Szfiecu, ja tak zawsze mam, ze po zakonczonej sesji jeszze cos odpale, po prostu po zakonczonej sesji organizm jest za bardzo "naładowany" emocjami, zeby isc spac.
A pokusa nie bylo odpalenie kolesia za 30 - po prostu wszystkie pozostale stoly 20-30 byly zajete przez regsow, z ktorymi za cholere nie chce grac, a na 30 siedzial sobie koles z masakrycznie niskim ROI
Zobaczymy - jako na razie nie przejmuje sie zupelnie takimi sesjami, ale fakt ze mocno sie nabudowalem, niepokoi mnie bardziej to, ze w momencie zwiekszenia volume, po raz kolejny mam plecy - a bez zwiekszenia volume do tych 10-15 HU na sesje nie ma szans na profity z HUSnG.
Dzisiaj w pracy mam troche czasu - przelece sobie hand history, bardzo jestem tez ciakwe, co mi HM powie, wrzuce sesje na plus i sesje na minus w filtry - i zobacze jak sie stat zmienily moje. Bo po przeleceniu HH widze jedno:
1. Duzo rozdan pushowlem bez madahand, natmiast bedac z przodu - takiej 65/35 - niby matematycznie poprawnie, ale na pewno mocniej swingowe niz smallball
2. Jedna wojna z regiem, gdzie 4 czy 5 HU skonczylo sie na bloindach 50/100 - wszystkie alliny bylem do przodu, ale jego decyzje tez byly poprawne, po prostu AT na KQ przegrywa czesto
3. Ewidentynch Badbeatow nie bylo - znaczy sie dostalem jednego megasuckouta i sprzedalem jednego megasuckouta, wiec nie mialy znaczenia
Natomiast wezme sobie do serca Wasze rady - i postaram sie od dzisiaj trzymac sztywno godzin sesji - jezeli ustalam, ze gram 23.00-02.00 - to trzymam sie tego - niezaleznie czy sesja jest na plus, czy na minus, bo rzeczywiscie to ostatnie HU juz gralem swoje B-Game, i zamiast na CallingStation sie dostosowac i nie blefowac, to na sile chcialem go zdominowac, wiec ta ostatnia 30 to raczej moja wina
Natomiast zajebiscie sprawdza mi sie osobny komp do grania, bez setek programow, z czystym pulpitem, jeszcze tylko jakis musze sobie ustawic firewall, zeby poza sharksope nic mi sie nei otwieralo podczas gry

Teraz czas na kupno monitora wiekszego, bo granie na lapku 13 calowym jest z dupy, na razie zabralem monitor 17 z firmy, ale ja chce HD