Nadeszly gorsze dni, a mianowicie odechcialo mi sie gra w pokera, ile mozna
Cos w tym jest, a druga sprawa mam mniej czasu na gre - kwiecien - Maj - zaliczenia w szkole itp. W szkole trzeba sie cos teraz wiecej pouczyc (bo z tym kiepsko), dodatkowo zaczalem kurs na prawko i tak jak pisałem czasem wlaczam kompa i nie ma jak kiedys ze odrazu trzeba napieprzac pokera, normalnie bym gral jeszcze z 2h a tak to sie nie chce. Nie wiem czy to okres przejsciowy, ale musze zwolnic z tempa, mam nadzieje ze okres przejsciowy, gdyz daleko wybiegam w przyszlosc i w nastepny rok 2010 bede chciał wejsc z nowym poziomem VIP na Chili, a mianowicie najwyzszym 6 poziomem ULTIMATE (obecnie mam 4).
Ale to wybiegam w przyszlosc, wiadomo zawsze moga byc serie badbeatow które uszczupla moj bankroll (ba wtym miesiacu duzo go nabudowalem, a co tracilem odrabialem - szczesciarz ze mnie, inaczej tego nie nazwe.)
Miejmy nadzieje ze to chwilowy kryzys i z poczatkiem i wszystko sobie poukładam i osiagne swoj cel
W turkach forumowych tez bede teraz grywac mniej, jedynie moge zapewnic granie na Chili (i ugranie tam jakiegos sesnownego rake - czuje sie zobowiazany) - jesli zobacze ze gdzies kogos brakuje to sie zarejestruje.
Pojedynki HU bede rozgrywac normalnie (jak sie gospodarz zglosi;) )
Troche sie rozpisałem
GL