arek_FJ pisze:Ani psycho ani quo87 nie wystąpili z prośbą o walkower nie ma również informacji na temat przełożenia terminu. Mecz zostaje zweryfikowany jako nie rozegrany i nie zostanie uwzględniony w tabeli. Termin kolejki to 27.04 - 30.04 dzisiaj jest 15 nie przyjmuję żadnych tłumaczeń.
No to jest blad w zapisie par, gracz o nazwie psycho dostal ode mnie wiadomosc dzien po ostatnim terminie (ciagle mam na skrzynce w "do wyslania")
Bledem organizatorow jest to ze gracz z ktorym powinienem zagrac jest psychopoker a nie psycho, bo to dwaj inni uzytkownicy, dopiero 4 maja napisal do mnie psychopoker o zagranie HU (i wtedy sie dowiedzialem o prawdziwym nicku mojego przeciwnika), dal termin na "jutro albo po jutrze po 21" czyli na 5 badz 6 maja, ja zgodzilem sie na 6 maja, niestety nie bylo go on lina, rozumiem bo napisal pozniej ze ma na glowie pare rzeczy i praca i wogole (ja swoja droga tez bo zenie sie za 3 tyg i jestem nieco zabiegany czasem + praca co dwa tyg do 22) na bierzaco probujemy sie dogadac z terminem i mam nadzieje ze uda sie na czasie to rozegrac.