Pecunia non olet
- drynk
- LEGENDA

- Gns
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

- drynk
- LEGENDA

- drynk
- LEGENDA

- lion_victor
- -#VIP

drynk, przecież ja wyszedłem stówkę do przodu. Poza tym, gdyby Tomka na koniec nie poniosło z tym ATo na KK to nie miałbyś wiele więcej ode mnie
Nie przepraszaj, tylko dziękuj, że organizuję takie gierki, że tyle darmej kasy leżało na stole ;p
BTW wróciłem z tego wieczoru kawalerskiego dzisiaj po 4 nad ranem. Weekend upodlający jak zlot Kingsów ;p
BTW wróciłem z tego wieczoru kawalerskiego dzisiaj po 4 nad ranem. Weekend upodlający jak zlot Kingsów ;p
- knoperss
- LEGENDA

- Gns
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

Kręcone softy? Nie, to tylko poker. Patrz na to! 
- lion_victor
- -#VIP

W czasie mojego pokerowego fajrantu lubię sobie co jakiś czas dziabnąć wieczorną sesję. Wyników żadnych wczoraj nie zrobiłem, ale... spełniło się, na razie online, pewne marzenie. Otóż dla mnie w pokerze są 3 królowe (uprzedzając, Vanessa Selbst jest zbyt męska na królową) niesamowita Liv Boeree, milfowata Kara Scott i rozkoszna Gaelle Baumann. Z tą ostatnią siedziałem wczoraj przy Winamaxowym stole i gawędziłem o tym i o tamtym. Awwww!

- lion_victor
- -#VIP

Jak wiecie miałem 3-miesięczną przerwę od gry. Uczyłem się do egzaminu na aplikację radcowską, niestety mimo, jak sądziłem, pełnej pary przy nauce, nie udało się zdać. Do wymaganych 100 pkt zabrakło 2. Oczywiście pogodziłem się już tym, między innymi dzięki Poker Mindsetowi i wróciłem do rytmu życia jaki prowadziłem przez ostatni rok przed nauką.
Wczoraj rozegrałem pierwszą normalną sesję, zaliczając 3x semiFT na Evereście i Winamaxie, a i w Stormie urwałem 3-cyfrówkę. Całkiem miło, w połączeniu z faktem, że w naszych Redbetowych sitkach też sobie radziłem, mimo braku bieżącej gry. Dzisiaj zaliczyłem 3 miejsce na Evereście, 187 Eurosów, zrobiłem sobie screena z myślą: wrzucę na forum z podpisem LION WRACA! Sesja jednak trwała, w związku z czym wrzucam poniższego screena z podpisem LION WRÓCIŁ!!!
W perspektywie powyższego pozostaje ponownie się zastanowić czy jednak nie wziąć się za grę pro i nie pójść w ślady Koczwiego, a że kancelaria funkcjonuje coraz lepiej, to przecież w usługach "inne zyski" najłatwiej schować...
Wczoraj rozegrałem pierwszą normalną sesję, zaliczając 3x semiFT na Evereście i Winamaxie, a i w Stormie urwałem 3-cyfrówkę. Całkiem miło, w połączeniu z faktem, że w naszych Redbetowych sitkach też sobie radziłem, mimo braku bieżącej gry. Dzisiaj zaliczyłem 3 miejsce na Evereście, 187 Eurosów, zrobiłem sobie screena z myślą: wrzucę na forum z podpisem LION WRACA! Sesja jednak trwała, w związku z czym wrzucam poniższego screena z podpisem LION WRÓCIŁ!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Gns
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

Rekin na sharku wrócił
Rozmowa sprzed chwili:
- Dzień dobry, ChujeMuje Sp. z o.o. przedstawiamy ofertę operatora Plus i Polsat ble ble ble.
- Bry!
- (pierdu pierdu co ogólnie oferują). U jakiego operatora ma Pan telewizję?
- Nie oglądam telewizji.
- A u jakiego operatora ma Pan internet?
- Nie korzystam z internetu.
- Hmmm... (gość ewidentnie ciut zdębiał). A u jakiego operatora ma Pan kartę sim?
- Nie wiem proszę Pan co to jest karta sim.
- U jakiego operatora ma Pan telefon?
- Nie mam telefonu.
- To jak się do Pana dodzwoniłem?
- Na komórkę (już wytrzymać nie mogę, bo wyobrażam sobie minę gościa, a on twardo ciągnie dalej).
- To znakomicie się składa, bo mogę Panu zaproponować... bla bla bla.
- Ale ja nie chcę.
- A może ktoś z rodziny chce?
- Nie mam rodziny, sprzedałem ich Cyganom, żeby mieć na komórkę.
--- pi pi pi pi pi pi---
Jehowi po takich akcjach przestali do mnie przychodzić, ciekawe kiedy trafię na czarne listy w bazach telefonicznych
ED: Aaaaa w Quizwanie przez ten telefon, nie odpowiedział na jedno pytanie z Wahim
Rozmowa sprzed chwili:
- Dzień dobry, ChujeMuje Sp. z o.o. przedstawiamy ofertę operatora Plus i Polsat ble ble ble.
- Bry!
- (pierdu pierdu co ogólnie oferują). U jakiego operatora ma Pan telewizję?
- Nie oglądam telewizji.
- A u jakiego operatora ma Pan internet?
- Nie korzystam z internetu.
- Hmmm... (gość ewidentnie ciut zdębiał). A u jakiego operatora ma Pan kartę sim?
- Nie wiem proszę Pan co to jest karta sim.
- U jakiego operatora ma Pan telefon?
- Nie mam telefonu.
- To jak się do Pana dodzwoniłem?
- Na komórkę (już wytrzymać nie mogę, bo wyobrażam sobie minę gościa, a on twardo ciągnie dalej).
- To znakomicie się składa, bo mogę Panu zaproponować... bla bla bla.
- Ale ja nie chcę.
- A może ktoś z rodziny chce?
- Nie mam rodziny, sprzedałem ich Cyganom, żeby mieć na komórkę.
--- pi pi pi pi pi pi---
Jehowi po takich akcjach przestali do mnie przychodzić, ciekawe kiedy trafię na czarne listy w bazach telefonicznych
ED: Aaaaa w Quizwanie przez ten telefon, nie odpowiedział na jedno pytanie z Wahim
- Glory
- -#Site Admin

- lion_victor
- -#VIP

- genowaty
- -#VIP

- lion_victor
- -#VIP

Wczoraj po powrocie odpuściłem grę, zmęczenie było przeogromne. Zlot jak zwykle petarda, kolejny puchar do kolekcji i ból żeber, bo czas poświęcony na śmiech w tym gronie nie pozwala im odpocząć
Wielkie dzięki zarówno ode mnie, jak i Marty, która stwierdziła, że w życiu nie uwierzyłaby w ciemno przed zlotem, że wszyscy mogą być tak zajebiście fajni. Największe propsy dostał jon i aleks
Nie jestem pewien czy to wpływ zlotu, ale jeśli tak, to musimy się spotykać co tydzień. Dzisiaj zaliczyłem 2 FT, w tym poniższe, 3 semiFT + kilka średnich cashy. Zdecydowanie najlepsza sesja po powrocie do gry
ED: Błękitni to goście z min. pięciocyfrowym profitem
Nie jestem pewien czy to wpływ zlotu, ale jeśli tak, to musimy się spotykać co tydzień. Dzisiaj zaliczyłem 2 FT, w tym poniższe, 3 semiFT + kilka średnich cashy. Zdecydowanie najlepsza sesja po powrocie do gry
ED: Błękitni to goście z min. pięciocyfrowym profitem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jon124
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”