Mini blog Pugalos

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 11 paź 2013, 22:18

Yerzy jesteś super sympatyczny i z żonką jak wspominamy jedyny zlot na którym w Wawie byłem to z żonką o Tobie miłe słówko zawsze padnie i też przy okazji przeglądania fotek :)

Na tym zlocie dobrze mi szło przy stoliku więc nawet nie miałem zbyt dużo okazji do poznania większej ilości Pokerkingów.

Wahiego zapamiętałem przez jego maseczkę :) chyba nawet nie pogadaliśmy, Yerzy dusza towarzystwa i nadworny fotograf na PKPT, Glory :) prezesa każdy kojarzy.

GrzechuTG, Oskarek, Maczek , Alves , Sebola, Coolen, Mazak osoby które pamiętam po zlocie i Bartka który wygrał a na forum chyba się nie udziela już.

Cieszy mnie to że w końcu za 2 tygodnie się z Wami spotkam.

Ten tydzień grałem mało, do SundayPL bilecik wygrałem jakieś drobne turkii małe wygrane ogólnie praca znaczy dużo pracy i wieczorne zmęczenie powoduje mniejszą chęć do solidnej gry.

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 19 paź 2013, 10:39

Ach ten październik myślałem że będzie normalnie w pracy, a tu roboty po pachy.
Z jednej strony fajnie , ale mniej mam w sumie sił na pokera wieczornego.

Bardziej mi się spać chce i myśli o następnym dniu pracy niż granie o 21-22 .
Troszkę może się uspokoi w pracy i więcej pogram.

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 05 lis 2013, 23:40

Czas na podsumowanie października.
Ogólnie to nie bardzo jest co podsumować, Mało gry gdzieś zaistniałem w forumowych turniejach kilka MTT zagranych kilka płatnych bez szaleństw.

Planowany od kilku miesięcy wyjazd na PKPT spalił na pękniętej torebce stawowej także minął październik nie ma co wspominać.

Dużo pracy miałem więc też to miało wpływ na całokształt miesiąca.

Mam tanio do sprzedania smartfony HTC X8 black za 650zł egzemplarze powystawowe więc cena niezła.

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/windowsphone8x/

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 08 lis 2013, 21:18

Listopad odpoczynku od pokera przynajmniej pierwszy tydzień.
Muszę się przestawić czasowo i odpoczynkowo do gry bo wieczorem niestety nie mam nastroju i ochoty grać po całym dniu pracy której dużo.

Noga już nie boli tak mocno i bez kul chodzę więc idzie na lepsze.

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 12 lis 2013, 21:37

W pokerka mało pogrywam, a nawet na meczach Barcy mi się oko przymyka.
Muszę opracować jakiś szybki sposób regeneracji od 18-20 bo czasami jak godzinkę się zdrzemnę to i wieczorem coś się chce pograć .

Tylko ciężko oko zmrużyć jak wszyscy w domu. Pozostaje kawka.

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 15 lis 2013, 23:17

Polska dziady w nogę ehh lata świetlne miną zanim będziemy chociaż przeciętną drużyną.
Pokerowo nadal rozbrat mam prawie nie gram, ale powoli zamierzam znowu zacząć regularną grę.

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 21 lis 2013, 23:03

Ciąg dalszy posuchy pokerowej nie mam weny do gry. Jeszcze się nie przestawiłem na zimowy czas.

Duży wpływ ma też dużo pracy co w sumie jest plusem. Czekam na tą chwilę aż będę chciał sobie zagrać , a nie grać jako wieczorna rutyna.

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 24 lis 2013, 18:14

Powoli nachodzi mnie ochota na granie bo już lekko do zimowej pory się nastawiłem.
Dzisiaj jakieś 3 mtt w tym nasz na PS.

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”