blog

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Na czym się skupić i co grać?

Gry cash Holdem 6max
27
30%
Turnieje Omahy (mało ich jest więc dochodziły by Dony)
18
20%
Dony :P
18
20%
Turnieje holdem (tiltują mnie :P )
14
16%
S&G (holdem i omaha) 10 osobowe
12
13%

Liczba głosów: 89

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 24 lut 2011, 19:50

GrzechuTG pisze:Gama do Poznania przywiozę Ci moją przeróbkę :) To Ci zrobimy psp.

Niech Ci ten pomysł Bóg w riverach wynagrodzi :)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 24 lut 2011, 20:44

www.grubyoskarek.pl
zapraszam na mecz lecha :D
Nie tnie :D

Co do PSP :) udało mi się zrobić i mam GTA PL , Tekkena 6 , Little Big Planet PL, Gran Turismo 5, Angry Birds, PES2011 wydaje sie byc lepszy niz fifa na psp :) te gry sobie wlasnie pobralem :) szukam czegos jeszcze :P
Oryginalne mam : Killzone , Medal of Honor i Fifa street 2 ale nie bede w to grał może ktoś chce tanio? :D

Awatar użytkownika
RandomOne
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: RandomOne » 24 lut 2011, 20:49

Rozumiem, że skoro PSP razem z grami kosztowało Cię raptem 50zł to puścisz mi same gierki za 20 pln ? :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 24 lut 2011, 20:57

75zł z grami :D
Same gierki za 40zł sprzedam :D 2 w pudełkach!

tygrytron18
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tygrytron18 » 24 lut 2011, 21:05

Polecam

Pacman Championship Edition,God of war,Grand Theft Auto: Chinatown Wars,Lumines,Metal Gear Solid,Ridge Racer,LocoRoco ,Patapon,Puzzle Quest, Resistance.

Sciagnij emulator nesa i GOAL 3

Oskarek

Postautor: Oskarek » 24 lut 2011, 21:12

Właśnie emulator nesa jeszcze i gba musze no i LocoRoco właśnie zapomnialem :D i Tyle poki co z tych co podales

arnie24
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: arnie24 » 24 lut 2011, 23:43

Podziwiam wspaniały blog.Jestem pełen uznania,że starcza wam jeszcze czasu na prowadzenie bloga,wkladacie w to wiele serca widać.Ale bardzo dobrze,dzięki temu inni mogą czegoś się dowiedzieć i nauczyć.Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 25 lut 2011, 03:21

arnie24, tak, z czegolnie z tego bloga mozna sie wiele nauczyc bo to najbardziej nastawiony na edukacje blog na forum :P.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 25 lut 2011, 05:35

Glory, oczywiście że tak :) Moje wszystkie blogi mają największą oglądalność na forum :P Ale lepiej ich nie łączyć bo jak czytam jak grałem w 2007 ;p to żal :D
Obrazek

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 25 lut 2011, 07:13

teraz też grasz żal xD

Awatar użytkownika
FarseerPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: FarseerPL » 25 lut 2011, 09:41

Oskarek pisze:Przychodzi Messi do Teatru a tam Busquets. :D

a to widziales :) :

SYMULACJA
:twisted:

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 25 lut 2011, 11:00

Glory pisze:arnie24, tak, z czegolnie z tego bloga mozna sie wiele nauczyc bo to najbardziej nastawiony na edukacje blog na forum :P.

Z czego? Z czegolnie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 25 lut 2011, 14:22

knoperss pisze:teraz też grasz żal xD

Heheh, wyjąłeś mi to z klawiatury :D

Ted Forester pisze:Z czego? Z czegolnie? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bukmacherka lol

arnie24
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: arnie24 » 25 lut 2011, 14:45

Można poczytać przynajmniej o dokonaniach kolegi;)O wzlotach i upadkach;)Jestem na 15 stronie obecnie;) :mrgreen:
Ciekawie się czyta;)Mimo,że czasami poza pokerowe wiadomośći są ale nie szkodzi :mrgreen:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 25 lut 2011, 14:49

arnie24, no a to jeden z kilku blogów :D I przewaznie kazdy ma okolo 20 stron :D
ale tych starych nie czytaj :D

Zazdrościcie mi takiej aktywności na blogu :D

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 26 lut 2011, 05:06

Jedyne czego ja Ci zazdroszcze to tego ze masz 16 lat :).

Oskarek

Postautor: Oskarek » 26 lut 2011, 11:54

Glory, 16 lat to ja miałem prawie 6 lat temu :D
Jestem młody duchem :D

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 26 lut 2011, 13:27

Oskarek pisze:Zazdrościcie mi takiej aktywności na blogu :D

z tego co widzę jeśli biorąc oglądalność przez dzień lub miesiąc to w tej kategorii zdecydowanie wygrywa mój blog :mrgreen:

arnie24
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: arnie24 » 26 lut 2011, 15:05

GrzesVP pisze:
Oskarek pisze:Zazdrościcie mi takiej aktywności na blogu :D

z tego co widzę jeśli biorąc oglądalność przez dzień lub miesiąc to w tej kategorii zdecydowanie wygrywa mój blog :mrgreen:

Fajne są wszystkie blogi wasze,jednak nie wszystkie idzie odrazu przeczytać :mrgreen: Ja narazie Oskarka przeczytałem,a tera następny jakis wybiorę :mrgreen:

Mam pytanie może ty mi pomożesz ,bo na forum nikt nie odpisał mi.

Mam takie pytanie na ile pomagają takie poprogramy jak Tournament Indicator i Tournament Shark testował ktoś dokladnie i jakie rezultaty dają??

Nigdy się programami nie wspomagałem wcześniej ponieważ online niegrałem wcześniej a tylko live.

Awatar użytkownika
RandomOne
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: RandomOne » 26 lut 2011, 15:14

Gdyby te programy nie pomagały to by z nich ludzie nie korzystali chyba :mrgreen:
Ogólnie tego typu software jest bardzo przydatny bo daje nam info o przeciwniku co przy grze na kliku stołach jest w zasadzie rzeczą obowiązkową :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 26 lut 2011, 15:23

arnie24, pomagaja na tyle na ile umiesz z nich korzystac :). Jak grasz kilka stolow na raz i nie mozesz sledzic gry przeciwnikow to pomoc jest spora - dzieki statsom mozesz latwiej ustalic czy przeciwnik ktory gra Ci 3bet jest solidnym murem czy tez agresywnym donkiem. I na podstawie takiej informacji albo spasowac swoje AQ albo wrzucic all-in.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 26 lut 2011, 15:28

arnie24,
Tournament Indicator jest całkiem spoko ale bardziej dla takich osob co dopiero sie ucza grac bo on pomaga obliczac oddsy i szanse procentowe :)
Tournament Shark - to program dobry do sitków i mtt bo pokazuje Ci na podstawie pokerprolabs.com kto jest przegrywajacy kto ma jakie roi i jaki zysk :) i jeśli dużo grindujesz to jest to całkiem dobry program
Na początek najlepszy będzie Holdem Manager by zbierać rozdania itp
dzis postawilem systemem 2z3 plus 3 te mecze razem tak zwana czwórka
Postawiłem
Real (-1) vs Deportivo kurs ponad 2
Korona DNB kurs ponad 2
i Bury ktoras tam liga angielska kurs 1.89
2z3 dalem kazda grupe za 12$ wiec jak wejdzie jedna grupa to wygram ~47$
plus 3 mecze razem za 14$ i tam mam 110$ do wygrania wiec jak wejda 3 to wygram okolo 250$ :)

arnie24
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: arnie24 » 26 lut 2011, 15:35

Ja obecnie gram od 4-7 stołów głównie MTT za 2,2$ na PS.Prócz tego duże turniej.Z cash zrezygnowalem bo coś mi nieszło.Lepiej się czuję w MTT i przynosi zyski.
A co do programów muszę przetestować je.
Jestem obecnie na poziomie wtajemniczania się w te cuda :mrgreen: Tak jest jak się w podziemiu live grało kilka lat,to online pod względem wspomagaczy,terminologii jestem za murzynami,muszę się podszkolić troszkę. :cry:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 27 lut 2011, 01:01

Ja już nie mogę patrzeć na tą ciotę! Niech spierdala do Manchesteru czy kto go tam chce! Za grosze!
Obrazek
Ja nie wiem jak tak słaby gracz może być w Realu Madryt...
Raz na 10 zagra dobry mecz tzn strzeli bramkę, wyjdzie mu mecz życia jak z Auxerre i tyle.
Real nie zagrał źle, miał pecha trochę no ale nie strzelić bramki DEPORTIVO? No ludzie... Almeria ich jedzie jak chce a oni nie potrafią?
Z takim Benzemą to nigdy nic nie osiągniemy... Jeszcze pretensje do Jose Mourinho że nie zagrał od 1 minuty z Lyonem... Za co? Za dobicie piłki na pustaka? Carvalho ma tyle samo bramek co ten zajebisty napastnik....
7 pkt straty czyli już pewnie po mistrzostwie... Jedynie gdzie Barca moze stracic pkt to z Realem może z Valencią i Villareal...

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 27 lut 2011, 01:59

Oskarek ja tylko przypomne ze Real ma magiczna umiejetnosc psucia zawodnikow. Wielu graczy swiatowego formatu w tej druzynie po prostu grac nie potrafilo.

Tak wiec z checia Benzeme bym przygarnal, choc akurat napastnika to United nie potrzeba. Ale ide o zaklad - tam gdzie Benzema pojdzie bedzie wielka, wielka gwiazda.

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”