OD ZERA DO GRINDERA

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

OD ZERA DO GRINDERA

Postautor: maybeturek » 17 sty 2011, 12:53

Witam,

Jest to mój pierwszy blog więc zanim się rozkręcę na pewno trochę potrwa. Jeżeli będzie aż tak źle skargi pisać do Grzecha ponieważ ten blog powstał za jego namową.

Na początku kilka krótkich informacji o sobie.
W pokera gram od 3 lat lecz moja gra od roku stoi w miejscu. Czuje, że się nie rozwijam dlatego też postanowiłem założyć ten blog.
Będziecie świadkami moich gier NL20 na heypoker-brak-polskiej-licencji! jak i sporadycznie turniejów GTD.

W styczniu postanowiłem sobie zrobić challenge dokonując wpłaty na heypoker-brak-polskiej-licencji! tylko 40$. Mam na celu zrobienie rola(50BB) na stawki NL50 do czerwca. Nie wiem czy mi się to uda ponieważ matura w tym roku pochłonie mnóstwo czasu. Los chciał, że akurat trafiłem na początku fajnego rusha co zobaczycie w niżej załączonym wykresie. Jestem przekonany, że był to tylko i wyłącznie okres szczęścia ponieważ swoje umiejętności oceniam na bardzo niskie. Mam nadzieję, że pokerkingsy pomogą mi rozwijać swoje umiejętności jak i bloga.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2022, 08:53 przez maybeturek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
carterrr
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: carterrr » 17 sty 2011, 14:26

Powodzenia w pisaniu bloga i troche większej wiary w siebie. Jeśli na Hesopie w Harachovie byłeś w płatnych to nie mógł to być przypadek.

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 17 sty 2011, 14:45

Dzieki bardzo za kilka słów otuchy ;) Nadal chodzi mi po głowie co miałeś w Ustroniu Morskim jak zlimpowałem z UTG, na twój reise zagrałem re-reise, na floopie na mój reis wepchnąłeś allina;)

Ale nie o tym:

Zrobiłem sobie małą 3 godzinną sesje od 11:20 na 4 stołach FR[NL][20]. Wykres nie wygląda za ciekawie ponieważ wydaje mi się, że są zbyt duże skoki. Nie znam się więc proszę o kilka rad żebym wiedział jak zmienić swoją grę.

Obrazek

A tutaj rozdanie nad którym zastanawiam się już 2h czy czasem nie popełniłem błędu.
Analiza ręki

Awatar użytkownika
tommko
-#VIP
-#VIP

Postautor: tommko » 17 sty 2011, 17:42

porównaj to z linią EV i będziesz wiedział czy poprawnie sie stackowales

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Sesja wieczorowa

Postautor: maybeturek » 17 sty 2011, 20:36

Czas na sesje wieczorową. W między czasie zagrałem Omahe PL10 i niestety nadziałem się set na seta po czym oddałem cały buy in.

Zaplanowane gry to 4 stoły FR NL20 i 2 turnieje GTD za 1.20$ i 5.50$.

Turniej 500 NL Holdem za 1.20$ - miejsce 21/530 wygrywając 3.22$. :)
Turniej 2500 NL Holdem za 5.50$ - Niestety moje TT nie podołało A6s. Odpadłem na 2lvlu.

Sesja cashowa tylko :plus: 14.

Robię sobie przerwę ponieważ stiltowałem się na źle rozegranym rozdaniu.

Proszę o ocene

Zrobię sobie jeszcze jedną sesje nocną około 3h i wtedy zamieszczę wykres z całego dnia.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2011, 00:21 przez maybeturek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 18 sty 2011, 00:20

A więc rozegrałem:

Freeroll Pokerkings unibet-brak-polskiej-licencji! - miejsce 9
5000 NL Holdem heypoker-brak-polskiej-licencji! 5,50$ - 199/946 (50 miejsc od kasy)
Analiza ostatniej ręki
Cash FR[NL][20] 4 stoły - :plus: 40$

Tak wyglądają całodniowe staty:

Obrazek

Wykres:

Obrazek

Ta muzyka towarzyszyła mi w dzisiejszych zmaganiach. Bardzo fajna do całodziennego grindowania:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wQs-uokfwog&feature=player_embedded#![/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iR6oYX1D-0w[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x1yOGhnmYfI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CGNsJBirnck[/youtube]

Dobranoc ;)

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 18 sty 2011, 10:10

maybeturek pisze:Wykres nie wygląda za ciekawie ponieważ wydaje mi się, że są zbyt duże skoki. Nie znam się więc proszę o kilka rad żebym wiedział jak zmienić swoją grę.

Weź się przestań wygłupiać, +22BB/100 i pytasz jak Ci idzie. Skoro umiesz używać PT3, to i tak wiesz więcej o grze niż przeciętny pokerzysta. Porównaj staty ze "standardowymi", rozkmiń, czy ewentualne różnice to leaki, czy wynik Twojego "odmiennego" stylu i jazda do przodu, idzie Ci świetnie.

A że jak widzę w samozachwyt nie popadasz zbyt łatwo, to poczekaj aż uzbierasz kilkaset tysięcy sampla i ewentualnie re-ewaluuj.

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 18 sty 2011, 16:33

Dzień dobry ;)

Od ostatniego czasu nie moge się wyspać. Dzisiaj spałem 11 godzin i byłem mega zaklejony...
Bardzo dobre śniadanie, koktajl bananowy, gorąca kąpiel i czas na małą sesyjkę na różnych stołach w godzinach 12-16:30 dlatego, że o 17 idę na hale pokopać piłeczkę. Zapomniałem dodać, że interesuję się piłką nożna. Sam grałem ponad 8 lat w naszym miejscowym klubie Iskrze Białogard. Mój ulubiony klub to Real Madryt ,HALA MADRID.

Dzisiaj odpaliłem:

SH PL10 Holdem (strasznie niebezpieczna gra, poziom 0)
FR NL10 Holdem
4 x FR NL20 Holdem
HU NL20 Holdem
1,10 NL Hold'em [$2K Guaranteed] p*-744/3464 open-ended i flash draw. (nic nie spadlo).
1,10 NL Hold'em [$2K Guaranteed] p*- nie wiem jakie miejsce. Wyłączyłem ze złości. Nie będę opisywał końcowego rozdania ponieważ to nie ma sensu, ale czego można się spodziewać po GTD z takim buyinem.

Nie mam żadnych analiz ponieważ bardzo nudna gra. Bez żadnych ciekawych rozdań.

Tak to wyglądało:

Obrazek

Wykres:

Obrazek

To jest mój czas!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5WOdAM65hpY&feature=topvideos[/youtube]

Chłopak z Białogardu. Na pewno go znacie z programu Mam Talent

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4fvC8taRkrc[/youtube]

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 18 sty 2011, 22:42

Miło się czytało, aż do czasu:

maybeturek pisze:Mój ulubiony klub to Real Madryt ,HALA MADRID.

.... no comment ;)

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 19 sty 2011, 01:29

Szfiecu pisze:Miło się czytało, aż do czasu:

maybeturek napisał/a:
Mój ulubiony klub to Real Madryt ,HALA MADRID.

.... no comment

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1KsaxcSQlS4[/youtube]

Kibicem Realu Madryt jestem od czasu kiedy zacząłem się interesować piłką nożną. Można wypowiadać się na ten temat negatywnie jak i pozytywnie. Real Madryt ma bardzo wielką historię. Jest to jeden z lepszych klubów na świecie. Nie jestem sezonowcem żeby krzyczeć raz za Barceloną raz za Realem. Takie jest moje zdanie.

A teraz trochę o moim wyjściu na hale ;) Jestem mało skromny w tym co robię dobrze więc się pochwale, że byłem najlepszym zawodnikiem na boisku. Moja szybkość jak i gigantyczna technika pozwoliła na wiele popisów i sztuczek :D

Dzisiaj zagrałem w lidze o wejściówki do Ostrawy 1/5 tylko dla osób z Białogardu. W turnieju wzięło udział 10 graczy. W turnieju wiele nerwów. Zostało nas 4 ja chiplider (stack 3/1 do reszty graczy) a tu nagle "mega paka" rozdań:

1. Set T na open-ended do pokera(spada strit) (podwajam shorta)
2. 66 na KdQd [5d2d8s 5s(all in shorta/ ja instant call znając gracza) 7d] (podwajam shorta)
3. A7 na A5 (floop AA5) (dobre serduszko Kacpra pozwala mi się tylko skrócić do shorta, a nie odpaść z turnieju)
4. 99 na K9 [zagrywam all in preefloop (KQJ 9 3) podwajam się - szczęście czy pech?]

Odparłem atak pecha i po ciężkich bojach w HU z Kacprem uplasowałem się na pięknym 1 miejscu :trophy:

Zagrałem również lekkiego casha FR NL20 na którym miałem straszne swingi. Wyszedłem :plus: 9.50.
Zbyt dużo gry dzisiaj więc idę spać.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0[/youtube]

Dobranoc

blok1122
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: blok1122 » 19 sty 2011, 02:07

Dobry rush na początek nie jest zły ; ] Oby tak dalej - ale BB/100 przed co najmniej 30k rąk nie ma sensu oceniać.

Na jakim roomie grasz? Mam rolla spokojnie na NL25 (w zasadzie to gdzieś bardziej na NL30) i teraz czekam tylko, aż się skończy sesja i uderzam na stoły. NL20 może być ciekawą alternatywą na powrót do gry po ponad miesięcznej przerwie i dobrym zabezpieczeniem w przypadku ewentualnego swingu w dół na dobry początek. W sumie pewnie uderzę gdzieś na NL25, ale wolę wybadać rynek wcześniej.

W ogóle, jakbyś ktoś tutaj zajrzał i był miły odpowiedzieć - gdzie jest dobra oferta na NL25? Chodzi o bonus i liczbę ryb. Pewnie wybiorę jakiś williamhill-brak-polskiej-licencji!, albo Titan z iPoker, bo z party-brak-polskiej-licencji! raczej na pewno rezygnuję. Myślę nad Stars/fulltilt-brak-polskiej-licencji!, ale tam by się chyba trzeba pobawić trochę w selekcję stołów już. Czy nie? Ewentualnie zostanę na party-brak-polskiej-licencji!, ale chciałbym jakiś przyjemny bonusik przytulić.

Sorki za śmietnik na blogu.

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 19 sty 2011, 02:28

Dużo grałem na paradise-brak-polskiej-licencji! poker łatwa ale mało bezpieczna gra (trafiałem mega agresywne stoły). party-brak-polskiej-licencji! poker bardzo miło wspominam, wyrobiłem tam dużo bonusów. p* odradzam zbyt dużo fisherki. Grałem również na 770 co miło wspominam i chyba będę polecał gre na iPoker.

Ja tymczasem gram na heypoker-brak-polskiej-licencji!. Mam bardzo fajny rush więc się na razie nigdzie nie wybieram ;) Zobaczymy podsumowanie miesiąca czy było to tylko szczęście czy też umiejętności.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 19 sty 2011, 09:35

maybeturek - odnośnie tego filmiku, to przestań żyć historią, tak jak i większość fanów Realu sukcesami jeszcze z ery Franco... Przypomnij sobie ostatnie kilka GD, oklaskiwanie na stojąco Ronaldinho przez kibiców Blancos, ostatnia manita itp itd, też sezonowcem nie jestem, znam Barcelonę od czasów Romario i Stoiczkova a kibicuje pełnym sercem od czasów Rivaldo i Kluiverta, tak więc lepiej skończmy dyskusję - bo jak wiadomo, ona nigdy do niczego nie doprowadzi, ale fakty są jakie są ;)

Jak wygląda poziom na cashu na Hey w Twoim limicie? więcej świrów czy więcej porządnej gry?

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 19 sty 2011, 11:10

Także temat kibicowania skończony ;)

Poziom na Heyu jest bardzo dobry. Chyba najlepszy jaki spotkałem w internecie ale wiadomo wszędzie trafią się rybki które trzeba powoli wyłapywać ;)

Rano zagram:

2 x p* FR NL25
4 x p* SnG 4.40 na 180 osób
- 3lvl blindów odpadam QQ na A4 (347 4 A)
- all in pf 66 cal od 87 na floopie już 8
- 20 miejsce (2 przed kasą) tp vs gut shot
- 24 miejsce push z cut of K9s, instant call z AQ na BB. Niec nie spada. Kończę przygodę z pokerstarsem
p* 1,10 NL Hold'em [$2K Guaranteed]
- AhKh vs JJ (3hJh7d 7h 2d) (20 miejsc od kasy)
heypoker-brak-polskiej-licencji! FR NL20
Ostatnio zmieniony 19 sty 2011, 15:06 przez maybeturek, łącznie zmieniany 2 razy.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 19 sty 2011, 13:50

maybeturek pisze:
Poziom na Heyu jest bardzo dobry. Chyba najlepszy jaki spotkałem w internecie ale wiadomo wszędzie trafią się rybki które trzeba powoli wyłapywać ;)

Bardzo interesujące bo z tego co wiadomo to właśnie w sieci ongame poziom cashów jest najniższy ;d

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 19 sty 2011, 14:31

GrzechuTG pisze:maybeturek napisał/a:

Bardzo interesujące bo z tego co wiadomo to właśnie w sieci ongame poziom cashów jest najniższy ;d

Wlasnie to samo miałem pisac. Z tego co ja pamietam na Ongame zawsze mi sie grało najłatwiej i nie sadzę by w tak krotkim czasie sie to zmienilo. Generalnie grałem tam NL30-50 i nie widzialem zbyt wygorowanego poziomu :P

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 19 sty 2011, 17:55

Jak już wcześniej pisałem o swoich wynikach, ten dzień nie należy do szczęśliwych. Sesje na obu roomach na sporym minusie. Ja zatem postanowiłem, że nie dopuszczę do tego aby jakąkolwiek sesje dzienną zakończyć na minus. Dlatego też poszedłem na spacer, kupiłem sobie popcorn, sok pomidorowy, słonecznik i usiadłem do stołów na heypoker-brak-polskiej-licencji!.

Rozegram również turniej o wejściówki do Ostrawy. Czy uda się powtórzyć wczorajszy wynik i uplasować się ponownie na 1 miejscu ?

W nocy po zakończonej sesji załączę wykres z całego dnia.

"Jak nie pokażesz, że potrafisz napierd.... to nikt nie poda Ci reki"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mrSCB5KJXjc[/youtube]

CDN...

Awatar użytkownika
Maniak
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Maniak » 19 sty 2011, 18:41

Powodzenia zarówno przy stołach, jak i przy pisaniu bloga. Ja ostatnio od pokera odpoczywam, więc i na swoim blogu nie za bardzo mam o czym pisać. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 19 sty 2011, 21:32

Jak mówi temat bloga "Od zera do grindera" zacząłem systematyczny grind od stycznia czyli nie zbyt długo. Trafiłem fajny rush co na pewno pomaga mi w zbudowaniu rola. Jednak dzisiejsza gra wygląda całkiem inaczej. Dużo ciężkich decyzji, ciężkich pasów. Dużo dobrych układów połamanych w rozdaniach z których nie widziałem ucieczki. Przeogromne swingi, mało unormowana, brzydka gra... Jedna karta i to ta najlepsza w pokerze wyrządziła wiele szkód na ponad 50$ straty. Oczywiście nie wykluczam złej gry aczkolwiek na przestrzeni tych wcześniejszych dni uważam, że moja gra nie przeszła tak diametralnej zmiany...

Przez to, że prowadzę blog nie tiltuje się, bo przelewam żal na kartkę. Jeszcze raz dzięki Grzechu za namowę na prowadzenie bloga.

Zdarzają się takie dni w pokerze ?
Co powinienem zrobić ?

Wykres z całego dnia:

Obrazek

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 19 sty 2011, 22:32

Ja np po downswingu na 1/4 bankrolla, nie gram przez 2 dni, albo dłużej - do niedzieli ;) , ale wtedy zazwyczaj dużo czytam.

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 19 sty 2011, 22:33

Właśnie zakończył się już 2 z 5 turniejów o wejściówki na HESOP w Ostrawie. W turnieju wzięło udział 12 graczy tylko z Białogardu. Trochę zmieniona lepsza struktura blindów dodała grze dużo agresji co przedkładało się na wiele emocji. Turniej zakończyłem na 2 miejscu po wyrównanej walce w HU po raz kolejny z Kacprem. Jednak to, że jest mega farciarzem pozwoliło mu tym razem na zwycięstwo i połamanie mojego AJ jakimś marnym KQ(fish). Tak na poważnie to Kacper zrobił wielkie postępy w grze za co chciałem go bardzo pochwalić. Jestem bardzo zadowolony z dzisiejszego wyniku.
Poszczególne spotkania, tabela: Wyniki

Dobranoc ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iF_JBlSh_G8&ob=av2el[/youtube]

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 20 sty 2011, 09:15

Witam witam ;)

Nie pamiętam kiedy ostatni raz wstałem tak wcześnie i na dodatek się wyspałem. Szybkie śniadanko i wrzucamy kilka stolików. Na pewno będą to 2 SnG 4.40 i kilka stolików FR NL20 na Hey w zależności od tego ile będzie aktywnych.
Po wczorajszym dniu zbytnio nie jestem przekonany co do dzisiejszej sesji. Jeżeli nie będzie mi szło to zakończę grę, a wieczorem zagram sobie 2 turnieje dla polaków na Unibecie (tak dla odmiany).
Przy tym wszystkim pełne "relaxacje" zapewni mi muzyka soul z radyjka ;)
Dla chętnych Zobacz

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 20 sty 2011, 15:36

Poranna sesja tak jak się spodziewałem minusowa. Na szczęścia udało się wydostać z opresji i troszkę nadgonić. Po raz kolejny straszne swingi dużo głupich rozdań tj. set vs set, 2 pary vs flash draw, set vs strit, 2 pary vs 2 pary. Dużo pechowych riverów zrobiło swoje. Dzisiejsza najbardziej pechowa ręka to KK utworzyła mi fula dając karetę przeciwnikowi (2AAAT). Niestety jeszcze nie potrafię zrzucać takich rąk na cashu.

Sesja: :minus: 15$

Zauważyłem super promocje mistrzostw forum na chillipoker. Chciał bym wystąpić ale w tym okresie spadku nie chcę uszczuplać swojego mini rola. Mam nadzieję, że niedługo będę towarzyszył Wam w turniejach z takim buy inem.

Tak jak wspominałem wcześniej robie sobie przerwę do wieczora. Idę do Kacpra na kawkę i atakuje 2 turnieje dla polaków na Unibecie.

kolejny wpis w nocy,
3majcie kciuki ;)

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 20 sty 2011, 21:23

...

Zaczynając od mojego ukochanego Unibetu szybkie podwojenie na turnieju "Dla lig sponsorowanych" z AQ vs A8. Po krótkim czasie podwoiłem shorta z AK vs KQ. Chwila przerwy i nagle przychodzi decyzja o utrzymanie się w turnieju. Donk zagrywa z UTG za 15BB(stack 1/2 blinda mniej ode mnie), same pasy i decyzja do mnie(BB). Mam AK ale widziałem wiele takich zagrań w których zazwyczaj pokazywali AA,KK. Doszedłem jednak do wniosku, że fold nie był by poprawny w tym przypadku mając takie informacje o graczu i tylko 15BB więc postanowiłem sprawdzić. Odsłonił ku mojemu zdziwieniu 44 (w myślach: come on) które niestety się utrzymało. Z resztą która mi została nie udało się zbytnio powalczyć. W turnieju "Teraz Poker" zatem mój błąd. Blindy 50/100 gracz ze środkowej pozycji bet 400 ja ze stackiem 2300 zrobiłem puch all in z AQs. Dostałem instant call od AKof i po turnieju. W tle rozegrałem 4 stoły cash NL20. Niestety kolejny minus w wysokości 20$. Gram jeszcze ostatni turniej dla graczy którzy mają facebook. Czekam na wyrzucenie Grzecha za którego jest 50$ bounty. Nie liczę na wygraną ponieważ brakuje motywacji i zacięcia po ostatnich dwóch dniach. Mega załamka i postanowiona przerwa do niedzieli.

Wykres z całego dnia:

Obrazek

I na dodatek Polacy przegrywają... fuck

W turnieju odpadłem na 25 miejscu. Zagrywając all in za 11 BB z Ac Tx dostałem jeszcze 2 all iny od QQ i AK. Floop jak na najsłabszą rekę rozwojowy bo 8c7cJ na turnie Tc czyli jest gutshot,flash draw, T i 9 na podział ale niestety nie spadło. Nie udało się wygrać jak i wyrzucić Grzecha. Teraz stanowczo mogę napisać.
OGŁASZAM PRZERWĘ WE WŁĄCZANIU JAKIEGOKOLWIEK SOFTU I GRY NA ŻYWO W POKERA DO NIEDZIELI.

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 21 sty 2011, 10:29

Witam ;)

Dzisiaj wstałem po raz kolejny bardzo wcześnie jak na mnie. Szybka kąpiel i bardzo wymyślne śniadanko. Za oknami piękny biały, aż rażący w oczy puch. Ciężko jest mi zaplanować sobie dzień bez gry w pokera. Korzystając z okazji w przerwie od czaso-pochłaniacza jakim jest poker załatwię wszystkie priorytetowe sprawy. Odwiedzę również fryzjera i jakiś sklep komputerowy w celu kupienia sobie nowej myszki. Możliwe, że ta swoje moce już wyczerpała.
Dodatkowo muszę dopiąć wszystkie sprawy związane z maturą i zaliczeniami semestrowymi więc możliwe, że się troszkę pouczę :D Wieczorkiem na pewno mały clubing jak na piątek przystało lecz bez zbytnich szaleństw. Postanowiłem sobie, że w tym nowym "lepszym" roku ograniczę imprezy które miały miejsce 3 razy w tygodniu (pozdrowienia dla siroyale :)) ponieważ nie byłem w stanie niczego zaoszczędzić. "Poker wóda, poker wóda i na nazajutrz kac."W tym roku zaplanowałem dużo sukcesów m.in. zbudowanie rola, wygranie jakiegoś eventa, zdanie matury, przeprowadzka na studia do 3miasta, Warszawy bądź Poznania.
Jestem bardzo zakochany w Sopocie i półwyspie Helskim dlatego bardzo bym chciał mieszkać w tamtych okolicach ale tylko w okresie wakacji. Dlatego prawdopodobnie wybiorę Warszawkę. Mam tam dużo najbliższej rodziny m.in. brata, ojca chrzestnego. Chociaż jest już pora nad kierunkiem studiów jeszcze nie myślałem. Chyba nie ma takiego kierunku jak poker ? W takim przypadku będę musiał wybrać coś związanego z psychologią żeby zrozumieć ludzi, zrozumieć samego siebie.

Życzę miłego dnia i do zobaczenia wieczorkiem ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=26jKtELitQE&ob=av2em[/youtube]

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”