Interesujący finał Europa League, jestem pełen podziwu gry Fulham. Atletico wydaje się być o wiele lepszym zespołem, a mimo to Fulham momentami ich cisnęło. Szacunek dla Forlana i Aguero... Spoko mecz.. Mam nadzieje, że w lato Aguero będzie nosił niebieską koszulkę:)
POKER
Dzisiejszy dzień na plusie, grałem cash NL10 i turnieje Ligi Studenckiej
Cash
Rozegrałem 3 krótkie sesje, z których jestem zadowolony. Właściwie to nie popełniłem zbyt wiele błędów, aczkolwiek straciłem trochę na kilku rękach pod rząd typu 99, KQs, TT, AJ które po rozgrywaniu preflop musiałem pasować na flopie.. wydaje mi się że były to dobre foldy biorąc pod uwagę fakt, że flopy nie były do końca przyjazne, a przeciwnicy to goście którzy po 30 minutach gry zaczęli się budzić (wcześniej kradłem im jak chciałem..). Ogólnie 3 sesje +12,71$
Liga Studencka FR 500$
Kurde od początku grało mi się nie tak jak chciałem. Najpierw przy niskich blindach angażuję sporo stacka z AK, niestety wygrywa oponent z KQ łapiąc dwie pary. Później się miotam, by w końcu się podwoić. Gram spokojnie. Jak zostało ok 70 graczy to zacząłem grać bardziej agresywnie. Parę razy mi się udało mi się ukraść pulę. Coś tam też wygrałem. Ale w końcu dostaję AJo na środkowej pozycji i nie potrzebnie wbijam AI (sick) dostaje 1 call od BB który pokazuje 99 i board mi nie pomaga.. ostatecznie 48/157
Liga Studencka
Liga jak liga... śmieszna gra na początku jak zawsze.. szybki rebuy później addon i zaczynamy grać. Na początku trochę szczęścia miałem bo wygrałem 2x AI na riverze. W miarę odpadnia graczy grało mi się dobrze. Nie mogę narzekać na bezkarcie. Ale powiem jedno ostatni raz angażuję stack z AKo, dosłownie ostatni... Nigdy już tego nie zrobie. Tyle razy przegrałem z tym ścierwem, że nie da się tego opowiedzieć
Podsumowując dzisiejszy dzień:
15,44 $
AKo 

Przy stacku 15 bb bym pushowal juz raczej, chociaz dobra decyzja bylaby rowniez otwarcie do 350-400, ale wiem jaki jest poziom na tych ligach to bys dostal pewnie 2 calle
A
9