Trabant83 pisze:Czy może ktoś się zając usuwaniem komentarzy pseudo znawców piłkarskich na SB i postów które zaśmiecają forum.
Jest tyle miejsc w sieci gdzie można rozmawiać na temat czy Ronaldo jest lepszy czy Messi. Real czy Barcelona?
Nie chodzi mi o to ze ktos na SWOIM blogu napisze ze kocha real czy MU ale o towarzyszaca temu komentarze typu "nie lubie realu, barcelona jest super" kogo to obchodzi????
To jest taki sam SPAM jak "tez bym to tak rozegrał" nic nie wnoszące gówno

Macie swoje numery gg...
no tak tylko tam nie ma się przed kim popisać swoją pseudo wiedzą.
Mam nadzieje że rozumiecie o co chodzi?
Hmm, po 1 wydaję mi się , że skoro blog to blog to można w nim pisać nie tylko o pokerze, no chyba, że ograniczymy się tylko do wklejania rozdań, wykresów itp no to niech to zostanie gdzieś zapisane , ale czy to będzie dobra decyzja to wątpię. Forum (a już na pewno odpowiednie w nim działy) służą nie tylko do gadania o pokerze.
Po 2 jeśli z tym pseudo znawstwem pijesz np w moim kierunku, to muszę Cię zdziwić bo wiedzę z tego tematu mam całkiem bogatą, a o Barcelonie nie wspominając.
Piszesz, że kogo to obchodzi? to tak samo jak np kogo obchodzi, że dostałeś bad beata itp itd, za niedługo nic nikogo obchodzić nie będzie. Jeśli jest kilka osób których zainteresowania się zbiegają to nie można o tym pogadać w dziale pozwalającym na to, tylko ktoś ma iść na inne forum? no na pewno przysłuży się to bardzo pokerkings.pl . tyle.
Co do postu Grzesia, to mam podobne zdanie co Soya - ale kogo to obchodzi ?
PS: Zawsze można poczytać kilka postów napisanych przez wytrawnych kucharzy o zupie gulaszowej, zamiast czytać o Barcelonie i Realu