blog

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Na czym się skupić i co grać?

Gry cash Holdem 6max
27
30%
Turnieje Omahy (mało ich jest więc dochodziły by Dony)
18
20%
Dony :P
18
20%
Turnieje holdem (tiltują mnie :P )
14
16%
S&G (holdem i omaha) 10 osobowe
12
13%

Liczba głosów: 89

Oskarek

Postautor: Oskarek » 16 mar 2011, 17:57

koczwi, musisz mieć abonament na sharkscope

koczwi
-#VIP
-#VIP

Postautor: koczwi » 16 mar 2011, 18:12

No, mam, ale już znalazłem. trzeba dać po prostu custom :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 16 mar 2011, 19:34

Oskarek pisze:Glory, ja w pokera nie przegrywam już od dawna :D

Bo nie miales za co grac przegrywajac wszystko w zaklady :).

GL i nie tiltuj bo naprawde masz swietny miesiac i lepiej bys skupil sie na podniecaniu jaki to jestes zajebisty, a nie na rozpatrywaniu ile to wiecej mogles ugrac.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 16 mar 2011, 20:07

To że jestem zajebisty to wiem od dawna :D

Codziennie rano budzę się przystojniejszy, ale dzisiaj to już kurwa przesadziłem.
:D

Tiltować nie tiltuje aż tak bardzo bo dobrze wiem jak to wszystko funkcjonuje :D Jeśli ktoś ma 5% to nie znaczy że zawsze wygram tylko że ten raz na 20 przegram :D tak na to patrze i tyle :D

Miałem za co grać :) Ale miałem wstręt do pokera jakoś jeśli już nie grałem :D

Dziś mam zamiar zagrać znowu dużo gier :) Przed meczem już chyba nie będę grał tak teraz zagrałem tylko 18 gier i +31$ :D No i po meczu do rana będzie granie :)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 19 mar 2011, 02:48

No jednak trochę tiltuje :D Bo swingi mam ogromne :P I zaczyna się gra z lutego czyli przegrywam co się da :p ale staram się naprawdę ogarniać :D
Od ostatniego wpisu zagrałem około 400 gier, roll zmniejszył się o 40$

Przełączyłem się w tryb grindu a pomijam zyski, muszę wygrać wyścig ;p a ewentualne straty :P liczę że będę przynajmniej na zero z gry to zostaną zwrócone z rakebackiem i wyścigiem. Trzeba budować bankroll w tym momencie a nie starać się bym grał jeszcze lepiej bo jeśli uda się wszystko co mam zaplanowane to z 130$ z początku marca na koniec będzie ~1300$ a może i więcej :P a może i mniej :D Ale na 90% ponad 1000$ będzie, nie wiem czy zostanę w kwietniu na chili zobaczę czy uda się zrobić 4 gwiazdki bo może pójdę na heypoker-brak-polskiej-licencji! i tam będę miał więcej $$ :P a jak już będzie większy roll to najprawdopodobniej zacznę grać NL50 cash, Ale wpierw około 2000$ rolla musi być :P
Obrazek

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 19 mar 2011, 11:01

Oskarek pisze:No jednak trochę tiltuje :D Bo swingi mam ogromne :P I zaczyna się gra z lutego czyli przegrywam co się da :p ale staram się naprawdę ogarniać :D
Od ostatniego wpisu zagrałem około 400 gier, roll zmniejszył się o 40$

przegrywasz co się da a roll spadł tylko o 40$... normalnie twoje teksty nie raz powalają :mrgreen:
Przejdź później na cash i znowu się będziesz żalił że rozjebałeś rolla i nie masz na grę :mrgreen:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 19 mar 2011, 14:02

No o 40$ się zmniejszył bo przegrywam co się da normalnie po 400 grach bym był około 120$ na plus :) o 40$ od ostatniego wpisu a miałem już 701$ więc tak naprawdę o 90$ przez te ~350 gier :P
Kiedy się żaliłem że niby rozjebałem rolla i nie mam na grę? :) nie pamiętam

Oskarek

Postautor: Oskarek » 20 mar 2011, 02:38

Do wszystkich z którymi grałem ostatnio na Ipoker:

Obrazek

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I5wW7Izza2Q&feature=related[/youtube]

a tak wyglądam jak gram:

Obrazek

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 20 mar 2011, 11:22

OMG plusik ode mnie w hołdzie...
kiosaki ty śmieciu można powiedzieć :)
dokładnie też się tak czuję tylko że ja sobie prawie ręki nie złamałem
ahahahahahahahaaha :lol:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 21 mar 2011, 01:32

Dziś pograłem trochę DoNów ale nie dużo dopiero teraz pogram więcej :D
Ostatnio trochę kasy postawiłem na zakłady :P tak że zostało 430$ dokladnie to mialem kolo 600$ postawilem 90 :D przegralem potem przegralem w donach strasznie polecialem ze zostalo nie duzo i dzis postawilem ~100$ i wyszedlem na zero :D no ale dobra tam juz nie stawiam wiecej! :D Dziś sprobowałem dostać się do 200k na ipoker zagralem satelitę za 2$ i dostałem się do tej za 20 a tam było by ok bo było 30 pakietow a odpadlem okolo 69 miejsca AT na A9 no cóż :P Zagrałem za to w HiLo 2k$ gwarantowane i udało się dojść do FT a tam przegrałem sporą pulę na river niestety miałem 2 pary i lepszy draw do low niestety spadla kolejna 6 na river przez co mial lepszego kickera ;/ Bylbym w top3 a tak odpadlem na 7 miejscu i wygralem 108.50 bo pozniej zostalo mi okolo 8k co dawalo 4bb zallinowalem sie z najlepsza mozliwa w tym momencie reka i odpadlem :P Szkoda bo jakbym wygrał to już bym miał super miesiąc :D chyba zacznę częściej grać te mtt bo to już kolejna wygrana a grałem może z 6-7 razy w tym turnieju z czego raz wygrałem i raz byłem 3 :D
Obrazek
Roll to 547$ :D nie dużo ale do końca miesiąca dojdę do 600$ z gry mam nadzieję :)

Lepsze niz oryginal :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pls6Z-Z9u5g&feature=player_embedded[/youtube]

Oskarek

Postautor: Oskarek » 21 mar 2011, 05:03

Haha drugi wpis no ale pograłem DoNy i strasznie śmieszny wieczór :D Ile to donków spotkałem :D pisali co mają i się allinowali :D i zawsze prawdę mówili albo po 2-3 rozdaniach był bubble :D kolesie mieli po 5k i odpadali :D tak słabych graczy dawno nie miałem przy stolikach gdybym nie przegrał kilku rozdań na bubble jak JJ na JT czy AA na A3 :D to bym zmiażdzył totalnie te dony :D a tak za każdym razem spokojnie sobie rozgrywałem gierki :D

Po tym turnieju w którym grałem wyżej zagrałem 48 gier i zarobiłem 67$ :D roll to już 614$ :D i dobrze jest w wyścigu jak i z graniem i bonusami :P przed mtt też zagrałem troche sitków i w trakcie ale zysk był mały :) Odrobić kasę na zwykłych Turbo DoNach i nie grać już super turbo i zakładów i będzie git :D 1 miejsca w wyścigu nie oddam chyba że Grześ będzie grał 300 dziennie :D teraz mam prawie 1700 gier i jest git :P

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 21 mar 2011, 10:48

W końcu będziesz miał kasę, żeby przyjechać na PKPT biedaku :twisted:

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 21 mar 2011, 16:31

To nie jest kwestia kasy, jego po prostu rodzice nie puszczaja bo nie ma 18 lat :).

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 21 mar 2011, 17:08

Glory, już ustaliliśmy, że to dziewczyna mu nie pozwala po prostu :P

Oskarek

Postautor: Oskarek » 21 mar 2011, 18:09

spadajcie :-)

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 21 mar 2011, 19:32

dajcie spokój przecież sam avatar tłumaczy czym oskarek jest zajęty że nie może przyjechać :p ;p

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 21 mar 2011, 19:45

titanum, :plus: hahahaa :lol:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 21 mar 2011, 19:52

:lol:
on ma szkołę!!! DAJCIE MÓ SPOKUJ!

Oskarek

Postautor: Oskarek » 21 mar 2011, 20:08

Chuja :D Jeszcze wam zrobię niespodziankę i wpadnę w piątek :P
Gdzie następne PKPT?

Awatar użytkownika
yerzy
-#VIP
-#VIP

Postautor: yerzy » 21 mar 2011, 20:09

W Karpaczu :twisted:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 21 mar 2011, 20:21

Oskarek pisze:Jeszcze wam zrobię niespodziankę i wpadnę w piątek :P

chyba ze swoją panną :mrgreen:
uważaj z żartami bo Cie do the best of wrzucimy :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 21 mar 2011, 23:36

dajcie jakąś łódź, płock, toruń czy warszawe :P

Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 22 mar 2011, 08:57

Co za leniwiec :P jak ludzie mogą z Bochni do Świnoujścia przyjechać to Ty tym bardziej mógłbyś przyjechać np. do Poznania :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 22 mar 2011, 14:27

No tak ale wiesz ja mam pracę taką że nie mogę sobie brać urlopu kiedy chce jak 90% ludzi stąd, jakbym nie miał pracy to pewnie mógłbym sobie pozwolić na dłuższy wypad gdzieś dalej :D A tak gdzieś tak blisko to mógłbym pojechać po pracy np :P

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 22 mar 2011, 14:36

o PKPT było już wiadomo dawno, więc nei zasłaniaj się pracą.
Do Torunia masz 207km
do Poznania, 317knm, więc naprawdę o wiele bliżej jest Toruń od Poznania, biorąc pod uwagę że do Poznania jedziesz autostrada :smile:
Świetne wymówki :twisted:
Problem wziąć jeden dzień wolnego..

Weź w końcu porzuć ten swój świat i wejdź do naszego :mrgreen:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”