
Dealt to GrzechuTGG: Aka
Dealt to GrzechuTGG: Aki
*** Pre-Flop *** :
GrzechuTGG: Wnieść stawkę ($6)
Iso Pupu: Spasować
eindringling: Wejść/sprawdzić ($4,50)
mic68x: Wejść/sprawdzić ($3)
*** Flop *** : Dka 8t Kp
eindringling: Czekać
mic68x: Czekać
GrzechuTGG: Wnieść stawkę ($3)
eindringling: Podbić ($6)
mic68x: Spasować
GrzechuTGG: Podbić ($6)
eindringling: Wejść/sprawdzić ($3)
*** Turn *** : [ Dka 8t Kp ] 5ka
eindringling: Wejść/sprawdzić ($6)
*** River *** : [ Dka 8t Kp 5ka ] At
Dealt to eindringling: Wt
Dealt to eindringling: 10t
Dealt to eindringling: Wt
Dealt to eindringling: 10t
eindringling: Podbić ($12)
GrzechuTGG: Podbić ($12)
eindringling: Podbić ($12)
GrzechuTGG: Wejść/sprawdzić ($6)
eindringling: Wyłożyć karty
GrzechuTGG: Spasować
*** SUMMARY ***
Pot: $94 | Rake: $2
Board: [ Dka 8t Kp 5ka At ]
GrzechuTGG lost $45
Iso Pupu lost $0
eindringling bet $45, collected $94, net $49 Shows [ Wt 10t ] (Strit, As wysoki)
mic68x lost $6
Ale nie będę się żalił bo to nic dobrego nigdy nie przynosi...
Forumowe turnieje w ogóle do mnie nie przemawiają gram je bo gram zero motywacji zero chęci wygrania bez sensowne zagrania i bez sensowne odpadanie...
Wczoraj turniej na Chili w którym zmotywowałem się do gry szedł świetnie bo byłem liderem przez dłuższy czas a który odpadłem? ofc pierwszy ... Nie będę komentował tego jak odpadłem...
Ogólnie to piszę o bzdurach ale z nudów coś trzeba robić hehe słonka świeci a więc zaraz trzeba wybrać się na spacer i kupić sobie torbę słodyczy na poprawę nastroju

(jedną już mam obiecaną czekoladę

)
Podstawą to wyciszenie bo nie gram swojej gry gdyż koncentracji brak przez co robię głupie błędy... Mam nadzieję ze do końca przyszłego tygodnia odzyskam koncentracje...
A w następnym tygodniu ważny turniej w Ślesinie czyli Wisniewski Open długo się zastanawiałem czy jechać czy nie do tego glory mówił że nie jedzie a więc i mi odchodziła ochota na samotną podróż

Ale jak glory napisał że jedzie to i mi się zachciało chociaż nie mam do końca przekonania czy dobrze robię w obecnej formie ale w końcu trzeba grać

Turniej w Ślesinie to dość kosztowna inwestycja dlatego też mam nadzieję że dobrze w niej wypadnę nawet nie chodzi o wygranie tylko o dobrą grę. Gdyż dwa tygodnie później czeka Usop do wygrania później znowu wyjazd na koniec maja pkpt więc maj też mam cały zawalony oby szczęśliwy no ale który miesiąc ma być mój jak nie mój urodzinowy