Początek przygody

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 15 maja 2012, 23:10

Ja dziś cały dzień na betssonie! Muszę odblokować 60$ z turnieju dla polaków :mrgreen:
Połowa potrzebnych punktów już jest ;)
A Ty będziesz próbował zrobić te punkty?

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 16 maja 2012, 16:28

Tak tylko jakas kase muse skolowac a to dopiero w czerwcu moge wplacic i konto zalozyc bo tam zwykly przelew z banku nie idzie. Mam czas te bonuse $ sa nie objete terminem waznosci wiec mi sie nie spieszy nigdzie. Zreszta moze uda sie zrobic jakis uzytek z tych groszy z free dograc do jakiegos bi i machnac za to turka. Juz tak robilem na Unibecie:)

Zreszta chcac grac Mtt to zastanawiam sie czy nie przeniesc sie wlasnie na ongame. Sa lepsze turki z mniejszym BI i bez rebuy. Na paradise-brak-polskiej-licencji! zeby zagrac freezout trzeba zaczynac od 5.5 do puli 500 a poki nie zaczne grac lepiej to nie ma mowy zeby moj roll na to pozwolil:)

Majac wiecej srodkow moglbym je rozlozyc na 2 sieci ale poki co zostaje przy 1.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 26 maja 2012, 15:46

Jestem, jestem nic mnie nie zjadlo. Nie pisalem z powodu braku czasu.

No wiec tak zyciowo w pracy mi zalozyli kamery w kazdym pomieszczenie i juz nawet fajeczki na lewo nie zapale:( Ale jest tez dobra wiadomosc. Brak czasu byl glownie zwiazany z tym ze zaraz po pracy musialem wyrobic godziny przed egzaminem na prawko, tak wiec jezdzilem i skutek taki ze prawko zdalem. Co prawda dopiero za 4 podejsciem :oops: ale ulga tym wieksza:)
W pokera gralem malo i tylko free bo kasy jeszcze nie wplacilem ale nawet w tych free udalo sie ze 3 razy FT osiagnac.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 28 maja 2012, 15:44

Wczoraj kolejne FT zaliczone na betssonie we free dla Polakow. Tym razem po prawie 4 h gry koncze turniej 3/300+ i zgarniam kolejne 50 bonusowych $ co lacznie daje mi 110$ do wyrobienia i tylko kilka dni do zrobienia depozytu i walki o te $. Gralo mi sie calkiem dobrze w koncowce dwa razy nadzialem sie na JJ i QQ obie rece zlimpowane przed flopewm i dwa razy dalem sie podejsc:) Bylo juz 2 teraz 3 najwyzszy czas zeby ten turniej w koncu wygrac:D

Dzis pewnie bedzie skromnie: Forumowy na paradise-brak-polskiej-licencji! i free na unibecie. Moze uda sie zarobic na jakis bi do turka:)

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 03 cze 2012, 21:07

No niestety w turkach free nie udalo sie nic ugrac w zeszlym tygodniu a i pare dni nie gralem wcale. Dzis zagralem znowu turniej dla polakow na betssonie i tam w miare dobrze mi szlo chociaz na poczatku skrocilem sie do chyba 600 zetonow ale z powodzeniem odrabialem straty wychodzac na poziom ok 20k zetonow co dawalo mi mocna pozycje w 10. Niestety przy 38 graczah 2 razy pod rzad zawiodly mnie mocne rece. Najpierw moje QQ przegralo z AJ w diamentach kiedy kolega zlapal na flopie J i dwie karty do koloru. Nastepna reka dostaje AA na BB wczesniej raise od big stacka odwijam sie all inem on call i pokazuje QJ off. Dzybka mysl ze jestem z przodu a on pozbywa sie polowy stacka. Na flopie T98 i pozamiatane:D Nawet as na turnie nie pomogl juz nic.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 08 cze 2012, 16:38

Oz kur...tydzien minal szybko i meczaco. Konta nie zalozylem bo nie bylo kiedy i jeszcze dowod szlak trafil:( Cos zagrane w tym tygodniu bylo ale bez fajerwerkow. 2 razy FT na forumowym 10 i wczoraj na unibecie w BM 5 cale 1.50 do przodu, bedzie na bi. Dzisiaj euro startuje i buki sie ciesza bo stada przyjda i ja do tych owiec nieszczesnych naleze.

Polska-Grecja 1
Rosja- Czechy 1
Hiszpania- Wlochy 1
Irlandia - Chorwacja 2

I w poniedzialek nowe mecze a jak bedzie zobaczymy. pozdro 4 all:D

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 08 cze 2012, 20:07

Witam Cie serdecznie drogi czytekniku badz tez droga czytelniczko. Po Polsko- Grackiej batalii masz z pewnoscia mieszane uczucia tak jak wiekszosc rodakow. No coz puszczajac wodze wyobrazni mecz ten mozna porownac do Hu WSOP-u gdzie uradowany bohater ktorego zwiemy reprezentacja Polski widzi pre flop cudowne :Ad :Ah i mysli "jestem lepszy"
Jakiez jest jego zdziwienie kiedy grecka obrona wyklada na stol :Ac :As

Nerwowe wyczekiwanie na flop a tam bramka Lewandowskiego :Kh czerwona kartka greckiego zawodnika :Jh i tylko 1:0 wciaz symbolizujace nadzieje przeciwnika i niepewnosc naszego bohatera :2s

I tak po flopie szanse na viktorie sa o wiele wieksze ale wciaz nie 100%

Turn daje nam bramke dla Grekow doskonalego zmiennika :Ks

Na river czerwona kartka Szczesnego i rzut karny mogacy zakonczyc nasza przygode
przynosi on :Jc
czarny ale to nie pik, nasz 2 bramkarz broni karnego :trophy:
I tak spotkanie to konczy sie podzialem puli. I jedni powiedza: "Znowu kur... bedzie jak zawsze" a inni :"moglo byc znacznie gorzej"
A Ty drogi czytelniku- czytelniczko do ktorej grupy nalezysz?

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 08 cze 2012, 21:47

bizzarre pisze:A Ty drogi czytelniku- czytelniczko do ktorej grupy nalezysz?

Do tej, która twierdzi, że po turnie nikt nie może mieć flusha :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 08 cze 2012, 22:25

drynk pisze:
bizzarre pisze:A Ty drogi czytelniku- czytelniczko do ktorej grupy nalezysz?

Do tej, która twierdzi, że po turnie nikt nie może mieć flusha :mrgreen:

A fakt chyba poniosla mnie fantazja:d Te kasztelany to zajzajery jednak sa:P

Ale dalem ciala lol :oops: :grin: hahahahahaahaha :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 09 cze 2012, 01:00

Jest jednak pewien pozytyw dzisiejszego wieczoru:d Z 1.7 E zrobilem cale 37.25 :mrgreen:
Wszystko za sprawa delikatnej bani i czegos co nazywa sie Carnage. Pierwsze 1.5 w niecala minute magicznie zamienilo sie w 16+. Kolejne to wtopa a nastepne 21 i tak nie spodziewajac sie niczego moge jeszcze cos z tego zrobic grajac sng:D

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 09 cze 2012, 13:31

drynk pisze:Do tej, która twierdzi, że po turnie nikt nie może mieć flusha

HAHAAHAHAHAHAAHAAHAHAHA !!

Kurwa mać ! spadłem ze stołka prawie hahahahhahah ;)

Tak czy siak, mogło być gorzej, ale też lepiej ;)

Co nie zmienia faktu, że Smuda zagrał tak jak by tego flusha na lucky riverze złapać nie chciał, a podział puli był dla niego sukcesem...

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 09 cze 2012, 13:49

Szfiecu pisze:HAHAAHAHAHAHAAHAAHAHAHA !!

Tym wczorajszym wpisem to chyba nominacje do THE BEST OF mam gwarantowana :mrgreen:

Co do Smudy to nikt procz niego chyba nie wie czemu zmian nie bylo

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 10 cze 2012, 08:00

bizzarre pisze:Tym wczorajszym wpisem to chyba nominacje do THE BEST OF mam gwarantowana
bez podniety bizz
nie od dziś wiadomo że nawet najlepszy wpis z rodziny monty python's i tak jest na przegranej pozycji w stosunku do pół gołej dupy benego SMUDY hilla

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 10 cze 2012, 08:57

bizzarre pisze:
Szfiecu pisze:HAHAAHAHAHAHAAHAAHAHAHA !!

Tym wczorajszym wpisem to chyba nominacje do THE BEST OF mam gwarantowana :mrgreen:

Co do Smudy to nikt procz niego chyba nie wie czemu zmian nie bylo

http://twitter.com/#!/franek_s

Tu masz odpowiedź na pytanie o zmiany :P

edit: nie wiem o co chodzi, że link nie są 'klikalne'

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 14 cze 2012, 16:08

Wplacilem troche na Betsson-brak-polskiej-licencji! zeby wyrobic bonusowe dolary a przynajmniej sie za to zabrac:) Nie wiem jak to bedzie bo nie przepadam za graniem cash a nie mam pomyslu na inna forme wyrobienia punktow. Wtorkowa sesja przyniosla okolo 10$ strat i spadek na nieco ponad 60$. Wczoraj zagralem 10 sitkow turbo gdzie pierwsze cztery kolejno 2 razy 2 i 2 razy pierwsze miejsce ale kolejne 6 poza kasa i -2$. Turniej za 3.3 tez bez historii. Pozniej przy stoliku cashowym mialem "ciekawego" przeciwnikaktory kazda reke raisowal pre flop i obijetnie czy trafil czy tez nie podbijal lub dawal alka i zawsze cos mu weszlo:) Oczywiscie reszta stolu szybko zaczela to wykorzystywac i byl nieco stratny pomimo lucky winow z any 2 vs QQ czy KK:) Uspokoil sie chyba po wtopieniu okolo 30$. Ja w kazdym razie sesje zakonczylem z rollem nieco ponad 60$ i 26% bonusu.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 14 cze 2012, 22:56

Dzisiaj sesja na lekki plus. Zagralem na poczatek 14 sng gdzie 3x1miejsce, 4x2, dwa razy na bublu raz 4 i 4 razy piaty:) Sng zyskow brak. Zagralem tez 600 gtd za 1.2 i 2.5k sh za 2.2 ale oba slabo. Plus przyniol cash ktory jestem chyba zmuszony grac zeby wyrobic te punkty. W kazdym razie straty z pierwszego dnia odrobione + pare $. Obecnie roll 80$ i wyrobione 39% punktow.

Awatar użytkownika
genowaty
-#VIP
-#VIP

Postautor: genowaty » 15 cze 2012, 13:35

Witam a na jakiej sieci pykasz? Bo z tego co widze po wpisowych to chyba ongame co? mam racje?

Pozdrawiam :mrgreen:

O kurde przeciez napisales wyzej ze Betsson-brak-polskiej-licencji!....haha...to euro mnie wykonczy...heheh trace koncentracje od tego piwska hehe! pozdro

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 20 cze 2012, 15:48

No i tak. Pierwsze dolary bonusowe wyrobione. Zajelo mi to tydzien do tego wyszedlem praktycznie na 0. Gralem sng 5 osobowe, pozniej cash, pare turkow bez historii a na koniec mad tilty. W pooniedzialek za punkty wzialem udzial do kwalifikacji o bilet do vip weekly.Bilet udalo sie uzyskac ale sam turniej klapa. Moje QQ nie daly rady AA i po zabawie. W turku forumowym na hey kolejne FT. Na betssonie kolejne 50$ za 200 punktow do wyrobienia. Wczoraj 3 turnieje z malym wpisowym. W jednym odpadam z para 3 przy tripsie na flopie 35Q poszly all iny sprawdzilem na 3 i okazuje sie ze limper trzymal QQ

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 20 cze 2012, 16:45

Łączę się w bólu bo jak widzę damy to już wiem że będzie źle. Jedyna ręka przy której wiem doskonale, że widać po mnie że się denerwuję. Grałam dwa turnieje live w życiu, oba skończyłam z damami w ręku. W necie powiedziałabym że to się wyrównuje, statystycznie taka sama średnia by wyszła z sumowania przegranych króli i waletów. Ale live mam psychiczny uraz i zawsze na myśl mi się rzuca "znowu dziwki" a za chwilę "nie no, cofam to, nie będę tak o nich mówić, może dziś to jednak będą damy a nie dziwki"

Więc dam Ci życzę :)

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 21 cze 2012, 16:35

A ja wczoraj na live cashu ze znajomymi w któymś z ostatnich rozdań wygrałem z damami grubą pulę:) Poszły alliny przed flopem i moje QQ się utrzymało vs TT. W puli było 5 buyinów :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 25 cze 2012, 17:07

Ostatni wpis w srode?! What a shame :oops:

Tak na szybkosci moj mini roll byl bliski zalamania ale udalo sie go podniesc dzieki donom i sng 30 osobowym. I mimo ze dony niezle ida to jednak te turki sng 30 turbo jakos bardziej mi przypadly do gustu. W mtt biednie w czwartek nie ugralem nic w piatek mnie bylo to nic nie przegralem:D w sobote siedzialem az noc robila sie juz jasna tylko po to zeby zaliczyc FT 500 turbo sh i skonczyc na 5 miejscu a ze mala pula to wrocily sie bi do wczesniejszych turkow 2x2.25, 5.5 i 11 w ktorych nie poszlo. Nie poszlo dlatego ze ostatnio przesladuje mnie fatum a high vs moje pockety i mowie tutaj o TT-KK vs A8+. Bo takimi zagraniami konczyly sie przewaznie moje turki. QQvsAJ, KKvsAK, nie mowiac juz o JJ czy mniejszych parach pieprzony as predzej czy pozniej spadal na stol:D
Wczoraj turniej na starsach skonczylem na 15 miejscu. Zapowiadalo sioe bardzo dobrze podwojenie juz chyba w 1 lub 2 rozdaniu kiedy QQ chyba Pugalosa trafily na moje KK. Szybko zdobyte prawie 10k i bylo pieknie z tym ze zaraz oddalem prawie polowe izie moje JJvs jej AQ walczyla do rivera ktory przyniosl asa:) Potem gra przestala sie ukladac a blindy rosly.
Gralem jeszcze jakis turbo halftime na betssonie i tez szybko dorobilem sie 2 stacku. Jakie bylo moje zdziwienie kiedy turek w pewnym momencie zamienil sie w coinflipa akurat kiedy ja trzymalem 24off:D
Moglem dzis wziasc udzial w vip weekly z pula 1k$, moglem ale braklo mi 4 punkty gracza do godziny 00:00:D Bylem pewny ze czas na zebranie jest dzis do turka ale niestety sie przeliczylem:( no nic szkoda ale zagram w przyszlym tygodniu jak sie uda 200 pts ugrac a wtedy to juz wskocze na wyzszy lvl vip na betssonie moze punkty beda leciec szybciej:) Do uwolnienia 50$ zostalo 20punktow. Po dzisiejszej krotkiej sesji 60$. Miejsca w kasie w sng turbo 30 os za 5,5$ i wygrany taki sam za 1,2$:)

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 01 lip 2012, 16:20

Tak na szybkosci...ta gra powoli zaczyna mnie konczyc psychicznie. Od jakiegos czasu wtapiam wszystko co mozna wtopic. Dzisiaj samo QQ i AA spowodowalo odpadniecie z polowy sitow ktore gralem, bo albo ktos zagra z JT i spadnie strit albo zagra KT of vs AA i zlapie tripsa albo wrzuci all ina z dupy nie majac nic na flopie przeciw top parze bo przeciez turn lub river przyniesie tripsa, str8 albo flusha...Mam dosc a szczegolonie callowanie kazdego mojego wysokiego pocketa z Ax i jebanego asa ktory zawsze spada a zaraz potem moje AK czy AQ odpada z 22 lub 33....

Awatar użytkownika
buba78
-#VIP
-#VIP

Postautor: buba78 » 02 lip 2012, 09:40

trudna sprawa i wkurw jak widzę straszny
no cóż raz daje a raz nie daje
choć jak rozumiem roll zapłakał po takich przegranych

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 02 lip 2012, 14:21

No zaplakal bo taka sytuacja sie pare dni utrzymuje juz. Nic bym nie mowil jakby to sie zdarzylo kilka razy ale teraz to non stop. A juz wygrane flipy z JJ-KK czy AK to na palcach jednej reki mozna policzyc. No ale jak mam KK i daje raise o 5 bb i sprawdza mnie koles. Na flopie xxK on mi wysuwa all ina pokazuje 99 a turn i river to 99 to przeciez szlak moze trafic czlowieka:D Juz nie mowiac o tym ze oni daja call na kazdy raise pre flop o 4-6bb z KTof, QT czy KJ obojetnie czy to bi 1.2 czy 5.5 z takim monsterem sprawdza Ci all ina. Trzeba tylko liczyc ze los sie usmiechnie i czlowiek zacznie na tych prosach zbierac chipsy.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 02 lip 2012, 14:31

Wiesz koleszko ja to już nie wiem, jak nazwać te wszystkie zdarzenia. Dałem sobie spokój i puszczam w zapomnienie. Brak jakichkolwiek słów, co kieruje ludźmi. Właściwie to zmierzam do teorii spisku i ustawiania wszystkiego :mrgreen:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”