...............Dzisiaj tylko kilka turków. Pierwszy na PokerStars-nielegalny-w-PL!: nie szło nic:)
2 na betway-brak-polskiej-licencji! i tam też słabo ale przynajmniej jakieś centy ugrałem, ostatecznie 22 miejsce AJ nie dało rady AQ przy stole: QJKA7

Z gry umiarkowanie zadowolony. Przynajmniej odpadam na własne życzenie ze słabszą kartą
Zostaje turek na paradise-brak-polskiej-licencji!. dziś frekwencja wysoka - 90 zawodników. Nie chcę tu jakichś nie prawdziwych info podawać ale nie pamiętam aby było tyle w tym turku.
Relacja pisana na żywo
Najpierw łapiąc strita dzięki mojemu JT wskakuje do 10 w 3 rozdaniu, po kilku rękach dostaje QQ sprawdzam AI 1.5 k (pula 4.5) niski flop all inem zmuszam 2 gracza do foldu i wygraywam pule

wchodząc do 3. Potem 2x pod rząd odpuszczam all ina bigstacka

raz z AJ, 2 z KQ on 2 razy pokazuje KK.
Potem szło nieźle, stól współpracował - to wpadł opłacony kolorek, to kilka fulli słabiej opłaconych. Wcześniej pisałem o frekwencji, niestety taka ilość "świerzych" graczy wiązała się z all inami pre flop z rękami typu 7T czy Q9 off

Nie mieszałem się w te "potyczki" az dostałem JJ - 3 osoby w rozdaniu, miałem największy stack (ok 4,5k)
AI pre flop kosztował mnie około 1.5k, na turnie spadł As i przeciwnik wysunął AI za 1.8k pomyślałem że ma asa i nie pomyliłem się. Jak pokazał AJ to myśle popłynąłem i na river spada J a ja zgarniam 10k

Do przerwy utrzymuje się w 3.
Po przerwie dwa razy z rzędu nawiedziły mnie panie

Potem okres spokojniejszej gry i dotargałem się do FT z 4 stackiem. Ostatecznie kończe na 7 miejscu. Najpierw AQs vs 99 i 9 na flopie, potem AJ off vs KQ off bigstacka i flop zrzuca K. Dobrze mi się grało szkoda że zaszedłem wyżej