W związku z ciągłymi wachaniami bankrolla, tiltami, niepilnowaniem BM postanowilem w celu automotywacji uruchomić BLOG'a - może świadomość, że będę musiał się na forum chwalić sprawdzeniem ALL IN'a z 3 parą i gównianym kickerem spowoduje, że moja gra stanie się bardziej konsekwentna.
Krótko o mnie
W pokera pierwszy raz gralem w 2006 roku - epoziod jakis 30 dniowy - glownie wyrabianie bonusow na party-brak-polskiej-licencji!. Potem dwa lata przerwy - wróciłem do zabawy kilka miesięcy temu.
W chwili obecnej mam jakies 100$ na Titan Poker (wypracowane z darowanego 5$)- kwotę tę zamierzam powiększyć do 200$, następnie przelać polowe na Mansion w celu wypracowanie odpowiedniej ilości punktów.
Gram wszystko poza dużymi turkami - SnG 2,6,10 osobowe, cash HU limit i NL, 10 osobowe limit i NL.
Postaram się każdego dnia zamieścić informacje na temat mojego bankrollu i bieżących sukcesów - aż do finały WSOP
Tak więc cel na przyszlość: 200$ na CHILI (bylo wczesniej TITAN) Poker, potem będę się martwił dalej
Pozdrawiam
Sith

A teraz juz nieco na powaznie - gratuluje wygranych HU, wczoraj co prawda z poczatku jak widze byly problemy, ale potem juz dobrze na wolniejszych turkach - tak trzymac. Generalnie widze, ze na forum zapanowała moda na HU