blog

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Na czym się skupić i co grać?

Gry cash Holdem 6max
27
30%
Turnieje Omahy (mało ich jest więc dochodziły by Dony)
18
20%
Dony :P
18
20%
Turnieje holdem (tiltują mnie :P )
14
16%
S&G (holdem i omaha) 10 osobowe
12
13%

Liczba głosów: 89

mistrzunio
-#VIP
-#VIP

Postautor: mistrzunio » 22 lut 2011, 21:00

zczuba.pl jak zwykle bezbłędny komentarz :D

7. min. Real wciąż ma szansę na awans do ćwierćfinału Ligi Mistrzów.

poszło za 'czy' dychy na Lajon, muszą wygrać ;]

Awatar użytkownika
tommko
-#VIP
-#VIP

Postautor: tommko » 22 lut 2011, 21:02

Oskarek pisze:Dziewczyna dziś przyjechała ze mną oglądać :D
Powiedziała że Real przegra i Ronaldo dostanie kontuzji :D :D
Głupia :twisted:

Bardzo mądra, wie co mówi :D
pozdrowionka dla niej :tak:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 22 lut 2011, 22:37

...

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 22 lut 2011, 23:05

ejjj czemu Lisandro Lopez nie grał ?? :/

O jeju Oskarek zachowujesz się jak donk raz trafisz gutshota z Arsenalem i myślisz że będziesz wygrywał. Ile razy mam powtarzać , nie obstawiaj :D

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 22 lut 2011, 23:08

ejjj czemu Lisandro Lopez nie grał ?? :/

O jeju Oskarek zachowujesz się jak donk raz trafisz gutshota z Arsenalem i myślisz że będziesz wygrywał. Ile razy mam powtarzać , nie obstawiaj :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 22 lut 2011, 23:33

Arnoldao, kontuzję ma jakąś.

TO nie był gutshot tylko OESD + flushdraw lol
A dziś postawiłem bo byłem pewny że zagrają ofensywnie. w 1 połowie słabo było no ale po strzeleniu gola dużo lepiej zaczeli grac no i stracili...
Byla poprzeczka i slupek ale co z tego. Ronaldo moim zdaniem słabo, Ozil - dawno go tak słabego nie widzialem, Xabi alonso najlepszy byl z Realu. Benzema co z tego że strzelil jak potem tragicznie to samo Adebayor
Awans juz coraz blizej bo to dobry wynik ale nie dla mnie :) do tego nie bedzie Bastosa a on byl najlepszy na boisku z Lyonu
Xavi z Barcelony kontuzjowany A Barce czekaja 2 ciezkie mecze teraz w lidze wiec moze zgubia punkty

I jeszcze zapraszam tu :

http://www.manusite.pl/index.php?co=akt ... i&id=26481

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 23 lut 2011, 00:47

Miałem się nie wypowiadać, ale przecież ten felieton jest tak żenujący, tak prostacki, że żal to mało powiedziane. Koleś albo urwał się z kosmosu, albo jest gorszym fanatykiem niż ja (bo takich bzdur to nawet ja nie piszę na temat Realu) - nienormalny (i na dodatek jeden z tych których chętnie bym strzelił w pysk co by się ocknęli). uwielbiam, jak jakiś cieć który pewno gęby nie wychyla zza monitora, stara się być mądrzejszy od ekspertów z całego świata, a co najśmieszniejsze również od trenerów i graczy którzy mają zazwyczaj zdanie takie jak ci eksperci. Przysięgam, że aż zagotowałem z przerażenia poziomem idiotyzmu i zacietrzewienia ( ;) ) kolesia. Powiem w skrócie: Zazdrość dupę ściska.

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 23 lut 2011, 01:20

Oskarek pisze:A dziś postawiłem bo byłem pewny że zagrają ofensywnie. w 1 połowie słabo było no ale po strzeleniu gola dużo lepiej zaczeli grac no i stracili...

Mi nie było dane oglądać meczu, ale jeżeli strzelili bramkę na wyjeździe to już są jedną nogą w następnej rundzie a na Santiago Real będzie starał się kontrolować mecz i wyprowadzać szybkie kontrataki a dla Ronaldo "w to mi graj" bo pewnie Lyon będzie musiał się otworzyć i atakować.

Oskarek pisze:Benzema co z tego że strzelil jak potem tragicznie to samo Adebayor

Czekam na to aż Benzema "obudzi" swój talent, nie wiem czemu tak słabo gra kontuzji nie miał, może go przerasta gra w wielkim klubie. Zauważ że Mourinho bardziej stawia na Benzema, pewnie wierzy że się odblokuje ze swoimi umiejętnościami bo co on wyprawiał w Lyonie to głowa mała.Grą nie zachwyca ale skutecznością jak na razie się odpłaca a co do Adebayora jego najlepsze czasy już minęły :mrgreen: Najlepiej grał w Arsenalu a potem zachciało mu się więcej floty i od tego momentu jak poszedł do Man city leci z formą w dół.

Przeczytałem artykuł i jedynie co mogę się zgodzić to z

Bo... Doktor Jekyll i Mr Hyde
Bo... więcej niż klub, czyt. zraszacze.
Bo... Busquets.

Ogólnie produkuje się autor amerykańskiego Man Utd.Hipokryzja :mrgreen:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 23 lut 2011, 01:24

A ławka? :)
A hipokryzja? :)
i setki sezonowcow :)

Benzema teraz mniej gra odkad jest adebayor :)

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 23 lut 2011, 01:51

Oskarek pisze:A ławka? :)

To jak w każdym klubie, wymień mi kluby które mają silną ławkę

Oskarek pisze: A hipokryzja? :)

Czyngrynski to fakt,wywalone 25 mln ale sprzedali go za 15 mln więc w miarę dobry deal ;)

Ibrahimović 45 mln euro był wart takich pieniędzy bo świetnym sezonie w Interze a oddanie Etoo za niego może być dla niektórych nie zrozumiałe który też miał świetne sezon w Barcy ale jeżeli sieje się ferment w drużynie i się pokazuje nie zadowolonie to taka osobe trzeba usunąć z drużyny.
Niestety Ibra każdy wie jaki to zjeb i ma swój świat więc trzeba było się jego pozbyć.Nawet filmik na youtube jest jak kopnął na treningu kolegę w plecy w 1 sezonie Milanu. Za niego Barca otrzyma 25 mln euro. Tu już są stratni 2 zawodników+20mln, ale dla dobra atmosfery drużyny trzeba wyjebać fermenciarzy :D

Teraz sprawa Torresa sorry ale 50mln euro!!! na jakiej podstawie, ostatni rok wyglądał tak, ciężka kontuzja, bez formy na MŚ a w Liverpoolu ostatnie pół roku słaba forma ile 6 bramek? Fakt, że był najlepszym strzelcem Liverpoolu od 3 sezonów ale pod niego taktyka była 4-5-1 i na niego musieli grać. Może inwestycja Chelsea zwróci się w następnym sezonie jak Anelka albo Drogba odejdzie.

DAVID VILLA :mrgreen: 35 mln euro za Mistrza Świata i najlepszego strzelca MŚ, nie dałbyś tyle, Real próbował go ściągnąć od 2 sezonów. W przeciętnej Valencii był najlepszym snajperem od 2 sezonów strzelając po 20 bramek.
Tu autor wogóle nie trafił w mój czuły punkt :P

i setki sezonowcow :)

Dobrze wiemy że obie ekipy robią tourney po USA,Azji czy u Arabów( po ostatnich wydarzeniach chyba już nie poleca tam :P ) po to aby pozyskiwać ludzi do fan klubów, więc autorowi można zarzucić głupotę bo wszędzie są sezonowcy

Oskarek

Postautor: Oskarek » 23 lut 2011, 02:18

Czyngrynski za 30mln :)
Ibra za 50 mln +Eto'o ! (tak podaja niektore media :D nie wiem za ile w koncu poszedl ale chyba za 40mln + etoo)
Czyli -40mln +24mln to jest 16mln na minus
Plus nie ma ani Etoo ani Ibry czyli mozna powiedziec ze oddajac Etoo doplacila 16mln za oddanie go...
Co do Villi to Real go w końcu nie chciał i wziął Benzemę... :)
Tu nie chodzi akurat o mocną ławkę bo wymień mi 2 dobrych graczy z ławki Barcy?
Wystarczy kontuzja lub 2 i już nie ma kto tam grać. Ostatni mecz ligowy świetnie to pokazywał gdzie grali bez lewego obrońcy. Bo abidal grał na środku a Busq grał defensywnego pomocnika i później fajnie na powtórkach to pokazywali
Teraz doszła kontuzja Xaviego i niech to będzie coś dłuższego niż te 10 dni? Puyol niech się nie wykuruje i Pique za kartki nie zagra to kto tam bedzie gral? Odpadną z Arsenalem wtedy
Na ławce dobry jest Mascherano i to tez jakis nie jest super i dalej nikt :)

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 23 lut 2011, 02:46

Oskarek pisze:Czyngrynski -30mln :)

Jeśli transfer dojdzie do skutku, na konto Barcelony ma wpłynąć 15 milionów euro, 10 milionów mniej niż kataloński klub zapłacił za obrońcę latem. ;) Żródło fcbarca.com :P

Oskarek pisze:Na ławce dobry jest Mascherano i to tez jakis nie jest super i dalej nikt :)

Fakt, uważam go za solidnego pracusia

Odnośnie ławki polityka Barcelony jest zupełnie inna , wychowankowie którzy siedzą na ławce mają obserwować i uczyć się od kolegów którzy grają na boisku, poza boiskiem pewnie są mentorami ich.
Jakby mieli wydawać hajs na ławkę rezerwowych to ja nie wiem już jak mieliby minimalizować zadłużenie.
Xavi hmmm oby nie dłużej, ale za to jest ciekawy młody zawodnik hugo alcantara :twisted:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 23 lut 2011, 06:38

Żałuje trochę że postawiłem wczoraj na Real, byli drużyną lepszą no ale mogłem pomyśleć z tym że może być remis prawda? Mogłem. A tak czekamy na kase z wyscigu i rakeback bo na chili przelewac kasy nie bede na pewno :) za to co mnie spotkało :P

Żałujcie że nie widzieliście mojej dziewczyny wczoraj ;p Przyjechała do mnie ale nie oglądała ze mną tylko gadała z mamą no i Lyon strzela gola ja sie wsciekam ona wpada i BARCA? GOL? :D haha a ja: Lyon kur.. a ona jest jest :D Ona jest dziwna trochę :P Mogła by by partnerką wróżbity macieja :D ja akurat z nim pracuje :P Ale ona jak coś przepowie to chuja nie ma na nią :D :D Jak jadę na pokera to lepiej jej o tym nie mówić bo podaje dokładne godziny mojego odpadnięcia :D :D haha i zawsze się zgadza co do 15min powiedzmy :D Raz powiedziała raz jedyny w życiu: no dobra dziś sobie możesz wygrać i wygrałem na WLP ;p

Do końca miesiąca o pokerze raczej nic nie będę pisał :D Teraz mecz 26 II z Deportivo :) raczej nie powinno byc problemów no chyba że ich bramkarz pójdzie do ataku :D

Obrazek

wg wykresu to jestem gejem :D

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 23 lut 2011, 09:25

Miałem napisany prawie, że poemat, ale niestety wywaliło mi kompa - ale może to był znak ;)

Odniosę się tylko do tej ławki rezerwowych.
Pinto, Maxwell, Milito, Bartra (już niedługo), Keita, Adriano, Mascherano, Affelay, Bojan, Thiago, Jeffren - czy to jest słaba ławka? większość z tych zawodników mogłaby spokojnie grać w pierwszym składzie b. dobrych drużyn europejskich. Zresztą, większość z nich przyszła do Barcelony na rezerwę, grając w swojej drużynie w 1 składzie i pełniąc w nich znaczące role.

Odnośnie Guardioli, skoro ma tak łatwo i tylko dzięki zawodnikom zdobył w 1 sezonie 6 tytułów itp itd to dlaczego Real tyle ostatnich lat nic nie wygrywa? Mając ponoć lepszych zawodników, a już na pewno większe gwiazdy? Dlaczego tak wiele się zmieniło po zmianie z Rijkaarda na Guardiole? ciekawe rzeczy. No i wystarczy przypomnieć ostatni pojedynek Guardiola vs Mourinho - ten drugi mógł tylko siedzieć i patrzeć - zresztą to zrobił, sami piłkarze bez dobrego przywódcy nie będą dobrze grać.

O reszcie nie chce mi się pisać już po raz 2 , ale poważnie - przeraziła mnie demagogia autora tego pseudo felietonu.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 23 lut 2011, 09:40

Szfiecu,
Moim zdaniem na tej ławce nie ma nikogo kto mógłby wejść i zmienić losy spotkania lub godnie zastąpić kogoś z pierwszej 11
nie wiem od kiedy kibicujesz barcelonie ale za Rijkaarda juz barca podobnie grala, sa opinie ze Guardiola przyszedl troche na gotowe :) no ale podrasował ta gre
Mi sie strasznie nie podoba ten styl, moze i przynosi im to wygrane ale i fajnie sie to niektorym oglada ale strasznie mnie wkurza jak kibice podniecaja sie nie gra a statystykami: podnietka jak maja over 70% posiadania i milion podań... No ale jak ktoś ogląda te mecze to jest dokladnie tak jak napisane w tym felietonie obronca do obroncy itd a Arsenal pokazal im jak to powinno wygladac pyk pyk pyk i sa pod bramka przeciwnika a nie miliony bezsensownych podan w obronie...
Co do meczu Barcy z Realem to jeszcze jest mecz rewanżowy... Wiem że nie będzie 5,6-0 ale na pewno ten mecz nie będzie tak wyglądał jak na jesieni gdzie Barcelonie wyszedł mecz życia :D

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 23 lut 2011, 09:53

kibicuję od czasów Romario i za czasów Rijkaarda Barca też grała świetnie, ale coś się zacięło i Guardiola zrobił robotę.
Miliony bezsensownych podań? to albo Ty nie oglądasz, albo nie wiem, wiesz co to uśpienie przeciwnika? a czy zauważyłeś, że przeciwnik nigdy nie wie kiedy w końcu podanie poleci do przodu i zakończy się bramką? Styl przynosi wygrane i to wysokie wygrane i ciągle, ale nie oznacza to, że Barca nie może zagrać gorszego meczu i stracić punktów.
Mam nadzieję, że to przeżywanie wygranej Arsenalu skończy się już za 2 tygodnie, bo pamiętaj - to nie Arsenal był taki świetny, tylko Barca ma obniżkę formy, ale Luty się kończy! ;)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 23 lut 2011, 11:38

z obrazka wyszlo mi ze jeste Gejem

Oskarek

Postautor: Oskarek » 23 lut 2011, 11:41

Ty i bez tego jesteś :D :D

Awatar użytkownika
yerzy
-#VIP
-#VIP

Postautor: yerzy » 23 lut 2011, 11:41

Obawiam sie że każdemu tak wyjdzie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 23 lut 2011, 12:03

Każdy się uważa za przystojnego czyli każdy z was ma poczucie humoru - ...brzydale :D

garvVver
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: garvVver » 23 lut 2011, 14:02

Arnoldao, Thiago, nie Hugo Alcantara, Hugo to w polsacie gra :smile:
Goś swoim stylem gry przypomina Iniestę, będą z niego ludzie... Na MME wyczyniał cuda...

Co do tego felietonu dlaczego nie lubią Barcelony to niech autor sobie ten tekst na deskę przepisze i się nią porządnie pie%^&*nie w łeb!

Jak koleś uważa że styl gry Barcelony jest nie ciekawy i nudny a styl gry angielskich drużyn wręcz przeciwnie - najlepszy na świecie - gdzie piłka lata długimi wykopami od pola karnego do pola karnego (a nuż się uda wrzuta na napastnika który zamieni to na gola) to niech na prawdę weźmie sobie do serca to co napisałem w poprzednim akapicie... Każda drużyna dąży by grać podobną piłkę co Barca, by utrzymywać się przy niej jak najdłużej, grać prostopadłymi podaniami itd to wpajają na treningach piłkarzom...

A potem zarzuty że Ronaldo jest gorzej traktowany przez media niż Messi. OMG przecież Ronaldo aż sam się o to prosi swym durnym czasem zachowaniem... Messi nie robi z siebie kretyna tylko robi to co najlepiej potrafi... Przytoczę zaraz komentarz z tygodnika Piłka Nożna na temat gry Lionela który w 100% ukazuje to jak wygląda Messi na tle innych no i co za tym idzie jak wygląda Barca na tle pozostałych drużyn... To ten cytat: "Messi. Zaliczył bardzo przeciętny miesiąc. Wszyscy piłkarze na świecie marzą, by przydarzył im się w karierze chociaż jeden podobny." Swoją droga, uwielbiam ten komentarz - trafia w sedno :mrgreen:

Koleś też napisał coś takiego: Messiego, gówniarza też wykradli... Niech sobie poczyta TU jak go niby "wykradali" ...

Reszty bzrur mi się nie chce komentować :mrgreen:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 23 lut 2011, 14:11

Wahi, widzę problemy z obsługą painta :D

garvVver, akurat "Piłka Nożna" czytaj=Leszek Orłowski i Messi to tak samo jakbyś porównał PO i Gazetę wyborczą :) Tam gdzie Leszek O"Ł"łowski tam zachwyt Barcą, ten człowiek nawet komentować meczów nie potrafi więc whatever :) Kiedy ostatnio mecz jakiś z Ronaldo oglądałeś?

Zastanawiam się nad założeniem strony z transmisjami Live :) Linki by się kopiowało z innych na początku :D :D A na pewno ruch by był bo na takie strony sporo osób wchodzi

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 23 lut 2011, 14:23

Oskarek pisze:Tam gdzie Leszek O"Ł"łowski tam zachwyt Barcą

Nie pieprz głupot :D Ołowski i Łealem się zachwycał i mówił wielka trójka Ł (Łonaldo,Łobinho i Łobert Carlos) :twisted: Canal + mam więc wiem co piszę.

garvVver pisze:Arnoldao, Thiago, nie Hugo Alcantara, Hugo to w polsacie gra :smile:

Już późno pisałem więc się pomyliłem ale Hugo alcantra był testowany w lidze polskiej, nie był może w pogoni szczecin :mrgreen:

garvVver
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: garvVver » 23 lut 2011, 15:21

Oskarek pisze:Kiedy ostatnio mecz jakiś z Ronaldo oglądałeś?

Powtórkę meczu z Espanyolem jak na C+ puszczali, chyba poniedziałek to był... To Twoje pytanie pewnie stąd że myślisz że ja uważam Ronaldo za słabego gracza, nie widząc go nigdy w akcji, płaczka itd wg to bee jest... A ja wcale tak nie myślę, jak dla mnie jest to aktualnie jeden z najlepszych piłkarzy na świecie ba jest to najlepszy piłkarz biegający po europejskich boiskach... zaraz po Messim :mrgreen: Ronaldo jest fenomenalny i jak ktoś uważa inaczej to też powinien się palnąć w papę jakąś deską bo się na piłce nie zna...
A pisząc to:
garvVver pisze:OMG przecież Ronaldo aż sam się o to prosi swym durnym czasem zachowaniem... Messi nie robi z siebie kretyna tylko robi to co najlepiej potrafi...

chodziło mi o jego zachowanie poza boiskiem, jego wypowiedzi przede wszystkim, którymi zrobił sobie złą reklamę i teraz się ludzie z niego nabijają - jego wina...

Co do Orłowskiego - jest jaki jest ale ten komentarz jest na prawdę zajebisty i prawdziwy :mrgreen:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 23 lut 2011, 15:31

garvVver, po prostu wiele osób nie ogląda meczów i piszą jakieś śmieszne posty później że CR7 co mecz udaje i sie przewraca :) a w tym sezonie bardzo bardzo rzadko to robi :D
Opowiem wam dowcip :D
Przychodzi Messi do Teatru a tam Busquets. :D

Zakupiłem domenę :

www.grubyoskarek.pl

:P będę myślał co z tym zrobić

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”