Pecunia non olet
- Soya
- LEGENDA

- lion_victor
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

- MrGordon
- LEGENDA

- Gns
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

everest-brak-polskiej-licencji! przez jakieś 2 tygodnie bił mnie do tego stopnia, że mimo solidnego bankrolla dziś odpaliłem sobie turek z BI 1E. Zrobiłem od razu 4 entry i wrzuciłem na jeden monitor, aby ciut się pocieszyć skubaniem fishek. Wyszło elegancko, bo 2 stacki doporwadziłem do FT, a tam już sieczka. Przy 6left z total ok. 2mln żetonów, miałem ponad 1,5 u siebie
Do tego równolegle zarło w moim moim ulubionym 10E rebuyu, którego na początku października shipnąłem. Prawie udało się to powtórzyć
Najbardziej zadowolona Marta będzie, bo chciała jutro iść na imprezę halloweenową. Rzuciłem jej tylko, że jak zamknę dzisiaj miesiąc odpowiednio, to idziemy
Upswing, nie upswing, profit w miesiąc po powrocie do gry na poziomie wykreconego łącznie w pierwszej polówce roku...
Najbardziej zadowolona Marta będzie, bo chciała jutro iść na imprezę halloweenową. Rzuciłem jej tylko, że jak zamknę dzisiaj miesiąc odpowiednio, to idziemy
Upswing, nie upswing, profit w miesiąc po powrocie do gry na poziomie wykreconego łącznie w pierwszej polówce roku...Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mefius
- -#VIP

- Soya
- LEGENDA

Mefius to multientry, są to turki w których możesz grac kilkoma stackami, system zadba byś nie grał na jednym stole, a jeśli liczba stołów jest mniejsza to stacki są łączone na przykładzie turka Liona, grał 2 semi ft, gdy na każdym stole było po 5 graczy, jeden poleciał zostało 9, ale że Lion miał dwóch to żetony poszły do jednego stacka a drugi zakończył grę na 9 miejscu. Tym sposobem w turku buduje się pule a jeden czy dwa złe rivery nie powodują że kończysz turniej 
- lion_victor
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

Planuję się wybrać na Czech Poker Festival do Pragi za półtora tygodnia (najpewniej 13-17). Przede wszystkim pod kątem eventu Deepstack Millionaire. Ktoś ma ochotę dołączyć? 
- Glory
- -#Site Admin

- Glory
- -#Site Admin

- lion_victor
- -#VIP

GrzechuTG, nie mam teraz dostępu do HM, żeby wrzucić dokładne staty gościa. Generalnie jego light 3bety i 4bety latały i tu na stole i we wczesniejszych turkach, gdzie go spotkałem. Mam na niego 1000+ rąk i notatki.
Glory, http://www.czechpokerfestival.com/cs/program-turnaju
Glory, http://www.czechpokerfestival.com/cs/program-turnaju
- Soya
- LEGENDA

- lion_victor
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

Tak szybko sesji shipem nie skończyłem już dawno, a tak cienkiego FT nie miałem chyba jeszcze nigdy. Prawie wszyscy na zielono (klasyczny fish) i różowo (fish grzybiarz). No i ten niebieski. Generalnie miał staty solidnego abc grajka (zółty), ale wg sharka 11,5k $ pod kreską. Pytam Marty w przerwie co wyjdzie jak zmieszamy żółtą farbę z zieloną. No i wyszedł niebieski
Przed samym HU odezwał się gajor jak tam sesja, a ostatnio co się menda odezwie, to lecę z turków na potęgę. Zadrżałem, ale piszę mu twardo HU zaczynam, 7,2k do 2,6k dla rywala, ale starszny fish i farci. 23:08 stworzyłem jpg ze screenem
Jutro i w niedzielę jeszcze normalna sesyjka, w poniedziałek jadę na mały turek w Trójmieście, a w czwartek napieram na Czechy. Pachnie grubym shipem przy takim runie
Przed samym HU odezwał się gajor jak tam sesja, a ostatnio co się menda odezwie, to lecę z turków na potęgę. Zadrżałem, ale piszę mu twardo HU zaczynam, 7,2k do 2,6k dla rywala, ale starszny fish i farci. 23:08 stworzyłem jpg ze screenem
Jutro i w niedzielę jeszcze normalna sesyjka, w poniedziałek jadę na mały turek w Trójmieście, a w czwartek napieram na Czechy. Pachnie grubym shipem przy takim runie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- genowaty
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

Mogłem dokonać czegoś ciekawego, 2 dni z rzędu ship w tym samym turku i niestety przegrałem HU ;/ Zaczynałem jak wczoraj mniej więcej 25-75%, na kilka rozdań się zrównaliśmy, a później gościowi spadało absolutnie wszystko, podczas gdy ja z co 4-5 ręką w ogóle zahaczałem się o stół. Żeby było śmieszniej w międzyczasie wysypał się soft Winamaxa, ale... tylko mi. Na sitoucie gość z 30BB zabrał mi prawie połowę, niedługo potem wsuwka i 3-outer dla rywala 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”