Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 30 paź 2010, 22:01
[center]
NAJLEPSZA DRUŻYNA ŚWIATA!
FANTASTYCZNY RONALDO!
Hercules 1-3 Real Madrid (2' Trezeguet | 51' Di Maria | 81', 85' Ronaldo).
HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/center]
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 11 lis 2010, 23:52
Pora zawiesić bloga i tak nikt nic nie czyta i nic nie pisze, mega zamuła ostatnio się zrobiła niestety. Nie wiem nawet co jest tego powodem no ale bede zagladal na forum moze cos sie ruszy

-
GrzesVP
- LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 12 lis 2010, 00:16
To może byś podsumował miesiąc, a nie pisał o Realu którego nikt nie forum nie lubi
Idź do kąta i płacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilt że nic z pokera nie pisałeś?

-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 12 lis 2010, 00:34
Żaden tilt

Nie grałem co możesz sobie sprawdzić

brak chęci z resztą bonus skończyłem już a teraz odpoczywam przed innym wyzwaniem

Po co mam podsumowywać miesiąc jak nikogo to nie interesuje

Może jakbym zbankrutował to wtedy

-
Soya
- LEGENDA

Postautor: Soya » 12 lis 2010, 00:59
Oskarek pisze:Może jakbym zbankrutował to wtedy

Trzeba dbac o czytelnikow

A powazniej sporo osob czyta, po prostu brakuje checi by sie wpisac i polechtac ego

-
GrzesVP
- LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 12 lis 2010, 01:05
To widocznie jesteś ślepy bo pisałem że czekamy na podsumowanie
Nie tylko twoje przegrane nas interesują, wygrane też

-
Michal
- -#VIP

Postautor: Michal » 12 lis 2010, 09:48
Ja rowniez czytam Twoj blog wiec masz wielu fanow

-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 12 lis 2010, 10:14
Zobacze ;p Zrobić coś trzeba z forum bo zamuła na maksa
-
RandomOne
- -#aktywny

Postautor: RandomOne » 12 lis 2010, 15:56
GrzesVP pisze:To może byś podsumował miesiąc, a nie pisał o Realu którego nikt nie forum nie lubi
Thats true! Realu się nie lubi REAL się kocha

HALA MADRID !
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 17 lis 2010, 05:03
-
gama
- LEGENDA

Postautor: gama » 17 lis 2010, 07:21
OSkarek - zrób sobie kilka dni off

Po co masz się wkurzać, jak ostatnio tak ładnie poszło

-
wheeny
- -#zasłużony

Postautor: wheeny » 17 lis 2010, 10:25
Oskarek, skąd masz mój lifetime wykres HUSNG?

-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 17 lis 2010, 13:06
To jest sesja z ostatnich kilku dni o nazwie WPIERDOL
Nowy Room i WPIERDOL na start nie patrze na EV bo nie wiem w końcu czy dobrze na 6 osobowych stolach pokazuje ale jeśli by patrzeć to jestem 14BI ponizej EV. Powiem tak myślałem że będzie gorzej z tiltem ale nie jest tak źle mimo takich sesji. Ale jednak jeszcze tiltuje a myślałem że mam to za sobą. Do tego pod koniec gdy miałem odpalone 12 stołow w tym około 6 na bubble uderzyłem pieścią w biurko i sie laptop zrestartował.... Kurwa no

na tym sporo straciłem. Z bonusów mam 80$ póki co ale i tak straty są bardzo duże a startowałem z 50BI na 11$ i coś czuje że niedługo schodzę na 5$ jeszcze tylko kilka BI
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 18 lis 2010, 02:36
Kurwa ja juz nie moge :/
moja gra wygląda mniej więcej tak :
Idzie pierwsza partia gier 10-12 DoNów i na niej wychodzę na zero oczywiście badbeaty są i dlatego na zero mniej wiecej srednio 1 BI więcej powinno być a potem jest druga partia w której co bym kurwa nie miał i tak przegram wpierdol dostaje tak konkretny że chyba się poddam :/ jestem w pizdę już 150 Euro licząc Bonusy! Bez to nawet szkoda gadać, wykres EV idzie w górę i wg niego powinienem być stratny 42$ a jestem w pizdę już z gry 281$ Mega Pro... Dziś już na bubble nie wytrzymałem 4 sity pod rząd wyglądały tak że mam KK na turnie gramy allin xxx turn 5 alliny koles A5 i river 5 , QQ na 66 flop Q6x po allinach turn 6 itp itd, nie chcę się żalić ale ciężko wytrzymać jest taki downswing :/
-
Szfiecu
- LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 18 lis 2010, 07:24
JA sobie wtedy robię 2 dni wolnego , albo najczęściej nie gram do niedzieli (w niedzielę mam chyba 75% całego zrobionego zysku - nie wiem czemu ale to dla mnie najlepszy dzień na grę) i wtedy już nie ma chu.. trzeba odrobić cały tydzień
Dasz radę!

-
Oziris
- -#VIP

Postautor: Oziris » 18 lis 2010, 10:35
Szfiecu, w niedzielę gra najwięcej donków i jest dużo dobrych turniejów - pewnie dlatego tak jest

-
Szfiecu
- LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 18 lis 2010, 11:44
Gram tylko sng, więc co do turniejów to nie to, ale co do donków, to niestety chyba więcej razy odpadam przez donka niż normalnego gracza ;p
Ale wniosek z tego jeden, przez tydzień wyrabiać rake, a w niedzielę odrabiać i powiększać bankroll - brzmi słodko heheh
Oskarek, nie wiem, ale ja zaczynam pogrywać sity po 11$ i wydaje mi się , że poziom w nich jest gorszy niż w tych za 5.50, też zajebiście straciłem (ostatnio 2/3 bankrolla), miałem zapisywać w jaki sposób odpadam z każdego sng mając stack powyżej średni lub nawet czołowy, ale szybko przestałem to pisać, na tych stawkach 7 na 10 razy odpadałem/odpadam po akcjach typu moje AK na A6 , KK na QQ lub całkowicie donkowatych akcjach typu moje AK zostaje sprawdzone za cały stack z 74..
Po prostu donkkom które grają dla zabawy, a są z poza Polski, chyba obojętne czy dadzą 11 czy 5.50 więc grają wyżej zapewne dla większej adrenaliny? zresztą w wypadku zarobków w euro to raczej małe kwoty..
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 18 lis 2010, 12:48
wiesz tu nie chodzi o to ze patrze na to z czym odpadam tylko jak mi idzie tak jakbym widzial odbicie w lustrze... jak grałem na chili 11$ to mialem jeszce 7% roi a teraz? -10...
Póki co z 500$ z ktorymi zaczynalem zostalo 280 i to tylko dzieki bonusom, rolla juz nie mam na 11$ bo 28 BI to zdecydowanie za mało na grę 10-12 stołów więc myślę czy schodzić na 5$ czy zacząć Cash NL10, Dony są idealne do trzepania rake i do nawet nie duzego profitu ktory zwraca sie dzieki bonusom czy wyscigom no ale z takim profitem to nawet bonusy i wyscigi to za malo. DoNy mają jakiś limit tzn na 22$ stawkach już nie ma takiego ruchu a o 50$ to już nie mówię a Cash mamy do nl400 spokojnie grę

Tylko kiedy ja tam dojdę

z resztą muszę nauczyć się po tych donach znowu myśleć przy cashówkach tzn żebym wiedział dlaczego klikam na raise a nie bo tak jest wg ICM
-
knoperss
- LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 lis 2010, 15:54
On na lamach forum oswiadcza ze nie potrafi grac a Wy szukacie problemow w donkach romach i innych duperelach xd
On sie otwiera a wy glupotywypisujecie gra dobrze to sie smiejecie gra zle ironicznie zganiacie na swinga xd
on mi sie juz dawno przyznal xd
( zarcik xD )
-
knoperss
- LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 lis 2010, 15:55
On na lamach forum oswiadcza ze nie potrafi grac a Wy szukacie problemow w donkach romach i innych duperelach xd
On sie otwiera a wy glupotywypisujecie gra dobrze to sie smiejecie gra zle ironicznie zganiacie na swinga xd
on mi sie juz dawno przyznal xd
( zarcik xD )
-
Szfiecu
- LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 18 lis 2010, 17:12
No kurde, po prostu nie chcemy żeby się "zamknął" jak się już otworzył ;p
PS: Tak jeszcze odnośnie kilku postów powyżej to Real ssie ;p
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 18 lis 2010, 19:48
Szfiecu, tak jak Twój Avatar
Dziś nie gram przynajmniej nie mam ochoty a jak zagram to na pewno nie dony 11$

póki co idę na usta usta

-
GrzesVP
- LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 18 lis 2010, 19:57
Szfiecu ty mu jedziesz że Real ssie a
Oskarek się tylko cieszy, bo on nie jest kibicem ani sympatykiem realu, tylko sobie wymyśla żeby coś pisać na blogu
Oskarek ewidentnie masz za mało statystyk o graczach na stawkach 11$ i dlatego tilt, HM nic nie pomoże..
A to żeby było coś na serio, CR to ładny beksa po tym jak Nani mu wbił z linii piłkę będąc na spalonym w meczu z Hiszpanią

-
Szfiecu
- LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 18 lis 2010, 21:09
On zawsze był największą cipką ;p tzn CR

tak więc Oskarek na niego to się nie zapatruj

-
Szfiecu
- LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 18 lis 2010, 22:33
Talent do grania padaki w meczach o prawdziwą stawkę?

nawet Polska była przykładem tego faktu.!
talent to jest Messi, któremu ta płaczka wylizana może korki wiązać.
PS: Tak poważnie, to jest niezły, ale nie najlepszy na pewno.
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.