Początek przygody

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 05 sie 2010, 19:47

Ehhh środa + czwartek znowu nic nie idzie :evil: Co prawda są to tylko freerolle ale i tak ile razy można przegrać z AQ, AK, JJ czy QQ :mrgreen: Jak mam rękę typu AJ, AQ czy AK to zawsze trafię na parkę i mi nie dojdzie z kolei jak ja mam parę to przeciwnik łapie strita lub kolor :evil: I tak w kółko. Dzisiaj tak kończyły się moje wszystkie turnieje. Ostatni był Freeroll dla Polaków na betway-brak-polskiej-licencji!, tam z kolei kończe sprawdzająć all ina pre flop - mając AA i co i też przegrywam :mrgreen:

Obrazek

Dziś w planie jeszcze turniej na paradise-brak-polskiej-licencji! może uda się coś pograć :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 06 sie 2010, 20:47

Piątek - tygodnia koniec i początek :mrgreen:

Kolejne mnóstwo freerolli z lepszą lub gorszą grą. Na PokerStars-nielegalny-w-PL! nie udało się nic ugrać na Marii jakieś centy :twisted: Do tego ponownie zainstalowałem party-brak-polskiej-licencji! Poker.
Kilka screenów:

Obrazek

AA vs 22 :mrgreen:

I full z Omahy z nice pot'em

Obrazek

Na koniec jakaś nutka: http://www.youtube.com/watch?v=6BnT_wku ... re=related

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 06 sie 2010, 22:20

hehe mały update: Z 80 eurocentów za 53 miejsce na Marii udało mi się zrobić całe 3,5 euro :mrgreen: Cash jest fajny :twisted:

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 07 sie 2010, 08:38

bizzarre pisze:hehe mały update: Z 80 eurocentów za 53 miejsce na Marii udało mi się zrobić całe 3,5 euro :mrgreen: Cash jest fajny :twisted:

Jakby nie patrzeć pomnożyłeś swoje środki x7 w jeden wieczór - ładnie :smile: .

Na Marii zostało jeszcze sporo darmowych "jurków" do zgarnięcia - TUTAJ trochę więcej szczegółów. Mam nadzieję, że przy najbliższej okazji spotkamy się na FT, a przy odrobinie szczęścia powalczymy w HU :smile: .

I dziękuję za gratulacje w bieżących wynikach :smile: .

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 07 sie 2010, 10:59

dam1anov pisze:Na Marii zostało jeszcze sporo darmowych "jurków" do zgarnięcia - TUTAJ trochę więcej szczegółów. Mam nadzieję, że przy najbliższej okazji spotkamy się na FT, a przy odrobinie szczęścia powalczymy w HU :smile: .

Wiem mam zamiar zagrać wszystkie :mrgreen: A o FT z pewnością będę chciał powalczyć. wczoraj się nie udało, ale wychodzę z założenia jak nie tym razem to następnym :mrgreen:

Pozdro

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 10 sie 2010, 19:21

Idealny rap dla Ciebie :D

http://www.youtube.com/watch?v=kDrSlLBBN9k

Powo w grze :)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 10 sie 2010, 19:50

zdecydowanie ta wersja bardziej leży :)

http://www.youtube.com/watch?v=QEOFqjkg ... re=related

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 11 sie 2010, 19:22

Obie wersje dobre :mrgreen:

Co do pokera w moim wykonaniu to nie ma o czym pisać :evil: Wszystko w dupe jak nie w początkowej fazie to zaraz przed płatnymi. W poniedziałek na forumowym unibet-brak-polskiej-licencji! AK pada vs...już nawet nie wiem, w każdym razie szybki turek. We wtorek podobnie ktoś mnie wywala pomimo dobrej ręki. czoraj udało się wygrać " wejściówke" do Infopoker na Hey, co z tego kiedy nawet przy zaledwie 14 osobach nawet do 10 nie doszedłem, btw Gratulacje dla kosiry za ten turek :mrgreen: Inny wczorajszy turek - Omaha na Dox w której po mniej więcej 7-10 rozdaniach mam ponad 30k gdzie 2 za mną ma z trudem 10 i tak trzymam się na liderze dobrą godzinę a potem coś zdechło i poza FT :cry:
Dzisiaj znowu na Betwey w satelicie do info w pierwszym rozdaniu 55 wywala moje KK + QQ 3 zawodnika. I ni chu chu ani centa nie moge ugrać.....

Morał: Póki co - pierdole nie jade!! :mrgreen:

Na koniec jakiś klasyk:

http://www.youtube.com/watch?v=8YDq9ASk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=wiri2eS6 ... re=related

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 12 sie 2010, 22:30

...............Dzisiaj tylko kilka turków. Pierwszy na PokerStars-nielegalny-w-PL!: nie szło nic:)
2 na betway-brak-polskiej-licencji! i tam też słabo ale przynajmniej jakieś centy ugrałem, ostatecznie 22 miejsce AJ nie dało rady AQ przy stole: QJKA7 :mrgreen: Z gry umiarkowanie zadowolony. Przynajmniej odpadam na własne życzenie ze słabszą kartą :twisted:
Zostaje turek na paradise-brak-polskiej-licencji!. dziś frekwencja wysoka - 90 zawodników. Nie chcę tu jakichś nie prawdziwych info podawać ale nie pamiętam aby było tyle w tym turku.

Relacja pisana na żywo :mrgreen:

Najpierw łapiąc strita dzięki mojemu JT wskakuje do 10 w 3 rozdaniu, po kilku rękach dostaje QQ sprawdzam AI 1.5 k (pula 4.5) niski flop all inem zmuszam 2 gracza do foldu i wygraywam pule :mrgreen: wchodząc do 3. Potem 2x pod rząd odpuszczam all ina bigstacka :twisted: raz z AJ, 2 z KQ on 2 razy pokazuje KK.
Potem szło nieźle, stól współpracował - to wpadł opłacony kolorek, to kilka fulli słabiej opłaconych. Wcześniej pisałem o frekwencji, niestety taka ilość "świerzych" graczy wiązała się z all inami pre flop z rękami typu 7T czy Q9 off :mrgreen: Nie mieszałem się w te "potyczki" az dostałem JJ - 3 osoby w rozdaniu, miałem największy stack (ok 4,5k)
AI pre flop kosztował mnie około 1.5k, na turnie spadł As i przeciwnik wysunął AI za 1.8k pomyślałem że ma asa i nie pomyliłem się. Jak pokazał AJ to myśle popłynąłem i na river spada J a ja zgarniam 10k :mrgreen: Do przerwy utrzymuje się w 3.

Po przerwie dwa razy z rzędu nawiedziły mnie panie :mrgreen: Potem okres spokojniejszej gry i dotargałem się do FT z 4 stackiem. Ostatecznie kończe na 7 miejscu. Najpierw AQs vs 99 i 9 na flopie, potem AJ off vs KQ off bigstacka i flop zrzuca K. Dobrze mi się grało szkoda że zaszedłem wyżej :mrgreen:

mistrzunio
-#VIP
-#VIP

Postautor: mistrzunio » 12 sie 2010, 22:35

Damn, wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Muszę sobie jakieś notatki na pulpicie robić o turniejach, bo głowy nie mam do tego :).

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 14 sie 2010, 19:53

Dzisiaj przez południe postanowiłem podjąć próbę pomnożenia kwoty w wysokości 1.90$ :mrgreen: ugraną na betway-brak-polskiej-licencji!. Podszedłem do tego dość luźno bo to mało na cash i tylko 1 bi na sng. Tak więc zagrałem w mało mi znaną formę sng HU, bi 1.20 E
za ten 1 bi grałem 12 razy z czego bilans 9-3 dla mnie. Mogę tylko powiedzieć, że jakoś się udało, pewnie tylko dlatego że to małe stawki i grają na nich same fishe jak ja :mrgreen:

Teraz jest spokojnie w domu, chęć do gry jest :wink: fajki są, browarek jest trzeba coś zagrać :lol:

Ehhhhhh nie poszło wieczorem :sad: Wszystko co wygrałem w południe (całe 7$ :mrgreen: ) przegrałem wieczorem....Najciekawsza była partia gdzie przy blindach 150/300 przeciwnikowi zostało 200 żetonów i wtedy dostawał takie karty że masakra...3 rozdania i sie wyrównał ze mną a potem kicha:p i mnie wykończył :mrgreen:

Awatar użytkownika
yerzy
-#VIP
-#VIP

Postautor: yerzy » 15 sie 2010, 09:42

Masz tak jak większość pokerzystów. Alk w za dużych ilościach :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 15 sie 2010, 12:40

yerzy33, dobrze że to tylko kilka $ :mrgreen:

Plan na dzisiaj: Letni Festiwal Pokera (19:00), PokerKings na heypoker-brak-polskiej-licencji! (21:00) i Doxx (22:00) oraz Infopoker u Marysi :mrgreen: (22:00).

Mam nadzieję że na 4 turnieje uda się coś ugrać :twisted:
Dozo przy stołach :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 16 sie 2010, 16:42

Ehhh większość wczorajszego planu przegrała z burzą ( a raczej z 2). Na pokrstars było już po zawodach dla mnie. Na Hey udało się zagrać i odpaść dość szybko, kiedy dałem call na AI mając KQs. Przeciwnik pokazał AT off na stole JxxTx i poległem :mrgreen:
Jakoś o 22:20 dopadłem jeszcze do kompa z nadzieją że uda się jeszcze zagrać na Marii - nie udało się i na Doxx - tam się udało, stack już trochę okrojony + cyzio, który rebuyu stał się masakratorem spowodowały moje odpadnięcie :mrgreen:

Dziś mam nadzieję zagrać w Letnim Festiwalu i w lidze unibet-brak-polskiej-licencji! + może jakiś free na doxx.

http://www.youtube.com/watch?v=zwyYPW-M ... re=related

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 17 sie 2010, 16:01

Niestety wczoraj pogoda znowu sprawiła, że nie zagrałem ani jednego turka. Jak tak dalej bedzie to lipa.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 18 sie 2010, 20:58

Dzisiaj wróciłem do domu po 12,5 h wyjebany jak koń po rodeo :mrgreen: nie zdążyłem zagrać w infopoker na betway-brak-polskiej-licencji! ale za to udało mi się zagrać w Letnim Festiwalu Pokera. Biletu do finału co prawda dziś nie wygrałem ale samo bycie przez jakiś czas liderem, dojście do FT i ostatecznie zakończenie na 8/2300 nie jest złe :mrgreen: Mogło być lepiej? Możliwe ale dziś się nie udało.

Za to jestem mile zaskoczony po poczytaniu klasyfikacji zrobionej przez Wahiego, gdzie spotkało mnie zaszczytne 3 miejsce :mrgreen:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 sie 2010, 21:22

bizzarre pisze:udało mi się zagrać w Letnim Festiwalu Pokera. Biletu do finału co prawda dziś nie wygrałem ale samo bycie przez jakiś czas liderem, dojście do FT i ostatecznie zakończenie na 8/2300 nie jest złe

no człowieku :D
dobry wyczyn :P coś opłacone czy jak to się tam odbywa ?? nie no serio jeszcze takeigo wyniku nie miałem xD
sory za literówki ale już mam lufeczkę xD

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 18 sie 2010, 21:34

Opłacone całe 9$ :mrgreen: Cieszy przebicie się przez tylu graczy

Tylko niedosyt bo jak zostało nas 16 to byłem 1, ale jakoś nie potrafie grać jak blindy 15/30k
chyba 1 raz mi się zdarzyło.

btw Dobra lufa nigdy nie jest zła :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 23 sie 2010, 20:00

No to jakieś podsumowanie z ostatnich dni :mrgreen: W czwartek na paradise-brak-polskiej-licencji! znowu FT na forumowym turku. Za to co wygrałem na poker*** grałem z różnym skutkiem, spadałem żeby potem znowu mieć tyle samo i tak w kółko, aż do wczoraj:/ Delikatna faza + masa wtopionych rąk typu KK, AK, JJ czy AQ sprawiły że zjechałem wszystko :evil: Ale kajk kolo sprawdza AI za cały stack z QTs to nie może być inaczej :mrgreen: 2x tak wtopiłem KK.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 01 wrz 2010, 21:00

Tydzien nic nie pislaem...bo nie ma o czym :evil: Co tam gram ale nic nie ugrywam :mrgreen: Ostatnio przesladuje mnie fatum KK - przegrywam je z kazda reka glownie na p*** ale nie tylko. Jak gram to albo odpadam na poczatku turka albo zaraz przed miejscami czymkolwiek premiowanymi, poprostu nie moge sie powstrzymac przed mocnym graniem preflop z AK i JJ+ nawet jak prowadze. Dzis np gralem sobie na Marii satelite i prowadziem od 2 rozdania przez okolo 1.5h zostaje nas 20 graczy sprawdzam kolesia za polowe stacka i dostaje AI od kolejnego daje call z QQ i zostaje mi 1k, przegryam z AK i AK bo oczywiscie musial spasc K :mrgreen: W sumie to takie odnioslem wrazenie ze jak czlowiek przychodzi z pracy to sie gorzej gra niz jak siada wypoczety :mrgreen:

Wyplata pewnie przeznaczona na kompa bo na starym zlomie heypoker-brak-polskiej-licencji! sie uruchamia ponad 30 min :mrgreen: Juz nie mowiac o graniu na kilku softach na raz. Kolejna pewnie w jakiejs czesci zawedruje na ktorys z pokerkow ale jeszcze nie wiem na ktory. Myslalem o p**** bo fajnie mi sie tam gralo sitki turbo, 6 os za 3,20$ i jakby nie weekendy to pewnie dalej bym cos budowal na nich ale moze jeszcze bedzie okazja zrobic cos z niczego :twisted:

Czekam jeszcze na 50$ z spam za werbowanie znajomych, brakuje mi 1 ktry ugra 10 punktow :cool:

Plan na jutro taki jak ostatnimi czasy w czwartki: Letni na p****, dla Polakow na betway-brak-polskiej-licencji! i forumowy na paradise-brak-polskiej-licencji! + moze cos na doxx.

Jak ktos czyta to sorki za brak polskich znakow - niestety pod reka mialem tylko angielskiego xp :evil:

Pdzr 4 all :mrgreen:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 01 wrz 2010, 21:06

Jak ktos czyta to sorki za brak polskich znakow - niestety pod reka mialem tylko angielskiego

nawet nie zwróciłem uwagi że brakuje pl znaków :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

JEBANE JOPKI

Postautor: bizzarre » 02 wrz 2010, 20:58

Plan rozgrywek wykonany :mrgreen: Zamiast na doxx zagralem na party-brak-polskiej-licencji! w polskim free i dobrze mi szlo az zostalo 100 graczy, mialem 22 miejsce. Na BB dostaje JJ i sprawdzam sb dajacego ai za wieksza czesc mojego stacka, ze blindy byly juz dosc duze to podejrzewalem ze chce zgarnac blindy. Pokazal AQ, doszla dama i juz nie odrobilem :evil:

Na p**** w Letnim tez duzo graczy ponad 2.5k, gralo sie dobrze, KK nie zawiodlo mnie qani razu :mrgreen: ale w kluczowej fazie turka karta sie ode mnie odwrocila i zjadaly mnie ante+blindy. W takiej sytuacji przy blindach 16k uznalem JJ na BB za monstera i zostalem sprawdzony przez....AK :evil: stol TJxQx pozbawil mnie szansy na FT i koncze na 17 miejscu.
Na paradise-brak-polskiej-licencji! w forumowym turnieju dostaje 1 reke JJ, AI pre flop i sprawdza mnie dobry kimpel z mojej miejscowosci z Q9 cieszylem sie z podwojenia poki nie zobaczylem 675A8 :cry:

W koncu na betway-brak-polskiej-licencji! gdzie musialem grac przez przegladarke (nie moge z tym moim zlomem :mrgreen: ) znowu Jebane Jopki, tym razem czekam na flopa, ktry jest niski na turn wpada T nie widzac reakcji podbijam o polowe puli ( i stacka ) dostaje raise, sprawdzam i okazuje sie ze przeciwnik ma TT :shock:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 05 wrz 2010, 19:15

Kur..... dzis mialo mi sie tak fajnie grac i 1 turniej tj Letni free 1000$ i taka sytuacja:
1 reka mam AKs na poznej, podbijam o 4bb dostaje reraise od limpera o polowe stacka, odwijam sie AI i on daje call pokazujac.... T7 off i na flopie spada mu jebana 7 ktora sie utrzymuje do konca :cry:

Co za ludzie jak mozna tak grac....o_O. Spierdolil mi chyba reszte wieczornego grania...

OloPK
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: OloPK » 05 wrz 2010, 20:17

poprostu trafiles na jednego z tych pro-sów ktorzy wiedza kiedy zagrac allin ;pp

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 05 wrz 2010, 21:05

Sunday freeroll na Hey koncze niestety kilka miejsc przed kasa. Bylem shortem na BB lapie AK w koniczynkach, mojego AI sprawdza 2 graczy - AQ off i 88. Flop to QxK turn x ale na river juz spada 8 koniec wystepu na 14 miejscu.

Pozostaje Freeroll forumowy na Hey i jakis w ktorym gram na marii.

Edit: Na Marysi juz pograne AJoff pada przeciwko Q8s

A na Hey moje AJ jest slabsze od AK Hiro przy stole QQQxx. 22 miejsce

Musze nauczyc sie zrzucac ta reke :mrgreen:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”