SerieA-lny blog.
- buba78
- -#VIP

- Mikael
- -#aktywny

- tomziolo
- -#aktywny

Zapowiada się świetna seria. Poważnie
To jeden z tych programów, które mnie fascynują. Dlaczego?
Ano dlatego,że kiedy wydaje mi się, że widziałem już wszystie debilzmy (część właśnie na MTV) pojawia się taki rodzynek.
gama, a widziałaś to w całości, czy poprostu z zasady krytykujesz?
Spróbuj obejrzeć i zauważ jak uczestnicy naprawdę wierzą w to że są tacy zajebiści.
Lata temu przy piwku ze znajmymi zdarzało się, że ktoś opowiadał o tym jakiego to agenta udało mu się spotkać i czasem człowiek nie wierzył,że tacy głupole istnieją.
Teraz mam ich w jednym serialu
Mała próbka z mojej pracy.
Koleś groził przełożonemu pobiciem i uszkodzeniem auta
+ kilka innych przewinień= zwolnienie dyscyplinarne. Dzwoni do mnie czy będę świadkiem w sądzie pracy:
-No przecież słyszałem jak mu groziłeś, że go zmasakrujesz, to co Ci pomogę?
- Tak, ale On w raporcie napisał, że mu groziłem, że Go stłukę jak Go spotkam na korytarzu
- No i????
- A ja Mu przecież wyraźnie powiedziałem, że spuszczę mu wp...l w kiblu
Dzwonił do jescze kilku osób.. sprawę do sądu pracy oddał....
To jeden z tych programów, które mnie fascynują. Dlaczego?
Ano dlatego,że kiedy wydaje mi się, że widziałem już wszystie debilzmy (część właśnie na MTV) pojawia się taki rodzynek.
gama, a widziałaś to w całości, czy poprostu z zasady krytykujesz?
Spróbuj obejrzeć i zauważ jak uczestnicy naprawdę wierzą w to że są tacy zajebiści.
Lata temu przy piwku ze znajmymi zdarzało się, że ktoś opowiadał o tym jakiego to agenta udało mu się spotkać i czasem człowiek nie wierzył,że tacy głupole istnieją.
Teraz mam ich w jednym serialu
Mała próbka z mojej pracy.
Koleś groził przełożonemu pobiciem i uszkodzeniem auta
-No przecież słyszałem jak mu groziłeś, że go zmasakrujesz, to co Ci pomogę?
- Tak, ale On w raporcie napisał, że mu groziłem, że Go stłukę jak Go spotkam na korytarzu
- No i????
- A ja Mu przecież wyraźnie powiedziałem, że spuszczę mu wp...l w kiblu
Dzwonił do jescze kilku osób.. sprawę do sądu pracy oddał....
- knoperss
- LEGENDA

- Soya
- LEGENDA

Tomziolo i o to właśnie chodzi zdarzają się takie "przypadki" ale tym nie do końca uformowanym jak się pokaże że jak pójdą mocniej po bandzie to się gwiazdami mtv staną, efekt łatwo można przewidzieć.
Bizzarre Knoperss się nie obrazi w końcu go nominują do bloga miesiąca
Buba nie obrażaj Monty Pythona

- tomziolo
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin

- buba78
- -#VIP

Soya pisze:Tomziolo i o to właśnie chodzi zdarzają się takie "przypadki" ale tym nie do końca uformowanym jak się pokaże że jak pójdą mocniej po bandzie to się gwiazdami mtv staną, efekt łatwo można przewidzieć.
ufff
jednak są tu nasi
wiaderko cynamonu może panie kolego ... choć pan może na jednego
- gama
- LEGENDA

Z powodu powyższej dyskusji poza fragmentami zdecydowałam się obejrzeć cały odcinek. Z racji tego, że podobne kwiatki widywałam w minione wakacje na żywo (serio!) to może dlatego aż takiego wrażenia na mnie nie zrobiło. No i nawet o zgrozo dotrwałam do końca pomimo irytacji momentami, bo byłam ciekawa czy jak to Tomziolo napisal - zobacze jeszcze większy objaw skrajnego debilizmu. Wstyd mi za siebie, ale przez myśl mi przeszło, że jak kiedyś będę się totalnie nudziła, to może drugi odcinek obejrzę, żeby sprawdzić czy coś mnie zaskoczy bardziej.... 
- bizzarre
- -#VIP

Mikael, za moich czasow tez bylo MTV, byli Dukowie, Magnera i caly ten szajs moze teraz jest jeszcze gorzej, przyznaje ze nie wiem bo nie ogladalem MTV juz od kilku lat ale juz wtedy na kanale muzycznym te smieci zaczely wypierac muzyke:/ Jak ktos jest za bardzo podatny na wplywy to i tak gdzies znajdzie idiote, ktorego moze nasladowac. Osobiscie tego nie ogladalem bo ogladam jeszcze mniej TV niz Berba, ale pewnie nie zrobiloby to na mnie wrazenia - ot kolejni robiacy z siebie idiotow za hajs 
- urnotindanger
- -#aktywny

Nie mam pojęci dlaczego taka fala krytyki spływa na ten program, przecież od początku było wiadomo, że jest to program z licencji i scenariusz będzie podobny do ekipy z New Jersey/ New Caslte, komu to nie odpowiada niech nie ogląda, bo przełomu ani spektakularnych róznic nie będzie.
Mi osobiście program się podoba, wiadomo , że na 1 rzut oka przeginają z zabawą i brakuje inteligentnych dialogów, ale dla mnie i to tak spora intelektualna rozrywka, każdy może znaleźć coś dla siebie wystarczy tylko patrzeć w odpowiednie miejsca i znać kilka mechanizmów.
Mnie w tym programie jara cały background, sposób w jaki wybierali uczestników, ich cechy, przewidywanie jak to będzie działać ect. Nie skupiam się na głównej akcji, bo to poszatkowana łamigłówka która ma na celu trzymać się ramy serialu, tylko to co dzieje się w tle i czy to trzyma się kupy.
Niektórzy uczestnicy są lub wydają się prostolinijni, ale mimo wszytko każdy ma jakiś cel w tym co robi i rozgryzienie całej tej plątaniny może sprawić naprawdę wielką frajdę.
Ale kto co lubi, można też wziąć michę popcornu i patrzeć jak Trybson klepie panny po tyłkach i też się przy tym nieźle bawić.
Pzdro
Mi osobiście program się podoba, wiadomo , że na 1 rzut oka przeginają z zabawą i brakuje inteligentnych dialogów, ale dla mnie i to tak spora intelektualna rozrywka, każdy może znaleźć coś dla siebie wystarczy tylko patrzeć w odpowiednie miejsca i znać kilka mechanizmów.
Mnie w tym programie jara cały background, sposób w jaki wybierali uczestników, ich cechy, przewidywanie jak to będzie działać ect. Nie skupiam się na głównej akcji, bo to poszatkowana łamigłówka która ma na celu trzymać się ramy serialu, tylko to co dzieje się w tle i czy to trzyma się kupy.
Niektórzy uczestnicy są lub wydają się prostolinijni, ale mimo wszytko każdy ma jakiś cel w tym co robi i rozgryzienie całej tej plątaniny może sprawić naprawdę wielką frajdę.
Ale kto co lubi, można też wziąć michę popcornu i patrzeć jak Trybson klepie panny po tyłkach i też się przy tym nieźle bawić.
Pzdro
- Glory
- -#Site Admin

- knoperss
- LEGENDA

- MrGordon
- LEGENDA

- Dawid84
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

- knoperss
- LEGENDA

- tomziolo
- -#aktywny

- knoperss
- LEGENDA

Zamiast na
wyszedłem na -5bi
Zauważyłem że wieczorami nie mogę wygrać meczy masakra
W dzień nie mam czasu a wieczorami mnie leją :X
Najlepiej przegrać wygrany hu
następny też z nim przegrałem 44<TT
PokerStars-nielegalny-w-PL! No-Limit Hold'em, 3.5 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - PokerStars-nielegalny-w-PL! Converter Tool from http://poker-tools.flopturnriver.com/Hand-Converter.php
Hero (SB) (t1,310)
BB (t1,690)
Hero's M: 43.67
Preflop: Hero is SB with 10
, 7
Hero raises to t40, BB raises to t120, Hero calls t80
Flop: (t240) 7
, 7
, 3
(2 players)
BB bets t180, Hero calls t180
Turn: (t600) J
(2 players)
BB bets t200, Hero raises to t660, BB raises to t1,390 (All-In), Hero calls t350 (All-In)
River: (t2,620) J
(2 players, 2 all-in)
Total pot: t2,620
Results below: [spoiler]
Hero had 10
, 7
(full house, sevens over Jacks).
BB had J
, A
(full house, Jacks over sevens).
Outcome: BB won t2,620[/spoiler]
wyszedłem na -5bi Zauważyłem że wieczorami nie mogę wygrać meczy masakra
W dzień nie mam czasu a wieczorami mnie leją :X
Najlepiej przegrać wygrany hu
następny też z nim przegrałem 44<TT
PokerStars-nielegalny-w-PL! No-Limit Hold'em, 3.5 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - PokerStars-nielegalny-w-PL! Converter Tool from http://poker-tools.flopturnriver.com/Hand-Converter.php
Hero (SB) (t1,310)
BB (t1,690)
Hero's M: 43.67
Preflop: Hero is SB with 10
, 7
Hero raises to t40, BB raises to t120, Hero calls t80
Flop: (t240) 7
, 7
, 3
(2 players)
BB bets t180, Hero calls t180
Turn: (t600) J
(2 players)
BB bets t200, Hero raises to t660, BB raises to t1,390 (All-In), Hero calls t350 (All-In)
River: (t2,620) J
(2 players, 2 all-in)
Total pot: t2,620
Hero had 10
, 7
(full house, sevens over Jacks).
BB had J
, A
(full house, Jacks over sevens).
Outcome: BB won t2,620[/spoiler]
- knoperss
- LEGENDA

no i graj tu wieczorami :X
Jedziemy dalej dzisiaj oddadzą moje
PokerStars-nielegalny-w-PL! No-Limit Hold'em, 7 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - PokerStars-nielegalny-w-PL! Converter Tool from http://www.flopturnriver.com
Hero (BB) (t2,005)
SB (t995)
Hero's M: 26.73
Preflop: Hero is BB with J
, J
SB raises to t100, Hero raises to t2,005 (All-In), SB calls t895 (All-In)
Flop: (t1,990) 2
, 6
, 5
(2 players, 2 all-in)
Turn: (t1,990) K
(2 players, 2 all-in)
River: (t1,990) 10
(2 players, 2 all-in)
Total pot: t1,990
SB had K
, 10
(two pair, Kings and tens).
Hero had J
, J
(one pair, Jacks).
Outcome: SB won t1,990[/spoiler]
Jedziemy dalej dzisiaj oddadzą moje
PokerStars-nielegalny-w-PL! No-Limit Hold'em, 7 Tournament, 25/50 Blinds (2 handed) - PokerStars-nielegalny-w-PL! Converter Tool from http://www.flopturnriver.com
Hero (BB) (t2,005)
SB (t995)
Hero's M: 26.73
Preflop: Hero is BB with J
, J
SB raises to t100, Hero raises to t2,005 (All-In), SB calls t895 (All-In)
Flop: (t1,990) 2
, 6
, 5
(2 players, 2 all-in)
Turn: (t1,990) K
(2 players, 2 all-in)
River: (t1,990) 10
(2 players, 2 all-in)
Total pot: t1,990
SB had K
, 10
(two pair, Kings and tens).
Hero had J
, J
(one pair, Jacks).
Outcome: SB won t1,990[/spoiler]
- knoperss
- LEGENDA

No nic 7 nie rozpieszczają i znowu -6bi dzisiaj. Kurde chyba wracam do starej złej gry :X
Poker Stars-nielegalny-w-PL-! No-Limit Hold'em Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Poker Stars-nielegalny-w-PL-! Converter Tool from http://www.flopturnriver.com/
BB (t510)
Hero (SB) (t2,490)
Hero's M: 83.00
Preflop: Hero is SB with 8
, 8
Hero raises t50, BB raises t490 (All-In), Hero calls t450
Flop: (t1,020) 3
, 2
, 6
(2 players, 1 all-in)
Turn: (t1,020) 2
(2 players, 1 all-in)
River: (t1,020) 6
(2 players, 1 all-in)
Total pot: t1,020
Hero had 8
, 8
(two pair, eights and sixes).
BB had A
, 6
(full house, sixes over twos).
Outcome: BB won t1,020[/spoiler]
Poker Stars-nielegalny-w-PL-! No-Limit Hold'em Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Poker Stars-nielegalny-w-PL-! Converter Tool from http://www.flopturnriver.com/
BB (t510)
Hero (SB) (t2,490)
Hero's M: 83.00
Preflop: Hero is SB with 8
, 8
Hero raises t50, BB raises t490 (All-In), Hero calls t450
Flop: (t1,020) 3
, 2
, 6
(2 players, 1 all-in)
Turn: (t1,020) 2
(2 players, 1 all-in)