nie wiem co i jak z historyka na bwin-brak-polskiej-licencji! ale napisze moje ostatnie rozdanie
Odbudowalem sie z 7 do okolic 15+20$ mowie sobie ostatnie rozdanie i zmykam i akurat QQ na dealerze stawki 0,10-0,20
Shortstack raise o 0,50 i gracz nr2 call ja raise do 1,50 zmyszla wyzucenia jednego gracza z gry obydwoje call
flop KQJoff
bardzo ciezka dla mnie sytuacja myszlalem ze ktos moze miec AT ale czy by sprawdzil raise 1,50 ? a wiec raisuje o 1,50$ shorstack wali all in 4$ gracz nr2 call a wiec juz nie majac nic do stracenia wyrzucajac zmyszli AT wale all in gracz nr2 call
wiecie co mieli gracze nie zgadniecie nigdy
Shortstack mial 88
Gracz nr2 mial uwaga T9off
Domzsylalem sie ze ktos moze miec tego strita ale nie takiego
Oczywiscie wygral rozdanie juz zadna karta ani river ani turn nic nie zmienily.......
I teraz nasuwa sie pytanie WHY?? Po jakiego calluje T9off bardyo ostre raisy dwoch pryeciwnikow na Pre flop wiedzac ze gralem bardzo pasywnie a wiec musialem cos trafic
No i poprostu mam dosyc ...... nie wiem no bym odszedl rozdanie wczesniej bym sie nie musial martwic
Wiadomo kazdy mowi ze to jest poker itd ze kazdy ma takie bad beaty ale jednak nie az tak duzo !!!!!!!!!
Przed moja przerwa mialem passe bad beatow ale tez spowodowanzch czasami zla gra a dzisiaj oprocz tego ostatniego gdzie mogle sie domyszlec lecz racjonalnie na to patrzac skad mialem pomzszlec o tzm ze czlowiek z duza wzobraznia sprawdzi z T9off to mialem wiele bad beatow za kazdym razem alliny gdzie FANTASTIC RIVER dawal ludziom z wyobraznia moje pieniadze
Jedno slowo sie prosi na moj dzien sami mozecie sie domyszlec jakie !!!!
Moje skromne fundusze
±Jeden wielki H.. czyli poprostu wielkie dno 0....0....0...0....0....0
chyba wplace pieniadze z konta wyzstkie i postawie odrazu sie na gry 0,50-1E bo to nie ma sensu grac z tymi idiotami na micro stawkach