Wróciłem tam, gdzie soft nie jest rigged -> Boss

A od jutra wyrabiam bonus na Tilcie.
Nowy miesiąc na boss wygląda tak:
Oczywiście próbka niewielka, ale z doświadczenia wiem, że jak się zacznie miesiąc na plus, to potem gra się łatwiej i jestem w pełni zrelaksowany. Mamy już 5 listopada a ja zagrałem niecałe 4 000 rąk... Widzicie, że na nadmiar czasu nie mogę narzekać

Przyznam się również, że ostatni tydzień jadłem codziennie pizze, bo nie chciało mi się gotować.
Niestety po rozstaniu z dziewczyną sam muszę wszystkim się zajmować, wcześniej ona gotowała, a ja robiłem $$
Gdzie mieszkam? Spokojne osiedle Katowic, kawalerka. Jedyną wadą jest brak centralnego ogrzewania. Mam trzy grzejniki elektryczne, każdy po 2 000 W max. Akurat teraz jest ciepło więc chodzą na 800 W. Mają wbudowany termostat, dlatego wystarczy ustawić temperaturę i się wyłączają po jej osiągnięciu. Póki co zużyłem prądu na 200zł. Zaletą jest nisk czynsz. Może ktoś ogrzewa mieszkanie prądem i ma jakieś użyteczne rady? Umieściłem grzejniki pod oknami, które wcześniej uszczelniłem uszczelkami firmy Tessa

I nie wiem, czy zobiłem dobrze. Wcześniej przez okna przedostawała się odrobina powietrza, co powodowało przepływ nad grzejnikiem i ciepło rozchodziło się do wnętrza mieszkania. Teraz w środku mam chłodno, a pod oknem gorąco. Ale może tylko mi się wydaje. Wiecie, placebo. Od tygodnia planuję kupić termometry
Kupiłem sobie również hantle, ławkę itd. Chcę nabrać masy. Do końca roku chciałbym ważyć 75 kg. Nie wiem, czy to realne. Obecnie ważę 66kg przy wzroście 180 cm. Ułożyłem dietę. Tu też może ktoś będzie mógł coś doradzić?
Śniadanie 3 jaja + 3 kromki chleba. Między śniadaniem i obiadem owoce. Obiad makaron z jakimś sosem lub twarogiem. Potem orzechy, owoce itd. Trening. Podwieczorem mleko + płatki. Kolacja bułka lub chleb z dżemem, rybą lub sałatką. Powinno być ok, co?