Z WH niestety juz powoli rezeygnuje mam tam pieniadze na wyrabianie co jakis czas pkt zeby dojsc do tego minimum wymaganego i grania w lidze.....
No ale sprawy sie maja coraz lepiej na paradise-brak-polskiej-licencji! wygralem w ciagu 3dni 2 wejsciowki na finalowe satelity z ktorej jednej niechcacy sie wypisalem i po dlugiej klotni z dzialaczami PP odzyskalem przynajmniej gotowke 33€ za wstep na turniej....
Dzis wlasnie wygralem wejsciowke na Finalowa satelite do DOPT
Teraz biore sie za Greek Poker Tour ktory jest drugim co do wielkosci zbiorem turniejow w Europie po EPT..... Satelity sa co tydzien a wiec mam troche czasu na to......
O Poznaniu nie mam wsumie ochoty pisac bo juz kazdy tyle o nim naopowiadal ze moja historia by byla powtarzaniem tego samego...... Powiem tylko ze jak zawsze bylo zajebibcie.....
Moze pochwale sie rowniez ze wygralem klasyfikacje generalna na Paradisepoker i na WilliamHill w naszych forumowych turniejach a wiec calkiem udany miesiac freerolli....
Zaczalem rowniez grac w LidzeHu gdzie narazie jestem leaderem ale juz nie na dlugo bo ostatnie 2 pojedynki przegralem 2:1
Zaczalem rowniez ostra nauke gry w MTT ktorych dotychczas wogule nie gralem oczywiscie narazie wyrownuje mi sie i powoli zaczynam dochodzic do coraz wyzszych pozycji... tym ze nauka nie idzie w bok moga swiadczyc wyniki w naszych turniejach i dwie wygrane ostatnie wejsciowki do finalowych satelit.... oczywiscie jeszcze bardzo ale to bardzo dluga droga przedemna naszczescie zostaje mi cash table na ktorym zarabiam zeby miec na Buyiny do mtt