ile zarabiacie na pokerze w przeciągu miesiąca:)

Dział dla graczy rozpoczynających przygodę z pokerem. Tu poznasz zasady pokera oraz możesz zadać choćby najbanalniejsze pytanie.
dedoel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dedoel » 08 kwie 2008, 10:47

duze turnieje czyli takie nie wiem no powyzej zalozmy 100 osob nie mozna traktowac ich jakos srodku do zarobku..element prawdopodobienstwa w turnieju jest niestety bardzo duzy i wygrywac stale w takich turniejach jest po prostu niemozliwe..ale oczywiscie moze udac sie nam wygrac ten jeden raz na ktory czekamy jakas wieksza kwote i bedzie dobrze ! polecam s&g HU..gramy 1 na 1 i jesli jestesmy lepsi od kogos z kim gramy to nie ma szans by na dluzsza mete nie wyjsc na plus..systematyczne mniejsze kwoty np po 10$ jak ja gram i daje to nam bardzo dobry zarobek

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 08 kwie 2008, 11:43

ze mna jest jeden jedyny problem
nie gram wtedy kiedy chcę >> ale wtedy kiedy mogę >> a to kolosalna róznica
dlatego raczej grywam turnieje free >> nie boli mnie wtedy sytuacja w której zmuszony jestem odejsc od kompa
bo grywanie turniejów za 10$ w sytuacji gdy nie wie sie czy dane bedzie dokonczyc rozgrywke >> mija sie z celem

aby uprzedzic pytania <co mi przeszkadza grac za ile tylko chce gdzie chce i kiedy chce>
życie :oops:

iihhii
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: iihhii » 13 maja 2008, 21:43

Dobre pytanie, niestety nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć, chyba że, za 3 miesiące :)

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 14 maja 2008, 10:14

iihhii pisze:Dobre pytanie, niestety nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć, chyba że, za 3 miesiące :)

Skoro nie możesz odpowiedzieć to nie zaśmiecaj tematu takimi postami. Bo takie pisanie nic nie wnoszących postów kończy się z reguły ostrzeżeniem.

Awatar użytkownika
FCSEBA
-#VIP
-#VIP

Postautor: FCSEBA » 16 maja 2008, 16:30

Raczej dobry byłby temat "ile przegrywacie na pokerze w przeciągu miesiąca" :D przynajmniej dla mnie :cry: :oops:

ale wypowiem sie tak:
za dobrych czasów (gdy miałem mnóstwo czasu) miesięcznie wyciągałem około 400 zł.
Teraz gdy pracuje i mam mniej czasu to tylko :minus: :minus: :no: nawet jak sie odbije od dna i dojde do ladnej sumki wytyczam sobie cel i go nie osiągam (poprostu przegrywam wszystko!),ale może za jakis czas....Pozdrawiam.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 16 maja 2008, 17:15

Szczerze ja strasznie duzo przegralem kasy juz az boje sie wplacac jak zaczynalem grac korzystalem z roznych promocji depozytowych i przegrywalem mimo iz z tych 50$ dochodzilem do 240 nawet to i tak potem nie wiem jak ale szybko to tracilem :/
Moze z raz czy dwa wyplacilem kase raz to bylo okolo 300 zl a raz 150 ale tak to nic ciagle na MINUS :/ ostatnio zaczalem chodzic na maszyny ;p i w nie grac ale raz da raz nie wiec to zalezy ogolnie mama mowi ze jestem hazardzista teraz skonczylem szkole bede mial duzo czasu wiec bede gral w pokera i zobaczymy jak to bedzie a tak w ogole to na :minus: jestem na pewno

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 18 maja 2008, 22:37

ja wracajac do pytanie w temacie to szczerze na - nie moge wyjsc bo nie wplacam zanych pieniedzy. To moze sie wydac glupie ale nie lubie przegrywac pieniedzy w pokerze wirtualnym zarobione w rzeczywistosci jak juz to je przegrac w kasynie. A gram jak juz z wygranych w turniejach i podkreconych troche na kasynach w danych roomach bardzo lubie w ruletce sobie zagrac calosc na jeden kolor raz mi pomnozy a raz od nowa zbieram. A ja i tak gram dla przyjemnosci to straty pieniedzy wygranych na turniejach malo mnie bola :P

sirkus
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: sirkus » 19 maja 2008, 19:55

ugrac można wiele, tylko trzeba w odpowiednim momencie się wycofac lub troche zfolgowac, sam mialem nauczke kiedy z 50$ zrobiło mi sie ciutkę ponad 550$ i w euforii gdy zostałem ze 100$ (i to tylko dzieki temu że ostatkiem sil sie pohamowałem ;P )

maciekp1987
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: maciekp1987 » 28 maja 2008, 21:00

Może trochę zmodyfikuję to pytanie bo widzę że temat się już wyczerpał... Ila zarabiacie w miesiącu na grach w turniejach freeroll?? Bo ja właśnie skończyłem pierwszy miesiąc mojej przygody z pokerem i na koncie mam 12 E... Znaczy miałem bo już je przegrałem...:(

Awatar użytkownika
maximus86
-#VIP
-#VIP

Postautor: maximus86 » 29 maja 2008, 10:01

sirkus pisze:ugrac można wiele, tylko trzeba w odpowiednim momencie się wycofac lub troche zfolgowac

moim zdaniem to jest złota myśl :D na początku czyli z ok 1,5 roku przez prawie rok cały czas byłem na zero lub lekko na minusie bo nie potrafiłem po dużych wygranych odpocząć kilka tygodni od grania na większą kasę... w tym roku postanowiłem się opamiętać i jestem ok 3 tys do przodu... :) wiem że to i tak mało ale zawsze to coś i jakaś tam radość z gry jest :) no i wiadomo że troszkę doświadczenia już się zebrało a jeszcze wiele nauki przede mną.... jednak zaznaczam że większą połowę ugrałem tej kasy na 5 card draw, jednak teraz zaczynam poświęcać więcej czasu texas holodem...

ciche68
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: ciche68 » 01 cze 2008, 15:08

ja ze wzgledu, ze nie inwestuje raczej w pokera i gram tylko freerolle nie ugrywam wielkich srodkow
ostatnio to kolo 150 zl na miesiac, najwiecej w lutym, kiedy ugralem ponad 4 tysiace ..

maciekp1987
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: maciekp1987 » 03 cze 2008, 17:22

eee no to i tak nieźle... Nawet to 150 zł.... A ciekawi mnie ile poświęcasz na to czasu??

lawa
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: lawa » 03 cze 2008, 19:20

szczerze ja nie zarabiam na pokerze gram juz od 2 lat i niezdazylo mi sie duzej kasy wygrac gram dla czystej przyjemnosci :smile:

maciekp1987
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: maciekp1987 » 05 cze 2008, 22:26

To zupełnie jak ja... Z tym że mi by sie przydało co nieco zgarnąć bo w tej chwili mam straszny deficyt budżetowy a jeden dobry turek(dtak ze 100E) znacznie polepszyłby mi humor:D

dedoel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dedoel » 06 cze 2008, 11:20

ja ostatnio jakies 250$ wyjalem w ciagu miesiaca, i jesli uda mi sie powtorzyc taka kwote rowniez w tym miesiacu bede wniebowziety

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#VIP
-#VIP

Postautor: Fanatyk » 29 cze 2008, 11:50

U mnie rożnie , z tym ze ja wplacam kase zeby bonusy itp odbierac ...
Znajomy zaczoał wlasnei ztych bonusow zyc i z rake ...ale to raczej dla zaawansowanych
Ogolnie to jestem co miesiec od 50-100 na + tylko ze to razcej prawdziwe wirtualne pieniadze bo ja nigdy nie wyplacam ...Poprostu sobie leza a ja gram dalej ..

kamopl
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: kamopl » 30 cze 2008, 13:02

Ja uważam że trudno powiedzieć ile się zarabia na pokerze. Bo jeżeli w pierwszy miesiąc zarobisz 200$ to w następny możesz grać na wyższych stawkach i zarobić te 800$ ale potem na trzeci można wszystko przegrać :)

haratacz
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: haratacz » 30 cze 2008, 22:26

cały ten topic możnaby podsumowac słowami ( w moim odczuciu )
są umiejętności pokerowe jest "plus" nie ma umiejętności jest "minus"
bo jakby nie patrzec poker to gra umiejętności, i dla tych co odczuli gorycz porażki, osobiście polecam zamiast ładowac kolejne dolary,ojro, funty na tilcie, to polecam dobrą lekturę w postaci strategii pokerowych etc.
pozdrawiam :)

Strimer
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Strimer » 01 lip 2008, 15:48

Przeczytałem dwie książki i masę artykułów w internecie. Obejrzałem mnóstwo filmików szkoleniowych z różnych limitów TEXAS HOLDEM. Gram stawki 0.05/0.10 short oraz turnieje z wpisowym poniżej 10 $ i jestem grubo na + a ten plus się ciągle zwiększa. Pieniądze wypłacam tylko jeśli potrzebuje na impreze :) z racji tego że często wypłącam nie mogę przejść na wyższy limit. 0.1/0.25, ale postanowiłem sobie że w końcu to zrobie :) Z pokera można sobie nieźle dorabiać a dla studentów którzy uczą się na studiach dziennych to świetne rozwiązanie. Bo nie mają czasu na normalną pracę poza weekendami. Poza tym zamiast szukać pracy na wakacje tak jak masa moich znajomych i katować się całymi dniami na kuchni. Ja sobie siedzę spokojnie w domu i w 2 h przy zwykłej gdzie bez jakiegoś super szczęścia wyrabiam sobie ich dniówkę i idę grać w piłkę ze znajomymi. Pozdrawiam :)

luki501
-#VIP
-#VIP

Postautor: luki501 » 01 lip 2008, 17:26

ja zarabiam około 100$ miesięcznie. Jeśli by przeliczyć to na stawkę godzinową to wychodzi kilkadziesiąt centów. Lecz dla mnie najważniejsze jest bym nie tracił kasy na swoje hobby (a tak na razie traktuje pokera). Zdarzały mi się pojedyńcze sukcesy w turkach warte ponad 150$, ale wtedy nachodziła mnie ochota na większe stawki i po przegraniu wszystko wracało do normy. Jutro odbieram książkę Harringtona i mam nadzieję, że teraz moja zarabianie na pokerze nabierze tempa

rahzell
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: rahzell » 01 lip 2008, 21:50

Kilka-razowe wygrane po kilkadziesiąt baksów, gram wtedy, kiedy mogę (jak ktoś już powiedział), dlatego nie mogę zorganizować sobie jakichś planowanych sesji, w których wygrywałbym tyle i tyle na dzień.

Poker to przyjemność i hobby, ważne, by nie być na minus.

Salut! :mrgreen:

czarnuch-83
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: czarnuch-83 » 02 lip 2008, 09:42

Ja obecnie nie traktuje pokera jak zrodlo dochodu,narazie staram sie rozwijac pokerowo , nabierac doswiadczenia , jezeli np uda mi sie ugrac jakies wieksze sumy wtedy staram sie zaliczyc jakis wiekszy turniej (PPT np) zyski bede staral sie czerpac jak osiagne limit NL400

maciekp1987
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: maciekp1987 » 17 lip 2008, 13:18

Ja gram tylko we freerollach i przez 3 m-ce zarobilem 75S czyli wychodzi 25 miesięcznie... Nie najgorzej jak dla mnie... Zero ryzyka.. Bo liczy się sport i dobra zabawa:):)

Awatar użytkownika
gladiator12345
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: gladiator12345 » 17 lip 2008, 21:23

Gram w pokera id kilku miesięcy na powarznie i jak dotąd udało mi sie ugrać ok 500 zł,gram na stołach za kase,turnieje raczej rzadko(wiecej przegrałem niż wygrałem).
Gram NL 0,05-0,10(na większe stawki nie pozwala bankrol) i tam mam całkiem niezłe wyniki :twisted:

lukaszf3
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: lukaszf3 » 17 lip 2008, 21:48

ja gram juz od około 2 lat z 9 miesięczna przerwą... i sam nigdy nie wpłacałem kasy na poker roomy jednak udalo mi sie kilka razy wygrac niezla sumke na freerollach na sume ok. 800 $

Wróć do „Podstawy pokera”