Moi mili.
Bycie przedstawicielem naszej nacji do czegoś zobowiązuje! Przypomnę zapominalskim iż powinnością naszą jest przynajmniej raz w roku trochę pomarudzić, czemu zadość miał czynić mój ostatni post.
Ponieważ bardzo nieładnie jest robić to bez powodu, ja marudzę ponieważ będąc na urlopie nie jestem w stanie dopełnić wymaganych przez bwin-brak-polskiej-licencji! procedur (skan dowodu i aktualnych rachunków) podczas gdy nie miałbym nic przeciw temu aby zrealizowali zlecenie wypłaty na konto, z którego otrzymali ode mnie środki.
Uff, to chyba powinno wyjaśnić moje słowa. Jednocześnie oświadczam, iż nie chcąc nadużywać Waszej uprzejmości nadesłane setki skanów niszczyłem prawie bez oglądania
Pozdrowienia z deszczowych wakacji. N.
P.S. Co do sugestii aby mnożyć w nieskończoność swój Bankroll to taki właśnie mam cel. Przesunięcia dotyczą nadwyżek, które służyć mogą obsłudze pojawiających się tu i ówdzie promocji wymagających wpłat. Chcę także, dla lepszego samopoczucia, wycofać z gry zainwestowany kapitał początkowy, tak aby zostały tylko środki, nazwijmy je, obce. Nie bez znaczenia jest także to, że w moim przypadku, nadmiar na koncie w poker roomie sprzyja nonszalanckiej i nazbyt rozrzutnej grze.