Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 02:58 Nasze linki do Pokerromow
Najwyższa pora zrobić ranking o który wielu z was prosiło. Poniżej znajdziecie zestawienie wszystkich naszych linków z których trzeba się rejestrować by móc brać udział w naszych konkursach i turniejach. Co więcej, linki zostały podzielone na kilka grup, w zależności od tego jak dobrą ofertę dla forum ma dany poker room.
bardzo dobra robota
teraz kiedy widzę ile jest mozliwosci gry musze zadać pytanie
w jakim pokoju /i czy w ogóle istnieje mozliwość przepisania konta pod forum
bo odp. chyba nie w kazdym przypadku brzmi NIE DA SIE
ps. a co z weryfikacją niepewnych kont dobrze by bylo sie upewnić czy rake rzeczywiscie idzie na pokerkings moze założyc jakiś zbiorczy temat weryfikacyjny nicków loginów czy co tam jest potrzebne...
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 13:09
Z przepisywaniem kont generalnie odpowiedź brzmi NIE DA SIĘ.
Wyjątki są jednak dwa (i oba muszą być jednocześnie spełnione).
1. Macie konto default, więc zarejestrowaliście się nie przez żaden banner, link ale po bezpośrednim wejściu na daną stronę (wpisaniu sobie adresu w pasku, czy przez google). Niestety to zdarza się rzadko.
2. Mamy w danym poker roomie ligę.
Na chwilę obecną jest to możliwe w: Chilli, Heypoker, Paradise
Co się zaś tyczy weryfikacji, to ta w dużej mierze już jest zrobiona. A tam gdzie nie jest zbyt wiele zrobić się nie da bo nie mam dostępu do szczegółowych danych.
Jeśli ktoś nie jest pewny czy rejestrował się gdzieś z naszego linku - proszę pisać na PW, postaram się sprawdzić.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 13:31
Super, takie zestawienie było faktycznie potrzebne, nie trzeba szukać każdego linka oddzielnie. Mam nadzieję, że będziesz w miarę regularnie updatował, glory. Jeśli czas pozwoli.
Na dniach będę miał wreszcie własnego lapka i zarejestruję się od Was wszędzie tam, gdzie jeszcze mnie nie ma (i gdzie jest dodatkowa inicjatywa w postaci Waszych free turków ).
Topic easy favorite. Aż dziwne że dopiero teraz go znalazłem. I wszystko dzięki gwalti'emu...
EDIT: Przyszło mi do głowy, że brakuje jeszcze jednego tematu podsumowującego. Informacje o Waszych turniejach (zwłaszcza, z oczywistych względów, tych free) są na ogół rozstrzelone po odpowiednich forach. Fajnie by było je zebrać w jedno, tak, żeby społeczność miała dostęp do ważnych informacji w jednym miejscu. Np. w piątek gramy wewnętrzny turniej o tej godzinie na tym roomie, w sobote o tej na tamtym, itd. Trochę myślę życzeniowo i być może wychodzę na leniucha, ale co tam, tak mi się nasunęło.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
1. Macie konto default, więc zarejestrowaliście się nie przez żaden banner, link ale po bezpośrednim wejściu na daną stronę (wpisaniu sobie adresu w pasku, czy przez google). Niestety to zdarza się rzadko.
2. Mamy w danym poker roomie ligę.
Wydaje mi się, że spełniam ten warunek jeśli chodzi o everest. Nie zapisałem sie pod nikogo i jest tam liga tego forum. Prosze więc o przepisanie.
Jeśli jest taka mozliwość to proszę też o przepisanie na Unibecie. Też tam jest freerol z klasyfikacją.
Witam, mam pytanie czy z firma TOBET jest jakiś układ? Bo mam zamiar się u nich zarejestrować i chętnie z banerka bym się zarejestrował. Bo jak nie to normalnie trzeba będzie.
glory glory man united niestety juz sie u nich zarejestrowalem bezposrednio z ich strony, bo chcialem zagrac eliminacje Tobet Pucharu Polski do konferencji regionalnej w Rzeszowie. Takze juz kicha z tego bedzie, chyba ze jakos bedzie mozna podpisac pod forum ale watpie.
Glory a co jesli chodzi o stryyke i tonyG, martini w swoim poscie pisze ze nie przenosza go na ich strone, a ja zwyczajnie ich nie widze;/
Ze stryyke już nie współpracujemy. Jakiś czas temu mieli "problemy" z wypłatami dla polaków i lepiej tam nie grać u nich.
A tonyg połączyło się z inną stroną, bodajże z noble poker, ale pewny nie jestem ;P
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Mam zamiar zarejestrować sie dzisiaj w PointPoker, jest jakis forumowy banner albo cuś w tym stylu? Zdaje mi sie, ze nie ma takowego albo jestem slepy. Jakby gdzes sie ukryl to dajcie znac.
Tylko chciałem się dowiedzieć czy można przenieść moje konto w ladbrokes pod baner forumowy ? Nie wiem czy to jest możliwe w ladbrokes ale w niektórych softach tak można.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum