Zobaczymy jak mój się spisze w połączeniu z Cordurą, chociaż na tegoroczne Bieszczady i tak go nie zaimpregnuję bo impregnat zostawiłem w domu. Stwierdziłem, że buty zaimpregnowane na wyjazd, to nie ma się co wozić z dodatkowymi 200gramami
Pomierzyłem różne plecaki w sklepach turystycznych. Z różnych przedziałów cenowych ~200-700. Niektóre lepiej leżały, niektóre gorzej. Finalnie i tak zdecydowałem się na Mosquito Wisportu, który sporo ludzi rekomenduje na forach o tematyce turystycznej. System nośny nie powala, bo niektóre z mierzonych plecaków wydawały mi się trochę wygodniejsze, ale też i sporo droższe. Do 400zł to wg wielu jedna z najlepszych konstrukcji, bo trudno znaleźć za te pieniądze coś z Cordury. Mam nadzieję, że jutro zapuka do mnie kurier i "będzie pan zadowolony"
Swoją drogą w sklepie z wieszaka to taki kosztuje 430zł... A w necie łącznie z kurierem zapłaciłem 381zł. 11% czystego zysku!

hiszpańska firma dla której kiedyś pracowałem, nie wiem jak teraz z dostępnością tego u nas (jak również jakością

[/center]
[/center]