Udało się pograć parę kuponów na Sng przy ul. Rajskiej. Z racji, że tam miałem kasę i z racji, że jak zwykle nie trzymam się BM tylko często gram VABANK (wiara we własne umiejętności - tfu jakie umiejętności w LOTTO ... wiara we własne szczęście też jest ważna - choć gdy przeradza się w narcyzm jak w moim przypadku - staje się niebezpieczna dla samego siebie
Z racji banicji na tym forum tej kolektury nie wiem czy nie powinienem nazywać ją kolekturą na os. P* P*
Ale ad meritum - kolektura owa zaproponowała mi przy zainwestowaniu u nich środków za 100 zielonych - kolejne 100 zielonych w darmowych kuponach. Przy okazji dowiedziałem się o promocji, że przy połaczeniu kuponów z kolektury na os. Pełnego Przechylenia i kolektury przy ul. Gwiazd POKaźnych ERek dostanę darmowy kupon na zdrapkę pierścieniową o wartości 20 zielonych.
Co jasne 20 zielonych już mam - zdrapkę wykupię pewnie jutro jak będzie trochę czasu wolnego - natomiast problemem było uzbieranie 100 zielonych, żeby wyciągnąć od nich maksymalny kupon darmowy- 40 Ojro wygranych w kolekturze przy Rajskiej nijak nie równa się 100 zielonych - więc rzuciłem się na zdrapki w postaci "OKRĄGŁYCH STOŁÓW".
Hmm powiecie HAZARD...a tego chcemy się tu oduczyć.......hmmmm......chyba macie rację........ale nie......tu mamy się oduczyć przeznaczania własnych pieniędzy na hazard......a w tym przypadku na razie nic własnego na to nie przeznaczyłem - nawet grosza
Wracając do treści - miałem nosa.... zdrapki w postaci OKRĄGŁYCH STOŁÓW dały radę i przyniosły upragnione ok. 70 Ojro + 50 które miałem - dawało to dobre zabezpieczenie. Wypłaciłem więc 80 europejskich zostawiając sobie na granie w kolekturze przy Rajskiej jeszcze ok. 40 pięknych jak z nut od Beethovena. Wypłacone 80 oczywiście przeznaczam na walkę w kolekturze na os. P* P*
Podsumowując mimo krótkiego dzisiejszego okresu gry dużo kuponów i zdrapek weszło. Mój stan finansowy prawie się podwoił, a z bonusami to będzie przebicie prawie 4-krotne - zobaczymy co się uda z tego ugrać
Bywajcie zdrowi - niech moc będzie z Wami
PS. Chyba muszę zmienić dostawcę szamponu

x1000