TAKI TEŻ MOŻE WYGRYWAĆ

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 17 paź 2013, 15:09

mara100 pisze:As jest kurwa niezniszczalny dla tych idiotów :shock:

taaaa :D niewazne jaki kicker, niewazwe czy rywal nituje. Ax niewyjebywalne :D

http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... CE85FB6CE9

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 17 paź 2013, 23:04

karwek pisze:
mara100 pisze:As jest kurwa niezniszczalny dla tych idiotów :shock:

taaaa :D niewazne jaki kicker, niewazwe czy rywal nituje. Ax niewyjebywalne :D

http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... CE85FB6CE9

Nic kurwa nie ma znaczenia bo on ma asa :mrgreen:

Kto zainwestuje $1000 bo muszę mieć komfort gry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pewny zysk! :lol:

Normalnie jaja są ostatnio

Awatar użytkownika
Mikael
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mikael » 17 paź 2013, 23:33

Złota zasada pokera mówi wyraźnie: Masz asa to napier***aj!

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 23 paź 2013, 19:30

Praca, praca i dalej praca :razz: Dochodzi do tego spanie i tyle z tego jest na tą chwilę. Najbardziej wkurwia mnie, że nic nie idzie zaplanować.

Skończyła się promocja na PokerStars-nielegalny-w-PL! i wynik jest oczywisty. Złotego nie trafiłem, a zaliczyłem torbę :mrgreen:

Mam nadzieję, że ustabilizuje się sytuacja i będę mógł chociaż raz w tygodniu zasiąść do stołów MTT i jebnąć coś grubszego.

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 23 paź 2013, 21:45

A ja Ci kolego polecam winamax-brak-polskiej-licencji!, przy Twoim skillu będziesz rąbał Francuzów po rajtuzach jak tylko zapragniesz :)

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 23 paź 2013, 21:59

lion_victor pisze:przy Twoim skillu będziesz rąbał Francuzów po rajtuzach

Aż nagle spadnie zajebany as...

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 23 paź 2013, 22:12

Ale chociaż AA faktycznie wygrywa tam 8/10 razy ;-)

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 24 paź 2013, 05:58

lion_victor pisze:A ja Ci kolego polecam winamax-brak-polskiej-licencji!, przy Twoim skillu będziesz rąbał Francuzów po rajtuzach jak tylko zapragniesz

Wiesz ja jestem zajebisty na każdym poker roomie :mrgreen: Mój problem polega na tym, że się jeszcze za granie nie wziąłem tak na poważnie ;) Z winamax-brak-polskiej-licencji! mam problem z wejściem nawet w cashiera/depozyt, więc szkoda mojego czasu, ale dzięki za info :tak:

Pogrywam za jakieś drobne na 888poker, ale zostanę przy PokerStars-nielegalny-w-PL!!

MrGordon pisze:Aż nagle spadnie zajebany as...

:mrgreen: :tak:

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 26 paź 2013, 23:23

Zacznę od tego, że wypada jebnąć w pojebanej firmie komuś solidnego liścia. Po ostatniej nocnej zmianie dowiaduję się, że nie będzie nocki z soboty na niedzielę. Kurwa czy nie można było poinformować ludzi wcześniej? Miałem ogromną szansę pojechać jednak na zlot.

Ale trudno najważniejsze, że znów kogoś tam pojebało i jestem wystawiony trzeci raz w tym miesiącu na nocną zmianę :shock:

Wszystkie generalki można sobie w dupę wsadzić :oops:

Pokerowo nie mam kurwa sił! Przecież pewne zdarzenia ocierają się o totalny absurd :evil: Miałem nie wrzucać już takich rozdań, ale no jak kurwa nie wrzucać?

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hand ... EFB5E3DA3B

Jutro pewnie będzie lepiej :cool:

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 28 paź 2013, 12:09

Nie wiem co mam zrobić, aby się w końcu przebić. Znów zostaje jeden as i kurwa spada :evil:

Mam 5 stack, a w turnieju pozostaje 12 graczy. Jedna wielka załamka, a jeżeli nie spierdoli grania jakiś idiota bo miał suited, to ktoś ma lepiej. I to jak!

Obrazek

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 30 paź 2013, 07:04

[center] Październik[/center]

Jak już pisałem wielokrotnie jest nowa praca, która niestety nie pozwala pograć w pokera. Mało gram, a jak już zagram jakiś MTT to zdarzenia się powtarzają i czasami wpadną jakieś drobiazgi. Muszę uzbroić się w większą cierpliwość jeżeli chodzi o zakład pracy, aż do momentu, kiedy wreszcie będę normalnie pracował znając plan na kolejne tygodnie. W przeciwnym razie dalej z graniem nic się nie zmieni.

Zastanawiam się czy pograć sobie casha dopóki plan pracy jest dla mnie delikatnie mówiąc chujowy. Tak chyba zrobię, a MTT będę grywał, kiedy będę miał naprawdę więcej czasu ( może weekendy).

Turnieje forumowe praktycznie się dla mnie skończyły. Każdy kolejny zaczynam kasując sporo żetonów i wychodzę do pracy. Żony poker nie pociąga, więc wrzuci alka i tyle z jej grania :mrgreen:

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 30 paź 2013, 11:41

mara100 pisze:Każdy kolejny zaczynam kasując sporo żetonów i wychodzę do pracy.

Tak jak wczoraj mi ;-) Ale przynajmniej masz odpowiedź na stawiane sobie często pytanie. Następnym razem jak fishe będą łamać Ci AA swoimi Ax, to tłumacz sobie właśnie tym, że oni też wychodzą do pracy i musieli tak zagrać :mrgreen:

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 30 paź 2013, 18:20

lion_victor to była kara za Twoje wielokrotne śmieciowe granie Ax ;)

lion_victor pisze:Następnym razem jak fishe będą łamać Ci AA swoimi Ax, to tłumacz sobie właśnie tym, że oni też wychodzą do pracy i musieli tak zagrać

A do pracy wychodzę bo mam trzeci raz nocną zmianę.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 02 lis 2013, 01:41

Miałem plany naprawdę na pokera, ale coś mi się wydaje, że zrezygnuje. Akceptuję przecież pewne wydarzenia ( nie mam wyjścia :evil: ), ale zaczyna mnie to potwornie nudzić. Przedstawia mi się oto obraz gry, która sprowadza się do grania Ax, które notorycznie wygrywa.

Problem polega na tym, że człowiek powinien skakać z radości mając takie akcje, a nie zastanawiać się nad rezygnacją z gry!

Gram ja turniej mozolnie buduję stack i wszystko się kończy gdy mam 52K żetonów. Wtopa z AK, gdzie gram 6 razy BB, a przeciwnik w tym czasie powraca z sitouta i wpierdala all-in i pokazuje A7o :shock: Flop oczywiście 7 i 11K w dupie. Mówię trudno gram dalej, kilka rozdań później pacjent napierdala trzy alki z rzędu, a ja mam KQs ( drzewka ). Ręka przeciwnika to A2o, a flop AA2 i 12,5K w dupie.

Płatne jakiś czas trwają stack topnieje, ale co jakiś czas staram się grać, aby utrzymać odpowiedni poziom stacka. Nadchodzi rozdanie jest jeden limp to znów raise 4 razy BB i otrzymuję all-in. Mając QQ cieszę się, że jest sponsor, który pokazuje A5s. Flop Axx i kolejna wtopa. Pozostałe żetony wpierdalam na A9o, dostaję trzy razy call, ale zjebany nie spada i kończę wygrywając $7,5

To wszystko jest do zaakceptowania, ale raz na jakiś czas mógłbym coś ugrać, aby mieć w dupie takie sytuacje. Niestety mimo, że jestem bardzo blisko nie jestem w stanie się przebić za cholerę :cry:

Obrazek

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 02 lis 2013, 01:43

Ale to co Ty jeden mtt na raz grasz?

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 02 lis 2013, 01:47

drynk pisze:Ale to co Ty jeden mtt na raz grasz?

Opisałem ten, bo ma chociaż jakąś historię :mrgreen: Pozostałe wolę zostawić bez komentarza.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 02 lis 2013, 19:51

mara w tym miał bad-beaty , a w pozostałych dał dupy i takim o to sposobem udaje nam tu pechowca ;)

mara - w końcu pierdolnie zdrowo i będzie kasa na dalsze przepierdalanie ;)

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 10 lis 2013, 00:44

Ja jebie :mrgreen:

PokerStars-nielegalny-w-PL! No-Limit Hold'em, 2.75 Tournament, 125/250 Blinds 25 Ante (9 handed) - PokerStars-nielegalny-w-PL! Converter Tool from http://poker-tools.flopturnriver.com/Hand-Converter.php

SB (t10,879)
Hero (BB) (t10,125)
UTG (t20,069)
UTG+1 (t1,835)
MP1 (t12,038)
MP2 (t9,985)
MP3 (t5,241)
CO (t10,203)
Button (t6,546)

Preflop: Hero is BB with JObrazek, JObrazek
7 folds, SB calls t125, Hero raises to t1,250, SB calls t1,000

Flop: (t2,725) 8Obrazek, 7Obrazek, 5Obrazek (2 players)
SB bets t9,604 (All-In), Hero calls t8,850 (All-In)

Turn: (t20,425) 6Obrazek (2 players, 2 all-in)

River: (t20,425) 6Obrazek (2 players, 2 all-in)

Total pot: t20,425

Results below:
SB had 6Obrazek, AObrazek (three of a kind, sixes).
Hero had JObrazek, JObrazek (two pair, Jacks and sixes).
Outcome: SB won t20,425

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 12 lis 2013, 22:45

Bardzo mało czasu na pokera, bo praca na trzy zmiany nie pozwala odpalić nic konkretnego. Ten tydzień troszeczkę sobie pogrywam gamblując w swoim stylu :mrgreen:

Cisnę cash NL25 na krótkim stacku i muszę stwierdzić, że chyba będę jednak bogaty :cool: Goście są słabi tfuuuuuuu

Wczoraj zjebałem Biga $5,50 zajmując 23 chyba miejsce na 7,6K ludu i wpadło $90 :oops: Poniosło mnie strasznie, ale po 7h gry i bez spania po pierwszej zmianie miałem dość, choć te dwie godzinki jeszcze mogłem posiedzieć. Jutro nowy dzień, więc odbijemy i gruby ship może w tym roku kurwa będzie ;)

Co tam jeszcze było? Aaaaa otrzymałem zabawki za generalkę na BnG i muszę stwierdzić, że Słodziakowi należy się ban! :razz: Z drugiej strony jest to dowód jak cię widzą tak...

Dzięki dzieci będą miały zabawę :lol:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 12 lis 2013, 22:57

mara pisze:Wczoraj zjebałem Biga $5,50 zajmując 23 chyba miejsce na 7,6K ludu i wpadło $90

Szkoda. Juz tak blisko a jednak daleko do FT:/ Jeszcze jebniesz grubo na 100%.

Powodzenia

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 12 lis 2013, 23:18

mara pisze: Aaaaa otrzymałem zabawki za generalkę na BnG i muszę stwierdzić, że Słodziakowi należy się ban!
Rozwiniesz temat? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Partyzant
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Partyzant » 13 lis 2013, 00:36

Już ktoś gdzieś tu na forum pisał, że te fanty od betngo-brak-polskiej-licencji! to ogromna lipa hehe

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 14 lis 2013, 22:03

Wynik mojej gry właściwie zawsze jest ten sam :oops:

Nie mogę tylko ogarnąć dlaczego jeżeli jestem w stanie wygrać kilkadziesiąt $ drugiego dnia i kolejne nic nie wchodzi, aż do samej torby!

Przecież nie wygrywam wszystkiego fartem, aby los zabierał co dał. Takie akcje mam od samego początku gry i pobytu na forum. Zawsze następnego dnia to jest jedna wielka tragedia niezależnie od kart. Jeżeli jestem mocno z przodu to przeciwnik zalicza mega fart, a jeżeli mam QQ, KK, JJ zawsze spada zjebany Ax

Monstery są tak rozpierdalane, że brak słów! W MTT najważniejsze rozdanie w dupę i nie potrafię tego przełamać kompletnie. No przecież dwa bigery $5,50 powinienem mieć w pokerowym CV i jeden $1,10 turbo rebuy na spokojnie. Nie mówię o wygranych, ale tak 4 - 5 miejsce to bezproblemowo.

Nic pozostaje cieszyć oczy wynikami Gajora :tak: i liczyć, że w końcu ogarnę temat.

Dalej konsekwentnie gruby ship musi kurwa być! :mrgreen:

Awatar użytkownika
genowaty
-#VIP
-#VIP

Postautor: genowaty » 14 lis 2013, 22:29

mara pisze:Dalej konsekwentnie gruby ship musi kurwa być! :mrgreen:

:tak:

Mara amoże to przez nazwę bloga? zapeszyłeś i tyle :mrgreen:

Zmień na "TAKI TEŻ MOŻE PRZEGRYWAĆ" i powinno być cacy ;)

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 14 lis 2013, 22:42

genowaty pisze:Zmień na "TAKI TEŻ MOŻE PRZEGRYWAĆ" i powinno być cacy

Wszystko ma swój cel ;) Zmiana jest planowana od dłuższego czasu, ale nie mogę trafić w moment, który nie chce nadejść :mrgreen:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”