Reinkarnacja - powrót do żywych - Kosira - kontraatakuje
- knoperss
- LEGENDA

- drynk
- LEGENDA

- Kosira
- -#VIP

Mały update - dlaczego ostatnio zamilkłem:
1) Euro
2) Urlop i
z tym powiązany remont salonu
3) Choroba która mnie dopadła po pierwszym meczu Polaków - nie jest to związane ze słabą grą czy coś - chłopaki dawali radę - to efekt picia za dużej ilości piwa oraz za dużej ilości okrzyków bojowych - doprowadziło to wszystko do zapalenia gardła, osłabiony organizm zaatakowało coś co wywołało potworny kaszel - więc ZDYCHAM.
Jak nie zdycham, nie oglądam meczów i nie remontuje to studiuję grę SNG Turbo 9 osobową. Grinder ze mnie żaden ale myślę że jest to dochodowa gra i można wyciągnąć na niej dobrą kasę na wpisowe do MTT
których nie mogś odpuścić i tez sporadycznie pykam.
1) Euro
2) Urlop i
3) Choroba która mnie dopadła po pierwszym meczu Polaków - nie jest to związane ze słabą grą czy coś - chłopaki dawali radę - to efekt picia za dużej ilości piwa oraz za dużej ilości okrzyków bojowych - doprowadziło to wszystko do zapalenia gardła, osłabiony organizm zaatakowało coś co wywołało potworny kaszel - więc ZDYCHAM.
Jak nie zdycham, nie oglądam meczów i nie remontuje to studiuję grę SNG Turbo 9 osobową. Grinder ze mnie żaden ale myślę że jest to dochodowa gra i można wyciągnąć na niej dobrą kasę na wpisowe do MTT
- tommko
- -#VIP

Kosira pisze: to efekt picia za dużej ilości piwa oraz za dużej ilości okrzyków bojowych - doprowadziło to wszystko do zapalenia gardła, osłabiony organizm zaatakowało coś co wywołało potworny kaszel - więc ZDYCHAM.
Jak nie zdycham, nie oglądam meczów i nie remontuje to studiuję grę SNG Turbo 9 osobową. Grinder ze mnie żaden ale myślę że jest to dochodowa gra i można wyciągnąć na niej dobrą kasę na wpisowe do MTTktórych nie mogś odpuścić i tez sporadycznie pykam.
Kosira witam w klubie
U mnie również ostre zapalenie gardła i antybiotyk
Co do grania STT to podebrałes mój plan, jaki stosuje w tym roku
- drynk
- LEGENDA

- Kosira
- -#VIP

- mara
- LEGENDA

- Szfiecu
- LEGENDA

- Kosira
- -#VIP

Szfiecu jak najbardziej dobry call z jego strony. Tylko szkoda tych Asów.
Starsy jednak mnie tiltują, nie wsponę o 25 sitkach bez ITM. MTT to żenada Asy to standardowo ktoś mi łamie, z KK i QQ to wogóle nie warto mi grać bo A i tak dojdzie.
Ja poprostu nie mogę sprawdzać allin preflop. Bo z normalną grą to jest ok, jakiś wachlarz zagrań mam. Ale przeciez nie da rady zrzucać takich rąk.
Wracam na ipoker i ongame, i coś wpłacę na 888-brak-polskiej-licencji! - bo słyszałem że fajne turnieje mają.
Starsy jednak mnie tiltują, nie wsponę o 25 sitkach bez ITM. MTT to żenada Asy to standardowo ktoś mi łamie, z KK i QQ to wogóle nie warto mi grać bo A i tak dojdzie.
Ja poprostu nie mogę sprawdzać allin preflop. Bo z normalną grą to jest ok, jakiś wachlarz zagrań mam. Ale przeciez nie da rady zrzucać takich rąk.
Wracam na ipoker i ongame, i coś wpłacę na 888-brak-polskiej-licencji! - bo słyszałem że fajne turnieje mają.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- knoperss
- LEGENDA

-
BiSkiel
- -#pretendent

- Soya
- LEGENDA

Poziom de facto jest taki sam wszędzie, tyle że jak na starsach jest 150k, a gdzie indziej 15k, to wiadomo że i 10* regów spotkasz jak i 10* więcej spotkasz słabych graczy, w efekcie dużo większa wariancja i trzeba wielokrotnie większego volume, no ale gdy już się tam shipnie turek to i radość jest większa 
- Kosira
- -#VIP

Chłopaki nie wycofam się ze starsów ale bardzo ogranicze tam grę - jakieś MTT bedę grał w większości KO za 5,5.
A na początek cos z powrotu na ipoker. FT nie do końca przypisało, ale jakiś wyni jest, w innym turku 14 - może będzie dobrze.
A na początek cos z powrotu na ipoker. FT nie do końca przypisało, ale jakiś wyni jest, w innym turku 14 - może będzie dobrze.
- mara
- LEGENDA

- Kosira
- -#VIP

Dzisiaj zagrałem ponad 20 MTT - sesja niestety na zero. Gra myślę, że się poprawia - masę deepowych stacków - ale niestety zawsze czegoś brakowało - przede wszystkim brakowało wygrywania flipów
Nie wiem jak to porawić
Fajne jest to, że naprawdę zaczynam czytać grę jak kiedyś........
Poniżej znów zamieszczę połamane Asy, chyba już mi to w krew wchodzi - tym razem nie Starsy. Popatrzcie na kolesia z jedynkami - niezłe calle z gutshotem
Nie wiem jak to porawić
Fajne jest to, że naprawdę zaczynam czytać grę jak kiedyś........
Poniżej znów zamieszczę połamane Asy, chyba już mi to w krew wchodzi - tym razem nie Starsy. Popatrzcie na kolesia z jedynkami - niezłe calle z gutshotem
- Kosira
- -#VIP

- Kosira
- -#VIP

Koniec Euro, można wrócić do poważnej gry a nie tzw pykania pokerka przy meczyku
Statków nie było w czerwcu - roll troszkę się zmniejszył, ale nieznacznie, myślałem że było gorzej. Ostatecznie skończyło się na minus 300 $
Co do Euro to całym serduchem kibicowałem Włochom i tak juz mam od ITALY`90. To moja drużyna, w końcu wrócicli na szczyt.
Nasi jakby to powiedzieć - skończyło się tak jak zawsze - NIC SIĘ NIE STAŁO .......... Naprawdę w zasięgu był ćwierćfinał - ale nie z tak nastawionym Smudą. Coś mu się chyba Lech przypomniał, że ławka ma max 2-3 rezerwowych, no ale cóż, podstawy sa mam nadzieję że chłopaki pojadą na Mundial.
Jak przystało na początek miesiąca trzeba się zabrać za ostre odrabianie z poprzedniego miesiąca i mamy już efekty.
1K GP za 6 $ na ósemkach - 2 miejsce - jak tu mam wygrywać te HU
- poszło QQ na KK - no takiej ręki preflop nie zrzucę. Zadowolony jestem z gry na FT - systematycznie piołem się w górę. Super wykorzystałem swój wizerunek przy stole. Naprawdę fajnie.
Statków nie było w czerwcu - roll troszkę się zmniejszył, ale nieznacznie, myślałem że było gorzej. Ostatecznie skończyło się na minus 300 $
Co do Euro to całym serduchem kibicowałem Włochom i tak juz mam od ITALY`90. To moja drużyna, w końcu wrócicli na szczyt.
Nasi jakby to powiedzieć - skończyło się tak jak zawsze - NIC SIĘ NIE STAŁO .......... Naprawdę w zasięgu był ćwierćfinał - ale nie z tak nastawionym Smudą. Coś mu się chyba Lech przypomniał, że ławka ma max 2-3 rezerwowych, no ale cóż, podstawy sa mam nadzieję że chłopaki pojadą na Mundial.
Jak przystało na początek miesiąca trzeba się zabrać za ostre odrabianie z poprzedniego miesiąca i mamy już efekty.
1K GP za 6 $ na ósemkach - 2 miejsce - jak tu mam wygrywać te HU
- mara
- LEGENDA

- Kosira
- -#VIP

Męcze jeszcze jedno FT na ipoker - ale do statków daleka droga - zobaczymy jak pójdzie masz czas i chćeci to moge właczyć join.me
https://join.me/237-461-434
nie wiem czy dtrwam bo mam zajebistą burzę i światło mi miga
https://join.me/237-461-434
nie wiem czy dtrwam bo mam zajebistą burzę i światło mi miga
- mara
- LEGENDA

- Kosira
- -#VIP

- Spiegol
- LEGENDA

- mara
- LEGENDA