Blog pokerowy to zaczynamy pisać o pokerze!

Tylko ja mogę zamieszczać tu posty na temat piłki nożnej

Jak na nowy blog tj. z 2010 roku całkiem niezły wynik w wyświetleniach i stronach

Dodając wszystkie poprzednie posty myślę że mam najczęściej odwiedzany blog

No ale koniec skromności bo mam coś do napisania.
Standardowo wypalam się pokerowo w okolicach 16-20 dnia miesiąca nie wiem czym jest to spowodowane ale jeśli gram dużo np od 1 listopada to już w połowie mam dość
Do tego dochodzi mój odwieczny problem i jest to bardzo duży problem ;/
Nie wiem do tej pory co mam grać, co miesiąc zmieniam, raz cash, raz HU, raz dony, raz omaha, ciągłe zmiany i jest to już męczące :/ w tym miesiącu podjąłem nie udaną próbę grania DoNów oczywiście już od kilku dni nie gram w pokera

bo mi się nie chce. 1 listopada wykupiłem abonament na sharku bo myślałem że będę grał Heads Upy no ale w tym miesiącu nie zagrałem żadnego
Najgorsze jest to że gdy już coś wybiorę to zawsze znajdę jakiś plus innej gry i wtedy na nią się przerzucam :/
Muszę zrobić sobie mały challenge
Mam po ostatnim downswingu 211Euro czyli na oko 290$ a więc na oko nie licząc rake 29BI na gry 10.50$ bo chcę skupić się na HU SNG! Zaczynam dosyć wysoko ale we wrześniu grałem na 5$ z niezłym ROI później troche zacząłem grać na ilość ale i tak ROI było ok. Będę grał 1 HU. Zdecydowałem też że koniec z graniem dla rakebacku czy wyścigów bo się nie będę rozwijał z resztą granie DoNów może jest ok ale do stawek 22$ bo później już nie ma gier albo są np na PS ale niskie ROI można mieć bo poziom jest wysoki. Cash nie wiem nie umiem chyba grać, po prostu swingi jakie mam podczas sesji są tiltujące
w HU mogę grać krókie sesje po 1,2 HU i nie będzie problemu jak będę musiał gdzieś wyjść czy nie będzie mi się chciało grać :p minusem będzie na pewno ich ilość no bo ile można zagrać Normal HU w 2h? Chciałbym grać minimum 5 gier dziennie a max nie wiem to już ode mnie będzie zależało jak się będę czuł i czy mam ochotę na granie. Postaram się wrzucać wykresy co jakiś czas powiedzmy co 10 gier a także trochę rozdań do analiz i tu prośba do innych forumowiczów by także wrzucali rozdania.
Będę grał przeważnie Holdem ale nie pogardzę Omahą bo czuję się w niej dobrze i oczywiście HiLo ale z fishami bo jest kilku dobrych regów z którymi unikam gry
No i jeszcze oczywiście jakieś cele

Powiedzmy że przy 600$ przejdę na 21$ no i potem do 2000$ by grać 52.50$ ale to pewnie będzie trzeba zmienić ipoker na inny soft
Po za pokerowo to czekamy na Gran Derbi i dzisiejszy mecz z Ajaxem pewnie w rezerwowym składzie by piłkarze odpoczeli przed GD. Do tego muszę zmienić samochód tzn stara Vectra B idzie na sprzedaż a teraz myślę nad czymś lepszym niestety na BMW e60 lub e90 mnie jeszcze nie stać dlatego zastanawiam się nad Hyundaiem i30 lub Audi A3 te nowsze po 2003 roku. Co o tym myślicie?
Pozdro i czekam na wpisy