Nie pozostało nic innego by właśnie na nich się skupić i oto efekt

Soya pisze:Loncik to że masz rozpracowanych pokerkingsów i cudnie z tego korzystasz to jedno, pisz tylko wtedy gdy wygrasz poza forum. Ciekawe czy wtedy tez będziesz narzekał że nie chce Ci się tyle pisać
W sumie to pewnie nawet pięciu minut łącznie nie poświęciłem nigdy na analizę gry kogokolwiek z forum, więc nie nazwałbym tego rozpracowaniem. Bardziej fartem 

Loncik pisze:Widzę, że rozdrażnił Cię mój nieskromny żart..
Loncik pisze:W sumie to pewnie nawet pięciu minut łącznie nie poświęciłem nigdy na analizę gry kogokolwiek z forum, więc nie nazwałbym tego rozpracowaniem. Bardziej fartemAle masz rację. Shipnięcie czegoś dużego poza forum jest kuszącą perspektywą i coraz częściej myślami wybiegam, żeby zagrać coś większego. Tylko jakoś czasu nie umiem znaleźć... Ale w końcu zagram, wygram i wrzucę screen
Ps. Tak na serio to gratuluję wyniku!

gajor pisze:mara - jeśli nie wygram przez rok, to nie napiszę przez rok (obyś nie wykrakał! ), ale wyczuwam, że coś wisi w powietrzu i niedługo pierdalnie jak grom z jasnego nieba
Mam nadzieję, że się nie gniewasz.

Twoja wyplata zostala anulowana poniewaz adres emailowy zarejestrowany przy depozycie metoda moneybookers jest nieprawidlowy
Prosze w miedzy czasie skontaktuj sie z Moneybookers i zapytaj jak to sie stalo,ze pozwolili CI dokonac depozytu z tego adresu

Soya pisze:Faktycznie comeon-brak-polskiej-licencji! ma mój mail ale bez jednego znaku, pogadałem sobie dziś z nimi na czacie problem zgłoszony do działu technicznego

Niestety wariancja miała focha najpierw AQ vs A7 spada 7, potem BvB A5 vs AQ, flop dawał mi extra fd, no ale rr strit dla Słodziaka i tak zakończył sie dla mnie ten dziwny turniej.
Za to w drugim doczłapałem prawie do semi ft, po turnieju totalnego bezkarcia gdzie wróciłem z zaświatów (push z QJ z mp vs 77sb i TT bb board 887 Q Q), dostaje najlepszy pocket turnieju 66, short z utg wrzuca żetony same foldy wiec izoluje niestety na KK bb moja izolacja była słaba.

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość