Gra jakos sie nie kleiła, dwa HU jakies kompletnie bez karty, do tego trafil mi sie przeciwnik z ktorym nie potrafie grac jak nie trafie flopa. Wszystko sprawdza preflop, nieazaleznie od wielkosci puli wywala allina na flopie/turnie. Bez chociaz parki ciezko jest go sprawdzic z A high... W koncu poleglem, wywalilem pierwszy allina z FD, kolega sprawdzil z druga para - i nie doszlo.
Drugie HU elegancko wdupilem sie ze stritem na fula QT, board J98, dowalilem, na turnie x - allin - call od dwoch parek - i fulik na river.
Trafilem natomiast fanego donka na Hu 20$, wiec sie dosiadlem, udalo mi sie ladnie odkuc - w puli 120, ja TT, flop AT2 tecza - na flopie kolega allin przy rownych stackach do puli 120 - pokazal 66.
Przeciekawe HU mialem natomiast na koniec - za 10$, gosc mial niesamowity wykres z sharka (funkcja y=x) - gralo się z nim arcytrudno, rozmiawialo natomiast całkiem sympatycznie.
Gral rewelacyjnie, ale pomimo tego ze mnie skrocil do 880 zetonow (kolor na dwie pary), udalo mi sie wygrac HU. Kolega byl troche tight, wiec udalo mi sie ladnie odkuc bez showdownu do 1600, potem str8 na str8 skrocilem go do 400 - po czym jego allin z JJ zostal sprawdzony przez moje AA. Bylo to moje dotychczas najtrudniejsze HU - cieszę się że udało się je wygrać - i to po dobrej grze, a nie po jakims suckout czy conflipie.
Przyznac natomiast trzeba, ze gra z kulturalnycm przeciwnikim jest o niebo sympatyczniejsza w stosunku do jakiejs francy flugajacej na chacie
Bankroll 1060 USD
Wykresik z sharka:

(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)

(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)

(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)
(2 Players)
. Jak ja sie przesiadlem z HU 10 na HU 20 - to po 4 grach oddaje swoje poprzednie BI, o ktore tak walczylem