drynk pisze:Natomiast on tam pisze o long runie w innym (jedynym i słusznym) znaczeniu - czy Twoje zagranie będzie profitowe na dłuższą metę, nie zważając na to, że akurat w tym spocie dostałeś 2pary i byłeś z przodu. Moim zdaniem profitowe na dłuższą metę, jeśli zagrasz masę takich samych spotów, będziesz się ładował w niepotrzebnego, niewygodnego spota, na którym ostatecznie więcej przegrasz niż wygrasz.
To jest dla mnie właśnie jasne i jak pisałem ja tak nie gram, ale czasami się callnie
drynk pisze:Mówisz że oceniamy grę na podstawię dwóch wrzuconych przez Ciebie rąk... Hmm a na podstawie czego mamy ją oceniać? Wrzucasz dwie ręce, w dodatku zagrane słabo, no to o nich piszemy - nie rozumiem o co się tu obruszać?
No ale nie napisałem, że rozegrałem dobrze, a z moich wpisów wynika raczej że wiem, że do dupy.
drynk pisze:Jak masz chęć wyślij mi całe Hand History i wtedy będę mógł się ustosunkować do pozostałych spotów. Zakład o flachę, że wyłapię jakieś leaki ? No dobra, już nie podburzam.
To by była jazda dopiero