mateuszek115 pisze:Z cyklu: mateuszek115 i jego ,,genialny pomysł" na seta
no żeś po chuju rozegrał tego seta
gorzej chyba się nie dało
No ale następny raz chyba nie będziesz grać slow play co???

21 BI

(three of a kind, Eights)
(a flush, King high)
. Człowiek się uczy całe życie teraz będę się stackowal wczesniej a nie wyciągał na siłe od donka.
Z dedykacją dla Knoperssa 
(two pair, Kings and Queens)
(a full house, Queens full of Tens)

Idzie fajnie edukuje się i widzę, że idzie to w dobrym kierunku, oczywiście nie jest jeszcze idealnie, zdarzają się wielbłądy o muszę zniwelować. zdarza się też, że gram nadal z automatu i niekiedy jak mi się nie chce to przychodzą mi głupie rozdania do głowy. Co do planów na maj wychodzi na to że zmierzają one w dobrym kierunku ale nie chce zapeszać. Ostatni rozegrałem chyba najdłuższa sesje w Sng Mtt w tym roku około 30 stołów. Sesja wyszła na minus, ale gra była dobra
Initial Pot: 1110
Pot: 103380

Pewnie będzie jak zwykle czyli zachleje ryja. Plany drifting, kluby, nocleg. Troche drogi też jest ( bo z okolic Krakowa), ale najgorzej też nie jest. W niedzielę planuje forumowy zagrać, ale nie wiem czy będę dysponowany 
Co do wyników to jest nie za ciekawie od kilku dni

Musze się wypłakać. Niestety czegoś takiego jak teraz przeżywam nie przeżywałem nigdy w mojej pokerowej karierze
(to jest tylko z 10 gier, które dziś zagrałem)
Initial Pot: 675
Pot: 4700
Initial Pot: 30
Pot: 3030
Initial Pot: 30
Pot: 440
Pot: 2980
Pot: 2980
Initial Pot: 950
Pot: 17523
Initial Pot: 12000
Pot: 98124

Zaliczyłem downswing dość duży jak dla mnie i będę musiał zejść na niższe limity bo zostało ok. 80 BB na 1 $. Teraz przedstawiam świat w liczbach:
(kilka filmów pokerowych, analiza gry, czytanie artykułów)
61BB

Dziś już postanowiłem że to zrobie

.

mateuszek115 pisze:2. Downswing mnie trzyma, albo mam za małe umiejętności żeby wygrywać ze słabszymi rękami
mateuszek115 pisze:Nadal sądze że odpadam w spotach których nie dało się inaczej zagrać.
mateuszek115 pisze:Przesłałem HH na coaching M@jkela, ale na razie nie odpisali mam nadzieję że odpisza nawet jak jestem za słaby bo przynajmniej bym wiedział że jeszcze spora droga przede mna

drynk pisze:mateuszek115 napisał/a:
Nadal sądze że odpadam w spotach których nie dało się inaczej zagrać.
Nie tylko tu może być pies pogrzebany. Te spoty możesz rozgrywać optymalnie i nie to jest problemem, natomiast problemem może być to, że wyciek żetonów następuje gdzieś "w trakcie". Za niskie wyciąganie value z dobrych układów itd. Nie chcę tutaj oceniać bo nie mam ku temu podstaw i materiału no i przede wszystkim nie jestem specem, ale generalnie na wyniki nie przekłada się tylko "to ostatnie rozdanie" i to niby oczywiste, ale dobrze to sobie jakby na nowo uświadomić i przypominać.
Bo sam zauważam że nie zawsze wyciągam max, może to jest jedno z rozwiązań, problemu, dobrze że zwróciłeś na to uwagę, może za mało czas psowiecalem na ten aspekt gry 
Dawno takich nie było więc zaczynam:
Initial Pot: 900
Pot: 15720

Niestety u mnie nadal nie idzie w dobrym kierunku jezeli chodzi o pokera. Sesja na studiach idzie nieźle wszystko na razie zdane i 2 egzaminy jeszcze i z jednego wynik, ale raczej na pewno nie zdam
Initial Pot: 38400
Pot: 320000

Gram teraz 0,5 $ i 1 stołowe 1,5 $. Postanowiłem zejść w dół i po prostu na razie przetrwać ten okres i odbudować się troszke
. Poziom jest mega niski więc jestem zadowolony. Wczoraj na 4 sng jednostołowe 1,5 $. Wygrałem 2 a w jednym byłem 3
1 BI na 2,5 $
17 Bi na 1 $
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość