OD ZERA DO GRINDERA
- tommko
- -#VIP

- maybeturek
- -#aktywny

-
lary
- -#aktywny

Różnice są niewielkie dla większosci graczy, ale jednak HM ma nieco więcej funkcji jeśli chodzi o statystyki jak będziesz szukał np leaków w swojej grze...
Co do cen to HM chyba jest nawet nieco tańszy
Ogólnie jednak nie wiem po co ci taki program skoro nie korzystasz ze statystyk?? Przecież to głowna zaleta i daje ci przewagę nad graczami...
Co do cen to HM chyba jest nawet nieco tańszy
Ogólnie jednak nie wiem po co ci taki program skoro nie korzystasz ze statystyk?? Przecież to głowna zaleta i daje ci przewagę nad graczami...
- knoperss
- LEGENDA

- maybeturek
- -#aktywny

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- maybeturek
- -#aktywny

Dlaczego mam nie widzieć swoich błędów? Dlatego potrzebuje program który zapisuję pełną historie rozdań do analizy jak i bilans strat i zysków(wykresy, podsumowania miesięczne). Nie potrzebne mi statystki graczy przy stołach. Nie potrzebuje komputerowej pomocy chociaż miał by mi to przedłużać czas rozwoju gry w pokera. Chcę się uczyć myśleć sam i analizować, a nie żeby robił za mnie to program.
-
titanum
- -#VIP

-
lary
- -#aktywny

- maybeturek
- -#aktywny

Od dwóch dni mam sesje minusowe dlatego postanowiłem nie grać. Jednak coś mnie pokusiło i odpaliłem sobie turniej SH 22$ Deepstack. Przed snem jeszcze zagram dwa MTT za 5,50, 2,50 i freerolla Pokerkings. Mam problem ponieważ PT pokazuje mi tylko wyniki SnG. Nie pokazuje wygranych w MTT. Jest możliwość odpowiedniego skonfigurowania ?
ANALIZA OSTATNIEJ RĘKI
ANALIZA OSTATNIEJ RĘKI
- maybeturek
- -#aktywny

[center]WSTYD![/center]
Po całotygodniowej imprezie w Poznaniu jestem wykończony. Szczególnie po zakończeniu tygodnia na PKPT. UMIERAM - obniżona temperatura ciała, osłabienie organizmu, zapalenie płuc, ból mięśni, totalnie zresetowany mózg i pustka. Jeżeli kogoś obraziłem, to chciałem przeprosić za swoje zachowanie. Więcej się to nie powtórzy... Przerwa od pokera aż do pełnej regeneracji organizmu.

Po całotygodniowej imprezie w Poznaniu jestem wykończony. Szczególnie po zakończeniu tygodnia na PKPT. UMIERAM - obniżona temperatura ciała, osłabienie organizmu, zapalenie płuc, ból mięśni, totalnie zresetowany mózg i pustka. Jeżeli kogoś obraziłem, to chciałem przeprosić za swoje zachowanie. Więcej się to nie powtórzy... Przerwa od pokera aż do pełnej regeneracji organizmu.

- Glory
- -#Site Admin

- maybeturek
- -#aktywny

- maybeturek
- -#aktywny

[center]MARZEC[/center]
Ogólnie w marcu mniej gry niż sobie założyłem. Miało być pokerowo, oszczędnie + nauka do matury. Zatem było tylko imprezowo, w lekkim stopniu pokerowo, a naukowo zero.
Z racji tego, że PT3 pod żadnym pozorem nie pokazuje mi wyników z turniejów i wykres jest błędny dlatego dodaje wykresy z sharka.
Cash
Sng
Moje SnG ograniczają się tylko do DONów.
MTT
W tym miesiącu jeden FT, a zbyt wielkich osiągów pokerowych jak nie było tak nie ma. Ogólnie nie wiem co ten wykres pokazuje, ale chyba tragedie
Uważam, że nie można być we wszystkim dobrym. Oczywiście po za GrzechemTG
Czekam na tą swoją chwilę.
Postanawiam miesiąc kwiecień przeznaczyć na naukę i zmniejszyć trochę aktywność na forum jak i w grze. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Coś miłego dla ucha.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=omdO-Qv3j3Y[/youtube]
Ogólnie w marcu mniej gry niż sobie założyłem. Miało być pokerowo, oszczędnie + nauka do matury. Zatem było tylko imprezowo, w lekkim stopniu pokerowo, a naukowo zero.
Z racji tego, że PT3 pod żadnym pozorem nie pokazuje mi wyników z turniejów i wykres jest błędny dlatego dodaje wykresy z sharka.
Cash
Sng
Moje SnG ograniczają się tylko do DONów.
MTT
W tym miesiącu jeden FT, a zbyt wielkich osiągów pokerowych jak nie było tak nie ma. Ogólnie nie wiem co ten wykres pokazuje, ale chyba tragedie
Czekam na tą swoją chwilę.
Postanawiam miesiąc kwiecień przeznaczyć na naukę i zmniejszyć trochę aktywność na forum jak i w grze. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Coś miłego dla ucha.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=omdO-Qv3j3Y[/youtube]
- maybeturek
- -#aktywny

Sprostowanie wykresu MTT którego się przestraszyłem. Trochę pobuszowałem w PT i zobaczyłem, że mam wydane 210$ na jeden turniej który przegrałem (prawdopodobnie ostatni duży spadek na wykresie). Nie gram takich turniejów więc jest to nie mozliwe. Jest to turniej coinflip do którego wygrałem wejściówkę z coinflipa za 1.20$, a następnie 14$. Próbowałem się z niego wyrejestrować lecz nie było takiej możliwości. Tak na marginesie w turnieju wzieło udział 79 osób byłem 7(bubel) czyli jak na coinflipy uważam, że bardzo dobrze. Mało brakowało. Nie rozumiem jednak jakim prawem zalicza mi do wydanych pieniędzy jeżeli ich nie inwestowałem.
Poprawione(sory za jakość, ale pod ręką był tylko paint):

- Sith
- LEGENDA

- maybeturek
- -#aktywny

- wiciu-ck
- LEGENDA

Sorry, że tak się wtrącę w "swojej" sprawie, a jak wy oznaczacie sobie wygrane tickety w HM lub PT?
HM na ongame (np. heypoker-brak-polskiej-licencji!) źle czyta czasami takie dane i trzeba ręcznie wpisywać.
Teraz na przykład gram w turnieju za 8$ gdzie do wygrania jest bilet 54$ wygram to wpisuję, że wygrałem 54$ no bo to prawie to samo... tyle że nie wypłacę tego tylko muszę zagrać turniej/sng czy coś, następnie zapisuję się do turnieju za 54$ nei zajmę płatnego miejsca to mam że straciłem 54$ czyli bilans wygranych $ jest ok, na 0, a nawet na minus 8$ które wpłaciłem na kwalifikacje
Tak jakoś to analizowałem i tak rozwiązałem, czy to może jakoś inaczej powinno się wyliczać? nie skupiałem się na tym i nei czytałem nigdzie o tym.. raczej skupiłem się na statystykach/HUD itp
----------------------
A dzisiaj maybeturek nie zdążyłem ci odpisać na tym DoNie, jak odpadłem to zablokowali czat... jakiś początek miesiąca mam tragiczny... cały czas na 0 w donach albo nawet lekki minus za rake.. wygram 2 to za chwilę 2 przegram głupio...
Dzisiaj jak mi szła karta to nikt nei dokładał, a jak już blindy były duże i niby mi coś wchodziło to innym lepiej jakoś, najpierw z tobą 99 vs JJ twoje, potem ten AQ (jak już nie miałem co zrobić i musiałem grać) vs AK. Tragedia jakaś
ale odmieni się jak to ktoś pisał na blogu swoim: po burzy wychodzi słońce
zaraz je złapiemy
powodzonka i do zobaczenia na stołach, tylko pasuj z JJ jak podbijam!

HM na ongame (np. heypoker-brak-polskiej-licencji!) źle czyta czasami takie dane i trzeba ręcznie wpisywać.
Teraz na przykład gram w turnieju za 8$ gdzie do wygrania jest bilet 54$ wygram to wpisuję, że wygrałem 54$ no bo to prawie to samo... tyle że nie wypłacę tego tylko muszę zagrać turniej/sng czy coś, następnie zapisuję się do turnieju za 54$ nei zajmę płatnego miejsca to mam że straciłem 54$ czyli bilans wygranych $ jest ok, na 0, a nawet na minus 8$ które wpłaciłem na kwalifikacje
Tak jakoś to analizowałem i tak rozwiązałem, czy to może jakoś inaczej powinno się wyliczać? nie skupiałem się na tym i nei czytałem nigdzie o tym.. raczej skupiłem się na statystykach/HUD itp
----------------------
A dzisiaj maybeturek nie zdążyłem ci odpisać na tym DoNie, jak odpadłem to zablokowali czat... jakiś początek miesiąca mam tragiczny... cały czas na 0 w donach albo nawet lekki minus za rake.. wygram 2 to za chwilę 2 przegram głupio...
Dzisiaj jak mi szła karta to nikt nei dokładał, a jak już blindy były duże i niby mi coś wchodziło to innym lepiej jakoś, najpierw z tobą 99 vs JJ twoje, potem ten AQ (jak już nie miałem co zrobić i musiałem grać) vs AK. Tragedia jakaś
zaraz je złapiemy powodzonka i do zobaczenia na stołach, tylko pasuj z JJ jak podbijam!

- maybeturek
- -#aktywny

- maybeturek
- -#aktywny

- maybeturek
- -#aktywny

[center]MATURA[/center]
13 maja ostatni egzamin i wracam do regularnego udzielania się na forum i do regularnego grindu. Jeżeli chodzi o przygotowania do matury nie będę tego komentował. Niestety nie mam już czasu
przespałem, a teraz zostało tylko 3manie kciuków.
[center]KWIECIEŃ[/center]
Gratulacje dla * GrzechaTG jak i dla POKERKINGSÓW wszystkich wyników, a szczególnie tych z Ostarawy.
13 maja ostatni egzamin i wracam do regularnego udzielania się na forum i do regularnego grindu. Jeżeli chodzi o przygotowania do matury nie będę tego komentował. Niestety nie mam już czasu
[center]KWIECIEŃ[/center]
Gratulacje dla * GrzechaTG jak i dla POKERKINGSÓW wszystkich wyników, a szczególnie tych z Ostarawy.
-
croyale
- -#pretendent

- maybeturek
- -#aktywny

Koniec matury tuż tuż. Jeszcze tylko 13 maja geografia i 19 maja ustny angielski. Jeżeli chodzi o maturę ustną z polskiego to tylko 8/20 pkt(na więcej nie liczyłem). Zszedł lekko stres, więc można troszkę pograć
Marsz, marsz Cinkovsky(croyale),
Z Uni na paradise-brak-polskiej-licencji! beztroski.
Za twoim przewodem
Turek na Heyu z powrotem.
Przejdziem micro, przejdziem niskie,
Będziem Grinderami.
Dał nam przykład GrzechuTG,
Jak zwyciężać mamy.
... wiem głupie
Marsz, marsz Cinkovsky(croyale),
Z Uni na paradise-brak-polskiej-licencji! beztroski.
Za twoim przewodem
Turek na Heyu z powrotem.
Przejdziem micro, przejdziem niskie,
Będziem Grinderami.
Dał nam przykład GrzechuTG,
Jak zwyciężać mamy.
... wiem głupie
-
croyale
- -#pretendent

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”