Jedziemy z wpisem nie było wpisu bo miałem mały zajeb, ale powoli sobie wszystko pukładałem chociaż nie wiem czy dobrze, ale coś trzeba było wybrać. Zacznijmy od poczatku tą historię.
Studia i projektowanie inżynierskie. Niestety nie pykło jak na razie i nie wiem czy uda się zrobić jeszcze jakieś terminy. Najprawdopodobniej będę musiał wziąć warunek co dal mojej osoby która nigdy nie miała 3 terminu jest ujmą. Przed rozpoczęciem studiów powiedziałem sobie że jak będę miał mieć warunek to nawet jak by miał mnie kosztować 5 zł to konćze ze studiami. Jak się teraz okazuje musze podkulić ogon niestety. Został mi rok do zakończenia inżynierki i szkoda mi to wjebać do kosza, choć ten przedmiot jest najdroższy ze wszystkich lat studiów. Mało tego miałem zaliczoną jedną część wykładów na 4,5 obliczniea do rysunku też i rysunek teoretycznie też, no ale ostatnio mi powiedział że też mam go poprwaić. Płaci się za błędy pierwszego terminu, bo bardzo możliwe jest że nie zaliczylem bo źle spisałem liczby z tabelki a dla niego liczy sie tylko wynik, a nie sposó obliczen. Teraz co termin to trudniej i więcej, także tego...
Następna sprawa dzwonił do mnie kumpel ofertą pracy u niego. Najpierw staż poźniej możliowść pracy na stałe. Firma motoryzacyjna, dokładniej części do samochodów. Długo zwlekałem z odpowiedzią na jego oferte. Jednak postanowiłem przyjśc na dzień próbny. Praca nie najgorsza tylko problem z dojazdem jest, bo trochę jest to na obrzeżach. Oczywiście problem z odpwoiedzią jest przez pokera. Praca w godzinach 7-8-16-17 powrót do domu ok. 18 iiiii lipa z pokerem, a takie plany miałem żeby spróbować w tym roku, może jestem do tego stworzony itp. Widziałem że albo staż albo poker bo 2 rzeczy nie połacze a szczegolnie pokera na takim poziomie na jakim bym chciał. Wybrałem pokera. Może jestem walnięty bo w tym roku koncze inzyniera, miałbym doswiadczenie i te sprawy, no ale, tak jak założyłem ten rok poświęcę jeszcze pokerowi. Jutro mam zamiar do niego dzwonić.
Czas teraz na poksa. Przerzuciłem się na sng 180os turbo. Początek siekiera kilka shipow kilkanaście Ft. Gra też mi sie podobało wiadomo nie była idelana, ale jestem z niej zadowolony. Niestety przyszedł ten tydzień i korekta na razie 2 dniowa, ale za to z pierdolnięciem tak mocnym, że cięzko było nie z tiltowac. Tak więc 180 pokazały mi żebym nie zapomniał, o tym że są wariancyjne, a p * robił to w taki sposób że mnie nie kiedy skręcało, ale jak wiadomo korekta i strzała do góry. STT na razie poszły w odstawke, ale ostateczna decyzję podejmę po tym miesiącu. MTT na razie cały czas minusik nic nie urwałem mimo że tego też nie gram jakoś super mało. Godny odnotowania jest deep w HT skonczyłem na 28 pozycji stealujac z A9 kolo akurat znalazł AT i odpadłem. Sciągnałem sobie HRC obczajałem go dzisiaj troche i w koncu doszliśmy do porozumienia. Mam nadzieję ze poprawi max moją grę i wykupie licencje na trochę. Akurat zacząłem grać 180 a tu M@ajkel odświeżył swoją ofertę. Zastanawiam się czy po raz kolejny nie złożyć CV bo na pewno to będzie decyzja EV+ oczywiście jakbym został przyjęty. Myslałem sobie w sumie zeby kupic jaki kołczing i ciagnąc na swoim ale po tym swingu zastanawiam się teraz czy akurat jest to dobry tok myślenia z drugiej strony próbka jak na te turki jest mizerna, więc nie mogę wyciągać pochopnych wniosków. Fajny jest też trening na konurencyjnej stronie, ale jak na jedno razową wpłatę drogi, ale patrząc na to z boku wydaje się być okazją. Zobaczymy może w następnym miesiącu. Wrzucę jeszcze screeny 180

Ale się rozpisałem
Jeszcze kilka pytań dotyczących HM2.
1. Zlicza wam poprawnie addony i rebuye HM2 bo u mnie albo nie zapisze addona albo pokazuje tylko 1 rebuy
2. Wie ktoś jak w sng/mtt wyfiltrować wygran/przegrane żetony ?
Tak wyglądało to do wtorku:
Tak wyglądają 2 sesje z środy i z dziś

( trochę boli ale przynajmniej volume się zgadza i mindest wytrenowany

)