Blog - Tosiak

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 13 wrz 2009, 17:19

Gratuluję wyniku w MTT pierwsze miejsce i niezła kasa,ale mam pytanie,bo piszesz że grasz DoNy jak Ci idzie?

Pytam ,bo też trochę ich gram i u mnie są fale tzn.ogólnie zwycięstwa i porażki rónoważą się w dłuższym okresie czasu wynika to z losowości tych DoNów,a jak u Ciebie to wygląda z dłuższej perspektywy czasu?

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 13 wrz 2009, 17:36

OMG, nice win Tosiak, serdeczne gratulacje.

Jednak karma się sprawdza i Ci wszystko zwraca jak trzeba. :-)

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 13 wrz 2009, 20:09

Po pierwsze dzieki za gratulacje.
Wheeny, no dzisiaj dobra karma zdecydowanie po mojej stronie:)

Najpierw jeszcze odpowiem na pytanie Pugalosa - te DoNy calkiem niezle mi ida - tyle, ze ja gram po 9 jednoczesnie. I dlatego sa dosc ciekawe, bo spokojnie wyrabiam przy takiej ilosci. Jestem z nich na plus ogolnie - ale przewaznie nie za wiele, do tego trzeba miec tez rakeback , ja mam 50%, wiec bardzo ladnie to wyglada. Na 10$ BI jest tyle donkow, ze jesli nawet mam jeden fatalny dzien i sporo badbeatow, to przewaznie na drugi - ta losowosc sie odwraca i spokojnie moge to odegrac. Rolla mialem na granicy 50-70BI , wiec spokojnie mi to wystarczalo zeby nie przejmowac sie jakimis nieudanymi sesjami. Teraz mam juz kolo 130~ BI, wiec tym lepiej ;) niedlugo pomysle o przejsciu na 20$ BI, ale to jeszcze troche czasu. To tez doskonala forma na wszelkiego rodzaju wyscigi - bo nie trwaja dlugo, mozna ich grac sporo i sa dosc latwe. W czerwcu z donow wyszedlem jakies 350~$ na plus i jeszcze 400$ z rakebacku, wiec da sie na tym wygrywac.

A teraz jeszcze wroce do tego turnieju. Pisalem, ze nie potrafie grac MTT - czy zmienilem zdanie po dzisiejszym turnieju? Nadal nie potrafie, ale nauczylem sie wiele dzisiaj. Zrozumialem wreszcie jak wazne jest nabudowanie duzego stacka na poczatku gry - wtedy mozna ja duzo latwiej kontrolowac w srodkowej fazie turnieju. Oczywiscie do tych MTT, oprocz umiejetnosci to trzeba miec duzo szczescia skumulowanego dla 1 turnieju. Gralem tak jak przewaznie- czyli wiekszosc gry small ballem. Na FT ustalilem jako tako poziom wiekszosci graczy i ich zachowania, wiec gralo sie latwiej. Turniej zagralem w ramach nauki grania MTT - i pomyslalem ,ze dla nauki zagram male BI :)

Na sharku pozytywny wykres i zlapalem "Sharka" - chociaz nie wiem jak on jest przyznawany ;p I w dodatku forma super hot bo udalo sie wygrac 8 Donow pod rzad;)

Pozdrawiam i zapraszam do czytania;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 13 wrz 2009, 20:30

GRATULACJE !!!!

Sharka dostales za to ze Sharkscope zakwalifikował Cię do top 15% graczy

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 13 wrz 2009, 21:45

Graty Tosiak, bardzo ładny wynik i piękna wygrana po wczorajszej wypowiedzi ;) widzisz, wystarczyło kilka porad Spiegola i od razu zrobiłeś postęp w MTT <lol> :P

Oby więcej takich sukcesów :)

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 16 wrz 2009, 17:48

Po pierwsz dziekuje wszystkim za gratulacje;)

No a po drugie to podsumujmy gre po tygodniu na betfriends;)

Dokladnie 09.09.09 wplacilem 480 e , co rownoalo sie 680 dolarom.

Z poczatku zaczalem grac DoNy 10$ BI, po 9 stolow jednoczesnie - musialem cos zarobic. Szybko zrobilem kolo 80$ rake, co rownalo sie 40$ rakeback(ktorego nie wyplacam, zostawiam sobie na koniec miesiaca, a przyznawany jest mi co 20$, co dobe).

Za wiele nie pogralem, bo czasu nie mialem albo bylem spiacy;p

W niedziele za to znalazlem czas i ochote na gre - tu przelomowy dzien, wygrana najpierw kolo 70$ na Donach, a nastepnie 470$ w MTT. Wiec roll juz wynosil kolo 1200~$ (troche ponad).

Od tego momentu sam nie wiem co grac - tutaj tez szukam porady od Was.

Poki co przerzucilem sie z DoNow (wkoncu zasluzylem na troche radosci z gry;p, Dony wg. mnie to latwa kasa, no ale troche bezsensu, bo praktycznie sie nie rozwijam w sensie pokerowym) na granie normalnych sitkow SH 20$ BI. [gram tylko 2 jednoczesnie] oprocz tego gram sobie HU 5$ BI[to zazwyczaj turbo] - calkiem ladnie ida, bo wieeeeeeele donkow na tych stawkach.
No i przyznam, ze te 20$ BI tez calkiem niezle mi ida - mam nadzieje, ze to nie chwilowy rush - chociaz rozumiem, ze moge spodziewac sie niedlugo jakiegos downswinga.

Dorzucam tabele i wykresy z sharkscope. Poki co za malo tego wszystkiego rozegranego zeby sensownie patrzec na ROI itp. (bo wlaczajac same s&g mam roi 12% , total profit 233$ i av. profit 2$ na 150 gier)

Dobra zrobilem jeszcze z HM statystyki i tabele, wiec troche wiecej tych wykresow dzis bedzie.
[Z wykresy na HM - niebieska linia jest lacznie z rakebackiem - ta druga, normalnie]
Nie zaprzecze, ze tydzien bardzo obfitny:)

Zapraszam do komentowania!

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 16 wrz 2009, 18:17

Gratulacje

najbardziej podoba mi sie $/ht - 45 usd - po cholere człowiem do szkoły chodzi...

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 28 wrz 2009, 17:23

No to troche odpoczalem - bylem we Francji 2 dni, Hiszpanii 3 dni i 1 dzien w Europa Parku w Niemczech;)

Wyjazd baaaardzo pozytywny, polecam hiszpanskie LLoret de Mar, a przede wszystkim Europa Park ;)
Tu mozecie kolejki obejrzec 2 najciekawsze, a caly park jest tak wielki, ze w 1 dzien nie da sie calego zwiedzic.
http://www.youtube.com/watch?v=A2BNQnhGKwc
p://www.youtube.com/watch?v=mOXTupSag6M

Bylo tez m.in. kino 4d - oprocz tego co w 3d jeszcze deszcz z gory pada, krzeselko sie rusza, wieje wiatr, powietrze wylatuje spod krzeselka i zza glowy - fajnie ogolnie:)
Wiele innych atrakcji.

W Hiszpanii piekna Barcelona, Camp Nou robi naprawde wrazenie - nawet jesli nie jest sie na meczu. W Barcelonie postanowilem zareklamowac pokerkings ;d

Pokerowo za bardzo nie bylo, gralem z 3jka znajomych troche w hold'ema - mieli jako takie pojecie, ale tylko 1 z nich cos porzadnego gral. Na 5 rozegranych sitkow - 5 wygralem :D karty szly, no i skromnie mowiac - troche umiejetnosci graly role;p

Dzis chcialem sprawdzic czy wypoczynek przyniosl jakies korzysci na pokera - no i jak widac troche przyniosl , 2 sitki zagrane - oba wygrane,wiec bardzo ladny profit. (Na ten mtt zbytnio nie mialem czasu, wiec walnalem all ina PF z AK i przegralem z AQ - no ale to byl 3$BI i 600+os.).

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!:)

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 30 wrz 2009, 23:28

Dzisiaj zagralem 2 serie. 2x po 4 sitki (tylko z jednego szybko odpadlem, wiec wyszlo 5 sitkow) - razem 9. Udalo mi sie dzisiaj ladnie z tego wyjsc na + cos kolo 230$.

Jutro moze jakies podsumowanie betfriendsowego wrzesnia i moze jakies wstepne plany na najblizsza przyszlosc - chociaz tutaj tez do Was prosba - bo sam nie wiem co robic, czy wyplacac czesc (pieniadze aktualnie nie sa mi potrzebne, bo jeszcze mam z innych wyplat), wiec do ilu dobic? W tym momencie mam kolo 1700$[troche ponad z rakebackiem] - wplacalem 680$. Moze macie jakas dobra strategie zeby cos sobie odkladac - cos zostawiac w grze. Jaki mam cel glowny? Zostac najlepszym forumowym graczem s&g [szczegolnie SH] , czerpac stale zyski grajac regularnie 50$ BI.

Dorzucam 2 screeny, pierwszy staty z sharka po rozegraniu 5 gier, a drugi po kolejnych 4erech.

Serdecznie zapraszam do komentowania!!:)

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#VIP
-#VIP

Postautor: Fanatyk » 01 paź 2009, 15:14

Bardzo ładny wykresik , graty . Rozumiem że porzuciłeś dony na rzecz 6max.
Powiedz coś na temat agresji w poźnych blindach na tym limicie( stosujesz ICM, czy bardziej ready własne , rozumiem że 10$ masz juz za sobą.
Jeśli nie używasz całego rolla na gre to nie ma sensu trzymac go na roomie , chyba że czekasz az kurs wzrośnie . Ja wypłaciłem sobie 30% rolla gdy $ chodził po 3,35-3,4 i teraz załuje ze nie wypłacięłm wiecej . Wypłać cześć , załoz lokate na koncie i zawsze coś tam
dostaniesz . Od 5k jest chyba 60zł w 3 miechy( lokaty 1-dniowe , nie placisz podatku) ...Zawsze cos a na roomie napewno Ci nie urośnie . Prześledz prognozy dotyczące kursu $ i podjmij decyzje bo szkoda trwać w stagnacji . Z drugiej strony jeśli masz komfort psychiczny majac 1,7k na roomie to moze to pozytywnei wpłynac na gre , jeśli przegrasz kilka turków .

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 01 paź 2009, 18:22

Hej

Przede wszystkim - gratulacje - wykres masakrycznie dobry.

A teraz co do rad na przyszłość:
1. Nie zakladaj ze tak bedzie zawsze - masz rozegrane 200 gier - to jeszcze nie jest miarodajna próba - tak więc raczej nie realizowałbym jeszcze zysków. Moim zdaniem na SH ROI długofalowe na poziomie 15% bedzie bardzo trudne do utrzymania
2. Chcesz grac SnG50$ - tym bardziej nie powinienes pomniejszac bankrolla. Udalo Ci sie natluc 1300 usd w miesiac - powtórz to jeszcze dwa razy - i masz rolla na spokojne granie SnG SH 50$.
3. Grasz takie stawki - że może już warto byłoby zainwestować dostęp do jakiejśc dobrej płatnej strony poświęconej SnG.

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 01 paź 2009, 18:54

Dzieki za komentarz.
Porzucilem dony - bo nie uczestnicze w zadnych wyscigach, nie sa za bardzo potrzebne mi punkty, a granie ich nie powoduje zwrostu moich umiejetnosci za bardzo. A juz na tych sitkach 20$ bi mozna dosc ladnie wygrywac.
20$ zaczalem grac przy rollu 1200$ ~ , wiec 60BI - max 2 jednoczesnie, od wczoraj zaczalem grac po 4 jednoczesnie. Za szybko nie zamierzam zmieniac stawek (na szczescie sa 30BI, ale to juz w ogole malo kto gra je na ipoker, ale na granie 30 BI bede potrzebowal kolo 70-80BI)
"Jeśli nie używasz całego rolla na gre to nie ma sensu trzymac go na roomie"
Nie za bardzo rozumiem - to jasne, ze nie uzywam calego rolla - no bo jak. Ale nie chce grac tak jak Oskarek, ze uwazam ze mam bankroll [ale w PLN'ach w portfelu].
I tu juz odniesienie do postu Sitha - 1 pkt (o ktorym mu mowilem wczoraj, ze spodziewam sie downswingu;p) wyplacilbym chocby 1000$, zostaje mi 800~ , przegrywam 10-15BI (to i tak nie za duzy downswing) i juz mam 500$~, wiec beznadzieja na granie 20$ BI - i tu powtorze swoj cel "Zostac najlepszym forumowym graczem s&g [szczegolnie SH] , czerpac stale zyski grajac regularnie 50$ BI.".
Co do Sithowej dwojki, no to poki co moge pomarzyc, ze uda mi sie to zrobic w 2 miesiace, ale moze wkrotce - miejmy nadzieje.
No a 3. - niedlugo by sie cos przydalo, ale co? Pisalismy na gg, ale powtorze na blogu. Polskie tytuly mnie jakos nie przekonuja (nie wierze w polskich prosow - moge to przyrownac do pilki noznej. Gram rekreacyjnie, wiem ze jestem slabszy od kazdego z reprezentanta polskiej druzyny - ale w zyciu nie zaplacilbym mu za lekcje ! bo jak juz sie uczyc to od naprawde dobrych. Nie znam sie za bardzo na tych polskich prosach, ale wg. mnie tylko Zelik dobrze ostatnio gra. Warsawa gry nie znam, ale to multitabler - wiec tez nic ciekawego, Horecki to uwaza, ze w pokerze 99% to umiejetnosci i jego zagrania sa zawsze EV+ - ale jakos nie chcialbym jego porad). No to trzeba siegnac rady u obcokrajowcow - wkrotce w cos zainwestuje pewnie, ale mimo iz angielski pisany mam wg. mnie bardzo dobrze opanowany (bynajmniej rozumienie), to ze sluchanym [przez ten beznadziejny program nauczania w Polsce, ktory uczy glownie jezyka pisanego] jest neico gorzej i nie jestem w stanie zrozumiec wszystkich slow, gdy szybko mowia;p no ale moze nie bedzie tak zle.

-------------------------------

Dzisiaj malo o grze : rozegralem 2 sitki, jeden wygrany, drugi 3ecie miejsce. Wiec +40$ :)

Dzieki za komentarze i zapraszam innych do komentowania!

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 01 paź 2009, 19:17

Wykres naprawdę robi wrażenie. Zinspirowałeś mnie do grania SH z dwoma płatnymi miejscami. Mam dość donów - dobiłem lvl VIP na chili i teraz skupię się na tym, żeby odrobić straty, bo bardzo kosztowne okazało się to parcie na Punkty.

A jeśli chodzi o wypłacanie części rolla, to jestem zwolennikiem koncepcji, że każda wypłacona kasa cieszy i daje satysfakcję, że coś z tego całego grania jednak masz. Nie udzielę Ci żadnych rad w kwestiach technicznych (ile % rolla wypłacać co miesiąc na przykład), ale moim zdaniem powinieneś wypłacić sobie chociaż $100 i po prostu poczuć, że Twoje granie i szlifowanie umiejętności przekłada się na jakiś realny profit finansowy.

Pozdrówki ;)
Ostatnio zmieniony 01 paź 2009, 19:18 przez drynk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 01 paź 2009, 19:18

tak sobie czytam oglądam wykresy i widzę że shark Ci się włączył :D obyś szybko nie złapał downswinga bo bardzo ładnie Ci idzie gra tych sng na 6 osób :D osobiście też preferuję grę sh no ale na nieco niższych stawkach.... :mrgreen: bankroll masz bardzo ładny :D z dnia na dzień mam nadzieję że się będzie zwiększać :D bacznie będę obserwować twoje poczynania :D no i opisuj swoją grę :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 01 paź 2009, 22:18

Tosiak, chwila chwila ;p
nie bylo tak ze ja uwazam ze mam bankroll w portfelu
tylko ze jesli mam kase ktora moge wydac na co chce to moge sobie grac stawki jakie chce :)
a co do 60bi to czytalem gdzies ze powinno sie miec na sity 100bi chyba
i pamietaj tez ze zdarzaja sie swingi na 20bi :)

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 01 paź 2009, 22:55

Dzieki za komentarze.
Jeszcze Tobie Fanatyk nie odpisalem do konca - z ICM korzystam bardziej z przymruzeniem oka nie robie dokladnych wyliczen itd. oczywiscie range pushowania itd. wraz z blindami znacznie sie zmienia i na tym glownie polega gra na wyzszych blindach. Wiec moja gra polega chyba bardziej na readach wlasnych i okreslonych zasadach mojej gry.
No to teraz Drynk - chyba Cie poslucham i niedlugo wyplace chocby 100$ (ale narazie nie ejst mi to potrzebne, bo pod koniec wakacji wyplacilem kase z Chili Pokera ;p). W razie jakikolwiek pytan o SH to wal smialo , gg, pw albo tutaj. Oczywiscie gg najsprawniej, najwiecej mozna obgadac, a jakies ciekawsze wnioski mozna tu zamiescic. O ile bede wstanie jakos pomoc - to z checia pomoge.

Oskarek - wiem i sie spodziewam takiego downswinga. I co do BI (no to juz mam ponad 90;p), ale to raczej to co mowisz to o multitablerach (kolo 10~ stolow) , przy skupieniu sie na grze mysle, ze te 60-70 BI wystarcza na przejscie na wyzsze stawki. Poza tym kazdy moze ustalac swoje zasady BM :) byleby mu pasowaly. Oj z tym portfelem tak tylko wspomnialem;) bo mi sie przypomnialo.

Knoppers - dzieki za uwage i za mile slowa. Postaram sie wiecej o swojej grze pisac. Chocaz jak bedziecie zadawac pytania, to bedzie latwiej. Ogolem to dalej gram podobnie do stylu opisanego w pigulce w tym temacie : http://www.pokerkings.pl/sit-go-shorthanded-vt12381.htm

Nie wklejam za wiele rozdan - bo nic takiego spektakularnego nie wydaje mi sie, zebym musial wstawiac. Wrzuce 2 przegrane rozdania, nic ciekawego. Tylko nie rozumiem goscia z JK ... Chociaz dzis mialem dwie ciekawe akcje, w ktorej doskonale udalo mi sie wyreadowac przeciwnikow. Poza tym kocham takich slabych bleferow:
Lapie J8 na BB (blindy 20/40), raisuje 1 gracz 2BB, mial juz troche oslabiony stack po ostatnim rozdaniu [pchal sie z 3 para przeciwko jakiemus innemu graczowi], wszyscy do mnie fold, wiec postanawiam sprawdzic, bo co mi dolozyc te 40. Spada flop T72, on check, ja check. Turn J, on check ja check. River 7, ja bet 2 BB (slaby bet, no ale dobra), on raise do 500 (12~ BB)... Dla mnie to byl easy call, szanse na to, ze mial 7 albo lepiej wg. mnie byly jakies max 10% - po prostu taki bluff-bet rzuca sie strasznie w oczy. Pokazal AK i pot moj.

Po popoludniowej sesji - znowu byla wieczorna. Zagralem 5 sitkow [bo z 1 znow szybko odpadlem] - 2x drugie miejsce i 1x pierwsze. Co daje mi profit 60~ $ =)
Czyli dzisiaj kolo 100$ na + razem.

Zapraszam do komentowania!:)

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 05 paź 2009, 14:24

Siemka.

Weekend mialem baardzo pokrecony, wiec nic nie gralem. Zagralem tylko kilka sitkow w niedziele - na poczatku spora strata, przegralem 5 coinflipow w dupe na 5, 2x wyzsza para na nizsza i 1x AK vs AQ, i 1x AJ vs AT na all inach. Pozniej juz bylo lepiej i udalo sie wyjsc tylko 2.5 BI do tylu :) Powodem przegranej bylo tez to, ze wlaczylem kilka turnieji turbo i 1 jackpot. A wczoraj byla masa niedzielnych graczy z niesamowitym szczesciem, wiec tak to juz wyszlo.

Dzisiaj natomiast znacznie lepiej, znowu znajomych nickow kilka przy stolikach i gralem swoje - normalne 6 os. sitki czyli Atenki ;) Zagralem 4 sitki, 2 udalo sie wygrac (jedno na screenie, te QQ - stwierdzilem, ze z ta reka bede conajmniej miec druga reke, a drugie miejsce mi pasowalo, bo juz mialem 1 sitek wygrany. Poza tym mialem nadzieje, ze kradna sobie outy - no i sie udalo). Ostatni sitek troche pechowo, liczylem na reada i... wyszedl, ale nie do konca:
Zostaje nas 4, blindy 50/100, kazdy mniej wiecej 2k, ja na SB dostaje AJ. Gosc z UTG, ktory przewaznie mini raisowal daje raisa 400, dealer fold, to pomyslalem, ze moje AJ na 90% jest lepsze od jego reki lub bedzie chociaz coinflip i obstawialem go na jakies 70% na fold po moim all inie. Wiec zdecydowalem sie na all ina. A tu BB - call... Tamten gosc tak jak myslalem - spasowal. BB pokazal... 77 spada flop TQx, turn A - ja juz szczesliwy, river 7 i odpadam.
Mimo to kolo 80$ do przodu dzis.

Wrzucam jeszcze 1 rozdanie : te JK vs A2. Gosc strasznei slaby - dowiedzialem sie niestety potem, ze ciezko go wyrzuccic z rozdania. Polecam wpisanie go na sharkscope - fajny wykres :D (potem gralem z nim HU i wygralem).
A teraz do rozdania:
Spada ten flop - myslalem, ze po moim raisie gosc zrzuci - bo taki przewaznie bet oznacza chec wciagniecia przeciwnika. No ale sprawdza - to pomyslalem ,ze zbiera do koloru. No ale dalem sobie druga szanse po jego checku na flopie. No i tu call. No to ja juz na 99% przekonany, ze gosc mnie ma, ze ma kolor (tak na 70%), fulla (20%), strita (10%) . Daje check po jego checku i mi pokazuje A2... I to nie bylo, ze gosc mial reada, po prostu bardzooo slaby przeciwnik. Ciekawe czy po moim becie na riverze by zrzucil (raczej tak, ale mysle ze dobrze zrobilem checkujac)

Zapraszam do komentowania, pisania swoich opinii na temat dorzuconych rozdan.

samol
-#VIP
-#VIP

Postautor: samol » 05 paź 2009, 17:21

Ostatnie rozdanie mi się podoba :-) Pierwsze miejsce bez HU.
Grasz Tosiak czasem MTT? Czy nastawiasz się tylko na SnG?

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 05 paź 2009, 19:29

samol, gram w 99% s&g, bo na MTT nie mam czasu. Taki mam rozklad dnia, ze ni chu.. :p Bo na taki MTT to musze poswiecic conajmniej 6h jesli licze na wygrana. Niestety to za duzo jak na zwykly dzien tygodnia - a zaczynanie mtt, wiedzac ze po 3h i tak nie bede mial ochoty grac dalej, albo ze bede musial gdzies wyjsc i walne glupiego all ina - nie ma kompletnie sensu.
Mtt gram tylko jak znajde sobie jakis dzien wolny - a najlepiej jak jeszcze sam w domu jestem i nikt mi nie przeszkadza.

Poki co sitki ;). Dzieki za wpis.

samol
-#VIP
-#VIP

Postautor: samol » 05 paź 2009, 20:43

Być samemu jak się w coś gra to podstawa :D Najmniejszy szczegół potrafi zdekoncetrować. Ja to w nocy zawsze mam czas. Reszta śpi, a ja dużo snu nie potrzebuje :P Jeszcze młody jestem :p
w dodatku jak pracuje dorywczo to tylko na nocke ;)

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 06 paź 2009, 18:41

Pora na kolejny wpis.

Dzisiaj zagralem najpierw 3 sitki 20$ BI - niestety nigdzie nie zacashoawalem troche bad beatow ;/ ale potem zrobilem sobie eksperyment - stwierdzilem, ze jest to bardziej sensowne niz granie turbo na moich stawkach. Mianowicie zagralem po 1 sitku jednoczesnie z : 20$, 30$ i 50$ BI, oczywiscie normal SH. Czemu tak? Bo wszyscy graja tylko turbo, super turbo, dony, jackpoty - a na te zwykle czeka sie dlugo.
Jak wyszlo? 3x ITM , ale neistety 3x drugie miejsce:/ O ile w 20 bi i 30 bi mialem po 2k na start HU, to w 50$ BI mialem 4k, gosc 5k. W dodatku swoja gra ciagle robilem przewage - niestety gosc mial szczescia. Wygral bedac 2x zdominowany i na koncu sprawdzil mojego all ina (za 2k) z 33, on Q7 i fllipa wygral. No i zamiast 210$ wpadlo 90$.
Mimo to jestem zadowolony z wyniku, gralem bardzo skupiony no i sie udalo dojsc do kasy wszedzie. Przy hu po prostu zabraklo szczescia.

Dorzucam 2 screeny z HU ;/

[center]~ Uwaga Konkurs ~
[/center]

Tak dla sprawdzenia Waszego czytania mojego blogu zrobie konkurs.
To to do rzeczy:
Kto oceni najblizej jaki mam w tym momencie bankroll (z dokladnoscia do 30$) wygrywa.
Zgloszenia do jutra.:P Mam nadzieje, ze ktos chociaz wezmie udzial :D Radze doliczyc tez
Nagroda skromna - piwo na pkpt ;)
Warto wspomniec, ze co 40$ rake zbieram 20$ rakeback :P Wiec tak latwo nie bedzie;p no ale powodzenia

Zapraszam do komentowania!: )

konieczny
-#VIP
-#VIP

Postautor: konieczny » 06 paź 2009, 19:55

mysle, ze mxlambert by wiedzial :)

ok strzelam - 1900 dolarow

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 06 paź 2009, 20:35

konieczny pisze:mysle, ze mxlambert by wiedzial :)

heheheh - wygrałeś moim zdaniem !!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pablo1972
-#VIP
-#VIP

Postautor: pablo1972 » 06 paź 2009, 20:47

Moim zdaniem jakieś 1500$.
Konieczny - niezły dowcip, naprawdę uśmiałem się.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 06 paź 2009, 20:47

1920-160+hmmm rakeback jakieś 1840$ wyślę adres na gg :cool: :cool: :cool: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 06 paź 2009, 23:39 przez knoperss, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”