Początek przygody

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Początek przygody

Postautor: bizzarre » 03 kwie 2010, 21:27

Widząc tak wiele ciekawych blogów postanowiłem i ja takowy założyć ;)

Jako że najpierw wypada się przedstawić:

Mam na imię Sebastian, mam 22 lata. Mieszkam w woj podkarpackim w okolicach miasta Jasła. Jestem studentem pedagogiki. Aktualnie poker zaczął pochłaniać wiekszosc mojego czasu - wczesniej duzo grałem W serie Cod na multiplayer :lol:

Moja przygoda z pokerem zaczynała się na internetowym kasynie - mianowicie grałem tam sobie na maszynach za darmowe żetony i w oczy wpadła mi nieznana do tamtego czasu nazwa pokera TH. Wygrałem trochę wirtualnej gotówki, spodobało mi się. Zaczęliśmy z kolegami grać live na jakieś groszowe sprawy. Od jednego z nich dwiedziałem się że strony bukmacherów oferują tez takiego pokera. Zacząłem na Unibecie grać freerolle. Tam też zauważyłem turniej pokerkings. Jako że był on chroniony hasłem poszukałem w googlach i znalazłem nasze forum z czego jestem zadowolony :grin:

Pierwszy forumowy turek i zajmuje 3 miejsce wygrywajac 10E. No i jestem w szoku. Przeglądam forum i rejestruje się na kolejnych romach. W kolejnym turku na unibecie zajmuję 1 miejsce i myśle sobie że jednak nie jestem takim lowkiem jak mi się zdawało :twisted:

Tyle historii przejdzmy do spraw terazniejszych. Jako że przyznano mi bonus na party-brak-polskiej-licencji! poker głownym celem na czas obecny będzie zbudowanie bankrolla własnie tam. I tak dziś większość czasu tam grałem z róznym skutkiem. Kilka turków S&G przegrałem kilka wygrałem więc bankroll jako tako się nie zmienił. Zarobine 0.50$ i 2 party-brak-polskiej-licencji! pointy.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 04 kwie 2010, 00:20

No i tak oto w późnych godzinach nocnych rozegrałem turek na unibecie. Brało w nim udział 1196 graczy. Do przerwy turek dla mnie bez historii, kompletne bezkarcie jakoś udało się przerwać do przerwy ze stakiem mniejszym niz sredni jakies 3-4k.
5 minut na papierosa i zaczynamy grac dalej ;)

1 rozdanie które pozwoliło mi dalej walczyc: Blindy 600/1200

Ja mam 20k

Th0r999 (wczesna pozycja) podbija na 3600 (18 k)
wszyscy fold
Jestem na dalekiej pozycji mam :Ah :Jh - check

Flop: :9d :7h :Ad

Th0r999 bet 1200
ja check

turn: :Th

Th0r999 bet 6k

to była znaczna część mojega stacka więc zaryzykowałem i dałem AI

(co byście zrobili?)

Th0r999 check AI

Th0r999 pokazuje :Ac :As

River: :6h :mrgreen:

I zgarniam pule

Potem grało się łatwiej grałem bardziej agresywnie i się opłacało. Kolejne rozdanie było raczej łatwe bo przyszedł mi monster :mrgreen:

Nie bede opisywał powiem tylko że dałem raise otrzymałem call i reraise wiec dalem AI i 2 call.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 04 kwie 2010, 09:19

Po pwoyższym rozdaniu przez jakiś czas mialem najwiecej chipsow.

A to rozdanie, które zakonczyło moją gre

W tym momencie zostało 7 graczy, ja miałem 4 stack.

Ja: :Qs :Js

Najmniejszy stack podbija AI, 2 stack call.

Flop: :Qc :Jd :8s

Mam 2 najwieksze pary podbijam AI - 2 stack call i pokazuje :9c :Th

W tym momencie mogłem liczyć już tylko na cud :shock:

Turn: :6h

River: :As

Pula i późna godzina - nie zauważyłem że mogę sie nadziać na strita :???:
I odpadam na 5 miejscu zgarniając pare $.

Z jednej strony sukces bo byłem w pierwszej 5 na tylu graczy, z 2 niedosyt bo można było zagrać lepiej.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 04 kwie 2010, 18:59

Jednak chyba granie dzisiaj było złym pomysłem :/

Bankroll na party-brak-polskiej-licencji! zmniejszył się do 33$. Pewnie by się to nie stało gdybym trzymał się zasad BM ale nie!! ja musiałem być zachlanny... Początek bardzo dobry 3 S&G (2 wygrane i 2 miejsce) i bankroll rósł sobie powoli, aż tu nagle zobaczyłem turek z dużą pulą gwarantowaną BI 11$. Po krótkim namyśle zagrałem...bez historii po kompletnym bezkarciu skonczyłem gdzieś około 300 miejsca. Mało mi było i kolejny turek z BI 6$ też bez korzyści materialnych :cry: Co prawda dzis wyrobiłem 12 % raku do bonusa ale kosztem około 20$. No nic ostatnia próba dzisiaj - unibet-brak-polskiej-licencji!, 20:00 Teraz Polska BI 2+0.20 E
zarobiłem wczoraj to zainwestuje nie ;)

Btw nie wiem czy to przez Święta ale chyba nikt tego nie czyta... :neutral:

No i niestety nic znowu nie udało się ugrać mojąkariere skończyło rozdanie:
all fold , damians bet 160
thoma rais 600
ja call
damians call

ja : :Qc :Kc

flop:

:9c :6c :9h

thoma all in
ja all in
damians fold

thoma pokazuje:
:Kd :As

turn: :2h

river: :4h

:nie: :nie: :nie: :nie: :nie:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 07 kwie 2010, 13:38

Święta, Święta i po świętach :mrgreen: W poniedziałek gry nie było, we wtorek był kac morderca i widmo nie wyrobienia się z praca lic. Więc głownym celem teraz skonczenie jej:p Cel poboczny zarobić cos XD Wczoraj w przerwie miedzy etapami pisania grałem na unibecie we freerollu teraz poker - bez sukcesu skonczylem gdzies około 100 miejsca. Na party-brak-polskiej-licencji! postanowiłem podjąć jeszcze próbę uratowania resztek bonusa, zagrałem we wtorkowej poprawce i skonczyłem na 12 miejscu. Moje QQ. Q na flopie turn nic nie wnosi ale na river przeciwnik zlapal kolor.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2010, 21:54 przez bizzarre, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 09 kwie 2010, 14:12

Chciałoby się pochwalic ale nie ma czym:/ W mojej pokerowej przygodzie przyszedl okres, który mozna nazwać " nic ciekawego się nie dzieje". Mysle, że jest to w dużej mierze spowodowane tym, że oto termin pracy lice. goni a ja o zgrozo nie napisałem ani połowy i teraz w kazdej chwili nadrabiam zaległości.

Wczorajsza mini sesja bez historii. W forumowym turku na paradise-brak-polskiej-licencji! gram słabo i kończe na 28 miejscu. Na betway-brak-polskiej-licencji! blisko FT 12 miejsce i jakieś grosze, kilka dobrych rak TT, QQ oraz KK złamane przez jakiś shit typu J8 czy A3. No i początki występów w Lidze studzenckiej też nie należaly do najlepszych chociaż akurat tam ze swojej gry byłem zadowolony. Juz na początku pare dobrych zagran i znalazlem się w granicach 60. Niestety potem zjadły mnie bad bety typu AQ, AJ czy QQ. Co gorsze ludzie robili call lub reraise z any two i zawsze dostawali bonus na flopie:P

Zastanawiajace jest dla mnie to że zawsze kiedy odpuszczam ze slabsza jak mi sie wydaje reka okazuje sie że bym wygral rozdanie. No ale pewnie nie tylko ja tak mam:p

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 11 kwie 2010, 22:33

Po chwilowym załamaniu nerwowym jakiego doznałem przez fakt że w piątkowy wieczór straciłem Dotychczas napisane 25 stron pracy licencjackiej moge pisać znowu:p

Dzis tylko kilka free na unibecie z czego największy sukces to 12 miejsce na 5000 graczy w Happy 100 e Omaha freeroll. Pomimo że nie udało się dostać do final 10 to i tak nie jest źle w koncu to Omaha za która nie specjalnie przepadam.

Co ważniejsze dla mnie odrobiłem straty w pisani licencjatu ( jak sie musi to człowiek potrafi)

Najlepsze że trafiłem dzis na blok Wahiego, którego wczesniej nie czytałem :oops: Zacząłem od pierwszego wpisu i zanim sie skapnołem że masz pisac prace minelo dobre 40 minut XD

Jutro turki forumowe trzeba powalczyc.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 13 kwie 2010, 21:53

Początek dzisiejszego grania całkiem zły :evil: Szybko odpadłem z Teraz POker moje AK zostało połamane przez 99 - K na flopie ale turn 9 i koniec gry. O wystepie w Lidze Studenckiej też lepiej szybko zapomnieć co druga reka typu 72, 92 lub gorzej.

Na duchu podniosła mnie wiadomość że przelano moj bonusowy bankrool w wysokości 50$ na fulltilt-brak-polskiej-licencji! Poker. Pierwszy raz dzisiaj mialem styczność z tym roomem. Zaciekawiła mnie rozgrywka typu rush. Wbilem sobie na micro stawki. Najpierw 2 $ w tył, kolejne 3 i już jestem wkur*** mysle sobie ostatnie podejście żeby coś zarobic albo przynajmniej odrobic straty, wplacilem 5$ i jazda. Po jakichs malych zakladach mam 10$ mysle odrobilem jest niezle. Po wzlotach i upadkach doszedłem do 17$ i mialem zagrac ostatnie rozdanie i pisac moja nieszczesna prace dalej.

Mam 17$
SB 6$
BB 124

Dostaje: :Qc :Kh

Daje raise do 0.20$
wszyscy za mna fold, SB fold, BB....all in 11,64$
No i mam spory dylemat, bo jakby nie było troche jestem na plus (niby micro stawki ale na wieksze przyjdzie czas), pomyslalem a chu*** nie ma ryzyka nie ma kasy.
Check

BB pokazuje :Ac :Ad

Szybka myśl " kur** ale ze mnie debil, juz mam po kasie" :cry:

Przychodzi flop: pula 21.75$
:Jd :Tc :9c

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

turn: :6h

I już wiem ze nic złego stac się nie może :twisted:

river: :Ks

Bankrol na fulltilt-brak-polskiej-licencji! :
65,05$
:plus: 15,05$ :mrgreen:

Nie wiem czy ktoś tu zaglada czasem?? :oops:

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 14 kwie 2010, 00:33

bizzarre pisze:AK zostało połamane przez 99

AK nie moze zostac polamane heh :P

bizzarre pisze:pomyslalem a chu*** nie ma ryzyka nie ma kasy.
Check

Dales call z KQoff pre flop w taka pule wktora nic prawie ze nie zainwestowales ?

Dobra rada nie rob tak bo szybko bankroll bedzie rowny 0...

samol
-#VIP
-#VIP

Postautor: samol » 14 kwie 2010, 06:46

bizzarre pisze:No i mam spory dylemat, bo jakby nie było troche jestem na plus

Nie jesteś na plus tylko minus. Realna wygrana nie ma znaczenia (o ile grasz wg BM). Statystycznie jesteś na minus. A im więcej rozdań tym Twoja wygrana realna będzie zawsze zbliżona do wygranej statystycznej.
Takie jest moje podejście do gry w cashowkach.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 14 kwie 2010, 11:32

alekspolak1 pisze:AK nie moze zostac polamane heh :P

Tak mi sie napisało, chodzi mi o to że przegrałem z 99, na przyszłóść bede wiedział
alekspolak1 pisze:Dales call z KQoff pre flop w taka pule wktora nic prawie ze nie zainwestowales ?

Dobra rada nie rob tak bo szybko bankroll bedzie rowny 0...

aleks miałem takie dziwne przeczucie, że to bedzie dobry ruch, szybko przeleciało po zobaczeni jego AA.

Wahi pisze:nigdy, ale to nigdy nie kieruj decyzji tym czy jestes tego dnia na plus, lub minus!

Postaram się zapamietać

samol pisze:Nie jesteś na plus tylko minus. Realna wygrana nie ma znaczenia (o ile grasz wg BM). Statystycznie jesteś na minus. A im więcej rozdań tym Twoja wygrana realna będzie zawsze zbliżona do wygranej statystycznej.

Staram sie grać wg BM ale nie zawsze to wychodzi w moim przypadku

Dzieki panowie za wpisy i za rady, zdaje sobie sprawe że w tym rozdaniu wygralem tylko dzieki szczęściu :oops:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 14 kwie 2010, 21:11

Dziasiaj sesja składała sie z 3k gwarantowane na FTP ukonczonym na 200 miejscu - platne 108 ale BI sie odrobił bo wyeliminowałem kilku graczy a za kazdego było 0,5$ więc wystarczyło 6:p. 7 edycja blefu Wisniewskiego, niestety była to Omaha za ktora nie przepadam.

Na początku szybko sie podwoiłem do 6k. Potem juz gorzej najpierw QQ i TT przegtrało z fullem 555TT, potem moje króle padły z asami a na koncu kolor na K vs kolor na A i było pograne.

Turniej na Hey Poker? Nie za dobrze. Tragiczna karta przez wiekszośc turka. Ciągle podbijanie przed flopem przez innych graczy. Jak juz udało mi sie być w grze i obejrzec flopa to nic tam dla mnie nie było.

Zdenerwowałem sie kiedy w koncu dostałem KQ - jak do tej pory najlepsza karta jaka mialem w tym turku, wchodze za 150 mając niewiele ponad 1k a tu all in adika i drugi radosta. Pomyslałem że jak tak się biją to nie z byle g.... i odpóściłem. Okazało się że mialem najlepszą reke i wyszedlbym z tego majac strita od A. Kiedy mój koniec się zbliżał i byłem na samym koncu stawki nie dalem się przestraszyc dviperowi i wyszedłem ciut wyżej :twisted:

Potem mondzaro użyczył mi troche zetonów i już było nieźle ale skróciłem się przegrywając z hiro, który złapał strita na riverze i tym samym pobił moje dwie najwyższe pary. Tym samym znowu znalazłem się na koncu listy :cry:
Turniej kończe zaraz po przerwie na 25 pozycji.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 16 kwie 2010, 11:36

Wczoraj kompletnie mi nie szło najpierw koło południa zagrałem kilka turków na FTP z wpisowym 1,20 i 2,20$. Zadnego nie udało mi się skończyć w kasie, dodatkowo sałem się wyblefować i zrzuciłem fulla :oops: Potem kilka sitków na FTP i jakos tak pól na pól 3 poza podium, 1 pierwszy i 2 razy trzeci.

Wieczorem przyszedł czas na freerolle.

betway-brak-polskiej-licencji! - Turniej Tylko dla polaków - Odpadam chyba na 3 poziomie wchodząc all in pre flop z AK, sprawdzają mnie QQ i koniec zabawy.

paradise-brak-polskiej-licencji! Poker - Turek forumowy
- odpadłem zaledwie po pół godziny gry, najpierw mając na reku JJ sprawdzam all in zawodnika, który ma tylko 600 cgipsów, pokazuje A7 i oczywiście A na flopie, potem znowu jopki na łapie (mam około 500 chipsow) podbijam na 300, dostaje raise, sprawdzam - przeciwnik pokazuje A8 i również łąpie Asa na flopie.
Przez długi czas zastanawiałem się czy to na pewno turek z naszego forum. Dlaczego? Niektórzy wchodzili ciągle all in pre flop z kartami typu 95, J3, A4 itp.

Liga Studencka - Tu przez dość długi czas szło mi dobrze i karta też niczego sobie sobie do przerwy, schodząc na przerwe miałem około 30 stacka - jakieś 16K. Przed przerwą raz tylko się zdziwiłem kiedy sprawdziłem all ina mając dwie najwyższe pary po turnie (chyba Q5) na którym nic większego nie było możliwe chyba że miałby pare na łapie, okazało się że miał K5 czyli tylko para 5 a tu prosze na river spada K i sie skracam o połowe. Szybko to odrabiam i gram dalej. Po przerwie kończy się moja dobra gra, odpadam na miejscu 200+ moje KK trafia na AA.

Potem jeszcze około 4 sng baz podium i Turek Limit Holdem BI 2,2$ w którym kończe około 30 miejsca - płatne 18.

Ogólnie kicha :evil:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 18 kwie 2010, 13:52

W nocy z piątku na sobotę się pogrązyłem. Przegrałem wszystkie MTT i SnG w jakich brałem udział.... Około godziny 00:00 przeniosłem się na cash games z 20$. Dobiłem do 50$ i wtedy trzeba było skończyć i iść spać. Moja głupota nie zna jednak granic i straciłem najpierw 30$ mając fulla po turnie na river spada Q kier i kolo dobiera do pokera...szok... dalej było już tylko gorzej.

W sobote grałem mało, prawie same freerolle z których odpadałem po pierwszej przerwie. Wyjątkiem był turek na paradise-brak-polskiej-licencji! (free z pulą 100E) ale tam brało udział 5000 osób więc zapisałem się bardziej pod kątem pogrania niż wygrania. No i pograłem całe 5 godzin kończąc na 12 miejscu. Z gry zadowolony jak mało kiedy :mrgreen:

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 18 kwie 2010, 15:10

Nie martw się każdy pro się kiedyś spłukał trzeba tylko wyciągnąć z tego wnioski i nie robić tych samych błędów

Pozdro ;P

Awatar użytkownika
zubr
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: zubr » 18 kwie 2010, 22:24

Albo odpowiednio kontrolowac bankroll by takie sytuacje nie przeszkadzaly w dalszej grze.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 19 kwie 2010, 21:13

Wczoraj postanowiłem pogodzić się z everest-brak-polskiej-licencji! i trochę tam pograć, nawet nieźle się grało.
Dzisiaj turki forumowe na unibet-brak-polskiej-licencji! i betclic-brak-polskiej-licencji!.

No i nie poszło dobrze na unibecie odpadam w pierwszym rozdaniu po przerwie, miałem przedostatni stack. Kończe na 30 którejś pozycji i jestem niezadowolony.

Na betclic-brak-polskiej-licencji! podobnie najpierw szybko się podwajam ale po przeniesieniu na 2 stół moj stack topnieje a nerwy nie wytrzymują przy all inach pre flop w każdej kolejce. Jeden sprawdziłem mając pare 99 okazało się że jegomość ma T5 i co? I na river spada T.
Ostatecznie koncze na 50 miejscu.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 21 kwie 2010, 21:43

No i co tu napisać?? Kicha!!

Wczoraj Liga ladbrokes-brak-polskiej-licencji! porażka. Pierwszy raz tam grałem i to całe 15-20 minut :evil:
Po odpadnięciu poszedłem na unibet-brak-polskiej-licencji! na Teraz Polska ale też nic nie ugrałem. Najdłużej grałem w lidze studenckiej bo dotrwałem do przerwy niestety nic więcej.

Dziasiaj na lidze studenckiej na sit out bo komp był zajęty. Jak wróciłem blindy 75/150.
Dostałem 44. Zagrałem AI w celu kradzieży blindów. Niestety sprawdził mnie BB z parą 5.
Na Flopie AA3, turn A river 7 i odpadam:)
Na heypoker-brak-polskiej-licencji! w turku forumowym nieźle mi szło. Byłem dość długo w 10. Potem sprawdziłem AI mając na łapie AK, tak sie złożyło że padł jeszcze jeden call z T9 i ten kolega uzbierał strita. Kończe na 29 pozycji.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 22 kwie 2010, 19:58

Dziś jak zwykle bez rewelacji :mrgreen:

W turnieju forumowym na paradise-brak-polskiej-licencji!. Odpadłem chyba w 2 lub 3 rozdaniu. A stało się to tak:
bizzarre:JJ
raise 1480 (all in) i dostaje 2 calle. Obaj koledzy pokazują AQ. Flop i turn same śmiecie, już byłem szczęśliwy że się potroje ale na river spadł A i było po zabawie.
W lidze studenckiej grałem przy stoliku z Tomziolo więc sobie umilalismy czas rozmowa :mrgreen: Bardzo szybko po nie udanym riverze zostało mi 100 zetonów :cry:
Podjąłem jednak walke i udało mi się nabudować do 2k. Odpadłem jednak około 300 miejsca.

Walcze jeszcze we freerollu tylko dla Polakow na betwayu. Jak skoncze to napisze jak poszło.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 23 kwie 2010, 11:41

No i turek dla Polaków na betway-brak-polskiej-licencji! kończe na 33 pozycji.
W nocy zagrałem jeszcze 50$ freeroll dla początkujących na Titan Poker. Miałem tam dostać darmowy kapitał z PokerNetu ale nie wiedzieć czemu skan dowodu osobistego nie przeszedł weryfikacji i nic z tego.
Ogółem soft na Titanie mi się bardzo podoba.
Kilka ciekawych rozdań z tego turka.
1. Szybko się buduję

Początek turka blindy 20/40
dostaję :Ac :As

Podbujam na 120
większośc fold, dostaje jeden call i jeden reraise na 160, uderzam all in i dostaje dwa calle.
Stół: :Qh :Qs :8c :Kd :9d
Przeciwnicy pokazują: :Kc :Js i :Th :Kh
Zgarniam pule ponad 4k

Potem spadam, buduje się, znowu spadam i znowu się buduję, tak doszedłem do 8k

Na stole miałem 1 agresywnego gracza, który na przemian ze mną zgarnił pule.
W końcu przyszła okazja żeby się go pozbyć:

Blindy 50/100 - miałem prawie 9k, owy kolega ponad 5k
Jestem na buttonie dostaje
:6s :6c

Dość często kradłem blindy, raz lub dwa razy zostałem sprawdzony przez tego kolege.

Kolega call 100, ja mini raise 200, on call

Flop: :9d :9h :Qs
kolega bet 100
ja raise 200
kolega call 100
Turn: :6h
ja: bet 100
kolega call
River: :4h
kolrga bet 400
ja raise 1600
kolega raise 2400
ja al in
on call

Pokazał: :5h :Qh

A ja miałem ponad 13 k żetonów.
Potem róznie raz w górę raz w dół aż do mojego ostatniego rozdania, kiedy chciałem z QQ zakraśc blindy i zostałem sprawdzony przez AK. Na stół spadło dwa Asy i skończyłem na 96 miejscu.

Dobrze mi się grało, dużo rąk startowych jakie dostawałem to były pary 33-TT, 2 razy JJ, raz AA i raz KK no i QQ z którymi odpadłem.

Awatar użytkownika
Stefano1988
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Stefano1988 » 23 kwie 2010, 12:00

Bizzarre a czy masz gdzieś już zdeponowane swoje pieniądze czy na chwile obecną grasz tylko Freerolle ?

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 23 kwie 2010, 14:02

Stefano1988, nie mam właśnie i cały czas się zastanawiam gdzie byłoby najlepiej wpłacić. Cyba odpada dla mnie paradise-brak-polskiej-licencji! bo mam dość magicznych riverów, które tam mi się nadzwyczajnie częśto zdarzają :mrgreen: Na początku myślałem o unibecie ale muszę się jeszcze zastanowić.
Jakby ktoś polecał jakiś room to niech się wypowie u mnie. Mile widziane :mrgreen:

Awatar użytkownika
Stefano1988
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Stefano1988 » 23 kwie 2010, 19:51

Zależy na czym ci zalezy jesli MTT to FTP i PS przewodzą choć IPoker i party-brak-polskiej-licencji! Poker tez nie są zle :smile: Boss Media i Microgaming z mojego pkt widzenia mają ubogą ofertę jeżeli chodzi o MTT . Ja gram obecnie na PP i PS i jestem zadowolony ;) natomiast jeżeli lubisz HU to ja od siebie polecam FTP :)

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 26 kwie 2010, 20:45

Nie pisałem bo przez weekend miałem szkole, jakies egzaminy i prawie nie grałem. Dzisiaj w forumowym na Unibecie koncze na 66 miejscu. Wcześniej zacząłem grać na party-brak-polskiej-licencji! turek facebook PL. Nawet nieźle mi się grało. Kilka razy byłem już bliski odpadnięcia ale udawało się podnieść. Niestety jestem troche niezadowolony. Dlaczego? A no dlatego, że odpadłem zaraz przed FT. (12) Mając na ręce 33 sprawdzam shorta, który z poznej chciał zakraść. Daje call za 5k i BB też call. Na flop spada 3Q7 z czego Q7 serduszka. Chcac się odciąć od BB daje AI licząc że odpóści i zgarne pulę, niestety sprawdził. Pokazał Q9 w sercach i dozbierał do koloru.
Teraz walcze na Betclicu w forumowym.

No i koncze na 41. Sprawdzam z TT all in. Kolega miał AK no i k na flopie.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 27 kwie 2010, 21:25

Dziś w planach: Teraz Polska na unibet-brak-polskiej-licencji!, Liga Studencka, Wtorkowa Poprawka.

No i tak w Teraz Polska już pograne :evil: Moje AA odpada przeciw KK.
Liga Studencka: QQ pozwalają mi się szybko podbudować, potem gra taka sobie. W koncu odpadam TT vs AK serduszka, na flopie spada AS i 2 serca turn jakas slaba i river serce.

Została tylko poprawka. Od poczatku siedze z Aleksem przy stole :mrgreen:
Szybka wtopa i decyzja robie rebuy od razu x2. Jak do teraz to decyzja była dobra. Do przerwy jestem na 4 pozycji. Szkoda ze nie mam już na add ona :cry: Wszyscy zrobili a ja nie:P No nic postaram się dotrzeć do FT, bedzie ciezko bo jeszcze duzo ludzi.
Ajajajajajaj :twisted: Odpadłem na 21 miejscu chciałem ukraść z BB - miałem 88 i nadziałem sie na "ukryte wcześniej" asy :cry:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”