Poza tym Lige Mistrzow ogladamy w HD na n
blog
- cyfra
- -#aktywny

-
Oskarek
Nie będę komentował
Każdy widział że Barca była lepsza ale bez pomocy się nie obyło
Kursy weszły 2
nie liczyłem rożnych w 2 połowie ale jeśli w całym było 7
to nie weszło raczej
Każdy widział że Barca była lepsza ale bez pomocy się nie obyło
Na awans Arsenalu Kurs 3.00? To spore Value, nie mówię że Arsenal awansuje ale opłaca się postawić.
Bądźmy szczerzy. Barca nie ma obrony i wystarczy że Arsenal strzeli bramkę i Barca musi się otworzyć a kto gra świetnie z kontry? Na pewno nie Barca
Kurs że Arsenal strzeli to 1.65 i jest to bardzo dobry kurs
Handicap na Arsenal +3 =1.35 LOL bez przesady Arsenal nie przegra tego meczu 3 bramkami i jeśli ktoś chce postawić że Barca wygra po kursie 1.30 to już lepiej postawić na ten typ.
Ilość rzutów rożnych w 2. połowie - Więcej niż 5.5 kurs 2.00 To będzie mecz akcji za akcję i jeśli po 1 połowie wynik będzie niejasny to w 2 będzie sporo rożnych
Kursy weszły 2
nie liczyłem rożnych w 2 połowie ale jeśli w całym było 7
-
Oskarek
6 dni gry za mną
W ogóle nie grałem 1 i 2 marca i były dni że grałem bardzo bardzo mało więc piszę że 6 dni gry w marcu.
Póki co idzie dobrze a nawet bardzo dobrze
Nie przegrywam tak jak to było w lutym
Może w końcu wariancja będzie po mojej stronie
Mam nadzieję że uda mi się trochę tych sitków zagrać w tym miesiącu z przyzwoitym ROI
Na dziś dość więc wrzucam wykres
końcówkę trochę zepsułem ale trafiłem 3 razy na lepszą rękę z gorszym kickerem jak AJ na AQ czy AQ na AK

W ogóle nie grałem 1 i 2 marca i były dni że grałem bardzo bardzo mało więc piszę że 6 dni gry w marcu.
Póki co idzie dobrze a nawet bardzo dobrze
Może w końcu wariancja będzie po mojej stronie
Mam nadzieję że uda mi się trochę tych sitków zagrać w tym miesiącu z przyzwoitym ROI
Na dziś dość więc wrzucam wykres
końcówkę trochę zepsułem ale trafiłem 3 razy na lepszą rękę z gorszym kickerem jak AJ na AQ czy AQ na AK

-
Oskarek
Dziś wolny dzień od pracy ale wieczorem zasiadłem na trochę i zagrałem 66 gier
wynik to 26$ + więc nieźle
Dziś około 20 sitków zagrałem jadąc na takim rowerku stacjonarnym
Nie miałem czasu na nim jeździć a prawie miesiąc temu go kupiłem i mój rekord to 5 min
Dziś jechałem 45 min i już wiem że jutro będzie ciężko z nogami
Dietę dalej stosuję, dziś niby post był, miałem jeść normalnie ale kilka osób mówiło żebym szanował to święto
więc nie jadłem kurczaka
Do niedzieli mam nadzieje zagrać sporo tych gier
jutro pewnie też powtórzę dzisiejszy wynik potem piątek i sobota noc w pracy więc tam postaram się zagrać koło 200 gier i mam nadzieję że nie będzie tak źle w tym miesiącu z wyścigiem i bonusami.
Jeśli uda się być w top3 wyścigu to będę zadowolony a jak dobrze pójdzie to roll na koniec miesiąca będzie wynosił około 800$ a może i więcej
zależy ile gier zagram i które miejsce zajmę w rankingu.
wynik to 26$ + więc nieźle
Dziś około 20 sitków zagrałem jadąc na takim rowerku stacjonarnym
Nie miałem czasu na nim jeździć a prawie miesiąc temu go kupiłem i mój rekord to 5 min
Dziś jechałem 45 min i już wiem że jutro będzie ciężko z nogami
Dietę dalej stosuję, dziś niby post był, miałem jeść normalnie ale kilka osób mówiło żebym szanował to święto
Do niedzieli mam nadzieje zagrać sporo tych gier
Jeśli uda się być w top3 wyścigu to będę zadowolony a jak dobrze pójdzie to roll na koniec miesiąca będzie wynosił około 800$ a może i więcej
- knoperss
- LEGENDA

-
Oskarek
Kolejne dni na graniu
W tym miesiącu postaram się być jednak w top3 w wyścigu więc każdą wolniejszą chwilę gram
tym bardziej że pewnie grześ dołaczy niedługo i trochę podgoni do tego kokoszka podobno zapowiadał grind
więc muszę gonić wynikami z gry
Myślę że to będzie dobry miesiąc i te 1500 gier raczej zagram. Jutro i w sobotę dwie noce w pracy więc te 200 gier na bank zagram a postaram się 280 by mieć te 700 zagrane po 2 tygodniach. W 1 połowie marca jakoś nie zbyt mocno się przykładałem do grania więc druga połowa na pewno będzie intensywniejsza.
Na koniec wykres z marca po 420 grach.

W tym miesiącu postaram się być jednak w top3 w wyścigu więc każdą wolniejszą chwilę gram
Myślę że to będzie dobry miesiąc i te 1500 gier raczej zagram. Jutro i w sobotę dwie noce w pracy więc te 200 gier na bank zagram a postaram się 280 by mieć te 700 zagrane po 2 tygodniach. W 1 połowie marca jakoś nie zbyt mocno się przykładałem do grania więc druga połowa na pewno będzie intensywniejsza.
Na koniec wykres z marca po 420 grach.

-
Oskarek
Nikt nic nie pisze
standard
Gram dalej
dziś zagrałem bardzo dużo gier i dopiero skończyłem
Nie wiem jak inni grają tyle gier
chyba zasuwają po 8h nonstop
I tak dziś zagrałem 171 więc jak na mnie to bardzo dużo
idę spać
jutro od 18 zaczynam znowu
postaram się jakoś jutro dojść do 800 gier bo w niedzielę pewnie będę odpoczywał
przynajmniej nie będę grał do 24, może w nocy usiądę na godzinkę
Bankroll z 2 marca to 130$
dziś : 591$
myślę że spokojnie 1000$ przekroczę na koniec marca wliczając bonus i wyścig a może i przekroczę mocniej?
Zobaczymy który będę w wyścigu
nie poddam się

Gram dalej
Nie wiem jak inni grają tyle gier
I tak dziś zagrałem 171 więc jak na mnie to bardzo dużo
Bankroll z 2 marca to 130$
dziś : 591$
myślę że spokojnie 1000$ przekroczę na koniec marca wliczając bonus i wyścig a może i przekroczę mocniej?
- tommko
- -#VIP

- Arnoldao
- -#VIP

-
maks.c4
- -#aktywny

-
tygrytron18
- -#aktywny

- knoperss
- LEGENDA

-
Oskarek
Pierwsza sesja na minus w tym miesiącu
Na lekki minus ale niestety na minus (-24$), przez chipdumping dwóch śmieci który oczywiście zgłosiłem i jak nic z tym nie zrobią to już na pewno po tym miesiącu odchodzę z chili
I przez to że zaraz po tym chipdumpingu trafiłem na 4 czy nawet 5 donów pod rząd gdzie odpadłem QQ na JJ , QQ na TT, AA na J8 i KK na A2 wszystkie w ciagu 1 minuty!
Wyobraźcie sobie taki atak softu ;p ;p ;p Wkurzyłem się ostro ale starałem się grać dalej normalnie i próbować odrobić to. Nie do końca się udało
z resztą znowu mnie oszukują
dziś zagrałem 148 gier nie udało się 200 bo mecz oglądałem
i 8BI różnicy EV ;/
Dziś nawet przekroczyłem kwotę 610$ ale teraz jest to 567$
Wykresu już nie wrzucam
wrzucę w poniedziałek po skończonej sesji
Jutro jak usiądę to na niedługo i w poniedziałek też nie bardzo
Ale wtorek i środa powinny być intensywne i 1000 gier na pewno do środy przekrocze
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oGaLDnvvZyE[/youtube]
Na lekki minus ale niestety na minus (-24$), przez chipdumping dwóch śmieci który oczywiście zgłosiłem i jak nic z tym nie zrobią to już na pewno po tym miesiącu odchodzę z chili
I przez to że zaraz po tym chipdumpingu trafiłem na 4 czy nawet 5 donów pod rząd gdzie odpadłem QQ na JJ , QQ na TT, AA na J8 i KK na A2 wszystkie w ciagu 1 minuty!
Dziś nawet przekroczyłem kwotę 610$ ale teraz jest to 567$
Wykresu już nie wrzucam
Jutro jak usiądę to na niedługo i w poniedziałek też nie bardzo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oGaLDnvvZyE[/youtube]
- sextasy
- -#aktywny

-
Oskarek
Od ostatniego wpisu gdzie miałem zagrane 591 gier zagrałem ich 200
Niestety spadłem o 20bi ale wiem dlaczego
Zbyt dużo stołów. Grałem nawet 15-16 i przestałem patrzeć w statystyki do tego bardzo ale to bardzo często miałem stack w okolicach 700-900 żetonów a tak nie może być
Zmniejszam liczbę stołów do 10-11 max ale i tak prawdopodobnie już nie wygram wyścigu i nie chcę pisać dlaczego bo jeszcze inni mnie wyprzedzą
Odchodzę z chili po marcu ale jeszcze nie wiem gdzie bo robią wszystko bym miał pod górkę
poszedłbym na heypoker-brak-polskiej-licencji! ale nie ma tam donów w omahe... i są same 10 osobowe w Holdem. No nic może po prostu będę musiał się nauczyć grać 10 osobowe. Nie wiem jak tam z softem na ongame ile mój laptop wytrzyma stołów ale trzeba coś zmienić z końcem miesiąca
Z wykresem nie jest źle ale trochę słabsza gra plus wariancja nie po mojej stronie i spadek jest. Wyprzedziłem EV za poprzedni miesiąc ale Chili chyba twierdzi że dalej za dużo wygrywam bo z poprzedniego miesiąca i z grudnia z listopadem jest to i tak koło 100 buyinów poniżej EV
Nie chcę być graczem przegrywającym i wolę mieć lepszy wyniki z gry niż z rakebacku dlatego zmniejszam liczbę stołów ale jednak w wyścigu udział wziąć muszę i być w top3 tak jak zakładałem
Barca zremisowała i Real ma już tylko 5 pkt straty
Dla tych co czytają gratis

Niestety spadłem o 20bi ale wiem dlaczego
Zbyt dużo stołów. Grałem nawet 15-16 i przestałem patrzeć w statystyki do tego bardzo ale to bardzo często miałem stack w okolicach 700-900 żetonów a tak nie może być
Zmniejszam liczbę stołów do 10-11 max ale i tak prawdopodobnie już nie wygram wyścigu i nie chcę pisać dlaczego bo jeszcze inni mnie wyprzedzą
Z wykresem nie jest źle ale trochę słabsza gra plus wariancja nie po mojej stronie i spadek jest. Wyprzedziłem EV za poprzedni miesiąc ale Chili chyba twierdzi że dalej za dużo wygrywam bo z poprzedniego miesiąca i z grudnia z listopadem jest to i tak koło 100 buyinów poniżej EV
Nie chcę być graczem przegrywającym i wolę mieć lepszy wyniki z gry niż z rakebacku dlatego zmniejszam liczbę stołów ale jednak w wyścigu udział wziąć muszę i być w top3 tak jak zakładałem
Barca zremisowała i Real ma już tylko 5 pkt straty
Dla tych co czytają gratis

Ostatnio zmieniony 15 mar 2011, 11:08 przez Oskarek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ted Forester
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

Zobaczylem wyniki race na chili i mnie zatkalo! Wchodze wiec szybko na bloga by pogratulowac... a czytam tylko same Oskarkowe marudzenia....
Oskarek, ja nie wiem co Ty bys musial osiagnac by byc w koncu pozytywny i przestac narzekac.
Anyway gratulacje, jeszcze troche i moze zaczne o Tobie myslec jako o graczu wygrywajacym. A to juz bedzie koniec swiata ze nawet Oskarek umial nauczyc sie grac w pokera
.
Oskarek, ja nie wiem co Ty bys musial osiagnac by byc w koncu pozytywny i przestac narzekac.
Anyway gratulacje, jeszcze troche i moze zaczne o Tobie myslec jako o graczu wygrywajacym. A to juz bedzie koniec swiata ze nawet Oskarek umial nauczyc sie grac w pokera
-
Oskarek
Mam już za sobą 1037 gier więc dobry wynik jak na 2 tyg grania
Roll to 653.54$
Jak widać miałem ladną passę gdzie wygrałem 20 DoNów pod rząd
- knoperss
- LEGENDA

-
koczwi
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”