UUUU dawno nie pisałem nic,ale w sumie bez jakiś wiekszych wygranych.
W zeszłym tygodniu było 6m. w turku forumowym unibet-brak-polskiej-licencji! niestety nie płatne,ale równocześnie na MyBecie grałem i tam też 6m. ale jakieś 7$ wpadło.
Dzisiaj się dorwałem do 6-7 turków które od godź. 19 były i niestety tak się nie da.
Na PS byłem chipleaderem od początku w satelicie EWP czy jakoś tam o 19 się zaczął i z prawie 500 osób zostało ze 40 ok.21, ale w międzyczasie na paradise-brak-polskiej-licencji! na PS turek dla polaków o 200$ i 2 turki Lucky dolar Stryyke i wszystko na raz TAK SIĘ NIE DA !!!
Na PS co byłem liderem w dwóch rozdaniach odpadłem najpierw moje AA wdupiło swoma parkami,a potem strit z kolorem i po turku.
Z pozostałych też jakoś odpadałem po dziwnych riverach.
Skupiłem sie na Stryykach dzięki rebuyom byłem w grze,a rebki robiłem bo grałem z byle czym i za dużo na raz.
Turek turbo 75$ dodane skończyłem na 16m,a turek +250$ dzięki dwóm rozdaniom najpierw AA a potem JJ z ok 2,5kk czipsow wskoczylem na prawie 9kk i 2 miejsce przed przerwą.
Potem było długie granie.
Dość długo trzymał się sitout jak 14 osób zostało i nawet do FT wskoczył.
Na FT dość długo się mieszało ja dość szybko wskoczyłęm ana czipleadera i do drugiej przerwy siedziałem na przodzie.
Po drugiej przerwie zostało nas 6 osób i tak się z 1h toczyło.
W sumie skończyłem na 2 miejscu 101$ wskoczyło,a jak zostało nas dwóch to ja miałem 13k przeciwko 100k takze 2 miejsce uznałem za sukces chociaż po kilu rozdaniach doprowadziłem do 75k do jakies 55k dla mnie
W końcu moje K2s przegrało z AT ale był fajny turek i jestem zadowolony z 2 miejsca.