[center]
Podsumowanie października / ipoker (?)[/center]
Nadszedł czas na podsumowania. Minął kolejny miesiąc i tym razem również nie rozegrałem założonych 100 sitów jednak tym razem zrobiłem to świadomie. Stwierdziłem, że czas przerwać grę mimo, że do realizacji planu zabrakło nie wiele. Nie byłem zadowolony ze swojego stylu ani z braku dopisującego mi szczęścia. Postanowiłem odpuścić i wrócić do nauki, którą bardzo zaniedbałem. Przez najbliższe 2 tygodnie nie będę miał zbyt wiele czasu więc tym bardziej wolę go poświęcić na oglądanie filmików i czytanie artykułów (ktoś coś poleca?) oraz oczywiście wyszukiwanie własnych leaków. Planuje też rozegrać jeszcze jedną sesję, którą nagram i wrzucę do oceny.
[center]Ponieważ post trochę długi to wrzucam coś do posłuchania w trakcie:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qBLw3DgFYvc[/youtube][/center]
Ponieważ ugrałem tam już wszystkie bonusy myślę, że nadszedł czas na przeprowadzkę. Za nim to jednak nastąpi może ktoś pomoże? Jak zmienić swoje dane personalne w ipoker? Zrażony trochę historią szwieca postanowiłem zmienić adres na aktualny bo tylko stąd mógłbym przesłać jakiś rachunek na siebie jednak nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji, a pisanie do supportu (zwłaszcza tu) uważam za ostateczność.
Teraz czas na podsumowanie gry (wszystkie dane mocno przybliżone):
-na ipoker spędziłem 10 miesięcy
-w tym czasie rozegrałem ~700 sitów(ciężko dokładnie ocenić bo wraz z zalaniem kompa część statystyk poszła się kochać). Nie jestem z tego zadowolony bo daje mizerną średnią 70 sitów na miesiąc. Wprawdzie nigdy nie grywałem wiele jednak liczyłem, że spędzę tu czas wystarczający na przynajmniej 1k.
-ROI po tym okresie to około 3-5% (ostatnio mocno się obniżyło, ale nie jestem w stanie oszacować jak bardzo stąd przedział wartości) gdzie nie liczę początkowych kilkudziesięciu DoN, które dostawałem straszliwie w dupę nie umiejąc/nie próbując nawet się dostosować do warunków nowego softu. Tu również nie jestem zadowolony. Liczyłem na jakieś 10% i przez jakiś czas oscylowałem koło tego wyniku jednak później rzeczywistość brutalnie zweryfikowała moje plany. Cóż, prezentowałem zbyt słaby poziom by być tak znacząco wygrywającym graczem co zresztą w/g moich obserwacji na tym roomie jest bardzo rzadkie. Ludzie z reguły grają dość rozsądnie, zamurowani jak trzeba i jest sporo regów z ROI mniej więcej takim jak moje jednak po znacznie większej próbie. Wszędzie czytałem, że grając S'n'G trzeba maksymalizować zyski na każdy możliwy sposób więc postanowiłem poszukać łatwiejszych gier na innym sofcie.
-na początku roku na poker770 wpłaciłem równowartość ~ 60 BI.
-po ostatnich wydarzeniach roll stanął na poziomie ~ 85 BI <facepalm>.
-dzięki różnorakim bonusom i rakeback przez cały okres gry wypłaciłem ~ 50 BI.
Tutaj mógłbym być w miarę zadowolony bo w teorii (gdyby nie wypłaty) pokonałem ten limit i mógłbym grać na wyższym jednak uważam, że jestem na nie wciąż za słaby. Po prostu nie czułbym się dobrze na nowych stawkach puki nie czułbym, że całkowicie crushuje obecne.
Wrzucam 2 wykresy z całego okresu gry (a macie pośmiejcie się z ryby

). Pierwszy z HM gdzie brakuje jakichś ~100 gier przez zmiany kompów oraz drugi z sharkscope gdzie brakuje ~50 (czemu brakuje? bo tak ... tego nie wie nikt

)
[center]
Co dalej?[/center]
Po jakimś czasie spędzonym na nauce o czym pisałem wyżej planuję przenosiny. Sam nie wiem w sumie gdzie. Do wyboru mam 3 opcje, które będę musiał zgłębić pod kilkoma względami. 1 Come On -

mogę podpiąć się pod forum,

z tego co słyszałem poziom niski,

chyba nie najlepszy ruch (do sprawdzenia - generalnie jakby się dało otworzyć 6 stołów w pół godziny to byłbym zadowolony w miarę); 2 P* -

ruch,

z tego co czytałem najwyższy poziom w sieci; 3 bwin-brak-polskiej-licencji! -

konto podpięte pod forum,

niski poziom zaobserwowałem na swoich stawkach,

ruch raczej tylko w godzinach wieczornych; 4 FTP - otwierają na nowo może warto spróbować? Nigdy nie miałem tam konta.
Na żadnym z wymienionych roomów nie robiłem depo więc będzie przez jakiś czas też większy doping do gry by wyrobić bonus i ładny RB. Żaden inny soft nie przychodzi mi do głowy, ale kto wie może na coś wpadnę
[center]Muzyczka nowa, mocno popowa i ciut gejowa (spodoba się knoperrsowi

), ale sympatyczna:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8[/youtube][/center]
Na koniec chciałem tylko napisać dla zainteresowanych, mieszkających w KRK lub pobliżu, że w kinie kijów ( a właściwie w knajpie w piwnicy) znów w poniedziałki puszczają fajne filmy za friko
LINK . Ostatnio leciało Meet the feebles - Petera Jacksona - polecam każdemu
[center]Dla miłośników mocno porytych klimatów:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=80bfT72EC80[/youtube][/center]