ile zarabiacie na pokerze w przeciągu miesiąca:)
-
dedoel
- -#aktywny

duze turnieje czyli takie nie wiem no powyzej zalozmy 100 osob nie mozna traktowac ich jakos srodku do zarobku..element prawdopodobienstwa w turnieju jest niestety bardzo duzy i wygrywac stale w takich turniejach jest po prostu niemozliwe..ale oczywiscie moze udac sie nam wygrac ten jeden raz na ktory czekamy jakas wieksza kwote i bedzie dobrze ! polecam s&g HU..gramy 1 na 1 i jesli jestesmy lepsi od kogos z kim gramy to nie ma szans by na dluzsza mete nie wyjsc na plus..systematyczne mniejsze kwoty np po 10$ jak ja gram i daje to nam bardzo dobry zarobek
- radost21
- LEGENDA

ze mna jest jeden jedyny problem
nie gram wtedy kiedy chcę >> ale wtedy kiedy mogę >> a to kolosalna róznica
dlatego raczej grywam turnieje free >> nie boli mnie wtedy sytuacja w której zmuszony jestem odejsc od kompa
bo grywanie turniejów za 10$ w sytuacji gdy nie wie sie czy dane bedzie dokonczyc rozgrywke >> mija sie z celem
aby uprzedzic pytania <co mi przeszkadza grac za ile tylko chce gdzie chce i kiedy chce>
życie
nie gram wtedy kiedy chcę >> ale wtedy kiedy mogę >> a to kolosalna róznica
dlatego raczej grywam turnieje free >> nie boli mnie wtedy sytuacja w której zmuszony jestem odejsc od kompa
bo grywanie turniejów za 10$ w sytuacji gdy nie wie sie czy dane bedzie dokonczyc rozgrywke >> mija sie z celem
aby uprzedzic pytania <co mi przeszkadza grac za ile tylko chce gdzie chce i kiedy chce>
życie
-
iihhii
- -#zwykly

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- FCSEBA
- -#VIP

Raczej dobry byłby temat "ile przegrywacie na pokerze w przeciągu miesiąca"
przynajmniej dla mnie
ale wypowiem sie tak:
za dobrych czasów (gdy miałem mnóstwo czasu) miesięcznie wyciągałem około 400 zł.
Teraz gdy pracuje i mam mniej czasu to tylko
:no: nawet jak sie odbije od dna i dojde do ladnej sumki wytyczam sobie cel i go nie osiągam (poprostu przegrywam wszystko!),ale może za jakis czas....Pozdrawiam.
ale wypowiem sie tak:
za dobrych czasów (gdy miałem mnóstwo czasu) miesięcznie wyciągałem około 400 zł.
Teraz gdy pracuje i mam mniej czasu to tylko
:no: nawet jak sie odbije od dna i dojde do ladnej sumki wytyczam sobie cel i go nie osiągam (poprostu przegrywam wszystko!),ale może za jakis czas....Pozdrawiam.-
Oskarek
Szczerze ja strasznie duzo przegralem kasy juz az boje sie wplacac jak zaczynalem grac korzystalem z roznych promocji depozytowych i przegrywalem mimo iz z tych 50$ dochodzilem do 240 nawet to i tak potem nie wiem jak ale szybko to tracilem :/
Moze z raz czy dwa wyplacilem kase raz to bylo okolo 300 zl a raz 150 ale tak to nic ciagle na MINUS :/ ostatnio zaczalem chodzic na maszyny ;p i w nie grac ale raz da raz nie wiec to zalezy ogolnie mama mowi ze jestem hazardzista teraz skonczylem szkole bede mial duzo czasu wiec bede gral w pokera i zobaczymy jak to bedzie a tak w ogole to na
jestem na pewno
Moze z raz czy dwa wyplacilem kase raz to bylo okolo 300 zl a raz 150 ale tak to nic ciagle na MINUS :/ ostatnio zaczalem chodzic na maszyny ;p i w nie grac ale raz da raz nie wiec to zalezy ogolnie mama mowi ze jestem hazardzista teraz skonczylem szkole bede mial duzo czasu wiec bede gral w pokera i zobaczymy jak to bedzie a tak w ogole to na
jestem na pewno- alekspolak1
- -#VIP

ja wracajac do pytanie w temacie to szczerze na - nie moge wyjsc bo nie wplacam zanych pieniedzy. To moze sie wydac glupie ale nie lubie przegrywac pieniedzy w pokerze wirtualnym zarobione w rzeczywistosci jak juz to je przegrac w kasynie. A gram jak juz z wygranych w turniejach i podkreconych troche na kasynach w danych roomach bardzo lubie w ruletce sobie zagrac calosc na jeden kolor raz mi pomnozy a raz od nowa zbieram. A ja i tak gram dla przyjemnosci to straty pieniedzy wygranych na turniejach malo mnie bola 
-
sirkus
- -#pretendent

-
maciekp1987
- -#pretendent

- maximus86
- -#VIP

sirkus pisze:ugrac można wiele, tylko trzeba w odpowiednim momencie się wycofac lub troche zfolgowac
moim zdaniem to jest złota myśl
-
ciche68
- -#pretendent

-
maciekp1987
- -#pretendent

-
lawa
- -#zwykly

-
maciekp1987
- -#pretendent

-
dedoel
- -#aktywny

- Fanatyk
- -#VIP

U mnie rożnie , z tym ze ja wplacam kase zeby bonusy itp odbierac ...
Znajomy zaczoał wlasnei ztych bonusow zyc i z rake ...ale to raczej dla zaawansowanych
Ogolnie to jestem co miesiec od 50-100 na + tylko ze to razcej prawdziwe wirtualne pieniadze bo ja nigdy nie wyplacam ...Poprostu sobie leza a ja gram dalej ..
Znajomy zaczoał wlasnei ztych bonusow zyc i z rake ...ale to raczej dla zaawansowanych
Ogolnie to jestem co miesiec od 50-100 na + tylko ze to razcej prawdziwe wirtualne pieniadze bo ja nigdy nie wyplacam ...Poprostu sobie leza a ja gram dalej ..
-
kamopl
- -#zwykly

-
haratacz
- -#zwykly

cały ten topic możnaby podsumowac słowami ( w moim odczuciu )
są umiejętności pokerowe jest "plus" nie ma umiejętności jest "minus"
bo jakby nie patrzec poker to gra umiejętności, i dla tych co odczuli gorycz porażki, osobiście polecam zamiast ładowac kolejne dolary,ojro, funty na tilcie, to polecam dobrą lekturę w postaci strategii pokerowych etc.
pozdrawiam
są umiejętności pokerowe jest "plus" nie ma umiejętności jest "minus"
bo jakby nie patrzec poker to gra umiejętności, i dla tych co odczuli gorycz porażki, osobiście polecam zamiast ładowac kolejne dolary,ojro, funty na tilcie, to polecam dobrą lekturę w postaci strategii pokerowych etc.
pozdrawiam
-
Strimer
- -#pretendent

Przeczytałem dwie książki i masę artykułów w internecie. Obejrzałem mnóstwo filmików szkoleniowych z różnych limitów TEXAS HOLDEM. Gram stawki 0.05/0.10 short oraz turnieje z wpisowym poniżej 10 $ i jestem grubo na + a ten plus się ciągle zwiększa. Pieniądze wypłacam tylko jeśli potrzebuje na impreze
z racji tego że często wypłącam nie mogę przejść na wyższy limit. 0.1/0.25, ale postanowiłem sobie że w końcu to zrobie
Z pokera można sobie nieźle dorabiać a dla studentów którzy uczą się na studiach dziennych to świetne rozwiązanie. Bo nie mają czasu na normalną pracę poza weekendami. Poza tym zamiast szukać pracy na wakacje tak jak masa moich znajomych i katować się całymi dniami na kuchni. Ja sobie siedzę spokojnie w domu i w 2 h przy zwykłej gdzie bez jakiegoś super szczęścia wyrabiam sobie ich dniówkę i idę grać w piłkę ze znajomymi. Pozdrawiam 
-
luki501
- -#VIP

ja zarabiam około 100$ miesięcznie. Jeśli by przeliczyć to na stawkę godzinową to wychodzi kilkadziesiąt centów. Lecz dla mnie najważniejsze jest bym nie tracił kasy na swoje hobby (a tak na razie traktuje pokera). Zdarzały mi się pojedyńcze sukcesy w turkach warte ponad 150$, ale wtedy nachodziła mnie ochota na większe stawki i po przegraniu wszystko wracało do normy. Jutro odbieram książkę Harringtona i mam nadzieję, że teraz moja zarabianie na pokerze nabierze tempa
-
rahzell
- -#pretendent

-
czarnuch-83
- -#zwykly

-
maciekp1987
- -#pretendent

- gladiator12345
- -#aktywny

-