Wygląd i funkcjonowanie forum.
-
GrzesVP
- LEGENDA

Wqrwic sie idzie.. co klikam przy logowaniu np. w puste pole, tutaj tez aby sie kursor pojawil. W jakis temat na forum to za kazdym razem mi sie otwiera nowe okno z strona celeb poker. To jakos ustawione jest czy jak? Wystarczy jedno klikniecie zeby przestawic myszka kursor w inne miejsce tekstu i odrazu wyskakuje nowe okno ze strona celeb poker. Tak samo jak klikne teraz wyslij posta, post zostanie napisany ale stronanowa z celeb poker sie otworzy tez. Jaka jest tego przyczna? Przeczytalem raz strone cala i wystarczy mi bo juz wiem jakie maja promocje ...
- Katowice
- -#aktywny

Ja mam taki sam problem, gdy używam Opery.
Natomiast gdy piszę posta w IE, to nic się nie otwiera, ale po prostu kursor nie reaguje na myszkę. Nie znajdzie się tam gdzie klikam podczas pisania wiadomości, tylko zawsze muszę jechać na strzałkach. Przeszkadza to straszanie w blogowaniu - poprawianie błędów oraz dodawania kolorów (bo de facto trzeba je pisać z ręki, a nie korzystać z ikonek na górze, bo nie działa zaznaczenie myszką).
Mam nadzieję, że to poprawicie.
Natomiast gdy piszę posta w IE, to nic się nie otwiera, ale po prostu kursor nie reaguje na myszkę. Nie znajdzie się tam gdzie klikam podczas pisania wiadomości, tylko zawsze muszę jechać na strzałkach. Przeszkadza to straszanie w blogowaniu - poprawianie błędów oraz dodawania kolorów (bo de facto trzeba je pisać z ręki, a nie korzystać z ikonek na górze, bo nie działa zaznaczenie myszką).
Mam nadzieję, że to poprawicie.
-
Markus
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin

- cerdo
- -#pretendent

Chyba cos nie halo z dodawaniem avatara. Wysylam obrazek z dysku (oczywiscie spelniajacy wszystkie wymagania) i wyskakuje na gorze strony taki komunikat:
Warning: move_uploaded_file(./images/photos/4d2d0e754b505e5600f73.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Brak dostępu in /home/pokerkin/public_html/profilephoto_mod.php on line 247
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpisxn93' to './images/photos/4d2d0e754b505e5600f73.jpg' in /home/pokerkin/public_html/profilephoto_mod.php on line 247
A na koncu jeszcze mi bezczelnie wciska kit, ze: "Twój profil został zaktualizowany
Kliknij Tutaj aby powrócić do Strony Głównej:
Warning: move_uploaded_file(./images/photos/4d2d0e754b505e5600f73.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Brak dostępu in /home/pokerkin/public_html/profilephoto_mod.php on line 247
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpisxn93' to './images/photos/4d2d0e754b505e5600f73.jpg' in /home/pokerkin/public_html/profilephoto_mod.php on line 247
A na koncu jeszcze mi bezczelnie wciska kit, ze: "Twój profil został zaktualizowany
Kliknij Tutaj aby powrócić do Strony Głównej:
- cerdo
- -#pretendent

W regulaminie nic nie pisze na ten temat.
Wyciag z FAQ:
"Pod nim może znajdować się większy obrazek nazywany Avatarem, który z reguły dla każdego jest inny. To od administratora zależy czy zechce udostępnić funkcje Avatartów i w jaki sposób je udostępni. Jeżeli nie możesz z nich korzystać, to taka jest decyzja administratora i do niego możesz kierować pytania o jej powód (na pewno jest dobry!)"
Tak wiec pytam Panie Adminie
Cos przeskrobalem czy nowi z automatu maja zablokowane dodanie avatara?
Wyciag z FAQ:
"Pod nim może znajdować się większy obrazek nazywany Avatarem, który z reguły dla każdego jest inny. To od administratora zależy czy zechce udostępnić funkcje Avatartów i w jaki sposób je udostępni. Jeżeli nie możesz z nich korzystać, to taka jest decyzja administratora i do niego możesz kierować pytania o jej powód (na pewno jest dobry!)"
Tak wiec pytam Panie Adminie
Cos przeskrobalem czy nowi z automatu maja zablokowane dodanie avatara?
- knoperss
- LEGENDA

-
alves
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

nie wiem o co chodzi z IE i mozilli ale mam tak:alves pisze:w dziale nasze turnieje i konkursy baner heypoker-brak-polskiej-licencji! blokuje dalsze odslanianie strony w przegladarce IE a w mozilli wszystko gra.
na stacjonarnym i laptopie nr 2 >> widze forum tylko do wysokosci banera hey
na laptopie nr 1 >> wszystko gra >> forum wyswietla wszystkie tematy...
- yerzy
- -#VIP

- cerdo
- -#pretendent

- cerdo
- -#pretendent

- mazak
- -#zasłużony

-
dam1anov
- -#aktywny

Witam,
Czy komuś pojawił się kiedykolwiek taki problem przy próbie wejścia na forum?
Ilekroć chcę wejść na forum ze swojego kompa, pojawia mi się taki właśnie komunikat. Używam Firefoxa 3.6, OS to VHP ze wszystkimi aktualizacjami. Co ciekawe, na Ubuntu 9.04 również z Firefoxem - jak widać - problem nie występuje.
Jakieś sugestie?
Dodane 18 marca 2010:
Na Orange Free - jak widać - wszystko śmiga ok...Nadal nie namierzyłem źródła problemu.
Dodane 22 marca 2010:
W miniony piątek przyszedł Pan Informatyk reprezentujący firmę - providera. Podłączył sobie mój modem z ich firmy - forum śmiga. Podłączamy do mojego lapa - okno błędu. Biorę więc Orange free, podłączam do swojego lapa - forum śmiga...Są rzeczy na serwerach i necie, które nie śniły się informatykom...Dzisiaj problem powinien trafić "gdzieś wyżej", bo generalnie to cuda-wianki. Chyba, że rok 2010 uznamy za przełomowy w rozwoju sztucznej inteligencji, a mój lap jest jej pierwszym przedstawicielem
.
Pozdrawiam
Czy komuś pojawił się kiedykolwiek taki problem przy próbie wejścia na forum?
Kod: Zaznacz cały
phpBB by Przemo : Critical Error
Error creating new session
DEBUG MODE
SQL Error : 2006 MySQL server has gone away
INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_bot, session_admin) VALUES ('251a38482d8cbadb2a91823dd923e979', -1, 1268679103, 1268679103, '52b1acce', 0, 0, '', 0)
Line : 461
File : sessions.phpIlekroć chcę wejść na forum ze swojego kompa, pojawia mi się taki właśnie komunikat. Używam Firefoxa 3.6, OS to VHP ze wszystkimi aktualizacjami. Co ciekawe, na Ubuntu 9.04 również z Firefoxem - jak widać - problem nie występuje.
Jakieś sugestie?
Dodane 18 marca 2010:
Na Orange Free - jak widać - wszystko śmiga ok...Nadal nie namierzyłem źródła problemu.
Dodane 22 marca 2010:
W miniony piątek przyszedł Pan Informatyk reprezentujący firmę - providera. Podłączył sobie mój modem z ich firmy - forum śmiga. Podłączamy do mojego lapa - okno błędu. Biorę więc Orange free, podłączam do swojego lapa - forum śmiga...Są rzeczy na serwerach i necie, które nie śniły się informatykom...Dzisiaj problem powinien trafić "gdzieś wyżej", bo generalnie to cuda-wianki. Chyba, że rok 2010 uznamy za przełomowy w rozwoju sztucznej inteligencji, a mój lap jest jej pierwszym przedstawicielem
Pozdrawiam
- cerdo
- -#pretendent

Wróć do „Książka życzeń i zażaleń”