SEBOLA - od ZERA do WYLECZENIA

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 29 gru 2012, 00:39

[center]No to wróciłem :mrgreen: [/center]

Udało się pograć parę kuponów na Sng przy ul. Rajskiej. Z racji, że tam miałem kasę i z racji, że jak zwykle nie trzymam się BM tylko często gram VABANK (wiara we własne umiejętności - tfu jakie umiejętności w LOTTO ... wiara we własne szczęście też jest ważna - choć gdy przeradza się w narcyzm jak w moim przypadku - staje się niebezpieczna dla samego siebie :twisted: ) udało mi się dziś wyjątkowo dużo uzbierać - cóż liczby 10 10 i 7 7 były dziś ze mną, jak na prawdziwe lotto przystało. Uzbierałem dziś z 40 Ojro i byłoby okey gdyby nie promocja w kolekturze na os. Pełnego Przechylenia.
Z racji banicji na tym forum tej kolektury nie wiem czy nie powinienem nazywać ją kolekturą na os. P* P*

Ale ad meritum - kolektura owa zaproponowała mi przy zainwestowaniu u nich środków za 100 zielonych - kolejne 100 zielonych w darmowych kuponach. Przy okazji dowiedziałem się o promocji, że przy połaczeniu kuponów z kolektury na os. Pełnego Przechylenia i kolektury przy ul. Gwiazd POKaźnych ERek dostanę darmowy kupon na zdrapkę pierścieniową o wartości 20 zielonych.
Co jasne 20 zielonych już mam - zdrapkę wykupię pewnie jutro jak będzie trochę czasu wolnego - natomiast problemem było uzbieranie 100 zielonych, żeby wyciągnąć od nich maksymalny kupon darmowy- 40 Ojro wygranych w kolekturze przy Rajskiej nijak nie równa się 100 zielonych - więc rzuciłem się na zdrapki w postaci "OKRĄGŁYCH STOŁÓW".

Hmm powiecie HAZARD...a tego chcemy się tu oduczyć.......hmmmm......chyba macie rację........ale nie......tu mamy się oduczyć przeznaczania własnych pieniędzy na hazard......a w tym przypadku na razie nic własnego na to nie przeznaczyłem - nawet grosza :mrgreen:

Wracając do treści - miałem nosa.... zdrapki w postaci OKRĄGŁYCH STOŁÓW dały radę i przyniosły upragnione ok. 70 Ojro + 50 które miałem - dawało to dobre zabezpieczenie. Wypłaciłem więc 80 europejskich zostawiając sobie na granie w kolekturze przy Rajskiej jeszcze ok. 40 pięknych jak z nut od Beethovena. Wypłacone 80 oczywiście przeznaczam na walkę w kolekturze na os. P* P*

Podsumowując mimo krótkiego dzisiejszego okresu gry dużo kuponów i zdrapek weszło. Mój stan finansowy prawie się podwoił, a z bonusami to będzie przebicie prawie 4-krotne - zobaczymy co się uda z tego ugrać

Bywajcie zdrowi - niech moc będzie z Wami

PS. Chyba muszę zmienić dostawcę szamponu :wink:

monk880
-#VIP
-#VIP

Postautor: monk880 » 29 gru 2012, 00:57

Sebola pisze:PS. Chyba muszę zmienić dostawcę szamponu :wink:

Po prostu przestań go pić... ;)

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 29 gru 2012, 14:15

Monk hehe ale trafiłeś - wczoraj burżuj Sebola właśnie spożywał...........a szampon miał być przenośnią.......szlachetnego trunku w postaci whiskey, a że teść wpadł z litrową 10 letnią Glenmorangie to grzechem byłoby odmówić.

Za to później fantazja i w puszczaniu kuponów i wiary we własne szczęście była nad wyraz dobrze zbalansowana jak owy trunek i w ogóle nie przypominająca typowej fantazji po takiej dawce alkoholu.
Także kolejne postanowienie noworoczne - jak już puszczać kupony po alkoholu to tylko po jakimś wyjątkowym, szlachetnym - bo jak się 2 stówy ma w szklance to od razu bardziej szanuje się pieniądze wydawane na kupony :)

Ale do rzeczy - dzisiaj zagrałem tą darmową zdrapkę pierścieniową w kolekturze na os. Pełnego Przechylenia i całe 20 zielonych przepadło - po kolei żadne znaczki nie wchodziły i jak już mi zostało 5 zielonych to nawet 2 rakiety przegrały walkę vabank ze zdrapką innego kolegi, który miał 72 na początku a uzbierał w sumie 3 dwójki

Dzisiaj pewnie polatam po kolekturach bo w końcu dzień oddechu więc oczekujcie kolejnych doniesień HAWK

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 31 gru 2012, 18:25

[center]NO TO CZAS ZAKOŃCZYĆ 2012 ROK

W sumie to trzy zdania podsumowania:
KOLEKTUROWO - beznadzieja i tragedia zarówno jeśli chodzi o formę, jak i o czas na grę, a przede wszystkim to o czym pisałem parę postów wyżej...uzależnienie i brak szacunku do pieniądza itp. itd.
RODZINNIE - w jak najlepszym porządku, choć w przyszłym roku życzyłbym sobie znacznie mniej choróbsk, zwłaszcza u żony i małej
ZAWODOWO - w pracy bez zmian, natomiast sędziowsko to najlepszy rok od początku kariery[/center]

Ale wracając do bieżących dni. Jeśli chodzi o kolekturę na os. Pełnego przechyłu - to niestety przez weekend puściłem tam kilkadziesiąt kuponów zaczynając wyrabianie bonusu 100%. Niestety idzie to dość mozolnie poza tym jest jeszcze inny drobny problem....nie mam już czym wyrabiać tego bonusu :evil: - 100 zielonych, ciężko zapracowanych odleciało w zapomnienie. Problem z tą kolekturą dotyczy faktu, że nie znalazłem w niej kuponów double up :shock: - co stanowi ostatnio moją domenę (z braku formy to najłatwiejszy sposób na wychodzenie choć na zero :mrgreen: ). Znalazłem za to ciekawe kupony MATRIX - niestety przy wszędobylskim dziecku, ciągle ciągnącym za rękę cięzko jest utrzymać skupienie na 4 stołach zwłaszcza w formule turbo

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - w zamian za słabą formę w kolekturze P* P* (nie wiem zupełnie mi jakoś ta kolektura nie pasuje i design i jakoś formy gry itd. - macie tak pewnie czasami wszystko nie leży) całkiem niezła forma w kolekturze przy Rajskiej 1 - praktycznie same kupony 1v1 spowodowały podwojenie mojego bankrolla tam - i obecnie jest to ponad 4 stówy złocistych, a więc całkiem nieźle.

A że forma rośnie to największa radosna wiadomość mijającego weekendu - pięknie wszedł mi darmowy kupon w kolekturze przy ul.Gwiazd POKaźnych ERek. Radość tym wielka, że dawno nie zaznałem smaku zwycięstwa w tak doborowym towarzystwie, bo wielu Was tam widziałem. Wysokość wygranej może nie zwala z nóg - ale prawie 30 zielonych można już całkiem sensownie zainwestować w następne kupony.

Na razie pokrótce tyle - plan na najbliższą przyszłość to pomnażanie obecnego zasobu tylko i wyłącznie w formach kuponów, które są dla mnie najbardziej dochodowe - a więc kupony 1v1 i Double Up

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 01 sty 2013, 20:37

A była obietnica, a była obietnica ehhhhhhhhh - jak puszczać kupony po alkoholu to tylko po jakimś z naprawdę górnej półki :mrgreen:

Po Glenmornagie szło ...... po Famous Grouse już nie bardzo i kupon puszczony w kolekturze przy ul. ul.Gwiazd POKaźnych ERek padł w przedbiegach. Ale tak to jest jak się chce za pomocą jednego kuponu dostać kupon do gry za 100+9 zielonych. Szło całkiem nieźle - ale suma sumarum skończyłem 3/6, a dwa najlepsze kupony dawały bilet na kupon warty 100+9$ dziś o 19.00

Lekka też strata w kolekturze przy ul. Rajskiej, ale tam ku mojemu zdziwieniu dostałem aż dwie darmowe zdrapki: MAYA GOLD (aż 60x5 linii x 0,01 :shock: ) FORTUNES OF EGIPT (15x15 linii x 0,01). Ukręciłem z tego z 5 zielonych, czyli jakieś 4Euro - no ale przy puszczaniu kuponów straciłem ok.10 Euro - więc suma summarum na minus.

Ogólnie w Nowy Roku ruszyłem z kopyta i będąc jeszcze lekko skołowany ok. 9.00 wybrałem się na trening. Ci wracający z afterków dziwnie się na mnie patrzyli, ale nie ma to tamto - słowo się rzekło i jaki pierwszy dzień taki cały rok - a ja chcę być w formie - więc trzeba się było złamać i pobiegać .....45' low intensity + 6x100m sprinty - dałem radę :trophy:

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 03 sty 2013, 20:27

Hej wszystkim

Wczoraj próbowałem coś pograć w kolekturze przy Rajskiej - chciałem się trzymać moich założeń - ale niestety ruch jest tam tak mały, że czekanie aby zagrać kupon double up przy moich brakach czasowych jest niedopuszczalny i niestety wiąże się z wieczną pokusą na zagranie czegoś innego. I tak wszelkie założenia szlag trafia. Dlatego po lekkich stratach poświęciłem wczorajszy dzień na przekaz środków i zmianę kolektury na ta przy ul. Gwiazd POKaźnych ERek. Będzie tego niestety tylko z 90 zielonych - ale myślę że wystarczy na spokojną grę......powtarzam spokojną grę (to tak dla siebie, żeby się zmobilizować i nie ruszać na razie kuponów MTT).

Pozapokerowo - kiedyś wrzucałem tu różne luźne tematy do dyskusji - myślę że to ciekawa forma żeby poznać się nawzajem - skoro na żywo (zwłaszcza ja mam trudności z dotarciem na PKPT) nie zawsze mamy okazje - a więc zapraszam do udzielania się, wynaturzania itd. itp. :mrgreen:

PS. LOL W klasyfikacji kolega zdobył 3 miejsce - i to m.in. dzięki Waszym głosom - jeszcze raz dzięki za pomoc

[center]TEMAT NUMBER 1 (hehehe żeby poznać się hehehehe)

Co sądzicie o marihuanie - legalizować czy nie? Jak tak to w jakiej ilości dopuścić niekaralne posiadanie przy sobie?[/center]

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 03 sty 2013, 21:48

osobiście jestem za legalizacją, ale nie wszystko od razu. Najpierw depenalizacja, czyli istnieje możliwość posiadania kilku gramów przy sobie, na własny użytek. Wszystko stopniowo, bo gdyby naród nagle usłyszał o całkowitej legalizacji, każdy chciałby mieć tonę i spalić ją w kominku :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 03 sty 2013, 22:00

ja bym prohibicję wprowadził i ziela też nie zmieniał :D
PRECZ Z PRECZEM!!!!!!

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 03 sty 2013, 22:05

Zdecydowanie jestem na Nie

Widziałem będąc w Holandii zachowanie swoich rodaków. Strach pomyśleć co by się działo, gdyby to było legalne :shock: Daj naszemu palec, a weźmie całą rękę :mrgreen:

Takie moje zdanie, ale przecież mogę się mylić.

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 sty 2013, 22:23

"Konopia zawiera składniki, które zmniejszają ból oraz działają przeciwzapalnie,
a badania potwierdzają, że konopia jest bardziej skuteczna niż aspiryna.
W medycynie i religii była używana od tysiącleci, aż nagle została zakazana
Lepiej, żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo
Z tym, że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo
Najwyższa moc, a nie żadne dopalacze
Chcesz zobaczyć to, czy po prostu naćpać się, bracie
Sensimillę ludziom dał najwyższy Pan
Dopalaczami chcą zamydlić oczy nam
Czemu ja nie mogę palić, oni mogą wódę chlać?
Posłuchajcie głupcy, zanim zaczniecie fetę ćpać
Jawne dyskryminowanie, 5 lat za posiadanie
Co tam Ganja wstępem, Pewnie Sranie w banie
Nie chce, to nie weźmie, przecież swój rozum ma
Dajcie wreszcie spokój, dajcie spokój dzieciom Jah"

wersja dla osób, które wolą słuchać niż czytać:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KBU_7G4pIE

A tak z życia biorąc... Gdy przyznałam neurologowi, że razu pewnego na ogromny ból głowy pomogło zioło (po garści tabletek, które nie pomogły ani trochę) to mi przytaknął, że oczywiście konopie mają działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne i on w klinice też prowadzi badania nad działaniem THC... I wkurwia mnie strasznie, że mogę w aptece legalnie kupić kodeinę, która jest silnie uzależniająca, ale jakbym zamiast tego chemicznego gówna chciała zapalić naturalną roślinę, to mogę iść do więzienia za to. Wkurwia mnie strasznie, że ludzie mogą się upijać do nieprzytomności, ale zapalenie zioła to zło. Zresztą, wiele rzeczy mnie w tym kraju za przeproszeniem wkurwia.

PS. Zgadnijcie ile ludzi umarło na skutek zażycia marihuany? A zgadnijcie ile zmarło po alkoholu?

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 sty 2013, 22:24

mara100, pijesz alkohol?

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 03 sty 2013, 22:39

Madzia tylko chyba ta lecznicza ma "wypłukiwane" działania halucynogenne,,,
nie chcę się spierać ale wszystko uzależnia nawet yerba i wszystko szkodzi :D Tylko po legalnym zielsku ten kraj stałby się zombi narodem :D My jeszcze nie powinniśmy polować i ogniska palić a nie trawę :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 sty 2013, 22:42

knoperss pisze:Madzia tylko chyba ta lecznicza ma "wypłukiwane" działania halucynogenne,,,

Knopciu, jak po zielu miałeś halucynacje, to Ty weź zmień dilera, bo Cie oszukuje.
Wszystko szkodzi, ale dlaczego zabroniona jest marihuana, a papierosy, alkohol i kodeina bez recepty są legalne? A szkodzą o wiele wiele bardziej...

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 03 sty 2013, 22:52

gama pisze:mara100, pijesz alkohol?

gama piję raczej od święta :razz:

Mnie też mnóstwo rzeczy wkurwia w tym kraju, ale czy wierzysz naprawdę, że jeżeli załóżmy jest to legalne, to większość jest w stanie mieć przy sobie taką ilość jaką przewidywało by prawo?

Nie mam nic przeciwko ludziom rozsądnym, aby sobie zapalili i gitara :razz: . Mój wcześniejszy wpis dotyczy ludzi nieodpowiedzialnych, których spotkałem w Holandii. Gość był tak najarany, że nie kontrolował nic ( miał serdecznie wszystko w dupie), a my w pracy mieliśmy przejebane :evil:

Polski naród jest ciężki niestety i nie potrafi korzystać z umiarem. To samo dotyczy alkoholu i tu 100% zgoda. Dla mnie różnica jest taka, że wolę spotkać agresywnego pijaka, niż agresywnego typa, który się przepalił lub cokolwiek innego w nadmiarze ( zakazane dopalacze).

Słowo nie mam nic do ludzi, którzy sobie palą dla czystej przyjemności, ale w tym kraju jest to zwyczajnie nierealne.

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 sty 2013, 22:58

mara100 pisze:wolę spotkać agresywnego pijaka, niż agresywnego typa, który się przepalił

Spotkałam wiele osób agresywnych po alkoholu. Widziałam mnóstwo osób upalonych i ani jeden z nich nie był agresywny...

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 03 sty 2013, 23:01

Madzia wtedy słynna była wdowa z podwójną thc spod czarnobyla :D
Ale w tych czasach zakuwałaś matematykę w domu gdzie skręcałem i rzucałem kamieniami w szkołę :)
teraz już tak nie ma ale nie znaczy że jest gorzej.
I jak sobie wyobrażasz 50% naćpanych osób w pracy?? przecież to zamulacz i nic więcej.
W NL co drugi w pracy jara i ma musk wypłukany i nie funkcjonuje jak przeciętny człowiek nie wplątując tutaj nacji z drzewa.(Sadistic.pl) :mrgreen:

Awatar użytkownika
buba78
-#VIP
-#VIP

Postautor: buba78 » 03 sty 2013, 23:09

oj panie nie masz pojęcia o temacie

generalnie jest tak

1.
maryha jest zdrowsza od zalegalizowanych (społecznie przyjętych) używek. Tytoń, alkohol czy nawet kawa robi Ci większe kuku niż to ale ma ogromną różnicę JEST OPODATKOWANE. Choć jeśli by przeliczy koszty "około nałogowe" a zysk to można by się zdziwić

2.
Jedyna znana ofiara przepalenia to małpa której założono maskę gazową i pompowano dym do środka (można poszukać w google)

3.
Ziele ma właściwości lecznicze, przeciwbólowe, obniża ciśnienie dna oka, polepsza apetyt (standardowy packamn) co dla ludzi po chemioterapii ma wielkie znaczenie

4.
THC sztuczne jest takie same jak THC naturalne

5.
nigdy nie widziałem agresywnego "spalonego" człowieka liczy się chilout, luz i przyjaźń a nie agresja.

6.
W całej kwestii liczy się jednak co innego. Nazwę to naturalną równowagą systemową. Dotycz rządzących a w ich zakresie zainteresowania jest również rynek towarów nielegalnych. W końcu łożą na system wiele pieniędzy i co z ekipą która zajmuje się tą robotą w razie legalizacji ? System musi się napędzać a tłum musi iść w jednym kierunku. Mafia musi zarabiać swoje aby ... rządzić i tak dalej i tak dalej. Trzeba także przemawiać, grzmieć, grozić palcem żeby tłum miał co słuchać

7.
Miałem możliwość obserwacji oddziału odwykowemu dla kobiet przez dobrych parę miesięcy. Powiem tak no, no, no ...

reasumując
używka tak w sposób umiarkowany jak każda

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 03 sty 2013, 23:16

gama, :plus: x1000
tak knoperss a w PL każdy zajebany do pracy przychodzi :P
Wiadomo, że są tacy i tacy.

Ale pieprzenie o uzależnieniu itp. to głupota. Oczywiście są negatywne konsekwencje, ale tak jest w przypadku każdego narkotyku czyli herbaty, kawy itp.

Swego czasu dużo "jadłem kanapek", ale już od jakiegoś czasu mi się znudziło i zdarza się na prawdę rzadko. Skutki negatywne zanikają bardzo szybko po odstawieniu (spokojnie tydzień/dwa) nie to co w przypadku alkoholu gdy jak się wsiąknie to na amen.

Po za tym przy tym gównie co można kupić od dilerów to więcej się człowiek natruje tymi muchozolami. Dlatego albo zdepenalizować i pozwolić na posiadanie np. 3 krzaków na własny użytek albo legalizować i ciągnąć kapustę jak z wódy.

Skoro można za kasę zabijać alkiem to czemu nie można zajarać.
Mara z tą agresją po paleniu to mnie rozjebałeś ;)
Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić agresji u zjaranego człowieka :D

edit: skubany, ale sobie narobił na blogu grande. selftrolling :D

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 03 sty 2013, 23:34

gama pisze:Widziałam mnóstwo osób upalonych i ani jeden z nich nie był agresywny...

buba78 pisze:nigdy nie widziałem agresywnego "spalonego" człowieka liczy się chilout, luz i przyjaźń a nie agresja.

jon124 pisze:Mara z tą agresją po paleniu to mnie rozjebałeś
Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić agresji u zjaranego człowieka

Bardzo proszę o doczytanie tego co napisałem. Gościa po zapaleniu marihuany przedstawiłem omawiając sytuację w pracy ( Holandia ). Dalszy wpis ma się raczej do ludzi odurzonych i tam jest wzmianka o dopalaczach ( ale to już inny temat)

Nigdzie nie napisałem, że po maryśce wszyscy są agresywni :mrgreen:

Awatar użytkownika
Loncik
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: Loncik » 03 sty 2013, 23:34

[scroll]L E G A L I Z E I T ! ! !
[/scroll]

Kod: Zaznacz cały

,
                      dM
                      MMr
                     4MMML                  .
                     MMMMM.                xf
     .              "M6MMM               .MM-
      Mh..          +MM5MMM            .MMMM
      .MMM.         .MMMMML.          MMMMMh
       )MMMh.        MM5MMM         MMMMMMM
        3MMMMx.     'MMM3MMf      xnMMMMMM"
        '*MMMMM      MMMMMM.     nMMMMMMP"
          *MMMMMx    "MMM5M\    .MMMMMMM=
           *MMMMMh   "MMMMM"   JMMMMMMP
             MMMMMM   GMMMM.  dMMMMMM            .
              MMMMMM  "MMMM  .MMMMM(        .nnMP"
   ..          *MMMMx  MMM"  dMMMM"    .nnMMMMM*
    "MMn...     'MMMMr 'MM   MMM"   .nMMMMMMM*"
     "4MMMMnn..   *MMM  MM  MMP"  .dMMMMMMM""
       ^MMMMMMMMx.  *ML "M .M*  .MMMMMM**"
          *PMMMMMMhn. *x > M  .MMMM**""
             ""**MMMMhx/.h/ .=*"
                      .3P"%....
           [nosig]  nP"     "*MMnx

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 sty 2013, 23:55

Dopóki koncerny farmaceutyczne i mafia lobbują, to nie ma szans na legalizację w PL. Za duże straty by mieli...

Inna sprawa - konopie to nie tylko konopia indyjska ("marihuanina"), ale też konopie przemysłowe. Każdy może sobie wygooglać, że jest to jeden z najtrwalszych materiałów, najtańszych w uprawie, ale nie wykorzystywane... Bo znowu za dużo koncernów by straty miało, gdyby używać tego, co dała nam natura... Tutaj wersja znowu dla leniwych:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BYvKEf4NVGA[/youtube]

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 04 sty 2013, 16:46

Gama słucha raga i innych tajpanów :D
no nieeeee...........

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 04 sty 2013, 16:52

knoperss, wielu rzeczy słucham, a te kawałki to taki skrót dla leniwych, którym się czytać nie chce :P

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 04 sty 2013, 18:48

Skopiuje post Gamy, tylko wybiorę ciut inny utwór :P

"I jeszcze jedno pytanie, miły przyjacielu
Czy wóda i papierosy nie uzależniają?
Czy nie widać, że jest to jedno i to samo draństwo?
Nie, na wódę monopol ma państwo
I dobrze zarabia na tym i się nie przejmuje
Że co któryś twój kolega znów się degeneruje
Dzień w dzień, ale to jest legalne
Obłożone podatkiem, więc także opłacalne"

http://www.youtube.com/watch?v=CUmHTO_uYN0

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 05 sty 2013, 11:43

sam nie wiem czy powinieniem zabierać głos w dyskusji
tak naprawdę chyba jednak powinienem

pewno wszyscy wiedzą co to AA ale mało kto wie co to AG
ja zaliczam się do tych drugich anonimowych ganjoholików

nie wiem ile wagonów wypaliłem ale kiedyś policzyłem że dni ze spożyciem miałem ponad 2tysiące
co jesli miałbym porównać do wieku mojego najmłodszego dziecka to wychodzi na to że syn pewnie nie widziałby jeszcze "normalnego" ojca

choć z drugiej strony - przecież ja już nigdy nie bedę "normalny"
ot za dużo w swoim życiu pootwierałem drzwi
drzwi o których istnieniu nie każdy wie

są granice których przekraczać sie nie powinno
specjalnie nie piszę nie wolno tylko nie powinno
z drugiej strony "granica" to tylko słowo
a drzwi to tylko drzwi

ale gdybym ich kiedyś nie otworzył
nie był bym dzisiaj sobą
...normalność to tylko słowo
i w dodatku względne...

a życie zawsze należy smakować od środka - całym sobą...

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”